Lue

Magic forever♥

Joo ooo... Eli siis tahtoisin vähän valaista tätä magiaa teille kaikille nuorille ja typerille jotka vain päättävät, että joo mä alankin nyt harjottaa magiaa... Laitan asiani vaikka nyt numero järjestykseen.
1. Loitsu ei tarkoita, että vain sanotaan hokkuspokkus. Se ei myöskään tarkoita välttämättä, että pitäisi alkaa keräämään jotain mistelin oksia keskiyöllä. Loitsu syntyy usein tietyn laisessa tilanteessa omien ajatusten johdolla. Ja älä ihmettele jos alat loitsun aikana puhumaa hepreaa.
2. Taikuus ei aina ole näkyvää, eli älä todellakaan hätäänny jos käsistäsi ei tule mitään sinistä savua:)
3. Kaikki eivät pysty harjoittamaan taikuutta. Koska se on usein syntyperäistä. Jos taikuus ei ole syntyperäistä se vaatii toteuttajaltaan paljon omistautumista.
4. Maailma ei ole valmis taikuudelle. Se ei ole koskaan ollut eikä tule koskaan olemaankaan. Taikuus ei vain sovi maan päälle kovin hyvin.
5. Monet puhuvat usein nuorista ja tyhmistä magian maailmassa. Puhuin tuossa alussa itsekkin siihen suuntaan. Yleensä onkin niin, siitä huolimatta olen jo vaipoissa harjoittanut magiaa. Nuori tai lapsi, magian tie on mielenkiintoinen, mutta vaarallinen. Jos olet valmis utelemaan loitsuja netin kautta olet tyypillinen nuori ja et sovi magian maailmaan pätkääkään. Muista... netissä et pääse puusta pitkälle. Kirjolla voit päästä alkuun, mutta kaikkein tärkein ja ainut jolla voit oikeasti päästä pitkälle olet sinä! Renisi on ainut avain magian oveen johon on vain yksi avain. (Älä sano ettet tiedä mikä on ren.)
6. Amuleteistä voi olla magiassa hyötyä, koska niitä on niin paljon erilaisia. On olemassa eri maailmoja. Mutta kaikissa on magiaa. Siitä ei pääse eroon kun on jo ottanut sen mukaansa.

5

96

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Magical_Onslaught☑

      Ainakin joissakin egyptiläisissä touhuissa translitteroidusti "rn"-nimellä kutsuttiin henkilön tai olennon nimeä. Onko sinun "renisi" juuri sinun harjoittamasi magian oma juttu vai vedätkö egyptiläistä tauhkaa?

      Muista, pahuuden voimat ovat aina liikkeellä ja uhkaamassa meitä. Varsinkin jos olet itse mustan magian harjoittaja, silloinhan riski joutua pimeyden syöverin valtaan on juuri suurin.

      Ia, Ia, Ilkeys!
      Ia, Ia, Ahneus!
      Eläköön Legion!

    • Potterien teloittaja

      Larppaajat hirteen!

    • *Faith*

      Korjataanpa muutamia perusasioita.

      Ensiksikin kuka tahansa voi ruveta noidaksi tai poppamieheksi, kunhan myy ensin sielunsa saatanalle. Eli vakaumukselliselta kristityltä homma ei suju, mutta kuka vaan muu voi kehittyä noituuden virtuoosiksi, eikä siihen kauaa mene.

      Jos rupeaa puhumaan loitsun aikana siansaksaa, kyse on demonisesta kielestä, ja silloin sielu on jo varmasti saatanan hallussa. Ja useimmiten pysyy. Aina helvetin tuleen saakka.

      Maailma on täynnä noituutta! Esim. jokainen narsistinen tai muuten itsekäs ihminen, joka haluaa hallita ja määräillä muita (=pyörittää maailmaa oman napansa ympärillä), on tietämättään noita. Pahat pärjäävät, ja moni haluaa olla paha pärjätäkseen!

      Noituuden harjoittaminen sujuu minkä ikäiseltä vaan. Nuorimmat spiritismin harjoittajat, joista minä olen kuullut, ovat olleet kolmivuotiaita! (Kuulitte oikein!) Älkääkä yrittäkö väittää, ettei spiritismi ole noituutta. Samaa vanhaa paskaa kaikki tyynni. Noituus tunnetaan jo Vanhassa Testamentissa ja sieltä löytyy hiuksia nostattavia tarinoita (esim. Kuningas Saul ja noita). Raamattu kieltää noituuden harjoittamisen jyrkästi!

      Amuleteista pääsee eroon, kun vaan rikkoo amuletin ja paiskaa roskiin. Polttaa ei tarvitse, mutta esine pitää rikkoa jo siksi, ettei kukaan vaan löydä sitä roskiksesta ja ota itselkeen. Rikkominen poistaa myös esineessä ahdollisesti olevan kirouksen. Lopuksi on hyvä rukoilla anteeksiantoa Jumalalta.

      Perustietoa noituudesta:
      http://www.youtube.com/watch?v=Kwwuf4l44EU

    • *Faith*
      • en edes katsonut

        Aika kaukana kumminkin jostain wiccoista samoin kuin teidän kristittyjen tekemät vääräuskoisten teurastamiset ja pakkokäännytykset.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      237
      3671
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      26
      2248
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2101
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1995
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      90
      1675
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1391
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1291
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1277
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1208
    Aihe