ikävä michael jacksonia.

jjdjjjjj

Michaelin kuolemasta on jo aikaa, mutta minulle tulee kauhean haikea olo aina kun kuulen puhuttavan hänestä tai näen jonkun kuvan yms. Onko muilla näin? Melkein tekisi mieli itkua rueta vääntämään....

12

559

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • uskoisin että elää

   Kyllä on iso aukko syntynyt- toivotaan että elää! CIA nosti ja tuhosikin nämä watctowermormonihyypiöt ...

  • fam

   Mä oon surru michaelin kuolemaa niin kauan. Oon itkeny itteni uneen niin monta kertaa. Oon suuttunu ihmisille ketkä haukkuu michaelia. Ei michaelia vaan voi unohtaaa. Se rakkaus on jossain niin syvällä sydämessä et on tullu jäädäkseen. Niin ihana persoona ja maailman kaunein ääni, enkelin ääni.

  • Jeeeeez

   Miksi kukaan suree surkeaa pedofiilia? Onpahan teillä elämässä tylsää..Iloitkaamme että maailmassa on yksi pedofiili vähemmän.

  • veneaurinkokesä

   Minäkin ikävöin Michaelia todella paljon. Tuntuu vaan niin surulliselta, etten ikinä ehtinyt näkemään Michaelia livenä ja että en fanittanut häntä vielä silloin kun hän oli elossa. Nyt ajattelen, että olisin halunnut edes kerran nähdä hänet ja halata häntä ja sanoa, että hän on ihan mielettömän kaunis ja että hän on aina ajatuksissani. Mutta ei..
   No, onneksi en ole ainoa, joka häntä ikävöi. Se jotenkin lohduttaa.

   • Anonyymi

    Sama täällä. Ei MJ:tä vaan voi unohtaa se on aina jossain tuolla sydämmessä kätkeytyneenä.


  • efew

   Kuulehan Jeez,mene vaan itse sen oman pedofiili-poikaystäväsi luo,joka käyttää sinua hyväkseen kun olet surkea hyväuskoinen !

  • mj-121

   Kyllä sitä asiaa tulee joka päivä murehdittua ! Hänen osa ystävistäänkin ovat kuolleet : Ryan White,Prinsessa Diana,Elizabeth Taylor ja Whitney Houston..surullista !

  • duudi

   Ikävöin usein. Michael on vaikuttanut minuun niin paljon. Hän välitti niin paljon rakkautta maailmaan ja oikeasti välitti maailmasta luonnosta, eläimistä ja lapsista. hän halusi yrittää tehdä maailmasta paremman paikan. hänen monilla biisellä on niin tärkeä sanoma esim. earth song, man in the mirror, will you be there, heall the world ja they don´t care abaut us.

  • mjbgfdvcsxaz<

   Taitaa ikävöijät olla samanlaisia pedofiilejä..olkaa iloisia että lasten ei tartte pelätä tuota friikkiä joka raiskasi heitä! Taidatte olla samanlaisia sairaita!!

   • New York

    Edelleen köyhää läppää...


  • Kuuklehome

   Google Chrome on täysi paska. Ei aukee vaikka mitä. Firefox aukee samantein. Chrome ei aukea ollenkaan. Vie resursseja ihan järkyttävästi ja mitään ei tapahdu. Google Chrome. Paska. Kolme sivua auki. Ykskään ei kasva näytölle. Poistin kaksi. Ei aukee. Firefox aukee heti. Google Chrome ei aukee.

  • Anonyymi

   Mä aina alan murjottaa ku mä kuulen hänestä. Olin kerran bussia oottelemas kunnes siihen tuli 2 miestä vaihtaa julistetta bussipysäkille. No siinähän oli itse MJ julsteessa. Julisteessa oli Bad 25 teksti ja MJ. Aloin murjottaa koska olin melkein aloittamassa juuri jämem biisilistaa. Ajattelin jos kuuntelen kappaleen bad niin olisi kivenpi olla kaupungilla.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Rydman "elämäni hirveimmät päivät" Entäs uhrisi?!

   https://yle.fi/uutiset/3-12515383 Rydman valittelee että vaikeaa on ollut kun jäänyt kiinni mutta entäs uhrisi? Ei yhtään empatiaa uhreja kohtaan!
   Maailman menoa
   393
   6504
  2. Nakkilassa on raiskattu wanhus

   Wanhus on raiskattu nakkilassa palvelutalossa. ( näin uutisoivat molemmat iltapäivälehdet sekä yle )
   Nakkila
   19
   4408
  3. Mikamika missä mika

   Polliisi etsii https://poliisi.fi/-/epailty-henkirikos-torniossa?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter
   Tornio ja Haaparanta
   15
   1851
  4. Haluaisin tietää miten sulla menee

   Onko kaikki hyvin? Ja onko sulla yhtään ikävä mua? Itse haluaisin niin kovasti nähdä sut taas :(
   Ikävä
   97
   1817
  5. Sofia kertoo et halusi luvan kokeiluihin seksin suhteen Lontoossa asuessaan..

   Katos nainen alkaa kertoa et seksikokeilut alkoi maistua, kun muutti Lontooseen.Marokkolainen räppäri ja tietenkin sekin on varsttu mies ja itse sen k
   Kotimaiset julkkisjuorut
   176
   1746
  6. Natoon liittymisen hinta kova.

   Suomi joutuu luovuttamaan kurdeja Turkkiin, maksoiko Suomen Nato-jäsenyys monien kymmenien ihmisten vankeus ja kidutuskohtalon vai peräti kuoleman. ht
   Maailman menoa
   379
   1633
  7. Uskallatko paljastaa

   Kaivattusi nimikirjaimet ja sukupuoli? Minä aloitan, KA, nainen.
   Tunteet
   69
   1609
  8. Totuus on että

   Se kaikki sattui ihan vit**ti koska mä tykkään susta todella paljon. Oikeesti tosi paljon. Menin ihan pois raiteilta enkä tajua tätä itekään. Oon mä j
   Ikävä
   42
   1513
  9. Mahdoton ymmärtää suomalaisia, jotka kannattaa Putinin venäjää

   ja jopa hyökkäystä Ukrainaan. Minkälainen ihminen tuollainen voi olla, kysyn vaan? Mitä hienoa on diktatuurissa, ja vaikka siinä ettei ole edes sanan
   Maailman menoa
   148
   1117
  10. En halua satuttaa sinua

   Mutta tässä ei ole järkeä!..
   Ikävä
   39
   998
  Aihe