apollomatkojen retket

joeli

hei! onko ihmisillä kokemuksia apollomatkojen retkistä? päällimmäisenä pohdiskelen havannan kahden päivän retkeä. nettisivuilla on todella huonosti tietoa eikä hintaa lue missään, ja retken pystyy ilmeisesti varaamaan vasta kohteessa. onkohan järkyttävän hintainen, onkohan järkevämpää mennä varaderosta havannaan omatoimisesti?

6

516

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • apollomatkalainen

      Retkien hinnat saa apollomatkojen toimistosta. En tiedä, miksi he niitä panttaavat. Hinnat ovat kuitenkin kovemmat kuin vastaavat Aurinkomatkoilla, mutta ikävä kyllä en muista enää kuinka paljon tuo retki maksoi. Itse olin päivän reissulla (90 Cuc) joka oli suht ok, mutta paljon olisi ollut petrattavaa. Retket voi Kuuban systeemin vuoksi vasta varata ja maksaa paikan päällä.

      En ehkä ihan omatoimista matkaa suosittele. Sen sijaan on saatavissa paikallisoppaita mukaan. Ja jos matkaan lähtee jo kaksi, on hinta tosi edullinen. Päivä muistaakseni oli noin satasen luokkaa matkoineen.

    • kanukkidero

      Käytiin apollomatkojen yhden päivän reissulla havannassa, ok reissu. Opas oli opetellut kuuban historian kirjan ulkoa, joten päivämääriä ja paikkoja ja ihmisten nimiä tuli oikein urakalla.
      katuhälinässä valitettavasti oppaan ääni katoaa ja puolet asiasta menee tuulen mukana.
      ómaa aikaa jäi myös valitettavan vähän pyöriä havannan katuvilinässä.
      Jos aristaa matkata paikalliskyydillä niin suosittelen apollon reissua, mutta jos yhtään on matkailijan verta niin kannattanee jonkun pariskunna kanssa palkata kuski joka vie havannaan ja tuo myös takaisin, tulee varmaan myös halvemmaksi. Havannaan pääset myös bussilla, matkaan menee tuolloin tosin 2,5h vähintään yhteen suuntaan. Bussit on ihan hyväkuntoista kalustoa kaikki millä me matkusteltiin.

    • Joeli

      Kiitos vastauksista! Minä viikonpäivänä tuo apollomatkojen havanna-retki tehdään vai onko niitä pitkin viikkoa? Tehdäänköhän yhden ja kahden päivän retket erikseen vai onko menomatka sama?
      Entä mistähän sellaisen kuskin voisi löytää jonka palkkaisi, siis kenet kannattaa värvätä?

    • apollomatkalainen

      Perjantaisin. Lähtö aamulla seitsemän jälkeen, paluu illalla kahdeksan jälkeen Eri kyydeillä kahdeksi päiväksi, enkä muista, mitkä ne päivät olivat. Kuski on helppo värvätä paikan päällä. Tosi iso business heille, joten ei ongelmaa.

    • käynyt

      2 pv Havannan retki tehdään Apollomatkoilla tiistai - keskiviikko ja 1 pv retki perjantaisin (lähtö hotellilta aamusta n. 1/2 8 ja paluu illalla hotellissa jo n. klo 20).
      Havannaan kannattaa ostaa vaikka hotellin kaupasta kaupunkikartta mukaan kun omatoimisesti kulkee, muuten helpolla eksyy, kaupunki on suuri. Ekan kerran kannattaa käyttää opasreissuja, toisella kerralla kun tietää systeemit paremmin voi tehdä ja mennä omatoimisesti. Jos menee turistibussilla joku Viazal niin se matka on käytävä varaamassa/maksamassa siellä bussipysäkillä jo edellisenä päivänä. Lähdön kelloaika ei aina pidä ihan paikkaansa joten siihenkin on varauduttava.

    • joeli

      miten ihmeessä kahden päivän retki voidaan tehdä ti-ke, kun paluumatka on keskiviikkona? höh, onko nuo kahden päivän retket tarkoitettu vain niille jotka on kauemmin kuin viikon.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1807
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      78
      1667
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1303
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      69
      1131
    5. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      789
    6. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      775
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      757
    8. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      749
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      725
    10. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      702
    Aihe