Meksikon rantalomakohteista tärkeä kysymys matkailunnälkäisille:

matkakuumeessa v.14

Olen lähdössä perheeni kanssa ensimmäistä kertaa kaukolomalle pariksi viikoksi. Suurin pulma on se, että matkamme kohde on vielä epäselvä. Valintaa, kun on runsaasti. Kerrothan, että miksi juuri ko. kohde lapsiperheelle on paras valinta. Vaihtoehdot ovat: Playa del Carmen, Akumal ja Cancun.

9

434

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • juupa jee

      Riippuu varmaan siitä mitä ko. lapsiperhe tykkää lomillaan tehdä..

      • matkakuumeessa v.14

        I. Nauttia lomasta ll. Nauttia lämpimästä merivedestä ja kävellä kauniilla hienohiekkaisella meren rannalla lll. Saada kulinaarisia nautintoja lV. Käydä jossain teemapuistossa ja/tai retkellä V. Nähdä/kokea jokoa Cancun tai Playa del Carmen, jos hotelli sijaitsee Akumalissa VI. Tallentaa kaikki nautinnot muistiin ja lähteä rentoutuneena ja levänneenä takaisin kotimaahan.


    • käynyt

      Valitse Playa del Carmen!

      Olimme perhelomalla siellä pari vuotta sitten.

      Ostoksia saa hyvin tehtyä, Xcaret lähellä. Cozumelin saarelle pääsee kätevästi.

      Mikä matkatoimisto? Mitä hotellia olette katsoneet?

      Tjäreborgin Gran Porto Real on hyvä hotelli myös lapsiperheelle. Toki Finnmatkoillakin näyttää olevan hyviä vaihtoehtoja, mutta tuon Gran.. etu on keskustan läheisyys.

      • matkakuumeessa v. 14

        Vinkistä kiitti. Playa del Carmen on ollut mietintämyssyjemme alla pisimpään, Cancun ilmaantui näkökenttään vastikään? Akumal ilmaantui lomasuunnitelmien puolivälissä. Tarjollahan on myös muita vaihtoehtoja, kuten isla de Holbox, Puerto Morelos, Puerto Aventuras jne.
        Tärkeimmät asiat ovat, että hotelli sijaitsee merenrannalla ja, että hotellista löytyy lapsille jotain ja tietenkin, että arska paistaa enemmän kuin on pilvessä ja, että merivesi on uimakelpoista. Hyvätasoinen majoitus olisi mieleen.
        Hyvää aurinkolomaa Meksikon hienohiekkaisilla rannoilla & turkoosinsinisen veden äärellä!


      • ei härdelliä
        matkakuumeessa v. 14 kirjoitti:

        Vinkistä kiitti. Playa del Carmen on ollut mietintämyssyjemme alla pisimpään, Cancun ilmaantui näkökenttään vastikään? Akumal ilmaantui lomasuunnitelmien puolivälissä. Tarjollahan on myös muita vaihtoehtoja, kuten isla de Holbox, Puerto Morelos, Puerto Aventuras jne.
        Tärkeimmät asiat ovat, että hotelli sijaitsee merenrannalla ja, että hotellista löytyy lapsille jotain ja tietenkin, että arska paistaa enemmän kuin on pilvessä ja, että merivesi on uimakelpoista. Hyvätasoinen majoitus olisi mieleen.
        Hyvää aurinkolomaa Meksikon hienohiekkaisilla rannoilla & turkoosinsinisen veden äärellä!

        Ihan tuore kokemus Gran Bahia Principe hotellista, on siis Akumalissa. Iso hotellialue, isoja allasalueita. Todella pitkästi rantaa. Hotellin Coba-alueella lapsille pieni vesipuisto. Lähellä Xel-Ha, vesipuisto, jossa viihtyy kaiken ikäiset. Xcaretiakin kehuvat kovasti, me ei tosin siellä käyty. Hotellin ravintoloissa myös kivasti lapsille eri ruokavaihtoehtoja ja mahdollisuus a la carte ruokailuun. Viihtyisät puutarha-alueet.

        Kävimme matkan aikana Cozumelilla ja Playa del Carmenissa sekä Chichen-Itza, Tulumin raunioalue, Playa Akumal/Turtle Beach. Emme pitäneet ollenkaan PDC:stä, koska siellä oli liikaa härdelliä, ihmisiä ja ärsyttävästi tyrkyttäviä kauppiaita. Akumalissa oli rauhallista, vaikka hotelli oli siis todella suuri.

        MItä siis kukanenkin arvostaa. Me koimme, että Gran Bahia Principe oli nappivalinta.


    • vamos a la playa

      Bahia Principen kohdalla on surkeahko, kivikkoinen rantakaistale. Aikamoinen pettymys Playacarin, Tulumin etc hienojen rantojen. jälkeen mutta jos keskittyy allaselämään ei tietty niin haittaa.

      • mui esta bueno

        Siinä kivikkoisella kohdalla ei ole edes rantatuoleja. Rantatuolien kohdalla rannat ovat ok, suosittelen toki uimakenkiä.

        Itse olen löytänyt Meksikoa paremmat rannat muualta - on tullut koluttua paratiisirantoja, joissa ei välttämättä ole edes muita. Mutta ei se Meksiko huono kohde ole!


    • Gran Bahia Principe

      Mikäli olen kässännyt oikein, niin melko läheltä Akumalia löytyy maailman kauneimmaksi rannaksi kehuttu ranta, etteiköhän ko. rannalle jollain kulkupelillä näin halutessa pääse.

      Tuon kommentin luotan olevan totta, että Playa del Carmen on eläväinen kaupunki ja tokkopa Cancunkaan kovin hiljainen on. Ja täällähän julistetaan spring breakin seurauksista jne,

      En nyt voi siten vakuuttaa, että uni olisi makoisasti maistunut hyvätasoisissa hotelleissa Espanjassakaan. Kyllähän tuo uni yl. maistuu parhaimmalta omassa vuoteessa.

      Ja sitten täytyyhän nähdä Playa del Carmen ja/tai Cancun. Tulumin tai Chichen Itzan rauniot, Xplor, Xcaret tai Xel-Ha jne.

      Akumalista löytyy myös aurinkoa, kaunis ja suuri uima-allasalue, mahdollisuus uida meressä ja ennenkaikkea se tärkein, että ON LOMAA..

      Lentomatka on todella pitkä, joten totta on, että ko. matka lienee tulevan lomani suurin huolenaihe. Vatsataudeista en jaksa huolestua enää.

      HYVIÄ MEKSIKON LOMAREISSUJA KAIKILLE

    • Vasta käynyt

      Kokemuksesta , tuoreesta sellaisesta suosittelen valittavaksi Cancuunin ja hotelli Gran Caribe Real , jos olette menossa lapsien kanssa. Hotellialueelta löytyy lapsille oma kulmaus altaineen ja liukumäkineen , sekä myös järjestettyä ohjelmaa.
      Hyvää hiekkarantaa n 25 km , hotelli aivan rannassa. Erittäin helppo ja halpa kulkea paikkarilla Cancuunin keskustassa , maksaa 0,50 - 0,70 senttiä per/hlö ja paikkarit kulkee tosi tiuhaan.
      Erinomaiset ruuat all inclusive , snäcks baari auki 24h/vrk , juomat ja ruuat vapaassa käytössä. Rauhallinen ja turvallinen paikka koko Cancuun , ei mitään ongelmia , ei muuta kuin sinne vaan , hyvää matkaa !

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Huomenna teen sen

      Se on nyt päätetty. Pääsen pois tästä epätietosuudesta.
      Ikävä
      78
      3118
    2. Hakkarainen: persut Venäjän ja Pohjois-Korean tiellä

      Hakkarainen entisenä persujen kärkipoliitikkona tietää, mitä puhuu. https://www.is.fi/politiikka/art-2000010422614.html
      Maailman menoa
      200
      1952
    3. Ilouutinen! Anniina Valtonen heitti jymy-yllätyksen - Tämä ei jätä kylmäksi!

      Ohhoh, tämäpä ylläri! Anniina Valtonen sai puolisonsa kanssa lapsen viime vuoden lopulla. Lue lisää: https://www.suomi2
      Suomalaiset julkkikset
      25
      1801
    4. Fuengirola.fi: Kohuissa rypenyt Jari Sillanpää, 58, harvinaisessa haastattelussa: "Minä haluan..."

      Ex-tangokuningas on kertonut kuulumisiaan Espanjan Aurinkorannikolta. Että ei muuta kuin elämässä etiäpäin, Jari Sillanp
      Kotimaiset julkkisjuorut
      27
      1508
    5. Ootko muuten vieläkään hiffannut

      Että en kuulu sinun maailmaasi? On meissä samaa, ja samaa aaltopituutta oli, mutta tunsin oloni usein hyvin vaivautuneek
      Ikävä
      166
      1365
    6. Miten nyt sanoisin

      tämän sinulle. Oletko mielessäni päivittäin, kysyin itseltäni ja vastaus oli, kyllä olet. Yllätyin, päädyin oudoille tei
      Ikävä
      88
      1355
    7. Susta on tullut

      Ihana nainen. ❤️
      Ikävä
      52
      1079
    8. Mistä vuodesta

      lähtien olet ikävöinyt kaivattuasi?
      Ikävä
      96
      991
    9. Voitko vain unohtaa

      Minut. En ole sinun arvoisesi
      Ikävä
      59
      830
    10. Tämä ei voi jatkua

      Näin. Eilisen jälkeen tulin siihen tulokseen.
      Ikävä
      55
      824
    Aihe