Meksikon rantalomakohteista tärkeä kysymys matkailunnälkäisille:

matkakuumeessa v.14

Olen lähdössä perheeni kanssa ensimmäistä kertaa kaukolomalle pariksi viikoksi. Suurin pulma on se, että matkamme kohde on vielä epäselvä. Valintaa, kun on runsaasti. Kerrothan, että miksi juuri ko. kohde lapsiperheelle on paras valinta. Vaihtoehdot ovat: Playa del Carmen, Akumal ja Cancun.

9

452

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • juupa jee

      Riippuu varmaan siitä mitä ko. lapsiperhe tykkää lomillaan tehdä..

      • matkakuumeessa v.14

        I. Nauttia lomasta ll. Nauttia lämpimästä merivedestä ja kävellä kauniilla hienohiekkaisella meren rannalla lll. Saada kulinaarisia nautintoja lV. Käydä jossain teemapuistossa ja/tai retkellä V. Nähdä/kokea jokoa Cancun tai Playa del Carmen, jos hotelli sijaitsee Akumalissa VI. Tallentaa kaikki nautinnot muistiin ja lähteä rentoutuneena ja levänneenä takaisin kotimaahan.


    • käynyt

      Valitse Playa del Carmen!

      Olimme perhelomalla siellä pari vuotta sitten.

      Ostoksia saa hyvin tehtyä, Xcaret lähellä. Cozumelin saarelle pääsee kätevästi.

      Mikä matkatoimisto? Mitä hotellia olette katsoneet?

      Tjäreborgin Gran Porto Real on hyvä hotelli myös lapsiperheelle. Toki Finnmatkoillakin näyttää olevan hyviä vaihtoehtoja, mutta tuon Gran.. etu on keskustan läheisyys.

      • matkakuumeessa v. 14

        Vinkistä kiitti. Playa del Carmen on ollut mietintämyssyjemme alla pisimpään, Cancun ilmaantui näkökenttään vastikään? Akumal ilmaantui lomasuunnitelmien puolivälissä. Tarjollahan on myös muita vaihtoehtoja, kuten isla de Holbox, Puerto Morelos, Puerto Aventuras jne.
        Tärkeimmät asiat ovat, että hotelli sijaitsee merenrannalla ja, että hotellista löytyy lapsille jotain ja tietenkin, että arska paistaa enemmän kuin on pilvessä ja, että merivesi on uimakelpoista. Hyvätasoinen majoitus olisi mieleen.
        Hyvää aurinkolomaa Meksikon hienohiekkaisilla rannoilla & turkoosinsinisen veden äärellä!


      • ei härdelliä
        matkakuumeessa v. 14 kirjoitti:

        Vinkistä kiitti. Playa del Carmen on ollut mietintämyssyjemme alla pisimpään, Cancun ilmaantui näkökenttään vastikään? Akumal ilmaantui lomasuunnitelmien puolivälissä. Tarjollahan on myös muita vaihtoehtoja, kuten isla de Holbox, Puerto Morelos, Puerto Aventuras jne.
        Tärkeimmät asiat ovat, että hotelli sijaitsee merenrannalla ja, että hotellista löytyy lapsille jotain ja tietenkin, että arska paistaa enemmän kuin on pilvessä ja, että merivesi on uimakelpoista. Hyvätasoinen majoitus olisi mieleen.
        Hyvää aurinkolomaa Meksikon hienohiekkaisilla rannoilla & turkoosinsinisen veden äärellä!

        Ihan tuore kokemus Gran Bahia Principe hotellista, on siis Akumalissa. Iso hotellialue, isoja allasalueita. Todella pitkästi rantaa. Hotellin Coba-alueella lapsille pieni vesipuisto. Lähellä Xel-Ha, vesipuisto, jossa viihtyy kaiken ikäiset. Xcaretiakin kehuvat kovasti, me ei tosin siellä käyty. Hotellin ravintoloissa myös kivasti lapsille eri ruokavaihtoehtoja ja mahdollisuus a la carte ruokailuun. Viihtyisät puutarha-alueet.

        Kävimme matkan aikana Cozumelilla ja Playa del Carmenissa sekä Chichen-Itza, Tulumin raunioalue, Playa Akumal/Turtle Beach. Emme pitäneet ollenkaan PDC:stä, koska siellä oli liikaa härdelliä, ihmisiä ja ärsyttävästi tyrkyttäviä kauppiaita. Akumalissa oli rauhallista, vaikka hotelli oli siis todella suuri.

        MItä siis kukanenkin arvostaa. Me koimme, että Gran Bahia Principe oli nappivalinta.


    • vamos a la playa

      Bahia Principen kohdalla on surkeahko, kivikkoinen rantakaistale. Aikamoinen pettymys Playacarin, Tulumin etc hienojen rantojen. jälkeen mutta jos keskittyy allaselämään ei tietty niin haittaa.

      • mui esta bueno

        Siinä kivikkoisella kohdalla ei ole edes rantatuoleja. Rantatuolien kohdalla rannat ovat ok, suosittelen toki uimakenkiä.

        Itse olen löytänyt Meksikoa paremmat rannat muualta - on tullut koluttua paratiisirantoja, joissa ei välttämättä ole edes muita. Mutta ei se Meksiko huono kohde ole!


    • Gran Bahia Principe

      Mikäli olen kässännyt oikein, niin melko läheltä Akumalia löytyy maailman kauneimmaksi rannaksi kehuttu ranta, etteiköhän ko. rannalle jollain kulkupelillä näin halutessa pääse.

      Tuon kommentin luotan olevan totta, että Playa del Carmen on eläväinen kaupunki ja tokkopa Cancunkaan kovin hiljainen on. Ja täällähän julistetaan spring breakin seurauksista jne,

      En nyt voi siten vakuuttaa, että uni olisi makoisasti maistunut hyvätasoisissa hotelleissa Espanjassakaan. Kyllähän tuo uni yl. maistuu parhaimmalta omassa vuoteessa.

      Ja sitten täytyyhän nähdä Playa del Carmen ja/tai Cancun. Tulumin tai Chichen Itzan rauniot, Xplor, Xcaret tai Xel-Ha jne.

      Akumalista löytyy myös aurinkoa, kaunis ja suuri uima-allasalue, mahdollisuus uida meressä ja ennenkaikkea se tärkein, että ON LOMAA..

      Lentomatka on todella pitkä, joten totta on, että ko. matka lienee tulevan lomani suurin huolenaihe. Vatsataudeista en jaksa huolestua enää.

      HYVIÄ MEKSIKON LOMAREISSUJA KAIKILLE

    • Vasta käynyt

      Kokemuksesta , tuoreesta sellaisesta suosittelen valittavaksi Cancuunin ja hotelli Gran Caribe Real , jos olette menossa lapsien kanssa. Hotellialueelta löytyy lapsille oma kulmaus altaineen ja liukumäkineen , sekä myös järjestettyä ohjelmaa.
      Hyvää hiekkarantaa n 25 km , hotelli aivan rannassa. Erittäin helppo ja halpa kulkea paikkarilla Cancuunin keskustassa , maksaa 0,50 - 0,70 senttiä per/hlö ja paikkarit kulkee tosi tiuhaan.
      Erinomaiset ruuat all inclusive , snäcks baari auki 24h/vrk , juomat ja ruuat vapaassa käytössä. Rauhallinen ja turvallinen paikka koko Cancuun , ei mitään ongelmia , ei muuta kuin sinne vaan , hyvää matkaa !

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1757
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1567
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1273
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      745
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      727
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      688
    Aihe