Mikä olis naisten mieleen?

Tukkijätkän poika

Olette te naiset miehelle ikuinen mysteeri. Kun teille kertoo olevansa tavallinen tallaaja, ja omaavansa pikkupaheita, niin te pidätte junttina, ettekä vastaa.
Sitten kun kertoo sen mitä oikeasti on, siis hyvin menestynyt varakas ja urheilullinen kaveri, niin itsetuntonne ei riitä vastaamaan seuranhakuilmoitukseen, koska peilistä katsoo ylipainoinen pullukka jolla on kalpea huono iho, hailakat silmät ja suomipermanentti.
Eräs naispuolinen työkaveri kertoi saaneensa kahdessa päivässä yli 300 vastausta, kun oli vihjaissut olevansa rintava.
Kertokaapa naiset millä ominaisuudella varusttetu mies saisi ehkä edes yhden vastauksen. Yksihän oikeasti riittää. Ei kolmesta sadasta voi enää valita.

13

375

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • telluksentyttö

      Mitä väliä mammonalla on, kunhan on henkisesti kypsä ja muutenkin hieno luonteeltaan.

    • koskenlaskija

      Mitä väliä rintojen koolla on, kunhan on henkisesti kypsä ja muutenkin hieno luonteeltaan.

    • ei rintava

      Rahalla saa kaikkea mutta ei oikeaa rakkautta, ei myöskään tittelillä ole väliä kunhan
      on vain oma itsensä, se riittää jos kemiat kohtaa. Kaikillahan on myös pikkupaheita, ei ole täydellistä ihmistä

    • Ruuberd

      Kun hett suostut elättäjäksi niin jopa syntyy suomineitojen pöksyissä vipinää, ett sillee, ei muuta kuin raakkaat raskasruokaisemmat ja valkkaat hoikan neidon 300:sta ehdokkaasta.

      • dsjofk

        rahalla ostettava nainen viehättää suomalaismiehiä....muutenko Suomeen olisi perustettu satoja hieromalaitoksia ja prostituoituja tulisi joka viikko bussilasteittain. Suomalaismies ei myöskään osaa kohdella naista hyvin vaan on tilastojen mukaan väkivaltainen ja alkoholiin suuntautuva sontakasa.


    • Näin se menee

      Itse olen myös tavallinen tallaaja, työtön eikä harrastuksiakaan liiemmälti ole. Rehellinen,melko raitiskin, kiltti ja kunnollinen mies mielestäni. Nämä asiat kun rehellisesti kertoo niin aivan varmasti naiset kaikkoaa samantien. Enemmän sais naisiin liikettä kun kertois olevansa väkivalt. juopporenttu. Todettu niin monet kerrat. T: mies 40

    • vanahanaakka

      Eihän miehillekään kelpaa jos sanoo olevansa työtön, pienellä ansiosidonnaisella kituuttava, pikku paheita omaava, vaikkakin hoikka nainen, mutta ei ole isoja daisareita. No, ikäähän mulla jo tietystikin liikaa kun oman ikäiset ja vanhemmat ukot katselee vain niitä alle nelikymppisiä, nuoremmille kyllä kelpaisin petiseuraksi, mutta ei kiitos.

      • ei tylsä

        Miehellä täytyy olla huumorintaju.


    • teerentyttö 44

      Ei kaikki naiset ole, ihmiset on vaan niin erilaisia , toiset tarvitsee enemmän rohkaisua olla oma itsensä. Joskus muutamia vuosia sitten itse olin tilanteessa jossa , rohkeasti kerroin millainen olen, en enään mikään eilisen teeren tyttö, elämää ja ajan tuomaa patinaa jo takana oleva aikuinen nainen, yhteyden oton jälkeen miehet katosivat kuin pikku pojat joita rupesi ujostuttamaan. Eikä naiset hae mitään ihmeellistä, vaan kaveria jonka kanssa viihtyy, ja on saman laisia ajatuksia elämän arvoista. Ja ei rakkaus katso onko varakas tai urheilullinen kunhan tavoitteet kulkevat samaan suuntaan ja läheisyyttä riittää.

    • vaikeaa..

      On se väillä niin vaikeaa olla nainenkin.. että millaiset naiset miehille todella kelpaa..? vai onko se vain niin että ihmisiä on niin erilaisia niin naisia kuin miehiäkin. Itse vaan olen kohta kolmekymppinen nainen ja kokemusta on pidemmastä parisuhteesta sekä miehistä erilaisista mutta nyt kun taas sinkkuna ollut .. huomannut miten miehet pelästyvät itsenäistä omilla pärjäävää naista tai jos on halukas jne.. Mielestäni pyrin olemaan vain oma itseni, en mitenkään ylpeä, ahdisteleva, sellainen että kukaan olisi mua parempi vaan tasavertaisia ja sitten taas tahtoisin sitä myös toiseltakin.. Mitä miehet haluaa kun sitten juoksevat karkuun..? Ja mielestäni en ole nyt niin rumakaan,että se siitä voisi johtua. Vaan sitä tässä tarkoitan että kun yleinen käsitys miehet haluaa naisen joka on tietynlainen sitten kun se on siinä.. juostaan karkuun... pelästytään.. He ehkä hyvinkin sopisivat toisilleen jos antaisivat mahdollisuuden edes.. :)

      • Urbasobrami

        Mine mine halusi naise luo mine enn pelasty isokaan woman, mine tyka sellane woman joka anta pariutua, nama somelaiset naise olla usein vai kinostuneita kuiska jorrini saily yli talvi, mine pannu merkille taman minus asian suomi naisista, jos te suomiwoman olisi aktiivisempa sanky homma niin kyllla te loutasi mies, muta keta kinostaa sellane woman joka ei kinosta seksaa.


    • Taava Tuulenkaato

      Oli pullukka tai pallukka, olisi lysti tietää, kuin tällaisille kirjetaitureille vastaisi jotain. Suomi24 saisi paremmin ohjeistaa, miten tämä systeemi toimii, ettei kävisi niin kuin Tukkijätkän pojalle, ettei vastauksia saa. Kaikki ei asusta suomen sivuilla sen jujuja tutkimassa. Vääntäkää vaikka rautalangasta, kiitos!

    • Jaa-a, ei se varakkuus eikä tavallisuus, eiköhän ole tärkeämpää mitä ja miten sen ilmoituksen kirjoittaa.. Jos lähtee noin kuin aloittaja niin jääpi ihan ilkeyden ja tylyyden vuoksi vastaamatta, oli sitten rikas tai köyhä.

      Juu, ei se naistenkaan menekkiä paranna työttömyys, pienet tulot tai vaikkapa pienet lapset, siinä ei auta edes rintojen koko ...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Persuilla ja Saksi-Riikalla meni sitten pornon levittämiseksi koko touhu.

      Onko kenellekään yllätys?
      Perussuomalaiset
      187
      2128
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      53
      1982
    3. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      157
      1659
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      136
      1614
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1334
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1247
    7. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      11
      1214
    8. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1185
    9. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      12
      1155
    10. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1148
    Aihe