Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Erikoiskuljetusten etuautojen pölhöt kuskit, joita riittää

parempia toivoen

Näissä etuautojen rateissa vasta tyhmää porukkaa on, ovat orgasmeissaan , kun saavat valotvilkkuen kulkea ihmisten seassa. Pääsevät pätemään pikku-poliisina. Kun osaisivat työnsäja olisi pelisilmää,niin ei olisi mitään valittamista, suurin osa näistä etu-auto kuskeista ei ymmärrä tuon taivaallista raskaallakalustolla ajamisesta. On vuosikymmenien saatossa nähty näitä jotka ovat tientukkona jopa näille erikoiskuljettajille, sitten nämä kuvittelee et he omistavat koko tien, vaikka ovat valtaamassa vastaantulijoiden kaistalta tilaa. Naurettavin esim. on parin vuoden takaa yöllä klo 3 porintiellä keskellä korpea pysähtynyt erikoiskuljetus alamäen alaosassa vilkut päällä vielä pienen mutkan takana ihan kuljetuksen edessä, jos olisi ollut pelisilmää etuauton olla mäen päällä seisoksissa, niin olisi näkynyt 500 m päähän nyt jäi kymmeniä metrejä pysäyttää oma ajaoneuvo alamäessä "jarrutaessa täydellä kuormalla, näiden pölhöjen takia" oli jotain vantaalaisia alansa huippu-ammattilaisia olevinaan, kun haukuin pataluhaksi, niin joku pelle alkoi kuvaamaan aikuinen mies kuin pikku-kakara todeten minä otan kuvan. Ei enää tyhmempää porukkaa voi olla, kuin nämä itsensä toteuttajat näissä "orgasmi etuautoissaan". Anteeksi teiltä muutamilta jotka osaatte hommanne, teitä ei ole paljon. Tämä osaava porukka tajuaa, ette raskaankaluston kuskin ei tarvitse hullun lailla jarrutella, kun kohtaavat erikoiskuljetuksen vaan ossavat tulla ajoissa vastaan aj muutenkin ymmärtävät mitä ajaminen on, ei rekkaa tarvitse jarruttaa se pysähtyy ihan omalla massallakin jos osaa ajaa. Olen antanut henkilökohtaisesti usien palautetta näille pölhöille, yksi tajusi ja sanoi anteeksi, hän oli kehityskelpoinen yksilö näiden joukossa jossa on paljon porukkaa joita ei saisi päästää etuautoihinsa pätemään, ei etenkään tälläsiiä vantaan tapaisia akkamaisia luonteen omaavia pikku-poliiseja leikkivä pölhöjä. Te jotka osaatte hommanne näkee jo kaukaa teidän kaltaisianne tarvittaisiin paljon lisää, mutta se vaatii älyä ja pelisilmää luonnostaan,jota kaikille ei ole suotu.

20

3387

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • huonorahtari

      Ala-Korpelan autoista yleensä sanotaan LA;han kuljetuksen leveys!
      Paras käytäntö mielestäni.

      • Team-Ahma

        LA- on kuule historiaa. Ei kannata enää huudella moiseen kapineeseen.


    • Raunistulasta

      Täysin samaa mieltä !

    • Raunistulasta

      Täysin samaa mieltä, pölhöjä etuauto kuskeja !

    • Ainoa vaara tilanne

      Varmaan näiden samojen vantaalaisten etuauto kuljettajien takia minä jouduin vaara tilanteeseen , ainoan kerran vuoden aikana. Aika hyvin jos ajaa 120 000 km vuodesa niin ainoan vuoden vaaratilanteen aiheuttaa mukamas alan kovimmat ammattilaiset erikoikuljetuksen sellaiset, et sellaiset kokemukset täällä.

    • pöllij

      Tosi ammattimies ei jouvu vaaratilanteeseen jokavuos, millanen toope oot.

      • ainoa vaaratilanne

        Niin jouduin erikoiskuljetuksen etuautokuskin takia " Osaatko lukea, ainoan kerrann vuodessa, onko ymmärrylsessä vikaa, vai etkö osaa lukea ? Älä ole normaali tyhmä rekkamies, vaan kehitä itseäsi jos vaan jollainlailla kykenet. Vähän kyllä ajatuksenjuoksustasi näyttää heikolta, mutta yritä kumminkin hyvä ihminen. Muutenn ie kannata aina avautua, jos sillä näyttää kykynsä, ikävä kyllä näytit ja aika tollo-osaston puolelle menee ikävä kyllä. Kuulut osastoon haloo, haloo "


    • rahtari oy

      Tuo aloitus on niin typerästi kirjoitettu yhteen pötköön että sitä ei viitsi lukea.

      Pöhköjä ovat. Kuka pöhköin? Kimmo Puntti vie siinä voiton.

      • ei rahtari ikinä

        Taidat pärjätä kisassa aika hyvin, viittaan jo nimimerkkiisi.


    • miliisi

      muuten se kuvan otto ei ole laillista jos kuvasta voi tunnistaa henkilön. sama asia koskee myös noita kojelautakameroita joita ilmestynyt autoihin.

      • finlex.fi

        Laitapa näytille yksikin lainkohta (suomen laista), joka kieltää julkisella paikalla kuvaamisen. Kuvan julkaisemisen laki tietyissä tapauksissa kieltää, mutta ei itse kuvaamista.


    • Z19

      Julkisella paikalla saa ihan varmasti kuvata!

    • 12+1

      Samanlaisia huonoja kokemuksia on minulla eräään suuren Pohjois-Suomalaisen yrityksen etuautokuskeista.
      Ajetaan niillä pakettiautoilla vaan vasenta kaistaa kohti että vastaantuleva joutuu väistämmän asfaltin ulkopuolelle.
      Sattui tässä viime vuonna Oulun pohjois puolella pitkällä suoralla kyseinen tapaus jolloin jouduin asuntoautolla ajamaan asfaltin ulkopuolelle jotta sain vältettyä nokkakolarin, vilkutin ennen väistöä pientareelle pitkiä valoja merkiksi että olen huomioinut vastaan tulevan leveän kuljetuksen, tämä hyväkäs etuauto kuski vain vilkutti myös pitkiä valoja eikä väistänyt yhtään keskemmälle tietä että olisin voinut pysyä asfaltilla ja pysäyttää auton hallitusti pientareelle.
      Eräs alan ammattilainen kertoi että teit ihan oikein kun vilkautit pitkiä valoja joka on merkki etuauton kuljettajalle että on huomioinut tilanteen.

    • Anteeks ja kiitos

      Siirappi kuskille kakkostiellä: En tiedä, nukuitko tms ko tilanteessa. Sinua vastaan tuli sinun ylämäessä ensimmäinen varoitus auto vastaan, huomasitko? Hiljensimme neljä (4) 100t sinun takia että ehdit omassa alamäessäsi olevalle levikille. Ehkä olisit halunnut kohdataa kuormat kapeammalla kohdalla, voi olla että saat siitä kiksejä. Tosin volvosi ei sitä olisi kestänyt. Kuvan otin sinusta sen vuoksi että saamme naaman sinne äänen taakse, kyllähän mies puheistaan vastaa. Eikös vaan?
      Entäs sitten tapaus "Oulun pohjois.." Valojen vilkuttelulla toiset vastaantulijat usein tarkoittaa myös "painu vitt.." väistetään varoitusautoa ja matka jatkuu periaatteella: "perkele, mua ei pysäytä kukkaan" Miten itse kuljetuksen kuljettajana haluaisit kohdata tällaisen kuljettajan?
      Mites tuollainen kun Varo, Väistä, Valmistaudu pysähtyyn kävis?

      • 5+1

        Anteeksi jaa kiitoksen mielestä etuauton tapa ajaa kohti vastaantulevaa autoa pakottaen sen ajamaan asfaltin ulkopuolelle on se ainut oikea tapa varoittaa vastaantulevia, tällaisella asenteella olisi varmaan viisaampaa hakeutua johonkin muuhun ammattiin......painu vitt.. asenteella ei ole järkevää varoittaa vastaan tulevia.
        Vastaan tulevat kyllä tajuaa sen että mitä useampi etuauto on liikkeellä niin sitä leveämpi kuljetus sieltä tulee vastaan.
        Käsittääkseni ammattitaitoiset etuautojen kuljettajat ajavat niin paljon itse kuljetuksen etupuolella että vastaantulija kerkiää turvallisesti siirtyä pientareelle tai jopa ajaa mahdolliselle linja-auto tms, vastaavaan turvalliseen paikkaan odottamaan kuljetuksen menemistä ohitse.


      • Ei akkamainen

        Täällä on joku tunnistanut itsensä, mutta ikävä kyllä ei ole itselleen rehellinen, kertoo aika paljonn ammattitaidosta, jota ei muuuten ole. Aika toivottomalta tuntuu kehittyminen jos itseleen valehtelee. Ei tarvitse odottaa parempaa huomista ainakaan tältä lapselliselta ns. erikoiskuljetusten erikoismiehiltä, akkamaiset valokuvaajat ovat varmaan seiskalehtien julkiskuvien palkkiometsästäjiä. Toivoisi miesmäisyyttä, eikä akkamaisuutta, muitta kirjoituksesi perusteella kannattaisiko vaihtaa alaa valokuvaamon puolelle ja jättää tienpäällä etikoiskuljetusten etuautot alan ammattilaisille. Sinä ja joukkosi ette kuulu tähän harvaan porukkaan ikävä kyllä, todennäköisesti pidät itseäsi alan suurimpana ammattilaisena, mutta se estää kehittymisesi edes keskinkertaisten joukkoon.


    • Anteeks ja kiitos

      Ja vastaus tuohon: Miten saatoit ymmärtää tuosta että kyseessä on ainut tai oikea tapa? Useissa tapauksissa riittää reunaa pitkin eteneminen.
      Jos väität että vastaantulija tajuaa, niin puhut vain omasta puolestasi. Päivittäin kuulee: "Mitä nyt tapahtuu, miksi pitää pysähtyä, en nähnyt sinua, ai pitääkö pysähtyä, ym " Ajetaan esim pysäkin ohi, ohitetaan jo pysähtynyt ajoneuvo. Joudumme toimimaan näiden tasolla, kunnes saamme varmuuden että vastaantulia ei kuulu tähän porukkaan. Se pitkien takaisin vilkuttelu ei sitä kerro

    • etuauto man.

      Taitaa jutun kirjoittaja olla sellainen kenelä ei edellytyksiä päästä etuauto hommiin ja siitä syystä purkaa agressiotaan täällä.

      • en halua joukkoon

        Tuskin haluaa noiden pölhöjen joukkoon, täytyy olla pätemisentarve ja pikku poliisinluonne joka viihtyy tuollaisten porukoissa. Minä en ainakaan halua, haluan ennemmin viisaampien ihmisten joukkoon kehittymään. Ei kannata puolustaa tyhmyyttä jos ei ole asioista perillä.


    • ex tienhoitaja

      Jalka pitäisi nousta kaasulta tai vakkari sammua heti kun näkee häivähdyksen keltaisista vilkuista. Niin kauan hiljennetään, kunnes hahmottaa kunnolla edessä olevan tilanteen. Kyllä noi itseä tien päällä vastaan tulleet etuautot on pääsääntöisesti ihan hienosti toimineet.

      Takavuosina tienhoitoauton ratissa näitä kaikkia tässäkin ketjussa vaahtoavia pösilöitä koko tien omistavia on nähty kyllä ihan riittävästi. Esim. keskipolannetta pois kaistojen välistä auratessa sai valohoitoa välillä ihan huolella, vaikka jätti vielä ihan reilusti tilaa kohdata. Toisille tuntuu olevan mahdotonta ajaa 2,6 metriä leveä ajokki 3,5 metrin raosta. Toki se tila voi rajoitinta vasten ajaen tuntua hieman ahtaalta. Kattomajakat ihan lakitekstinkin mukaan tarkoittavat, että ajoneuvo saattaa liikkua liikennesäännöistä poiketen ja siihen tulisi varautua mm. hiljentämällä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      87
      2305
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      51
      1997
    3. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1848
    4. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      89
      1837
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      10
      1628
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1562
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      25
      1432
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1392
    9. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1390
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1351
    Aihe