Kokeuksia Madikwen safareista?

Johanniina68

Semmoista olis suunnnitteilla, kun on malariavapaa alue tuo (toisin kuin Kruger tai Kenian-Tansania safarit). Olisi oikein mukava kuulla kokemuksista, ken on käynyt.
Näittekö todella niitä kaikkia upeita eläimiä läheltä vai pitääkö oll hyvä' tuuria, että niin käy? Kuvissahan tietysti kaikkea näytetään, mutta sattuuko ne todenn'köisesti yhden turistin matkalle? Matkatoimsito tarjoaa eri tasoisia yöpymisiä...3 ja 4 tähden..kannattaakohan siitä ylellisemmästä maksaa enemmän...Kallimmassa vaihtoehdossa sanotaan, että sinne majoittuu korkeintaan 10, halvemmassa 32. Merkitseeköhän se itse safarellakin jotenkin yksilöllisempää meninkiä?
Millä firmoilla olette olleet?
Kaikki tieto kiinostaa. Meillä ajankohta olisi lokakuu.

3

229

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Nagala

      Kirjoitan omista kokemuksistamme Etelä-Afrikassa vaikka ne eivät välttämättä liity teidän matkasuunnitelmiinne. Lensimme Turkis AW lennolla Hkistä Kapkaupunkiin.
      Kentältä vuokra-autolla ensin Hermanukseen 3 yötä (rantakallioita pystyi bongaamaan valaita). Sitten 4 yötä etelä kärjessä Simons Townissa. Kiertelimme autolla ympäriinsä 950 km verran. Reittilennolla Joburgiin ja sieltä 10 paikkaisella pikkukoneella Krugeriin, &Beuond safarille Nagalaan 4 yötä. Olimme matkalla viime syys/lokakuun vaihteessa ja Krygerissä ei ollut hyttysiä eikä muitakaan ötököitä. Söimme malariakuurin, mutta jos menisin uudelleen ei lääkitystä tarvitse.
      Uskomattoman hieno reissu aivan kuin olisi ollut kahdella eri lomalla. Safarilla oli päivässä kaksi 3-4 h retkeä, aamuhämärissä ja toinen illalla . Näimme big 5:n ja uskomattoman määrän muita eläimiä. Leijona lauma oli kaatanut yöllä seepran ja seurasimme syöminkejä 5 m päässä ! Älkää valitko halvinta vaihtoehtoa. Ilmoittele jos haluat lisää tietoja tai kuvia reissusta.

    • Johanniina68

      Kiitos sinulle! Nyt on jo matka varattu eikä tosiaan valittu halvinta safarivaihtoehtoa vaan päinvastoin kallein. Päädyttiin siihen, että kun se kumminkin maksaa niin paljon ja on ehkä "once in a lifetime" -kokemus, niin ei ainakaan haluta pettyä milläänlailla. Hienoa kuulla, että niitä eläimiä todella näitte. Tämä Madwike on kuulemma ihan yhtä hyvä eläintensä puolesta, vaikka ei niin tunnettu olekaan kuin Kruger. Juuri tuon malariattomuuden takia valitsimme sen.

    • Krugerin kävijä

      Taisi matkatoimisto vähän liioitella. Madwike ei pääse eläinmäärissä lähellekään Krugeria, varsinkaan kissaeläinten suhteen. Tripadvisorin keskustelupalstalla noita eri paikkoja on vertailtu aika kattavasti, ja kaikki suosittelee Krugeria, ja ovat sitä mieltä, ettei malarialääkettä yleensä tarvitse.

      Toivottavasti näette kuitenkin paljon!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      54
      3633
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      165
      2242
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      212
      1959
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      139
      1834
    5. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      396
      1268
    6. 80
      1195
    7. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      235
      1135
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      134
      1071
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      55
      1010
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      74
      960
    Aihe