Sijaisvanhemmille??

Sijaisvanhemmille??

Terve, tässä olisi yksi kysymys kaikille sijaisvanhemmille? Onko teidän mielestänne väärin, jos Oikeat vanhemmat "opettavat" väärinperustein sijoitetun lapsen "vihaamaan" sijaisvanhempia?

Silloin ei ainakaan lapsen kiintyminen sijaisperheeseen, voi olla huostaanoton purun esteenä, että lapsi palaisi omaan kotiin? Vai voiko? kertokaa?

Ja nyt ei puhuta mistään päihde/mielenterveys- ongelmaisista tai lastaan hakkaavista biovanhemmista. (muita hyväksyttäviä laillisia syitähän ei huostaanotolle ole normaali ihmisen maalaisjärjellä ajateltuna olemassa.) Mitkään "MUTU" tuntumat tai "herää huoli" eivät päde millään lailla rikosoikeudessakaan, joten miksi niiden pitäisi päteä ls-laissakaan?

Ihmisoikeudet pitäisi kuulua jokaiselle Suomen kansalaiselle!

6

228

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lilliss

      Vanhempi harvoin myöntää tehneensä mitään, sillä onhan se nyt noloa jäädä kiinni siitä että on jättänyt lapsensa heitteille. Silloin on niin hiton hyvä vedota tuohon aiheettomaan huostaanottoon, kun sossuilla ei ole oikeutta kertoa julkisuuteen mitään tapaukseen liittyvää, vaikka heitä itseään ihan nimellä parjattaisiin niin mediassa kuin somessa. Mut siis apua niin noloo en kestäääh! Sama se kärsiikö laoset vai ei, kunhan omat kulissit pysyy pystyssä...

      • Sijaisvanhemmille??

        Tunnet ilmeisesti KAIKKI mahdolliset ls-tapaukset?? Ja AINA on oikeat vanhemmat "jättänyt lapsensa heitteille" Niinkö? Mis haavemaailmas sä oikei budjaat? Hä?


    • Sijaisvanhemmille??

      Juurikin niitä omia kulissejahan sossut yrittää pitää pystyssä kasvojaan menettämättä ja vedoten julkiseen salassapitovelvollisuuteen, ettei vaan oma ego kärsi kolausta, kun käykin ilmi vain ja ainoastaan se, että kaikki toimet eivät kestä päivänvaloa! Siitähän voisi vaikka tavallinen Suomenkansalainen suuttua ja vaatia puolueetontaoikeutta?? Vai millätavalla se olisi väärin kuulla totuus??

    • n,nb,v,nbv,vhj,j,,h

      Veri on vettä sakeampaa.:eillä onneksi enään 2v,jäljellä.Kaikki kieroudet ja valehtelut menivät läpi ensimmäisessä sijaisperheessä Mikkelissä.Sieltä oli jo otettu 3 lasta lastenkotiin.hommasin asianajajan ja he pakosta joutivat sanomaan ettei syytä enään olekkaan,mutta jos lapsi saisi olla lukuvuoden loppuun heillä,suostuin ja se oli suurin valhe,kun tiesivät ettei minulla enään ole rahaa asianajajan pitämiseen niin huostaanoton purku loppui kuin seinään.Silloin kävinjoka toinen viikonloppuhakemassa lapsen Helsinkiin matkaa tuli n,700km.tapaamisemme onnistuivat kuitenkin.Nyt tyttö on perheessä jossa 6 lasta.Kotiin hän tulee 150 km päästä joka toinen viikonloppu pe-su.Kesällä on joka toisen viikonkotona samoinpääsiäis ym. lomat.Onneksi meillä on säilynyt hyvin lääinsuhde kannustan häntä kaikkeen jotta hänen itsetuntonsa ja varmuutensa kasvaisi.Kirjeitä lähetäh hänelle melkein joka päivä ja puhelimitse olemme yhteyksissä joka päivä.En utele mitä siellä sijaispaikassa on,eikä nuorenokaan siellä päässä halua kertoa kotiasioita,tai mitä olemme tehneet tai missä käynt

    • halinalle77

      Mitä pahaa ne sijaisvanhemmat ovat tehneet, jotta heitä kohtaan pitäisi nostaattaa tällainen viha? Ensisijainen ratkaisu ei kuitenkaan ole nykymaailmassa sijoittaminen, vaan ensin tuetaan perhettä kotioloissa, mutta jos ei tuota tulosta, niin vasta viime kädessä huostaanotetaan.

      Onko lapsen etu, että häntä opetaan vihaamaan niitä ihmisiä, jotka pitävät hänestä huolta, kun hän ei voi asua omassa kodissaan?

    • lapsen etu

      Mielestäni on väärin opettaa lastaan vihaamaan ketään. Eihän se sijoituspäätös ole sijaisperheen ansiota? Lapsi asuu sijaisperheen kanssa, joten aikamoiseen ristiriitaan hän joutuu jokainen päivä.

      Mikäli peruste on väärä niin purkua pitää hakea sosiaalihuollosta, ja oikeudesta, Vihaamiseen lietsominen ei auta lasta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      67
      4540
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2229
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1754
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1498
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      27
      1423
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1298
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1217
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1136
    9. 22
      1086
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe