Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Saunalahti ei toimi

Bye-bye

3 pv, molemmat puhelimet mykkänä, toimii joskus. Vika rajoittuu 1-2 kilometrin säteelle, sama vika oli päällä jo 2 vk sitten. Asiakaspalvelu myöntää virheilmoitukset mutta vikaa ei kuulemma ole. Asiasta soitettu myös Elisalle toisen liittymän vuoksi, sama tarina. Sonera toimii kohteessa moitteetta, niin toimi ennen myös Elisa/Saunalahti. Huomenna menee loputkin liittymät vaihtoon, ei jaksa enää vääntää. Ongelmat alkoivat syksyllä ja tuntuvat vain pahentuvan koko ajan. Ongelmia myös muissa paikoissa kuuluvuuden ja datan suhteen. Pätkii sisällä, pitää mennä välillä ulos soittamaan.

2

360

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hyvästi Skeidalahti!

      Koskahan ihmiset oppisivat uskomaan, että Saunalahti on pelkkä apu operaattori, pelkkä liittymien myyjä, jolle ei anneta kuin murto-osa mistään kaistoista. Saunalahti on epävarmin mitä suomessa löytyy, siis toimivuuden ja singaalien kannalta.

      Asun pääkaupunkiseudun ytimessä ja aiemmin saunalahden liittymiä, perheessäni ja lähipiirissä useitakin olleena, pari vuotta sitten taistelimme pätkimisen ja kuuluvuuksien kanssa. Edes kerrostalon ylimmässä kerroksessa, mastoihin ja linkkeihin nähden keskeisellä paikalla asuvana Saunalahti tuotti ongelmia pelkästään niin, että puhelun aikana siirtyi toiseen huoneeseen.
      Tai sattui istumaan "väärässä huoneessa" kun puhelu tuli tai piti soittaa.

      Samoin oli Helsingissä, eri työkohteissa, siinä missä Sonera ja Dna toimi, Saunalahti pimahti "ei yhteyttä, ei singaalia" tilaan.

      Olimme yhteydessä saunalahteen 2 kertaa. Vastauksena "emme näe ongelmia sillä alueella, pitäisihän se kuulua" - kolmannella kerralla emme soittaneet Saunalahdelle. Kolmannella kerralla sanoimme liittymät irti kirjallisena ja osan vaihdoimme toisille operaattoreille.

      Saunalahdesta edelleen puhuen minulla on prepaid mokkula matkakäyttöä varten. Lataan saldoa jos tarvitsee. Eräässä maakunnassa mokkula toimi parhaillaan 2 - 3 Mbits nopeudella. Se oli riittävä. Testasin sitä hiljattain. Täällä "ongelma talossa" se toimi 1 - 1.80 Mbits nopeudella.

      Tuli tarjous, jopa 21 Mbits / 16.90 / 1 kk /. Latasin. Viikko sitten.
      Mitä tapahtui Rotta Saunalahdessa. Kertaakaan en ole saanut ulos 0,70 Mbits enempää!!!

      Teho on ollut 0.225 - 0.675 välillä aika tiheään. Kertaakaan ei yli 1 Mbits.
      V i t t u tuo rotta Saunalahti (P a s k a lahti) varasti tililtäni 16.90 eikä anna tehoa mitä lupasi. Vei entisetkin nopeudet.

      Ei tarvitse arvata. Kolmen viikon kuluttua tuo mokkula lentää huitsin jorpakkoon ja tässä elämässä ei tule niin heikkoa hetkeä, että saunalahdelta ottaisin edes esite prosyyriä!

      Minulla on varaa, mikään liittymä ei ole kiinni siitä, vaikka maksaisi 100 euroa kuukaudessa.
      Seuraava mokkula onkin muualta, nopea ja hintava.

    • Hei,

      todella ikävä kuulla, että molemmilla on ollut ongelmia kuuluvuuden suhteen. Hyvä kuitenkin, että olette tehneet asiasta vikailmoitukset. Niiden avulla asiaa on voitu tutkia ja meillä on ollut mahdollisuus parantaa kuuluvuutta. Ikävä juttu kuitenkin, että parannusta ei ole ainakaan vielä tullut. Toivottavasti saamme kuuluvuutta tulevaisuudessa parannettua.

      Asiasta voi halutessaan jatkaa keskustelua Saunalahden Palstalla, osoitteessa http://palsta.saunalahti.fi.

      Jarkko / Saunalahden Palstatiimi
      http://palsta.saunalahti.fi

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2247
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2083
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1688
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1510
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1506
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1397
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1364
    8. 52
      1258
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1200
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe