"TOSITARINOITA" LASTEN SUOJELUSTA

ETULTA ILMAN KIPINÄÄ

HS http://www.hs.fi/paivanlehti/31012014/kaupunki/Nuorukainen joi riehui ja uhkaili/a1391063151958kylvettiin taas ennekkoluuloja erilaista ihmistä kohtaan.

Ei nuori riehu ilman syytä. Kyseessä on tyypillinen tilanne, jossa nuorta ei ole kuulu hänen omassa asiassaan. Tämä osoittaa, että lasten suojelun asiantuntemus on ennakkoluulojen varassa. Tuloksena on syrjintää ja kaltoin kohtelua, joka aiheuttaa näitä väkivaltatilanteita.

Tässäkin syyllistetään asiakkaita, vaikka syy tapahtumien kulkuun löytyy "yleisön palvelijoista". "Tositarinat" osoittavat, että koulutusta erilaisten ihmisten kohtaamiseen tarvitaan järjestyksen ylläpitäjille, viranomaisille ja sosiaali- ja terveydenhuollon virkamiehille.

1

196

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • b oris

      suomalainen kulttuuri on pahasti jäljessä. Suomen ulkomaalaiset ovat kuin toisen maailman sodan sankarit, jotka kirjaimellisesti rikkovat ennakkoluuloja suomalaisissa. paljon on jo muutettu siten 70-80-90 lukujen. edelleen se mitä on tehty ei ole riittävä.

      suomalaiset eivät koskaan tulee ymmärtämään ulkomaalaisia. varsinkin jos piiloutuvat rasisminsa taakse. se on pelkoa vain. syy miksi suomessa on ulkomaalaisia ei johdu ulkomaalaisista vaan ajasta, missä koko maapallo elää. jos päättäjät eivät tajua sitä ajoissa, niin suomi kärsii pahan taloudellisen ja muun kriisin. maailmanmeno ei kysy suomea. se ottaa.

      kaikki ihmiset ovat yhdenvertaisia. suomalaiset eivät ole huonompiakuin ulkomaalaiset, mutta rasistinen asenne tekee heistä.

      ulkomaalaisten lapset voivat olla pahassa liemessä suomessa. he ovat ensimmäisiä jotka esimerkillään tulevat muuttamaan suomea. jotkut eivät kestä ja joutuvat käymään mitä erilaisempia laitoksia.

      ulkomaalainen on katkaistu juuriltaan ja hän lilluu uudessa asuinmaassa. sillä ei ole yhteyksiä. kiitos suomelle siitä, että sillä on hieno sosiaalijärjestelmä, joka vähentää siten toimillaan rikollisuutta. päinvastoin on käynyt euroopassa esimerkiksi. näin integroituminen on nopeampaa ja kahdensadan vuoden sijaan voimme puhua viidestä kymmenestä. kaikki hyötyvät siitä. jos suomalainen pelkää että ulkomaalainen tulee, syö ja lähtee, niin suomalainen on väärässä. kuten sanoin, kyse on suuremmasta ajattelusta, mitä ei ole helppoa ymmärtää, jos ei ole asunut/matkustanut ulkomailla. kyse on globalisaatiosta ja sillä on uskonnollis-poliittinen-evolutiivinen-kosminen aspekti. maapallo on muuttumassa, ekosysteemi on muuttumassa. ihmisen on kasvattava sisäisesti ja ulkoisesti ja opittava ottamaan vastuu kaikesta. se on hidas oppimisen tie.

      näin kansallisajattelu on mahdottomuutta! afrikan ongelmat ovat suomalaisten ongelmia ja toisinpäin. tämä kierre tulee lisääntymään. olemalla rohkeita ja ottamalla vastuun, me voimme edesauttaa kaikkia muutoksessa. mitä ulkomaalainen ottaa, sitä hän tuo takaisin kymmenkertaisesti. tärkeä pointti on se, että suomessa ei ole riittävästi ulkomaalaisia. se kostautuu ajan mittaan.

      kun ulkomaalainen tulee suomeen, hänestä ei koskaan tulee suomalaista. se että ulkomaalaisella on ongelmia johtuu siitä että sillä ei ole kiinnekohtia maahan ja hän on avuton. avuton ei tarkoita sitä että ei osaisi, ei pystyisi. avuton tarkoittaa sitä, että ei ymmärä. esimerkiksi jos minä ulkomaalainen teen jotakin, saan haukut niskaan, tai rikon jotakin. suomalaisen on oltava erittäin suvaitseva ja kärsivällinen. jos hän rikkoo ulkomaalaisen uskoa itseensä ja suomeen, hän voi tuhota monia ja monia etenemismahdollisuuksia. ja toisinpäin -ulkomaalaisen on tehtävä parastaan kunniottaakseen suomalaisia.

      elämän meno on nopea nykyään ja jopa se integroitumisen kysymys tulee häviämään globalisaation edessä. sille on todisteena eu, amerikkojen liitto ja afrikka-maiden liitto ja muita. sanovat että ihminen on parhaimillaan silloin kun todella vaarallista tapahtuu. silloin tulee esille ihmisen inhimmillisyys, joka on unohduksessa.

      lapset kasvavat nykyään erittäin nopeasti. isänä ajattelen, että lapset eivät ole vanhempien omaisuutta eivätkä valtion. lapset ovat jo varhain itsenäisiä sieluja. niitä ei saa loukata. niitä pitää kuunnella enemmän ja enemmän. itsenäisyys on myös ajamme tuote. lapsemme ovat erittäin älykkäitä ja omaavat sellaisia kosmisia uuden ajan ominaisuuksia, mitä meillä vanhemmilla ei ole. pitää osata antaa heidän elää omaa elämänsä ja se mikä on heidän elämän polku, on myös yksi muurahaiskekon rakennusosanen. jokaiselle jotakin ja siitäv tulee talo. elämä on rohkeita varten!

      kaikkea hyvää

      rakkaus voittaa pelon

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      136
      5678
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      33
      3485
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      17
      1893
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      23
      1875
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      24
      1720
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      74
      1566
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      14
      1473
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1366
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      17
      1360
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      23
      1308
    Aihe