IP-bannit

Filibendula

Hei! Palstallani häiriköitä jotka täyttävät kokoajan palstan ihan asian vierestä olevilla jutuilla, ei auta poistaminen tulee samat takaisin heti. Mitä voin tehdä, vai voinko mitään? Palsatani on paikkakunnat Kotka.

36

243

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Osaavat kiertää estot, ei auta oikein mikään. Käyttääkö samaa nimimerkkiä kuitenkin, jos niin pyydä ylläpitoa nappaamaan merkki kiinni.
      Mulla oli kanssa yksi tavan häirikkö... noin 100 poistoo päivässä ja se postas kokoajan samaa juttua. Tosi rasittavaa :/

    • Kävin vierailulla ;) Voit sanoo tuolle Kerviselle ettei postaile asiakirjoja tai kirjeitä -> kirjesalaisuuden rikkominen.
      Tunnen henkilön, olen itse työpaikkakiusaaminen palstalla ja muillakin vastaavilla saiteilla Kerviseen törmänny. Harmiton mutta tietty muita häiritsee tuo postaaminen. Lähes kaikilla paikkakunnilla on yksi tai kaksi "kervistä" niin se vaan on, ei auta kuin poistelu. Yritä jaksaa, alussa on aika rankkaa mutta sitten kun hyö "tottuu" sinuun, helpottaa.

      • Kiitos vastauksista.Juuri tuo Kervinen massapostittaa jatkuvasti, taas aamulla taisi kahdeksan ensimmäistä juttua olla häneltä. En tunne sen paremmin tapausta, mut olen kuullut et hän saannu potkut töistä 10-20 vuotta sitten, ja siitä käy oikeutta vieläkin, vaikka on hävinnyt oikeudessa monta kertaa.


      • Olen hänelle ystävällisesti monesti sanonnu, et yksityisviestit eivät kuulu palstalle, ei vaan auta.


      • Filibendula kirjoitti:

        Kiitos vastauksista.Juuri tuo Kervinen massapostittaa jatkuvasti, taas aamulla taisi kahdeksan ensimmäistä juttua olla häneltä. En tunne sen paremmin tapausta, mut olen kuullut et hän saannu potkut töistä 10-20 vuotta sitten, ja siitä käy oikeutta vieläkin, vaikka on hävinnyt oikeudessa monta kertaa.

        Siis, se sen juttu on ihan uskomaton! oli jopa syytettynä Skytän murhasta ja ihan vain siksi koska oli sen asiakkaita. Kyllä ehkä hiukan tuntuu A.K olevan ajojahdin uhri :/ ja ihan totta se haastelee, mutta nuo kirjeiden postaamiset on kyl ikäviä.


      • peacekeeper kirjoitti:

        Siis, se sen juttu on ihan uskomaton! oli jopa syytettynä Skytän murhasta ja ihan vain siksi koska oli sen asiakkaita. Kyllä ehkä hiukan tuntuu A.K olevan ajojahdin uhri :/ ja ihan totta se haastelee, mutta nuo kirjeiden postaamiset on kyl ikäviä.

        Ei ollut syytettynä, oli epäiltynä.
        Nyt huutaa että häntä on syyttömänä epäilty.


    • Oi saisikin mahdollisuuden IP banneihin bannailisin mieluusti vapaamuurari häirikön..
      Tuo on kyllä niin totta et pitää vaan jaksaa poistella viestejä niin kyllä se siitä rauhottuu.
      Vapaamuurari kirjottelikaan ei nyt niin aktiivisesti palstaani turmele kun melkein heti saan poistettua viestit. (Joensuu palsta)
      Joskus Joensuu palstalle tuli jatkuvasti lestadiolaisista viestejä jatkuvasti, mut se onneks loppu myös kun aktiivisesti niitä poisteli..
      Ylläpito varmaan bannailee IP osotteita tarvittaessa? Ainakin ulkomaisia proxy osotteita voisi laittaa banniin.

    • Luotsit eivät voi antaa ip estoa vaan vain ylläpito voi sen tehdä.

    • Se on tässä keskustelun ohella kyllä tullut selville, että ylläpito vain voi antaa banneja.
      Nyt ilmeisesti joku immeinen on suuttunut päivi räsäselle kun tämmöstä pari kertaa Joensuu palstalle tunkenut

      http://gyazo.com/b78037c61e7f6d1a1784f5b5ca024485
      Onko muualle tullut samaa vai onko tämä vain Joensuu palstan ongelma?

      • Paikkakunnat palstoilla on jokaisella noita vapaamuurari häiriköitä ja muuta loan heittoa. Oman alueeni paikkakunta palstaa kun olen seurannut niin ei voi kuin ihmetellä ihmisten omituisuuksia. Mä tunnen kervisen vaan en voi hänelle sanoa että rauhoittuu :/ koska silloin jään itsekkin kiinni. Pyydä Ylläpitoa laittaa sille esto ja vaikka filtteroimaan sen viestejä jollain tapaa ettei ne pääse läpi.

        Doopie, en ole huomannut tuota linkkiä muualla, en niillä palstoilla joilla liikun.

        :D meille ei anneta banni mahdollisuutta koska olisi melkoinen estolista :DDD mulla ainankin omalla palstallani työpaikkakiusaaminen.



    • Siis mitään linkkiä ei postauksissa ole vain tollainen teksti...
      Mut joo poistoon vaan jos näkkyy..

      Vois olla et estolista olisi melkoinen :D

      YLLÄPITO voisitteko vihdoin ja viimein blokata ULKOMAISIA proxyjä palveluistanne banniin tai ainakin hetkellisesti estää ulkomailta kirjoittelun tietyistä maista niin ainakin rauhottuu hetkeksi tuo vapaamuurari häirikkö vai pitääkö teille itse etsiä mahdollisia proxyjä jotta saisitte ne banniin?

      • Moikka @Doopie

        Selvitämme mitä voimme noiden osalta tehdä.

        Ei vain tarvitse kovin paljoa googlata, kun löytyy jo ohjeet miten ip-osoitteen saa vaihdettua.

        Tämä on todella valitettavaa.. Kaikkemme teemme, jotta saisimme kitkettyä nuo häiriköt pois palvelusta.

        Tässä te olette myös isossa roolissa, koska kukaan moderaattori ei voi olla niin sisällä palstan tapahtumissa kuin te.

        Terkuin,
        S24 /Sara


      • suomi24 kirjoitti:

        Moikka @Doopie

        Selvitämme mitä voimme noiden osalta tehdä.

        Ei vain tarvitse kovin paljoa googlata, kun löytyy jo ohjeet miten ip-osoitteen saa vaihdettua.

        Tämä on todella valitettavaa.. Kaikkemme teemme, jotta saisimme kitkettyä nuo häiriköt pois palvelusta.

        Tässä te olette myös isossa roolissa, koska kukaan moderaattori ei voi olla niin sisällä palstan tapahtumissa kuin te.

        Terkuin,
        S24 /Sara

        Mutta @suomi24 kai nyt edes yritätte blokata noita ip osoja??

        Kun miettii jotain selaimen lisäosaa millä vaihdetaan ip osotteita niin tuskin heilläkään se skaala nyt mikään mahdoton ole. Nekin loppuvat jossain vaiheessa jos vain viitsii niitä alkaa bannimaan ja katsomaan, että mikä voisi olla proxy..

        Tässä:
        http://cqcounter.com/whois/

        Ulkolaiset häirikkö ip:t vaan suoraan banniin..

        Ei tässä luotsitkaan jaksa kovin pitkään hommia painaa vapaaehtoisesti jos tälläinen jatkuu.. Tästäkin asiasta on teille viestiä laiteltu jo aikasemmin kun oli Vanhoillislestadiolaisia kiusaava häirikkö..

        En tiedä miten hälle kävi kun hä lopetti sentää häiriköinnin tai liekkö sama nyt vain kohdistanut vihansa vapaamuurareihin..

        Mut kiitos yrittäkää edes ja blokkailkaa vaan suoraan ne ulkomaiset häirikkö ip:t pois..
        Kiitos.


    • Olen omalta kohdalta kokenut että ulkomailta olevat ip:t jos bannataan ilman syytä. (varmuuden vuoksi) niin se jurppii varsinkin jos jostakin syystä pitäisi päästä johonkin palveluun kiinni. Muuten idea on ok. Mutta sillä voidaan aiheuttaa enemmän haittoja.
      Päästään 2 häiriköstä ja menetetään 5 tai useampi S24:n palveluja käyttäjä. Silloin tämä ei palvele tarkoitustaan enää.

    • No jukra!

      Että tämmönenkin palsta on, hyvä juttu! Ajattelin, ilmeisessä mielenhäiriössä, kanssa ilmottautua luotsiehdokkaaksi ja vielä persujen palstalle, runsas kuukausi sitten. Katselin, missä olisi vilkkainta ja sitten sinne ehdokkaaksi. Luulin ihan todella, että ne kirjoitukset oli monilta ihmisiltä. Ei mennyt kuin muutama vuorokausi luotsina ja tajusin olleeni täysin väärässä. Yksi ja sama ihminen kirjoittaa valtaosan kaikista postauksista. Hilpeää ehkä on, että hän jaksaa väitellä itsensä kanssa -tai siis olisi, jos ne jutut ei olisi niin imbesillejä ja banaaleja. Ennen kitkemistä ne oli anaaleja.

      Näkyvän IP-osoitteen hän osaa muuttaa. Sara on monta bannannut, mutta takaisin tullaan muutamassa minuutissa. Hän myös myötää, hivenen provosoituna, olevansa usein kokonaisen viestiketjun takana, ihan itse.

      Turhauttavaahan se on, että yksi häirikkö on niin tuottelias, että lähes kaikki todelliset keskustelijat häipyy -tai on häipynyt aikaa sitten. Sama tyyppi kirjoittaa kaikille polittisille palstoille. Kepu, vihreät, vasemmistoliitto, seniorit ja sdp sekä rkp ovat kuitenkin "suosikit".

      Jos banneja ei saada skulaamaan, tämä on taistelua tuulimyllyjä vastaan. Henkilö on eläkeläinen, joten viestejä tulee myös koko yöaika.

      • Tai sitten sairas elälleellä? Siis oikasti on surkuhupaisaa että joku todellakin keskutelee "yksin" mutta joop, kyllä näitä surullisia henkilöitä köytyy lähes kaikilta palsoilta :D nimimerkki -kokemusta on


    • Jotkut ovat tehneet linjauksia, että ulkomailta kirjoittelu on kokonaan blokattava.
      Silloinhan tämä vaikuttaa aika pitkälti jos ulkomailta yrittää kirjautua johonkin palveluun..

      Tuskin nyt muutaman proxyn bannaaminen vaikuttaa kenenkään muun elämään kun häiriköitten jotka postaavat pelkkää kak*** Sori nyt vaan..

      Kuitenkin proxyjen ip osoitteet ovat pitkälti aina samoja ja tuskin nyt kukaan ulkomailla ollessaan kirjoittelee tai yrittää proxyn kautta tulla..

      • Mun luotsaamalla, työpaikkakiusaaminen palstalla, alussa ihan postattiin ohjeita kuinka estoja kierretään. Tuo on kuulemma "rajaton" tuo ip taivas :/ Nämä it-alan asiantuntijat ihan mielellään jakelevat ohjeita kuinka mahdollistaa häiriköinti palstoilla.


    • Kyllä proxyjä on useita ja taivas on rajaton.. Ainoa juttu on niiden löytäminen ja käyttäminen.
      Osa on vain web proxyjä selaimelle käytettäviksi.
      Osa vuorostaan on selaimen lisäosan kautta käytettäviä
      Osa vuorostaan voi vaatia jo enemmän osaamista ja ohjelmistoja..

      Kyllähän nää asiantuntijat jakelee ikävä kyllä mielellää aina näitä neuvojaan..
      Mutta mutta ei kaikki niistä toimi edes mitenkään mahtavasti..
      Ainoastaan jos vain viitsisi vähän ottaa selvää näistä häirikkö ip osotteista ja bannaisi sieltä tiettyjä niin ei ne häirikötkään jaksaisi kokoajan olla vaihtelemassa hitaitten proxyjen kanssa..

    • prätkällä_pitkälle

      Kärsivällisyyttä teille jatkossakin. Itse en enää samojen idioottien kanssa jaksa, vaan jätän nämä luotsin hommat. Takaisin voipi tulla tarjolle, jos ip-bannit saadaan toimimaan. Hyvää jatkoa!

      • Hei,

        Ilmoitathan kuitenkin Ylläpidolle sähköpostilla, jos pidät taukoa luotsin töistä. On hyvä tietää, mitkä palstat tai huoneet on valvottuja, tai onko lainkaan. :)

        Muuten kiitos hyvin tehdystä työstä ja tervetuloa takaisin kun taas siltä tuntuu.

        Terveisin,

        Suomi24 Ylläpito - Martta


    • Hei!

      Voisitteko nyt vastata oletteko nyt alkanut bannailemaan noita ip osotteita?
      Hetken aikaa tilanne oli ok, että vapaamuurari kirjoittelija ei pahemmin palstoja turmellu..

      Nyt taas...

      Ei se vaikeaa ole vastata "Juu teemme parhaamme" kuten myös me luotsit jotka pikkuhiljaa kypsyvät jatkuvaan häiriköintiin ja näihin häiriköihin ja etenkin siihen kun noita vastauksia ei tule..

    • @suomi24 vastaus kysymykseen kiitossss

    • Hei

      Ip-bannit eivät vain kaikkiin häiriköihin toimi. Teemme kyllä parhaamme.

      -Ylläpito

    • Eihän se toimi JOS ETTE alunperinkään viittiny alkaa niitä osotteita bannimaan..
      Kirjoittakaa suoraan jos haluatte jotain sanoa alkaa kyrsimään minuakin tämä meno kun teiltä ei yksinkertaisesti saa suoraa vastausta.. (Niinhän se on aina mennyt)

      Toivottavasti nyt oikeasti bannitte niitä osotteita ja edes yritätte.. Harkitkaa nyt edes ulkomailta kirjoittelu kielto kokonaaan... (SUOMI portaali)

      • Kannatan. Ja tosiaan, jos haluatte että joku tätä saastaa viitsii sivuiltanne perata, niin voisitte koittaa hieman aktiivisemmin käydä tätä keskustelua myös tähän suuntaan.

        Jos tarvitsette apua noiden ip-bannien kanssa, niin kysykää rohkeasti. Kyllä täällä voidan teitäkin ihan mielellään neuvoa.


      • grim-riddar kirjoitti:

        Kannatan. Ja tosiaan, jos haluatte että joku tätä saastaa viitsii sivuiltanne perata, niin voisitte koittaa hieman aktiivisemmin käydä tätä keskustelua myös tähän suuntaan.

        Jos tarvitsette apua noiden ip-bannien kanssa, niin kysykää rohkeasti. Kyllä täällä voidan teitäkin ihan mielellään neuvoa.

        Oikeesti, suomi24 palstoja käytetään ihan mielettömään herjaamiseen, jopa uhkailuun ja sen sellaiseen. Nuo vaihtuvat IP:t on tosiaan sen laatuinen ongelma että sille täytyy voida tehdä jotain, ja pian.
        Mulla itselläni on tilanne päällä, eli olen tehnyt riksun eräästä henkilöstä joka on jo kaksi vuotta minua vainonnut, sairas tyyppi kyseessä :/ ajoi minut palstalta pois vähänaikaa sitten postaamalla minuutin välein mun oikeaa henkilöllisyyttä sinne! Tämä heppu käyttää ihan älyttömästi eri ip itä ja ulkolaisia palvelimia ja osaa sen todella hyvin, ammattilainen kun on. Poliisi ei saa kiinni näitä viiripäitä, koska se on lähes mahdotonta, etenkin kun käytetään näiltä ulkolasia.
        Kannattaisi nyt ajatella ihan yleistä turvallisuuttakin ja yksinkertaisesti estää kokonaan ulkolaiset jutskat. mistäs sitä tietää mitä nämä kahelit keksii... joku saattaa ilmoittaa tekevänsä itsemurhan, uhkaa joukkotuholla, pommilla... tms. ja poliisi on kädetön! Miksi? Koska joillain saiteilla sallitaan yhä vieläkin villi ja vapaa keskustelu. Ei tämä ole mitää kukka-hattu täti puhetta, vaan ihan todellisuutta jossa minäkin tällä hetkellä elän. Minulla on yksi kahjo perässä jota ei saada kiinni juiri tämän vapaamielisyyden vuoksi. Ylläpito, te tiedätte joten oikeesti laittakaa viestiä sinne ylemmälle tasolle ja säästäkää edes verorahoja helpottaaksenne poliisin työtä.


    • mac-bannit toiseksi banni-mahdollisuudeksi :)

      • Valitettavasti myöskään mac banni ei tee autuaaksi. Toistaiseksi henkilökohtainen mielipiteeni on näihin bannaus juttuihin että kaikki Luotsit pyrkivät tulemaan toimeen työkaluilla mitä S24 meille on antanut.


      • Varjoissa kirjoitti:

        Valitettavasti myöskään mac banni ei tee autuaaksi. Toistaiseksi henkilökohtainen mielipiteeni on näihin bannaus juttuihin että kaikki Luotsit pyrkivät tulemaan toimeen työkaluilla mitä S24 meille on antanut.

        siltipä mac-bannit olisi parempi, kuin ip-bannit, koska ip-bannithan pystyy kiertämään aivan liian helposti

        toisin kuin mac-bannit, mac-osoitteethan yleensä kirjoitetaan verkkokortteihin jo tehtaalla


    • Heippa, kuule.. se Kervisen tapaus :/ vaikka se postaileekin niit kirjeitä ym niin jos tuo Asko nyt saisi edes jotain läpi? Tuo aika hirveesti vaikuttaa koko Kotkan keupungin juttuihin. Sitähän syytetään julkisesti jopa murhasta, ainankin aikoinaan vaikka on syytön. Mä voin kertoa Askolle ettei niitä kirjeitä ihan siinä muodossa postaa jos haluat.

    • Heis ylläpito... Jälleen joku häirikkö häiriköi Joensuu palstaa
      Tutkisitteko voiko bannia vai tuleeko useiden proxyen kautta..

      Aiheet ovat aina "Suomalainen, älä alistu rasismiin!"

      Sisältö on suurinpiirtein tälläistä aina:
      http://gyazo.com/52b76a869bda483764889faccf150dd7

    • Tässäpä vielä enemmän tietoa tyypistä

      Eli postailee jatkuvasti rasistista solvauksia Joensuu palstalle ja massapostittaa niitä jatkuvasti.

      (Tuli tos mieleen et ois kiva jos näit viestejä sais poistettua ruksi ruutuun ja nappia painamalla)

      Tässä ruutukaappausta teksteistä..
      http://gyazo.com/b67378c8d476d3483731e1091f0af7c9

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      349
      4201
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      280
      2384
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      136
      1703
    4. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      102
      1485
    5. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1433
    6. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      61
      1287
    7. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      60
      1265
    8. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      56
      1142
    9. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      36
      1084
    10. Rakkauden riemuvoitto

      Valta voidaan voittaa tiedolla. Mutta tieto on huonompi kuin kauneus, hellyys ja rakkaus. Siksi kauneus on vallan ja tie
      Hindulaisuus
      343
      1026
    Aihe