VR tietää....

kukaetsiikadonneita.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014020518010908_uu.shtml

POLIISILLE YLEISET OHJEET!

1. Rautatieaseman valvontavideot tarkistettava HETI katoamisilmoituksen jälkeen, ei 2 viikon kuluttua.
2. VR järjestelmästä, pankkikortti tiedot ostiko liput ja koska maksutapahtuma tapahtunut.
3. Muistaako junan henkilökunta naisen, tai näkikö taksikuski.
4. Teleoperaattoritiedot, tekstiviestit kyseisestä puhelimesta, ym puhelutiedot.
5. Määräkohteessa kotietsintä. (Tuona iltana nainen soitti ystävälleen Sastamalaan ja lupasi matkustaa hänen luokseen kello 22.07 Tampereelta lähtevällä junalla.)

Itse veikkaan ettei kukaan ole näin vielä menetellyt! Odotellaan 2 viikkoa ja kuva lehteen. Kyllä se siitä.

Edelleen ole sitä mieltä että suomeen on perustettava KADONNEIDEN YKSIKKÖ joka etsii ja tutkii työkseen vain kadonneita ihmisiä, joko itsemurhan, tai mahdollisen rikoksen uhreja.

5

175

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tampereella taas

      Montakos naista siellä on kateissa? Osa sentään löytynyt (itse)murhattuina.

    • nainen1

      Näen joskus intuitiivisesti unia. Uskokoon ken tahtoo, tai sitten ei usko. -Toivon että uni on nyt harhaa, koska näin ikävää unta. Kerron sen, etten unohda yksityiskohtia. Voi olla ettei liity asiaan. -Missään nimessä ÄLÄ LUE jos olet tuttu tai läheinen, jätä se jollekin toiselle, ja tämä on vain UNI! Toivon sydämestäni että löytyy hyvissä voimissa pian.

      Unessa joku nainen pelkää (kauhuissaan, tärisee), pakenee, pakeneminen ei lopulta enää onnistu. Mies ottaa kiinni, käsivarresta? Mies tekee naiselle pahaa, kaulan ympärillä on köysi (kuristaa), pää on katkaistu irti. Köysi katkennut. :( Tiedän, kauhea uni. Unen mies on suuttunut kun tekoon ryhtyi, äkkipikaistuksissa - ehkä äkkipikainen luonne. Tai pelkää että joku kertoo jotain. Vaiko kostonhalu? Pää näkyy itätampereella yhdessä unikuvassa, pensasaitaa on ja tie. Mies menee itä suuntaan. En ole varma onko nuorehko mies (28-36 -vuotias) opiskelija korkeakoulussa, vai ei. Hoikka mies. Miehellä on unessa puku, ruskea, sekään ei liity asiaan välttämättä (monilla on niitä samanlaisia). Ruskea voi tarkoittaa myös rahaa symbolisesti. Tai ehkä puku voisi olla jopa vanha jolloin symboliikka kääntyy kenties muuksi. Mies voisikin olla vanhempi, ehkä ei? Joku riita voi olla, josta homma etenee, mies on dominoivan oloinen unessa, kohdassa jossa käy päälle. Ihan sama mitä nainen sanoo, ei auta, mies ei usko.
      Voi olla joku suhde ollut/on UNEN naisella ja miehellä, joku ex (?) tai muu juttu. En tiedä kuinka pitkä tai lyhyt juttu - missä tavattu en tiedä (Tampereella ollaan unikuvissa). Ja onko samassa paikassa opiskeltu, vai ei. Mies on yhdessä kuvassa luokan edessä tai oikeuden edessä. Syyttää naista? Mutta tuo ei liity koko juttuun ehkä mitenkään.

      Sitten valve-elämään. Kannattaa varmaan katsoa videomateriaali baareista, keskustasta, kaupoista ja asemalta parin viikon takaa. Se on jo tehty? Eikö hän kertonut missä on? Kenen luota lähti? Olen helpottunut jos löytyy pian. Symbolisesti hirttäminen unessa, voi tarkoittaa jopa hyvää, kirjojen mukaan. Mutta tässä yhteydessä en voi lähteä siitä vielä - solmuhan tarkoittaa monesti sitoutumista tai että asiat on menneet suhteessa / muualla solmuun. Unessa pää oli myös samassa asennossa, kuin nainen on uutisoidussa kuvassa ja silmät. :( Rukoilen että kaikki kääntyy hyväksi.

      Netin käyttö tutkittu, missä selannut viimeksi - saako vihjeen? Koska katoamispäivä on sunnuntai, olisko voinut kohdata jonkun viikonloppuna Treella? Baari la-su yö uusi tuttu? Vai sunnuntaina, perjantaina? Kyyti? Tuskin oli masentunut? Koska taas unesta vois saada sen vaikutelman köyden, surun ym. miehen aiheuttaman tunteen vuoksi, mutta se on unisymboliikkaa, josta EI voi suoraa johtopäätöstä vetää. Unet ovat monitulkintaisia. En tiedä miksi mies oli kuitenkin unessa (liittyykö asiaan?), eikä nainen yksin. Verta unessa oli, sydänsuru voi olla sen syboliikka. Tai joku ihminen pettänyt luottamuksen josta unen nainen välitti? Mutta se niistä unista ja muusta.

      Ja ehtikö mennä junaan oikeasti? Oliko joku hakemassa. Pääsikö kotipaikkaan? Paljon kysymyksiä vaan.

      • ja vielä

        Unisymboleissa puku voi tarkoittaa joskus myös aviomiestä tai sulhasta, siis myös jonkun toisen ihmisen.


    • tyhmyydestäsakotetaa

      Nainen löyty pääkaupungista, oli siellä ystävän luona.

      Kuka oli naisesta huolissaan, perhe vai joku puolituttu hätähousu.

      Nyt kun naisella on poliisin tiedoissa oma-aloitteinen 2 viikon katoamistemppu, niin kun seuraava tahaton katoaminen osuu naisen kohdalle, niin voitte olla varmoja ettei kukaan ota tosissaan tätä katoamista. Muistakaa tämä te teininuoret jotka suutuspäissään katoate kotoa päiviksi. Toista katoamistemppua ei kukaan ota tosissaan, ei edes omat vanhempanne, tai poikaystävänne.

      • JoopaJooo

        Tän naisen(oliko nimi Tea?) katoaminen menee:"Ai,sori"-osastoon. "tehtiiks musta katoamis ilmoitus, ai sori,en vaan viittiny ilmoittaa"
        Siis 9 .vuotiaan ja vielä 19-vuotiaankin ymmärtää,mutta että nainen on 29vee ja pari viikkoa vaan kaverillaan eikä ilmoita mitään, niin ei hyvää päivää!
        Tulee Anssi Kelan Milla kappale mieleen. Nämä tosielämän Millat täyttelee työkkärin lappuja,toimeentulohakemuksia, hakee pikavippejä, lataa Ärrältä puheaikaa puhelimeen, elää kädestää suuhun ja majailee millo minkäkin kaverin nurkissa.En tarkoita että juuri tämä kadonnut ja nyt löytynyt nainen viettäs tällästä elämää,mutta ei oikein tälläinen 2vko omalomakaan mitään hyvää kuvaa kyseistä henkilöstä anna.
        Ja mitä ne poikakavrin saamat oudot puhelut oikein oli?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      243
      3789
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      27
      2284
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2111
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      2015
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      92
      1685
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1391
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1301
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1287
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1218
    Aihe