Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Sharmiin

Tiina

Hei!
Olemme lähdössä reilun viikon päästä Sharm el Sheikhiin Matka-Monten matkalle hotelli Domina Coral Bay Aguamarine. Onko kellään kokemuksia ko matkatoimistosta tai hotellista? Mitä paikallista matkan järjestäjää suosittelisitte 1 pv Kairon matkalle? Hinta mitä kannattaa maksaa? Entä hintaa paikallisten retkeele Ras Mohammediin snorklaamaan?
Olimme pari viotta sitten Hurghadassa ja tykkäsin kovasti toivottavasti Sharm yhtä kiva paikka. Tosin joulukuussa sää on jo aika viileää iltaisin ja tuuli kovaa.

6

1538

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • finksi

      Omat kokemukseni Matka Montesta on vain hyviä. Coral Bay on kallis hotellikompleksi. Eli jos teillä ei ole esim. ruokia matkapaketissa siellä alueella on hinnat ihan melkein suomen tasoa. Esimerkkinä että yhdessä kahvilassa kolmioleipä maksoi 33 puntaa siis yli 5 euroa. Aluella on kyllä kaikki mahdolliset palvelut mitä tarvitaan, myös pieni marketti ja pieni basaarikuja jossa törkeen kalliit hinnat. Suosittelen käymää ostoksilla naama bayssa johon on coral baysta n. 5 kilsaa, taksista ei pidä maksaa yli 20 puntaa sivu!! Ranta on korallia, eli uimaan mennään ponttoonilaitureilta syvään veteen, ei sovellu siis lapsille kahlailurannaksi koska hiekkarantaa ei ole. isolla ponttoonilla on uimaallas jossa vettä n. 130 cm, itse treenasin siinä snorklaamista ennen mereen menoa. Kaloja näkee ja paljon jo pelkästään laiturilta. Uimaaltaita löytyy ja kaikenlasita tekemistä, jumppaa ja vesipalloilua yms.illalla teatteria ja muuta showta. Alueella on lähnnä venäläisiä uusrikkaita ja Italialaisia ja mukaan eksyy sitten aina jokunen suomalainen. Itse pidin Coral Baysta mutta se vaan jäi harmittamaan että naama bayhin oli kuitenkin sen verran matkaa että ostoksille ei tultu lähdettyä kuin kerran ja sitten ei oikein jäänyt sitä kaupanteko/tinkimisaikaa.
      Ras Mohamedin snorklausretkien hinnat ja palvelut tuntui vaihtelevan ja itse valitsin Matka Monten oman kalliin 50 euron retken mutta siihen sisältyi sitten snorklausvälineet, ruuat juomat ja bussikuljetuset sun muut ja sataman suurin ja hienoin paatti. Pysähdyimme snorklaamaan 3 eri paikassa, merellä oltiin 7 tuntia.
      Sahrm on kiva paikka mutta eka kertalasita harhauttaa sen sirpaleisuus: Coral Bay on siis hotellialue Naama bay lähin "kylä" jossa sielläkin vain hotelleja kauppoja ja turisteja, hyvin länsimaista meininkiä. Ja itse "vanha sharmi" sitten vielä naamasta muutaman kilsan päässä. Vanhassa sharmissa on ihan kunnollinen basaari ja vähän oikeaa Egyptiläistä meininkiä. Shoppailut kannattaa tehdä vanhassa sharmissa missä on myös sharmin ainoa verovapaa alkoholimyymälä, n 30 neliötä joten voi kuvitella ettei tarjonta ole kummoista.
      Vielä tosta Aguamarinesta, eli Coral Bay on se koko kilometrien mittaisen alueen yleisnimi jossa sitten on niitä hotellirakennuksia ja kaikkien erinimisten rakennusten kaikilla asukeilla on yhteiet muut palvelut paitsi prestigevieraille jotain omaa mihin muilla ei ole asiaa, kuten tekojärvi??!!. Hyvää matkaa

      • Tiina

        Kiitos vastauksestasi. Olisin vielä tiedustellut, että mitähän mahtaa Coral Bayn aamukahvi pitää sisällään? Onko siis buffet vai pelkkä kahvi?


      • sfinksi
        Tiina kirjoitti:

        Kiitos vastauksestasi. Olisin vielä tiedustellut, että mitähän mahtaa Coral Bayn aamukahvi pitää sisällään? Onko siis buffet vai pelkkä kahvi?

        Seisovapöytä systeemi ja valikoimaa on runsaasti.
        luonnollisestikin vaaleaa leipää, leivonnaisia, jukurttia, vihanneksia, hedelmiä, munakasta, makkara....


      • Tiina
        sfinksi kirjoitti:

        Seisovapöytä systeemi ja valikoimaa on runsaasti.
        luonnollisestikin vaaleaa leipää, leivonnaisia, jukurttia, vihanneksia, hedelmiä, munakasta, makkara....

        Kiitti vastauksesta. Hyvä et on runsaasti murkinaa aamulla. Kuulin et on kallis alue niin jaksaa sit iltaan asti odotella ja lähteä kauemmas päivälliselle.


    • serendipy

      .....katsoppas tuolta edellisistä ,mene 2 kertaa taaksepäin niin löydät juttua aamiaisesta yms. "Coral Bay" otsikon alta.

    • mmm

      sharmissa on uusi 2 kerroksinen verovapaamyymala

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2237
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2063
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1668
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1490
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1486
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1387
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1354
    8. 52
      1248
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe