Sharmiin

Tiina

Hei!
Olemme lähdössä reilun viikon päästä Sharm el Sheikhiin Matka-Monten matkalle hotelli Domina Coral Bay Aguamarine. Onko kellään kokemuksia ko matkatoimistosta tai hotellista? Mitä paikallista matkan järjestäjää suosittelisitte 1 pv Kairon matkalle? Hinta mitä kannattaa maksaa? Entä hintaa paikallisten retkeele Ras Mohammediin snorklaamaan?
Olimme pari viotta sitten Hurghadassa ja tykkäsin kovasti toivottavasti Sharm yhtä kiva paikka. Tosin joulukuussa sää on jo aika viileää iltaisin ja tuuli kovaa.

6

1541

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • finksi

      Omat kokemukseni Matka Montesta on vain hyviä. Coral Bay on kallis hotellikompleksi. Eli jos teillä ei ole esim. ruokia matkapaketissa siellä alueella on hinnat ihan melkein suomen tasoa. Esimerkkinä että yhdessä kahvilassa kolmioleipä maksoi 33 puntaa siis yli 5 euroa. Aluella on kyllä kaikki mahdolliset palvelut mitä tarvitaan, myös pieni marketti ja pieni basaarikuja jossa törkeen kalliit hinnat. Suosittelen käymää ostoksilla naama bayssa johon on coral baysta n. 5 kilsaa, taksista ei pidä maksaa yli 20 puntaa sivu!! Ranta on korallia, eli uimaan mennään ponttoonilaitureilta syvään veteen, ei sovellu siis lapsille kahlailurannaksi koska hiekkarantaa ei ole. isolla ponttoonilla on uimaallas jossa vettä n. 130 cm, itse treenasin siinä snorklaamista ennen mereen menoa. Kaloja näkee ja paljon jo pelkästään laiturilta. Uimaaltaita löytyy ja kaikenlasita tekemistä, jumppaa ja vesipalloilua yms.illalla teatteria ja muuta showta. Alueella on lähnnä venäläisiä uusrikkaita ja Italialaisia ja mukaan eksyy sitten aina jokunen suomalainen. Itse pidin Coral Baysta mutta se vaan jäi harmittamaan että naama bayhin oli kuitenkin sen verran matkaa että ostoksille ei tultu lähdettyä kuin kerran ja sitten ei oikein jäänyt sitä kaupanteko/tinkimisaikaa.
      Ras Mohamedin snorklausretkien hinnat ja palvelut tuntui vaihtelevan ja itse valitsin Matka Monten oman kalliin 50 euron retken mutta siihen sisältyi sitten snorklausvälineet, ruuat juomat ja bussikuljetuset sun muut ja sataman suurin ja hienoin paatti. Pysähdyimme snorklaamaan 3 eri paikassa, merellä oltiin 7 tuntia.
      Sahrm on kiva paikka mutta eka kertalasita harhauttaa sen sirpaleisuus: Coral Bay on siis hotellialue Naama bay lähin "kylä" jossa sielläkin vain hotelleja kauppoja ja turisteja, hyvin länsimaista meininkiä. Ja itse "vanha sharmi" sitten vielä naamasta muutaman kilsan päässä. Vanhassa sharmissa on ihan kunnollinen basaari ja vähän oikeaa Egyptiläistä meininkiä. Shoppailut kannattaa tehdä vanhassa sharmissa missä on myös sharmin ainoa verovapaa alkoholimyymälä, n 30 neliötä joten voi kuvitella ettei tarjonta ole kummoista.
      Vielä tosta Aguamarinesta, eli Coral Bay on se koko kilometrien mittaisen alueen yleisnimi jossa sitten on niitä hotellirakennuksia ja kaikkien erinimisten rakennusten kaikilla asukeilla on yhteiet muut palvelut paitsi prestigevieraille jotain omaa mihin muilla ei ole asiaa, kuten tekojärvi??!!. Hyvää matkaa

      • Tiina

        Kiitos vastauksestasi. Olisin vielä tiedustellut, että mitähän mahtaa Coral Bayn aamukahvi pitää sisällään? Onko siis buffet vai pelkkä kahvi?


      • sfinksi
        Tiina kirjoitti:

        Kiitos vastauksestasi. Olisin vielä tiedustellut, että mitähän mahtaa Coral Bayn aamukahvi pitää sisällään? Onko siis buffet vai pelkkä kahvi?

        Seisovapöytä systeemi ja valikoimaa on runsaasti.
        luonnollisestikin vaaleaa leipää, leivonnaisia, jukurttia, vihanneksia, hedelmiä, munakasta, makkara....


      • Tiina
        sfinksi kirjoitti:

        Seisovapöytä systeemi ja valikoimaa on runsaasti.
        luonnollisestikin vaaleaa leipää, leivonnaisia, jukurttia, vihanneksia, hedelmiä, munakasta, makkara....

        Kiitti vastauksesta. Hyvä et on runsaasti murkinaa aamulla. Kuulin et on kallis alue niin jaksaa sit iltaan asti odotella ja lähteä kauemmas päivälliselle.


    • serendipy

      .....katsoppas tuolta edellisistä ,mene 2 kertaa taaksepäin niin löydät juttua aamiaisesta yms. "Coral Bay" otsikon alta.

    • mmm

      sharmissa on uusi 2 kerroksinen verovapaamyymala

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1757
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1567
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1273
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      745
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      727
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      688
    Aihe