SINUN rahojasi käytetään Romanian verilöylyyn

EUn puututtava

Tiesitkö, että SINUN EU-rahojasi käytetään lainvastaisesti Romanian satojentuhansien katukoirien kiduttamiseen ja täysin epäinhimilliseen tappamiseen. EU ei ole tähän asti puuttunut asiaan. Jos haluat vaikuttaa, allekirjoita linkissä oleva vetoomus EU:lle.

http://europeancommunicationsteam.weebly.com/speak-up.html

5

81

Vastaukset

 • Sepä hyvä, että hävitetään rabiesta yms. tartuttavat katukoirat!

  EU:n sietäisi antaa siihen hieman tukea.

 • koirat pitää laitaa kiinan koirafestivalin voivat nautti paikasta

 • ne rakit on tapettava viimeiseen asti

  ihan hyvä että asiaan on puututtu

 • Toivottavasti aloittaja on itse käynyt Bukarestissa toteamassa tilanteen. Koirat ovat todella paha ongelma siellä. Kiitos Nicolae Ceausescun perinnön ja suuruudenhulluuden. Ceausescu pakkomuutatti porukkaa keskustasta lähiöihin, purki loputkin vanhastakaupungista ja rakennutti mahtipalatsinsa niille hoodeille.

  Lähiöihin muuttamaan pakotetuilta asukkailta jäi koiria jälkeensä. Ne ovat luonnon lakien mukaan lisääntyneet ja täyttäneet miljoonakaupungin. Kuola valuen koirat kyttäilevät yksinäistä kävelijää puistossa (paljon eri rotuisia, lähinnä kai sekarotuisia), matkustavat julkisilla kulkuvälineillä ja saattavat purra. Ainakin yksi japanilainen turisti on kuollut koiran puremaan. Paikallisväestöstä ei liene tarkkoja tilastoja. Nämä koirat eivät ole söpöjä lemmikkejä.

  Romaniassa olen viimeksi ollut kymmenen vuotta sitten ja Bukarestissa 16 vuotta sitten, joten en osaa kommentoida kuin tilannetta silloin. Oli stressaavaa lomailla sellaisessa kaupungissa. Enkä jaksa uskoa, että siellä asuvatkaan aivan sinut koiraongelman kanssa ovat. Eläinsuojelu on sinänsä kannatettavaa, mutta tuollainen hallitsematon ongelma on liikaa. Minulle ja monelle.

 • Aikaisemmin, kun Romaniaan tehtiin ryhmämatkoja, olin Romaniassa Mamaialla ( rantalomakohde ), Poiana Brasovissa ( hiihtolomakohde ) ja Sinaialla, joka on kaunis kaupunki vuoristossa. Noissa kohteissa ei ainankaan silloin näkynyt katukoiria. En tiedä, mikä on tilanne nyt. Olen käynyt myös Bukarestissa, mutta ei sielläkään tuolloin näkynyt katukoiria tai ainakaan se ei ole jäänyt mieleen.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Iranilainen kansanedustaja lupaa 3 miljoonan dollarin palkkion

  Trumpin tappajalle. https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/cfa37fd0-332c-4304-8dc6-3f7024244907
  Maailman menoa
  87
  3555
 2. Luisteluvalmentaja Mirjami Penttinen

  Valmentaa nuoria kannustavasti ja tasa-arvoisesti.
  15
  1647
 3. MURHA hämeenlinnassa

  Keskustassa, maanantain ja tiistain välisenä yönä??!! Kertokaa heti lisää........
  Hämeenlinna
  59
  1230