SINUN rahojasi käytetään Romanian verilöylyyn

EUn puututtava

Tiesitkö, että SINUN EU-rahojasi käytetään lainvastaisesti Romanian satojentuhansien katukoirien kiduttamiseen ja täysin epäinhimilliseen tappamiseen. EU ei ole tähän asti puuttunut asiaan. Jos haluat vaikuttaa, allekirjoita linkissä oleva vetoomus EU:lle.

http://europeancommunicationsteam.weebly.com/speak-up.html

5

96

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • jeeeeeeeeees

   Sepä hyvä, että hävitetään rabiesta yms. tartuttavat katukoirat!

   EU:n sietäisi antaa siihen hieman tukea.

  • ding dong

   koirat pitää laitaa kiinan koirafestivalin voivat nautti paikasta

  • hyvä vaaan

   ne rakit on tapettava viimeiseen asti

   ihan hyvä että asiaan on puututtu

  • Magnesio

   Toivottavasti aloittaja on itse käynyt Bukarestissa toteamassa tilanteen. Koirat ovat todella paha ongelma siellä. Kiitos Nicolae Ceausescun perinnön ja suuruudenhulluuden. Ceausescu pakkomuutatti porukkaa keskustasta lähiöihin, purki loputkin vanhastakaupungista ja rakennutti mahtipalatsinsa niille hoodeille.

   Lähiöihin muuttamaan pakotetuilta asukkailta jäi koiria jälkeensä. Ne ovat luonnon lakien mukaan lisääntyneet ja täyttäneet miljoonakaupungin. Kuola valuen koirat kyttäilevät yksinäistä kävelijää puistossa (paljon eri rotuisia, lähinnä kai sekarotuisia), matkustavat julkisilla kulkuvälineillä ja saattavat purra. Ainakin yksi japanilainen turisti on kuollut koiran puremaan. Paikallisväestöstä ei liene tarkkoja tilastoja. Nämä koirat eivät ole söpöjä lemmikkejä.

   Romaniassa olen viimeksi ollut kymmenen vuotta sitten ja Bukarestissa 16 vuotta sitten, joten en osaa kommentoida kuin tilannetta silloin. Oli stressaavaa lomailla sellaisessa kaupungissa. Enkä jaksa uskoa, että siellä asuvatkaan aivan sinut koiraongelman kanssa ovat. Eläinsuojelu on sinänsä kannatettavaa, mutta tuollainen hallitsematon ongelma on liikaa. Minulle ja monelle.

  • Kirjoittaja2

   Aikaisemmin, kun Romaniaan tehtiin ryhmämatkoja, olin Romaniassa Mamaialla ( rantalomakohde ), Poiana Brasovissa ( hiihtolomakohde ) ja Sinaialla, joka on kaunis kaupunki vuoristossa. Noissa kohteissa ei ainankaan silloin näkynyt katukoiria. En tiedä, mikä on tilanne nyt. Olen käynyt myös Bukarestissa, mutta ei sielläkään tuolloin näkynyt katukoiria tai ainakaan se ei ole jäänyt mieleen.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Eriksenin hypetys mennyt yli

   Jos huuhkajien pelaaja olisi saanut samanlaisen sairauskohtauksen häntä ei olisi kohdeltu yhtä hyvin. Kun kyse oli jumaloitujen pallosankarien pel
   Maailman menoa
   102
   3263
  2. Oho! Martina Aitolehti tuo Anne-äitinsä tv:seen: "Ei ole varmasti aina ollut helppoa olla mun äiti"

   Martina Aitolehden lapsuuden perhe on osittain tuttu julkisuudesta, mutta ehkä äiti vähiten. Nyt Anne-äiti nähdään tv:ssä yhdessä Martinan kanssa. Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   50
   2781
  3. Rekkakolari

   Yksi ihminen on kuollut henkilöauton ja säiliörekan nokkakolarissa Pohjois-Pohjanmaan eteläosassa Pyhäjärvellä. Molemmat ajoneuvot syttyivät palamaan
   Pyhäjärvi
   64
   2671
  4. Steppulin mummun synttärit

   Eikös mummin 90 v synttäreille mennytkään? Koko muu lähisuku juhlii . . .
   Kotimaiset julkkisjuorut
   35
   2126
  5. Hannu Pikkaraisen työ

   Mitä hän nykyään tekee? Vaiko mitään?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   199
   2043
  Aihe