Seksileikkejä ystäväpariskunnan kanssa

Hyvät ystävät

Kun kävimme toisen pariskunnan luona tai he meillä, olimme usein sukupuoliyhdynnässä, lähes päivittäin, mutta ainakin pari kertaa viikossa. Sen lisäksi olimme kotona suunnilleen saman verran oman rakkaan puolison kanssa.Varsinkin nuorena yhdyntä suorastaan täytti elämämme.

Jo alkuaikoina meillä oli ohjelmassa myös hyväily, jota nimitimme "haaveiluttamiseksi". Vuosien mittaan haaveiluttaminen lisääntyi ja yhdyntä väheni.

Pitänee kertoa esimerkki, mitä tarkoitan. Erään kerran jo puhelimessa kysyin, voisiko Päivi haaveiluttaa, kun saavumme. Mielessäni pyöri eräs toinen tyttö, jolla oli aivan ihanat sukupuolielimet ja hän oli muutenkin hyvin, hyvin viehättävä. Hänen nimensä oli Tiina. Olin nähnyt usean kerran saunassa hänen paljaat, nätisti kokonaan sheivatut elimensä. mutten ollut ollut hänen kanssaan seksitekemisissä, en edes ehdottanut.

Tiinan vittukumpu oli poikkeuksellisen esiintyöntyvä ja äärettömän kaunis. Hän oli sen selkeästi itsekin havainnut, sillä hän käytti usein trikoisia, läpinäkyviä pitkiksiä, joissa ihana muoto tuli täsmällisesti esille. Pitkiksien alla hän ei pitänyt pikkuhousuja tekemässä rumia painumia. Siksi myös hänen vittunsa näkyi sievästi läpi. Hänellä oli ilmeisesti useat pitkikset ajottaisen pesun varalta. Näkyi, että hän oli aina kokonaan sheivattu. Mutta ei hänen tarvinnut ujostella: hänellä oli TODELLA, mitä näyttää ja hän oli aiheellisesti ylpeä sievästä vitustaan.

Lisäksi housut painuivat syvälle häpyhuulien väliin. En pysty oikein kuvailemaan, mutta hänen suloistakin suloisemmat sukupuolielimensä olivat siinä tarkoituksella kaikkien ihailtavana. En tiedä, käyttikö hän myös kaupungilla tätä asua, koska näin hänet vain kotioloissaan, mutta ainakin siellä se oli hänen päällään sekä arkena että juhlana. Vain nätti pusero vaihtui tilanteen mukaan. Hänen miehensä näytti suuresti arvostavan vaimoaan.

Tässä tapauksessa mielestäni julkinen esiintyminen kaupungillakin oli täysin mahdollinen, sillä kauneus moninkertaisesti voitti rohkeuden. Oli, kuin hän olisi ollut pukeutuneena aivan alasti. Lisäksi hän oli täydellisen herttainen, uskomattoman herttainen.

Jos kuvitteli hänet uimarannalle, oli mahdotonta kuvitella häntä muutoin kuin läpinäkyvässä uimapuvussa, aivan mahdotonta. Vaikka kuinka pinnisti ajatustaan, sai itsensä kiinni kuvitelmasta, että Tiinalla oli nätti läpinäkyvä uimapuku.

Kun tulimme Päivin ja Jarkon luo, asetuin selälleni. Päivi hyväili edestakaisin kovettunutta kyrpääni ja juttelimme samalla rivosti Tiinan suloisuudesta ja hänen ihanan esiintyöntyvästä vitustaan. Oli niin suloista olla siinä Päivin käsissä, että koko muu maailma hävisi.

Kun lopulta laukesin, vaihdoimme Päivin kanssa vuoroa. Hyväilin ja suutelin hänen vittuaan ja juttelimme irstaita eräästä Jannesta, jonka hän oli havainnut sekä miellyttäväksi että kiihottavaksi. Kuvittelimme, kuinka Janne työntää kyrpänsä aivan hitaasti hänen vittuunsa, on välillä ihan liikkumatta ja molemmat kokevat ihania tunteita kunnes sisäinen pakko panee taas liikehtimään ja räjähdysmäisesti laukeamaan. Ja niin sitten laukesi Päivikin kiihottavia haaveillessaan.

4

6070

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hyvät ystävät II

      Olin harrastanut myös kotona haaveiluttamista Ritan kanssa. Rita oli yleensä kuvitellut, kuinka hän avaa ja näyttää kostuneet ja kiihottuneet elimensä muutamalle miespuoliselle tuttavalle tai parille muullekin miehelle. Hän oli tilanteen salliessa tehnyt niin todellisuudessakin, erityisesti saunassa, vilvoitellessa tai uidessa ja miehet olivat TODELLA pitäneet näkemästään. Ritan haaveiluttaminen oli siis osittain muistelemista.

      Itselleni olivat Tiinan sievät sukupuolielimet tulleet useimmin mieleen, mutta välillä ajattelin muitakin suloisia tyttöjä niin Ritan kuin Päivinkin haaveiluttaessa.

      Tällä kertaa Rita oli yhdyntätuulella ja nautti, kuinka Jarkko työnsi kyrpänsä hänen vittuunsa. Voi että he nauttivatkin, kun me taas Päivin kanssa nautimme molemminpuolisesta haaveiluttamisesta.

      Tenavamme Mira ja Jussi olivat kasvaneet melkein yhdessä. Niin usein tapasimme Miran vanhempia. Sosiologisissa kirjoissa väitetään, että yhdessäkasvaneet harvoin tuntevat seksuaalista vetoa toisiinsa. Tähän pitäisi perustua senkin, että sisarukset eivät tuntisi vetoa toisiinsa. No, lienee ilmeisempää, että sisaruusseksikin on paljon yleisempää kuin luullaan, mutta se on niin tabu ja kulttuurissa kielletty, että sen harrastajat vain eivät voi puhua. Onhan myös vaarana joutua syytteeseen. Mira ja Jussi eivät nyt kuitenkaan olleet sukua.

      Mira ja Jussi suhtautuivat perin mutkattomasti seksiasioihin.Kun he olivat sen verran kasvaneita, että eivät enää tarvinneet hoitajaa, he leikkivät toisessa huoneessa, kun tapasimme Päiviä ja Jarkkoa. Koska olimme jo alusta pitäen kertoneet heille, että olemme toisessa huoneessa toisen puolison kanssa yhdynnässä, ei asia ollut heistä mitenkään kummallinen. Mutta aikaa myöten uteliaisuus pani heidät miettimään, miltähän yhdyntä tuntuu.

      Niinpä he jo siinä kahdeksan vuoden iässä kokeilivat. Mira kertoi, että meidän ihanehtiessamme toisessa huoneessa he olivat leikkineet kotia ja Jussi oli pannut pippelinsä hänen pimppiinsä. He eivät siinä iässä olleet tietenkään lauenneet, mutta pippeli pimpissä oli tuntunut vähintään kivalta. He olivat olleet näin pitkiä aikoja, niin kivalta se tuntui.

      Kun tenavat lähenivät murrosikää, ei heidän yhdyntänsä suinkaan vähentynyt, päinvastoin. Nyt se sai uusia sävyjä ja seksikkäämpiä värejä. Kun Jussin ejakulaatio tuli kuvaan mukaan, oli korkea aika käyttää kondomia, mutta neuvoteltuaan lääkärin kanssa Päivi ja Jarkko hankkivat Miralle pian pilleritkin, jotta he voisivat bylsiessään tuntea toistensa paljaat elimet aivan ilman mitään niiden välissä.

      Jussi oli kovin herttainen Miraa kohtaan, poisti aina vittukarvatkin, joten Miran ei tarvinnut siihen puuttua. He tuntuivat sopivan yhteen, mutta sanoimme heille varovasti, että oli syytä katsella myös muita. Vasta sitten voi valita.

    • Hyvät ystävät III

      Olisimme mielellämme järjestäneet heille herttailuristeilyn, mutta eihän se käynyt, kun varustamo ei ota alaikäisiä ilman huoltajaa. Lähdimme siis koko porukalla ja varasimme kaksi hyttiä, niin että nuoret saivat harrastaa leikkejään toisessa ja me toisessa. Olimme erityisen tarkkoja siinä, ettemme esittäneet heille mitään toivomuksia. He saivat todellakin toimia OMAN tahtonsa mukaan.

      Nuoret ottivat risteilyt juhlan kannalta. Mira oli laivan yhteisissä tiloissa, niinkuin Rita ja Päivikin, aina mekossa mutta sukupuolielimet paljaina. Hytissä naiset riisuivat mekkonsakin ja selittivät, että välttivät sen turhaa rypistymistä. Totta kai me miehet, Jussi mukana, uskoimme herttaisen selityksen.

      Kun tenavat olivat tulleet neljäntoista ikään, Mira antoi vittuaan ensimmäisen kerran muullekin pojalle. Se oli tapahtunut diskoillan jälkeen. Mira oli ollut nuorten diskossa totuttuun tapaan elimet paljaana. Eräs poika oli vaikuttanut niin lutuselta, että Mira oli vähän sivummalla söpöillyt hänelle näyttämällä suloisia elimiään, jopa avannut vittunsa. Poika oli ilostunut suunnattomasti ja vielä enemmän, kun Mira oli jo diskossa luvannut antaa hänelle diskon jälkeen.

      Mira oli selittänyt, että he voivat vallan hyvin mennä hänen kotiinsa. Vanhemmat eivät taatusti tule häiritsemään. Eihän poika tietenkään ollut osannut varautua, mutta kun Mira oli fiksu tyttö, hänellä oli odottamassa kondomeitakin. Uuden tuttavuuden kanssa piti toki varautua myös tautien ehkäisyyn.

      Mira kertoi, että pojan kanssa oli ollut ihan kiva yhtyä, mutta olihan se jäykkää verrattuna Jussin kanssa oloon. Jussin jo tunsi, tiesi hänen reaktionsa, eikä ollut mitään jännittämistä.

      Oli Miralla vielä pari poikakaveria, mutta koska he olivat melko lyhytaikaisia tuttavuuksia, hän ei tuntenut tarvetta tilittää, että oli yhdynnässä pääasiassa Jussin kanssa. Mutta siitä Mira piti ehdottomasti kiinni, että jos tykkäsi pojasta niin paljon, että mentiin jatkoille jommankumman kämpille, hän oli AINA yhdynnässä jo ensimmäisenä iltana. Hän piti seurustelua ilman seksiä silkkana pelleilynä.

      Jussikin kokeili parin tytön kanssa yhdyntää samoin tuntemuksin. Oli kyllä jokaisen kanssa ollut miellyttävää, mutta tässä iässä (!) jo kaipasi jotakin luontevampaa ja pysyvämpää.

      Mira ja Jussi joutuivat eri rippikoululeireille, koska Jussi ortodoksina halusi nimenomaan kriparille eli kristinoppikoululeirille. Mira taas luterilaisena oli vähän niin kuin pakotettu luterilaiselle riparille, jos tulevaisuudessa halusi kirkkohäät.

      Ortodoksinen kripari oli Etelä-Virossa. Siellä Jussi tutustui sööttiin tyttöön. Kriparin jälkeen tyttö antoi pilluansa ja persereikäänsä Jussille niin usein, kuin jompikumpi vain halusi ja Jussi köyri häntä herttisesti. He rakastivat toisiaan.Tytöllä oli nimikin, Johanna, mutta sanottiin myös Hannaksi.

      Niin löysi Mirakin riparilta kivan pojan, Miskan. Rakkaus leimahti. Hekin rupesivat yhtymään usein ja harrastamaan irstaansuloisia leikkejä. Sekä Mira kertoi heti Miskalle, että Jussi Hannalle, olleensa mielellään seksileikeissä keskenään niin kuin heidän vanhempansakin. Sekä Hannalla että Miskalla heräsi uteliaisuus ja he halusivat tavata toisesnsa ja kaikki neljä.

    • Hyvät ystävät IV

      Ja he tapasivat. Kuvio alkoi muistuttaa epäilyttävästi jo kerran koettua. Tytöillä olvati jo tavattaessa sukupuolielimet somasti paljaina ja huolellisesti sheivattuina. Muuten he olivat näteissä puseroissa. Mistä he olivatkaan saaneetkaan niin ihanat puserot! Hanna ja Miska tunsivat heti toisiaan kohtaan sympatiaa ja tulivat hyvin toimeen keskenään. Mira vihjaisi Hannalle, että Miska varmaan tykkäisi, jos Hanna antaisi jo ensitapaamisella Miskalle. Ja näin tapahtui. Niin antoi myös jo vanhasta tottumuksesta Mira Jussille. Molemmat tytöt antoivat myös persereikäänsä toiselle pojalle. Olipa herttaista mutta myös niin käsittämättömän selvää.

      Olimme huomanneet, että Mira oli nelikössä johtava henkilö. Häntä kuunneltiin ja hänen ehdotuksensa toteutuivat. Mutta ei hän kuitenkaan mikään jyrä ollut. Hän oli syntynyt johtajaksi ja hänen ajatuksensa olivat loppuun asti harkittuja.

      Tuntui kuin nuoret olisivat olleet paljon vanhempia ja asiallisempia kuin kovin lapsellisilta tuntuvat ikätoverinsa, mutta he olivat kuitenkin alaikäisiä, joten meidän oli edelleen pakko olla risteilyllä mukana. Varasimme siis kookkaammat hytit. Silloin kun taas olimme toistemme luona yhtymässä, nuoret saattoivat olla toisella kämpällä,

      Hanna ja Jussi, Mira ja Miska kävivät edelleen bilettämässä, mutta nyt parina tai neljästään. Varmaan jo arvaakin, että tytöillä ei ollut bilettäessään KOSKAAN alushousuja, mutta he eivät tunteneet tarvetta herttailuun ja yhdyntään kuin jo löytämiensä poikien kanssa. Kun he olivat neljästään bilettämässä, pojat työnsivät välillä sivumpana sormensa toistensa tyttöystävän emättimeen ja hieroivat aina hetken tämän klitorista. Näin tytöt pysyivät koko biletyksen ajan erityisen vahvasti juhlatuulella ja antoivat sitten sen jälkeen söpösti sekä vittuaan että persettään.

      Me aikuiset kyllä katselimme mieluisasti nuorta lempeä, mutta emme me halunneet palata menneseen. Nuoruus sisältää myös paljon epävarmaa tulevaisuutta ja orientoitumista vaikeaan maailmaan. Me nautimme yhdynnästä ja leikeistä toistemme puolison kanssa, mutta meidän nuoruutemme oli peruuttamattomasti ohi. Emme enää odottaneet elämän muotoutumista vaan seesteistä vanhuutta. Aikansa kutakin.

    • kiitostästä

      Kiitos, oli tosi hyvä ja kiihottava tarina!
      Tuli mieleen tää video http://q.gs/5Z47l

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Onks sulle väliä, jos jokin kaivattusissa

      ei ole täydellistä? Esim. venytysmerkit, arvet, selluliitti, epäsymmetriset rinnat, vinot hampaat jne?
      Ikävä
      85
      4550
    2. Ei sinussa ollut miestä

      Selvittämään asioita vaan kipitit karkuun kuin pikkupoika.
      Ikävä
      127
      3958
    3. Shokkiyllätys! 31-vuotias Hai asuu vielä "kotona" - Anna-vaimon asenne ihmetyttää: "No ei tämä..."

      Hmmm, mitenhän sitä suhtautuisi, jos aviomies/aviovaimo asuisi edelleen lapsuudenperheensä kanssa? Tuore Ensitreffit-vai
      Ensitreffit alttarilla
      33
      2511
    4. Eikö Marin ollut oikeassa kokoomuksen ja persujen toiminnasta

      Ennen vaaleja Marin kertoi mitä kokoomus tulisi hallituksessa tekemään ja tietysti persut suostuu kaikkeen, mitä kokoomu
      Maailman menoa
      196
      1513
    5. Wiisaat Lappajärvellä iät.

      Nyt nimiä listaan menneistä ja nykyisistä Wiisaista Lappajärveläisistä. Itseäkin voi tuoda esille kaikessa Wiisaudessa.
      Lappajärvi
      12
      1286
    6. Missä Steffe hiihtää?

      Missä reppuli luuraa? Ei ole Seiskassa mitään sekoiluja ollut pariin viikkoon? Onko jo liian kylmä skulata tennistä ulko
      Kotimaiset julkkisjuorut
      22
      1243
    7. Olet elämäni rakkaus

      On ollut monia ihastumisia ja syviäkin tunteita eri naisia kohtaan, mutta sinä olet niistä kaikista ihmeellisin. Olet el
      Ikävä
      36
      1198
    8. Ratkaiseva tekijä kiinnostuksen heräämisessä

      Mikä tekee deittikumppanista kiinnostavan? Mitä piirrettä arvostat / et arvosta?
      Sinkut
      62
      1193
    9. Milloin nainen, milloin?

      Katselet ja tiedän, että myös mieli tekee. Voisit laittaa rohkeasti viestin. Tiedät, että odotan. Ehkä aika ei ole vielä
      Ikävä
      61
      1153
    10. Olen menettänyt yöunet kokonaan

      Nytkin vain tunnin nukkunut. En tiedä johtuuko se sinusta vai tästä palstasta. Olis mukava nähdä oikeasti eikä arvuutel
      Tunteet
      17
      1055
    Aihe