Thomas Cook

Lomalento

millainen on airbus 330 koneen Royal class isuinmukavuudeltaa? Olen matkustanut Finnairin comfortluokassa. Voiko näitä 2 edes verrata, hintaeroakin on. Kerro, jos sulla on kokemusta eikä mitään mutu-tietoa.

9

888

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ccnano

      Sama asia kiinnostaa täälläkin. Maaliskuun puolivälissä olis Thaimaahan lähtö Tjäreborgin reissulle ja Royal Class-paikat varattuna. Sen verran kuvista ja selostuksista vois päätellä, etteivät taida vertailussa Finnairin comfortille pärjätä, mutta tosiaan, omakohtaiset kokemukset olis kiinnostava kuulla.

    • flying high

      Siehä se vast sälli oot, ai mahoton sentään.. ihan itekkö keksit vai auttoiko äiti?

    • tammikuussa2014

      Sanon heti tähän kärkeen, etten ole vastaavassa luokassa Finnairilla lentänyt , enkä varmasti lennäkkään koska mielestäni hinta on heillä liian suolainen. Kerronpa tähän nyt kuitenkin oman kokemukseni Cookin royal classista.

      Mielestäni penkki oli jotenkin epämiellyttävästi muoltoiltu , varmaankin juuri oikein helpottamaan istumista , mutta se ei sopinut minun pepulleni olenkaan vaan tuntui kuin olisin istunut montussa koko matkan. Montussa istumisesta minulla ainakin puutui jalat pitkin matkaa mitä ei ennen ole tapahtunut. Selkänoja kääntyi aika vähän , mutta helpotti kyllä uniasennon saamista jonkin verran siltikin. Jalkatilaa oli mielestäni vähemmän kuin esim Finnmatkojen operoimilla lentoyhtiöillä Premium luokassa joka myös ahdisti hieman varsinkin paluumatkassa kun jalkoja puudutti.

      Huomaat varmaankin kirjoituksestani, etten ollut oikein tyytyväinen kyseiseen matkustusmukavuuteen vaikka en yleisesti mikään valittaja tyyppi olekkaan. Ehkä minulla oli vain liian suuret odotukset koska yleisesti ottaen Thomas Cookin koneet ovat mielestäni erittäin vertailukepoisia muihin nähden. Myös viihdejärjestelmä oli todella surkea , elokuvat tulivat miten sattuu ja alkoivat keskeltä, tämäkin suututti menomatkalla, tullessa ei niinkään koska se oli jo tiedossa.

      Ruoka oli hyvää , mutta esim siideri oli loppunut ja makeisista sekä pähkinöistä piti maksaa erikseen (kilpailijalla kuului kaikki settiin viime talvena) . Henkilökunta oli erittäin ystävällistä (ruotsalaisia) mennentullen :)

      Kannattaa silti panostaa lentomukavuuteen ja maksan tästä palvelusta jatkossakin koska ei tarvitse jonotella lähtöselvityksessä, on mukava lounge käytössä Helsingin päässä sekä tilaa on koneessa joka tapauksessa enemmän kuin ns peruspuolella. Kaikkea ei vaan voi saada!

      Hyvää matkaa ja oikein rentouttavaa lomaa!!

      ps itse kuulisin mielelläni onko tuo Finnairin comfort todellakin hintansa väärtti???

      • Viime talvena matkustimme Phuketiin Finnairin Comfort-luokassa. Hinta oli aika
        suolainen, 2 hlöä/800€. Halusin sen siksi koska lapsena murtunut häntäluuni ei kestä pitkään paikallaan istumista. Ja mukana oli lapsia ja yölento.
        Oma lähtöselvitys oli ok, mutta ei ollut mitään lounge-palvelua.
        Koneessa oli ruhtinaalliset olot kun tilaa oli niin paljon. Penkit oli leveät ja niitä sai
        kapseleissa mihin asentoon vaan. Oli kiva katsella elokuvia jalat ylhäällä.
        Kun halusi levätä, penkin sai täysin makuuasentoon.
        Ei ollut wc-jonoja ja palvelu oli hyvää. Ruoka oli normaalia lentokoneruokaa parempaa ja se tuli posliiniastioissa. Matkan hintaan kuului ruokajuomat sekä esim vettä/limsaa sai milloin vain. Jos halusi välillä esim jonkun drinkin, se piti maksaa erikseen.
        Mielestäni tuo lentoluokka oli hintansa väärti, tosin harmi ettei aina sellaiseen ole mahdollisuutta ja comfort-paikat menevät aika nopeasti.
        22.2. lähtö TuiNordicilla Premium-luokassa. Se oli halvempi mutta penkkejä ei saa makuuasentoon.


    • luetunymmärtämistä

      Miksi höpöttää finnairista jos kysytään tomppa kokin royalista?!

    • thöömas

      moi. nim. "lomalento"
      ite lensin vuodenvaihtees toomasin royal classissa thaimaaseen (tjäreborg)..
      jalkatilaa oli ihan kivasti. ite oon n. 183 pitkä ja sai mukavasti jalkaa laitettua suoraks,, mut selkänoja ei käänny mihinkään levytysasentoo,, mut kääntyy jonkin verran. Kaikki kuuluu hintaan esim. tyyny, peitto, kuulokkeet, selviytymispakkaus :D missä on/oli komiat sukat ja muuta kivaa :). Naposteltavat ja juomat kuulu myös hintaa, mut jos samppaanijaa haluaa, nii sit joutuu kaivaa kuvetta.
      Kyllä se aina peruspaikat voittaa.. ja hesan päässä tietenkin kuulu lounge-palvelu. siellä oli hyvät pöperöt..
      Pelastusliivit kuulu myös, mut laskuvarjo ei.. :)

    • mina11mina

      Talvena 2017 ja nyt tulevana talvena 2018 lennämme Tjäreborgilla Phukettiin Royal Classissa. Ei ole valittamista, kun vertaa ns. normiluokkaan. Tuon muutaman satasen lisämaksun maksan mielelläni.

    • tosiasiat

      Lomalennoilla istutaan kuin sillit suolassa. Matkustusmukavuudesta ei ole tietoakaan. Niissä ei ole confort luokkaa, bisneksestä puhumattakaan.

    • Mukavastilennossa

      Tosiasiat-hemmolle voi sanoa, että höpsistä. Finnair lentää tänä talvena Phuketiin uusimmalla eli A350-koneella. Juuri tultiin ja mennen-tullen bisnesluokassa. Kolmen ruokalajin ateriat, samppanjat lähtöä odotessessa yms.
      Mukavinta oli, että Phuketin päässä lähtöselvityksen jälkeen thaimaalainen assistentti pyysi passit ja tarkastuskortit ja opasti erilliseen passin- ja turvatarkastukseen. Samoja linjoja käyttää kylteistä päätellen koneiden miehistöt ja diplomaattipassilla liikkuvat. Kymmenessä minuutissa lähtöselvityksestä istuttiin loungessa hakemassa välipalaa, ilman mitään jonotusta missään vaiheessa.
      Ja Finnairin kaukolentojen economy-luokan etuosassahan on muutama rivi ns. comfort-paikkoja, joilla on kymmenkunta senttiä lisää istumatilaa, mutta ei sitten muuta ekstraa turistiluokan tarjontaan. Ai niin, onhan niillä paikoilla tyynyt ja peitot.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1600
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1341
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1285
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1279
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1267
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1253
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1234
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1210
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1170
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe