Sattuuko remmin saaminen?

punaperseet

Minä olen sitä mieltä että ei satu kovinkaan paljon koska vyö on leveä joten voima jakaantuu isommalle alueelle. Sen sijaan risu tai vitsa sattuu huomattavasti enemmän. En ole saanut koskaan piiskaa joten en ole varma.

26

2578

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • se oli silloin

      Kyllä se kuule sattuu kun miehinen mies oikein napakasti näpsii nahkaremelillään. Monta viikkoa iholla oli näkyvillä verenpurkaukset ja pelkäsin, ettei vain koulun terveystarkastus ehti tulla ennen kuin jäljet häviävät. Tuskin 60-luvulla olisi vanhemmat pahoinpitelysyytettä saanut, mutta asia hävetti ihan hirveästi. Ymmärsin kyllä jo tuolloin että tuollainen ei kuulu edes ankaraan rangaistukseen.

    • jovk

      Minäki oon saanu remmiä ja muute sattu

    • ÄlyHoiÄläJätäNoita

      -.- se on lainvastaista. Sanoilla soditaan vyö on housuihin, risut puihin ja vihdat... Johonkin EI KIDUTTAMISEEN!

    • MrsYes

      Kenenkään ei kuuluisi olla tietoinen siitä, sattuuko remmin saaminen mutta vastaukseni kysymykseesi on kyllä. Remmin saaminen kyllä sattuu, jos remmin antaja sitä haluaa.

    • ansainnhj

      Ja pitääkin sattua, JOS sen on ansainnut.
      Ihan niin kuin koivuniemenherrakin.

    • miesten juttuja

      Kumpi sattuu enemmän remmi vai koivuniemen herra? Pitääkö paikkansa että remmiä käyttävät miehet ja naiset risua?

      • helvett

        Äiti ainaki käytti viime syksynä REMMIÄ!!!


    • sdee

      vastatkaa nytte

    • hellänä

      kyllä tähän päivään asti viekä sattuu muistot ajoista jolloin sain oikein isän kädestä, vanhalla "kunnon" "leirikyrvällä" jonka isäni oli armeijasta tuonut.

    • Vitsailtu

      Koivuniemen herra on pahempi, se kirvelee tulisesti ja laajasti, varsinkin jos se on monihaarainen. Sitäpaitsi sillä pystyy räpsimään paljon nopeammin kuin vyöllä. Isokin kaveri on äkkiä paniikissa ja valmis vaikka minkälaiseen sopimukseen jos vitsaa käyttää tehokkaasti.

    • TutkimusOnTärkeää

      Ehkä Punaperseen pitäisi hankkia kokemus asiasta, jos sulla on mursunnahkainen takapuoli, niin eihän se silloin satu. Koodi.net sivulla on ainakin jonkin verran remmin antajia tarjolla, kerro sitten tuloksista kun olet kokeillut.

    • Anonyymi

      sainvitsaa Äitiltä pikkuisena vitsakimppua myös käytettiin teini ikäisenä Äiti otti Remmin käyttöön vitsa oli minusta mukavin vaikka Äiti piiskasi pyllyn lisäksi reisille isona tyttönä olin pelkkä paitapäällä tai Rinssikoissa potkin reisille piiskatessa.

      • Anonyymi

        Miten vanhana sait vielä piiskaa? Oliko se aina äiti joka antoi?


    • Anonyymi

      Vitsalla pystyy siis piiskaamaan paljon nopeammin kuin vyöllä, joten samassa ajassa iskuja saa enemmän. Toisaalta remmin iskut osuvat useammin samaan kohtaan ja pylly turpoaa enemmän, joka taas lisää kipua.

    • Anonyymi

      Kyllä remmin saaminen sattuu melkein yhtä paljon kuin vitsan saanti. Itselleni jäi piiskaamisesta sellainen ongelma, että aina kun näen riskin miehen alan miettiä, että saisiko hän minut piiskattua ja kuinka hän sen tekisi.

      • Anonyymi

        Oletko tyttö vai poika?


    • Anonyymi

      Lapsena sain vitsaa ja remmiä ihan miten kulloinkin sattui. Pelkäsin piiskan saamista niin hirveästi, että tappelin täysillä vastaan. Siitä oli sellainen seuraus, että aloin saada "isän kädestä" paljaalle pyllylle, koska sellainen kuritus onnistui vielä yläasteikäisenäkin. Kyllä kunnon piiskaus kämmenelläkin poltteli kovasti takamusta.

    • Anonyymi

      En tiedä sattuuko remmi. Risu ainakin sattui, kun sillä lyötiin paljaalle takapuolelle pihalla. Eniten inhottaa se, että mopo on käyttökiellossa.

    • Anonyymi

      Vyö sattuu, niin risukin sekä henkari tai kärpäslätkä tai ihan vaan avokämmenellä paljaalle perseelle. Näitä kaikkia on saanu ja kaikki sattuu, ehkä hiukan eri tavalla. Ja se on se tarkoituskin. Eihän rangaistus olisi rangaistus, jos se ei tuntuisi riittävän v....maiselta.

    • Anonyymi

      Olen saanut selkäsaunoja melko vanhaksi ja eniten minusta sattui lujat otteet niskasta ja käsivarsista. Kaiken maailman hallintaotteet lamautti vastarinnan niin kivuliaina, että itse piiskan saanti oli lopulta pelkkä häpeärangaistus. Sellaista se oli, kun pappa oli painimestari menneiltä vuosilta.

    • Anonyymi

      Kyllä Remmi sattuu Niinkuin Vitsakin sain molempia teininä Remmiä käytettiin useammin Pyllypunaisena molemmilla annettuna.

    • Anonyymi

      Kyllään remmi sattuu ja kuuluukin sattua. TEkee nuorille tytöille hyvää, opettaa nöyryyttä ja käyttäytymään.

    • Anonyymi

      Vitsa sattuu enemmän ja sillä piiskaaminen on nöyryyttävämpää, koska vitsalla kuritetaan pikkulapsia.

    • Anonyymi

      Olen joutunut perehtymään sekä vitsan että remmin saamiseen. Remmi on hieman epätarkka, jos toimitusta häiritsee vikuroimalla, niin minusta remmisaunasta pääsi aika helpolla.

      Tosin vitsaa sain pienempänä, jolloin sietokyky oli alhaisempi. Kun ikä lisääntyi, niin vitsan saaminen alkoi hirveästi hävettämään. Oikeastaan häpeä oli suurempi ongelma kuin kipu.

    • Anonyymi

      Kyllä se remmikin sattuu, mutta se edellyttää, että käyttää aika paljon voimaa. Vitsalla aika kevyetkin iskut kirvelevät tosi paljon. Paljon riippuu siitäkin, kuinka pitkää vitsaa käytetään. Remmipiiskauksesta yleensä tiesi mitä oli tulossa, koska kaapissa oleva remmi oli tuttu väline, mutta vitsan kanssa sai enemmän jännittää, mitä sieltä puskasta tarttuu käteen. Muistelen omasta lapsuudesta, että jos tarkoituksena oli ankarampi kuritus, niin yleensä silloin käytettiin pidempää vitsaa. Sinänsä muistan hyvin, että remmi tuntui sellaisena koko takapuolen poltteena, ja silloin kun vitsa oli käytössä, niin sai tuntea tietyssä kohdassa terävän nipistyksen ja niitä sitten satoi eri puolelle takapuolta.

    • Anonyymi

      Olen saanut remmiä, risua ja "lämmintä kättä". Minusta tuntuu, että häpeän määrä ratkaisee sen, kuinka kipeänä asia koetaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2092
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1644
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1491
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      25
      1468
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1415
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1397
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1331
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1250
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1229
    Aihe