Minä ja Sanna

***

Tuntuu että kukaan ihminen ei välitä minusta, ei edes halua olla ystäväni… Kävelen yksin pienen kaupungin kadulla.. Kävelen jonkin matkaan ja huomaan kadunlaidassa mainostaulun ”Tunnetko olevasi yksin, tule tänne juttelemaan ihan mistä vaan!”.. Kun luin taulun niin ajattelin että tuo olisi minua varten.. Ja otin talteen osoitteen missä tämä paikka olisi ja niin menin sinne.. Ja kun menin sinne, niin sen jälkeen minun elämä muuttui jotenkin…

Ja niin menin kyseiseen osoitteeseen jossa sijaitsi iso puinen rakennus. Avasin ulko-oven ja menin rakennuksen sisälle. Huusin: ”Haloo onko täällä ketään?”.. Tulin pieneen oleskelutilaan ja takaa kuului ääneen: ”Anteeksi…” ja käänsin pään ja näin nuoren naisen. Kysyin ”Anteeksi, tuota näin tuolla kadulla mainoksen että tänne voisi tulla juttelemaan ja sillain..” Nainen siihen: ”Joo olet tullut oikeaan paikkaan, tervetuloa!” Nainen esitteli itsensä: ”Minun nimeni on Sanna, mikäs sinun nimesi on?”.. Sanoin hieman ujostellen ”Joo minun nimi on Ville…” Sanna siihen: ”Hauska tutustua sinuun Ville, sä haluaisit varmasti jutella jostakin…” Sanoin siihen: ”Niin, kun mä olen hieman yksinäinen…” Hän siihen: ”Juu olet tullut oikeaan paikkaan, minun kanssa voit jutella.” Ja niin riisuin ulkovaatteet ja menin oleskelutilaan, jossa Sanna jo odotteli.

Ja niin me rupesimme juttelemaan kaikesta, ja niin edelleen. Kun alkoi olla kello olla jo ilta kahdeksaa ja Sanna sanoi: ”Nyt valitettavasti joudun sulkemaan tän paikan, mutta jos haluat tulla juttelemaan, niin tänne voi tulla tiistaisin ja perjantaisin juttelemaan kello 17–20 välillä, ja minusta sä vaikutat ihan mukavalta ihmiseltä. Että jos tunnet olon yksinäiseksi, tule juttelemaan vaan mun kanssa.. Täällä ei kyllä käy juuri muita, eli sä olet kyllä ensimmäinen joka täällä on käynyt.” Sanoin että: ”Joo…” ja niin mä panin ulkovaatteet päälle ja lähdin ulos. Sanna huusi perästä ”Hei, ja tervetuloa uudelleen..” .. Ja niin kävelin kotiin päin…

Illalla menin sänkyyn ja minulla jäi ajatukseen pyörimään tämä ”Sanna”. Sitten yhtäkkiä rupesin masturboimaan ja ajattelemaan tätä ”Sannaa”. Koska suoraan sanoen minusta Sanna oli todella seksikäs ja hyvännäköinen. Sannalla oli pitkät mustat hiukset, jotka hän oli ”ponnannut”, vihreät silmät, tyylikkäät silmälasit, pituutta hänellä oli noin 165 cm.. Hän oli hieman pyöreä, erityisesti hänellä oli ihanan iso, leveä ja pehmoinen peppu, muhkeat reidet… oi että aina kun hän käveli niin se peppu hyllyi… voi että kun sellaisen tytön kanssa pääsisi rakastelemaan niin tulisi pitkä intohimo… ja niin koko illan ajattelin ”häntä” ja masturboidessa tuli siemennestettäkin todella paljon… Oi että sitä tunnetta, mikä mulle tuli… Ooh..

Sitten perjantai-iltana menin Sannan luokse taas juttelemaan kaikenlaisista asioista. Kello oli jo kahdeksan kun Sanna sanoi: ”Sori mutta mä joudun sulkemaan nämä paikat…”.. Mä sanoin että: ”Tuota.. et sä viitsisi ehkä vielä jutella jonkin aikaa, kun mulla ei ole kiirettä ja eikä kotonakaan mitään tekemistä..” Sanna siihen: ”No tuota jos mä käyn laittaa nuo ovet kiinni, ettei tänne tule muita, niin voidaan me täällä vielä olla jos haluat.” Sanoin: ”Joo…” ja niin Sanna kävi laittamassa ulko-oven kiinni ja istuimme jälleen oleskelutilassa.

Sitten Sanna rupesi kysymään: ”Niin tuota sä halusit vielä jostakin jutella minun kanssani, mistä?” .. sitten mulla oli vaikea sanoa mitä halusin ja yritin sanoa mitä halusin, ja Sanna kysyi: ”No kerro vaan, minulle voit kertoa mikä mieltä painaa…” niin sitten otin rohkaisun ja istuin hänen viereen, katsoin häntä silmiin ja sanoin: ”Haluaisin vaan kertoa kuin ihana ihminen sä olet!” ,sanoin. Sanna siihen: ”Aijaa, kiitos vaan mutta oli kait sinulla oikeasti jotain muuta mielessä?”. Sanoin siihen: ”No joo, oli oikeastaan…” Ja sitten yhtäkkiä suutelin Sannaa poskelle ja sanoin: ”Oi anteeksi, en mä tarkoittanut..” niin Sanna siihen: ”Noh ei se mitään…” Ja sitten yhtäkkiä rupesimme molemmat suutelemaan toisiamme intohimoisesti… suutelimme ja suutelimme ja hyväilin toisella kädellä Sannan selkää ja peppua.. Sitten sanoin hänelle: ”Sä olet todella seksikäs, ja sen takia haluankin rakastella sinun kanssasi”. Sanna siihen punastuneena: ”Noh tuota, kyllä mä voisinkin suostua, olet sä minun mielestä oikea nallekarhu!” ja niin suutelimme uudestaan intohimoisesti..

Sitten rupesimme riisumaan vaatteita yltämme. Sanna oli pukeutunut sillä hetkellä mustaan puseroon, tiukkaan mustaan hameeseen ja hänellä oli jalassa korkokengät. Itse ylläni vaan oli jalassani farkut, ja yllä ruudullinen ”juhlapaita”. Ensin työnsin käteni Sannan hameen alle ja otin häneltä pois valkoiset pikkuhousut, sen jälkeen itse riisuin kaikki vaatteeni pois, ja Sanna istahti päälleni ja siittimeni työntyi hänen sisäänsä.. ja rupesimme ratsastamaan. Suoraan sanottuna ihana asento tämä oli, kun siittimeni työntyi aina vaan sisään ja ulos. Jonkin ajan päästä lopetimme, ja Sanna makasi päälleni ja rupesimme suutelemaan. Samalla kun suutelimme, hyväilin hänen ihoaan. Sitten pyysin että hän riisuisi nyt kaikki vaatteet, korkokenkiä lukuun ottamatta. Kun hän oli riisunut vaatteet, suutelimme uudestaan.



Sen jälkeen istuin oleskelutilassa olevalle sohvalle, ja pyysin Sannaa ottamaan ”mut suihin”. Ja Sanna suostui ja yhtäkkiä hän nopeasti suuhun sen ottikin 13-senttisen siittimeni suuhunsa. Hän lutkutti sitä, nuoli myös kyrvän päätä ja pallejani. Mä huokailin kovasti ja sanoin: ”Aah, ihanaa lutkuta vaan lisää, mä haluan että lutkutat sitä kauan!”.. Ja niin Sanna sitä lutkutti suussaan vartin ajan. Sen jälkeen suutelimme taas.

Sitten Sanna pyysi että menisimme talon pesuhuoneeseen jatkamaan, hän keksisi jotain kivaa meille.
Niin no suostuin mä tietenkin ja niin menimme sinne.. Sanna pani suihkun päälle ja vesi rupesi virtaamaan ulos.. ja sanoi: ”Haluan että panet minua takaapäin!”, ja sanoin: ”Totta kai” ja niin Sanna pyllisti uhkean peppunsa mulle ja kaluni työntyi hänen sisäänsä. Otin hänen uhkeista pakaroista kiinni, ja rupesin työntelemään.. Hän huokaili ja huusi: ”Ooh, aah, työnnä syvemmälle.. kyllä sä pystyt siihen!”.. ja niin työnsin niin lujaa kun pystyin… Vesi vaan virtasi ja virtasi ja noin viiden minuutin päästä suljimme suihkun ja suutelimme ja hyväilimme toisiamme märkänä. Sitten me kuivateltiin toisiamme ja päätimme että vielä että menisimme oleskelutilan puolelle vielä rakastelemaan.

Ja kun olimme kuivatelleet, suutelin taas intohimoisesti Sannaa, ja pyysin Sannaa laittamaan taasen korkokengät jalkaansa. Hän laittoi ja sitten käskin hänen maata oleskelutilassa olevan sohvan päällä ja hän asettui makaamaan vatsalleen. Aloin kädellä hyväillä Sannan selkää, peppua ja muhkeita reisiä.. Sitten pyysin häntä ”pyllistämään”, että pystyisin häntä nuolemaan takaa. Ja hän pyllisti ja rupesin intohimoisesti nuolemaan hänen pilluansa ja peppureikää. Hän huokaili taas ja huusi: ”Ooh, ihanaa!”… ja koko ajan vain nuolin välillä pillua ja välillä peppua.. Erityisesti pepun nuoleminen tuntui ihanalta, oi että.. Nuolin häntä sieltä ainakin yhteen putkeen viisi minuuttia.

Nuolemisen jälkeen pyysin Sannaa ”haukkaamaan” kaluani suuhunsa, ja niin hän rupesi. Lutkutti taas sitä niin kovasti että melkein huusin kovasta tuskasta. Sen jälkeen hän makasi selällään sohvalla ja nosti jalkansa ylös, että työnsin siittimeni hänen sisäänsä. Tällä hetkellä työnsin tavallisesti kovemmin ja tuntu että kun työnnyn koko ajan sisään, Sanna rupesi kovasti huokailemaan: ”Aah, aah!” koko ajan huokaili ja tiesin että nyt Sanna oli saanut orgasmin. Minulla alkoi tuntua jo siltä että minulta alkaa tulla siemennestettä..
Sanoin: ”Sanna-kulta, mulla tulee kohta lasti!”. Sanna vain huokaili. Sitten sanoin: ”Nyt mun täytyy ottaa pois” ja niin otin siittimeni ja käskin Sannaa ottamaan kädellä siittimestäni. Ja niin Sanna rupesi otti jälleen siittimeni suuhun ja sperma-lastini syöksyi Sannan sisään. Spermaa tuli mielettömän paljon ja tuntui että se ei loppuisi koskaan.. Sanna vaan naukkasi siitintä niin pitkään että saisi viimeisenkin pisaran sieltä ulos.
Sen jälkeen mä makasin sohvalle, Ja niin Sanna makasi päälleni ja suutelimme todella pitkän kielisuudelman.

Sanna sanoi: ”No, mitäs tykkäsit?”. Sanoin: ”Tykkäsin todella kovasti, suoraan sanottuna sinä veit minun poikuuteni”. Sanna sanoi: ”No kiva, mun mielestä sä olet oikeasti oikea rakastaja ja tuollainen söpö nallekarhu!”. Minä siihen: ”Niin taidan olla, mutta varmaan nyt pitäisi lähteä kotiin.” Sanna siihen: ”Totta tosiaan kello on jo ties mitä, mutta todella mukavaa meillä oli!”. Sanoin: ”Joo oli todella mukavaa!”. Ja niin vielä suutelin Sannaa poskelle ja sanoin: ”Totta puhuakseni, sä olet seksikkäin nainen jonka olen koskaan tavannut, olisikohan mahdollista jos joskus voitaisiin kokea tämä sama nautinto uudelleen?”. Sanna siihen: ”No ehkä, mutta menehän nyt kotiisi ettei vanhempasi huolestu että missä olet näin myöhään.” Sanoin: ”Okei mä menen, Moi!”

Kävelin kotiin ja vanhempani kysyivätkin: ”Missä sinä näin myöhään olet ollut?”. Sanoin: ”Olin tuolla ulkona vaan…” Vanhemmat siihen: ”Jaa.. Noh menehän jo nukkumaan siitä!”.. ja niin menin omaan huoneeseen.
Makasin sängyssäni ja ajattelin illan tapahtumia.. Vaikka se mitä tapahtui minulla ja Sannalla, niin en aio kertoa siitä kenellekään ja niin Sannakin lupasi olla kertomatta.. Nukuin yöllä ja näin unessani unen Sannasta ja minun ihanista hetkistä.

Sen pituinen se.

5

8530

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Minä

      tosi hyvä!!!! kirjoita lisää!

      • ***

        Mikäs oli mahtavaa tässä? ;)


      • ***
        *** kirjoitti:

        Mikäs oli mahtavaa tässä? ;)

        Haluatteko että kirjoitan jatko-osan? ;)


    • timoz

      hei voitko kertoo mulle mis sitä sannaa voi tavata en kerro et sä sanoit voin siitä sulle vaikka antaa pleikkari kakkosen

      • ...

        Aika mielikuvitukseton mun mielestä mutta omapahan on mielipiteeni. Muuten ihan hyvä mut.. Juu..


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. 112
      2274
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      62
      2127
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      16
      1971
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1707
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1628
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      13
      1422
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      12
      1364
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      27
      1363
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1347
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1272
    Aihe