Minua kiihottaa kertoa tämä juttu.

ser...

Tottakai tuo kiihottumiseni johtuu siitä, että samalla kun asiaa mietin niin se palaa mieleeni voimakkaana.

Mutta siis:
Oli jotakuinkin vuosi 1983. Asuin Harjavallassa jossa minua vuotta vanhempi, tuolloin 17-vuotias serkkuni oli töissä. Hän kävi aina silloin tällöin meillä kylässä - niin, asuin kotonani tottakai, 1½ kerroksisen rintamamiestalon yläkerrassa. Yläkerrassa oli kaksi huonetta, joista toinen kuului siskolleni.

Tuohon aikaan tietokoneet olivat melko uusia laitteita, mutta meitä nuoria ne kiinnostivat, ja minua kai pidettiin sukumme piirissä jonkinlaisena osaajana.

Tulipa taas erään kerran tuo serkku illalla kylään - nimeä en nyt kerro. Olin jostain syystä yksin kotona ja hän pyysi minua näyttämään atk-juttuja. Siinä kun niitä näytin niin serkkutyttö tuli kovin liki.

Olin toki häntä aiemminkin katsellut, ujon pikkupojan elkein, hyvännäköinen tyttö kun oli, ja mun oli siitä vaikee saada silmiä irti kun vaikka oli aurinkoa ottamassa, ja kai hän oli sen huomannut, eikä ollut niin ujo kuin minä.

Jotenkin hän sitten siinä ehdotti, että mennään hetkeksi huilaamaan. Se sopi minulle, vähän kun kuitenkin olin serkkuuni ihastunut. Se oli kai 160cm ja 50kg, eli tosi nätti, ja tummat silmät.

Jotenkin se sit piteli mua enkä kehdannu kieltäytyä kun avasi mun vetskarin. Otti valmiiksi kovan kalun suuhun ja heti kohta multa tuli. Se sanoi, että ok, noin käy monelle. Aattelin, että kai se tiesi ja onneksi ei tullut jo housuihin.

7

17835

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sainpas..

      Oli kulunut tuosta 20 vuotta, ja tuo oli tuolloin todellakin jäänyt siihen.

      Sitten olimme toisen serkkuni häissä. Siellä oli sellainen yläparvenne jonne ei saanut mennä. Menin kuitenkin kun oli vähän uni pikkuhuppelissa, vaikka köysi oli rapuissa. Aattelin vähän huilata.

      En kauaa ollut huilinut kun tuo samoissa mitoissa ollut serkkutyttö, silloin jo kolmen lapsen yli 40 vee naimisissa oleva äiti tuli hiljaa perässä. Kävi maaten viereeni ja kysyi: jatkettasko siit mihi viime jäätiin. Häh? Kysyin mä ja tuskin ehdin sen sanoa kun tunsin käden jalkovälissäni.

      No olimme siellä kielletyllä alueella, tuskin sinne muita tulisi, ja ihan hyvin piilossa. Meni hetki kun humalatilastani huolimatta keräsin rohkeutta. Sitten olin kääntänyt asetelman päälaelleen: olin ottanut serkulta nousut nilkkoihin ja nuolin hänen pikkuista mirriään - pieni se oli, sen sain kokea kun hetkeä myöhemmin työnnyin hänen sisäänsä.
      En voi kehua onnistuneeni, sillä en kestänyt varmaan viittä minuuttia, mutta serkkuni kehui, että hyvää teki, parempi kuulemma olin kuin hänen miehensä, ja oppisin vielä - niin mitä oppisin? Sitä siinä mietin...

      Sitten serkkuni sanoi: tulen käymään teillä tässä viikon parin päässä kun on sielläpäin muutakin asiaa.

      En tietänyt mitä siinä olisin humalassa ajatellut. Naimissa kun olin jo minäkin.

      Serkusta ei kuulunut mitään hetkeen, mutta muuta kautta sain jotakuinkin kolmen kk:n päästä kuulla, että hälle on tulossa iltatähti.

      Tuosta meni vuosi... ja loppu on historiaa?

    • viliperttipeeveli

      Mitähän atk-juttuja näytit -83? Sinclairia vai Vic-20?

      • täyttä legendaa...

        Ihmeellistä satuilua.
        Atk juttuja vuonna-83 höpö höpö.
        3 lapsen äidillä pikkunen mirri...höpö höpö


    • puoluepatu vaan

      Tais olla AKT-juttuja.........

    • VIC 22

      Kyllä silloin 1983 tytöt kävi meilläkin katsomassa ATK-juttuja.
      Voi sitä aikaa.

    • Oittaa

      ATK-opetusta oli meillä ainakin kauppaoppilaitoksessa 1983. Synnyttäneellä on aivan samanlainen pillu kuin synnyttämättömällä. Olen vetänyt 20-vuotiasta naista, jolla oli todella väljä, vaikka ei ollut lasta saanut. Toinen oli 1979-syntynyt, jolla taas oli tiukka mirri kuin mikä, kahden lapsen äiti. Panin sitä sen aviomiehen katsellessa.

      • MrLoveDoctor

        Tuo on totta. Pillun kireys on ihan muista asioista kiinni kuin lasten saannista. Yleensä 21v ylöspäin itsestään huoltapitämättömillä (ei liikuntaa) sohvaperunoilla pillu alkaa löystymään, kolmen kympin isommalla puolella se on jo kuin heiluttelisi prinssinnakkia porttikongissa. Geenit auttavat hiukan, mutta liikunnalla ja aktiivisella seksielämällä (lantionpohjanlihakset) on selvä vaikutus pillunkireyteen. Itsekin panin 24v (itse olin 31) muuten hyvännäköistä ja kaunista naista, mutta työkseen istui päivät toimistossa ja illat sipsiä mussutaen (vähän oli lisämakkaraa navan ympärillä) ja kun työnsin sisään niin ensiksi ihmettelin "eikö mun kulli ollutkaan kovana?" vedin ulos ja olihan se jäykkänä. Ravistelin päätä ja aloin hirveän jyystämisen, että tuntui edes pikkaisen. Kun sitten vertailukohteena voin pitää 16vuotta vanhempaa tätiäni (tässäkohtaa olin 33) joka on kolmen lapsen äiti, mutta liikkuu ja harrastaa paljon seksiä (siksi varmaan minäkin sain siltä niin usein) ja ero on kuin yöllä ja päivällä. Kun työnnyin sisään niin heti puristus tuntui ja hyvältä tuntuikin.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1898
    2. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      133
      1888
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1838
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1630
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1448
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1256
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1150
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe