Kaj Kunnas pois YLEn Olympiakiekko-lähetyksistä välittömästi

Ylevero

Kaj Kunnas pois YLEn Olympiakiekko-lähetyksistä!
Sotshin Olympialaiset käynnistyivät jääkiekon osalta lauantaina 8.2.2014. Avausotteluna nähtiin naisten ottelu Suomi-USA. YLE oli jostain käsittämättömästä syystä valinnut selostamaan ottelua Kaj Kunnaksen! Kunnasta on aiemmin kuultu FST:n puolella ruotsinkielellä ja lähinnä radiossa. Kunnaksen selostustyyli on ärsyttävä, mies huokailee ja jääkiekon perustermistö on täysin hukassa. Peliä kaukalon puolella mies ei juurikaan seuraa, ilmeisesti kaikki aika menee ihmetellessä muita asioita ja todennäköisesti omat muistiinpanot ovat itse ottelua tärkeämpiä. Asiavirheitä tulee jatkuvalla syötöllä. Kaiken lisäksi mies menee erätauolla ja vetää täysin eri lajin edustajan mukaan kommentoimaan suoraa lähetystä! Maanantaina kommentaattorina toimii näyttelijä Ville Haapasalo! Näinkö paljon YLE arvostaa naiskiekkoa Olympiaturnauksessa?

Kaj Kunnas pois YLEn Olympiakiekko-lähetyksistä välittömästi.

http://www.adressit.com/kaj_kunnas_pois_ylen_olympiakiekko-lahetyksista

27

686

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Suojatyöpaikka

      Täysin samaa mieltä ja jos tuo tyyppi saa jatkaa tulkitsen asian niin, että yle aliarvioi katsojiaan, sekä loukkaa heitä asiantuntemattoman selostuksen myötä.

    • huihai2

      katsoimpas vähän aikaan peliä kanukkeja vastaan ja ihan oikeesti surkeen selostuksen takia lopetin mimmilätkän katsomisen!

    • olympialaiset sentää

      Anaaliasta koko selostus naisten jääkiekossa. Kunnas vois mennä jonnekin vanhainkotiin selostamaan bingoa. Ei kai, ei kukaa jaksais sielläkään kuunella. Joku sateenkaari paraati olis varmaan sille sopiva.

    • YLE ei arvosta

      YLE ei voisi juuri selvemmin osoittaa kantaansa ja arvostustaan naisjääkiekkoilua kohtaan. Selostaahan Kunnas miesten ottelujakin, mutta ei ole vaikea arvata, selostaako Suomen matseja. Toki Niki Juusela ne selostaa. Ja tuskin selostajan vieraana kuullaan näyttelijöitä tai pikaluistelijoita.
      Kertoo myös selostajan aidosta mielenkiinnosta/mielenkiinnottomuudesta, kun ottelun tapahtumien sijaan hän tarinoi kaikkea muuta vieressään istuvalle "asiantuntijalle".
      On melkoisen epätodellista katsoa hienoa peliä kaukalossa ja kuunnella samalla tuota rupattelua.
      YLEn linjaa leimaa myös studion toimittajien naureskelu ja karmaiseva "hittibiisi" kaiken kritiikin jälkeen.
      Olympialaisia saamme seurata taas neljän vuoden päästä. Toivottavasti kisojen televisiointi päätyy silloin sellaiselle taholle, joka ei näin rankasti floppaisi ja pilaisi ottelujännitystä ja -nautintoa suurelta osalta katsojista.

      • viasat99

        Viasat voisi lainata Antti Mäkisen selostamaan miesten pelit , samalla loppuis Mertarannan kaipailu selostajaksi


    • pettynyt katsoja

      kyllä se on niin ettei kunnaksen pitäisi olla selostamassa kuin huollon pyykinpesua,siihen on justiin oikea henkilö.jotain rajaa pitäis olla ylellä ketä lähettää tällaisiin kisoihin. en katso enää yhtään ottelua jossa kunnas äänessä.

    • onkotosiaannäin

      Ei pysty kuuntelemaan, on vaan katsottava lähetystä. Pitääkö YLE oikeasti jääkiekon olympia otteluita niin olemattomina urheilu tapahtumina että selostamaan laitetaan aivan käsittämätöntä tarinaa kuiskiva ja kukkuva ihminen.

      YLE vero on maksettu

    • mammi mäntyharjulta

      eiköhän tuo tullut selväksi,että Kunnas kukkui itsensä alas selostajan oksalta Sveitsi-oelissä.Ei sitä mikään kuuntele.

    • ADJÖ vaan

      Kunnasta ei jaksa kyllä kuunnella - eihän hän oikeasti selosta ollenkaan itse ottelua.

      Mies pitää lähettää sinne "toiseen kotimaahansa" selostamaan sillä "toisella kotimaisella" - ADJÖ vaan.

    • Mitta täys Ylettäää

      Kaiken lisäksi Ylen nettilähetykset ei näy lankalaajakaistoilla kunnolla. Mtv sentään saa urheilut näkymään ilman kuvan sumenemista ja juoksevalla laadukkaalla kuvalla. Ylen kuva hyppii noin 1 kuvan sekuntivauhtia :)))) ...ei hyvän tähen. Tätä se teettää kun veronmaksajien rahoilla annetaan harrastelijoille lähetysoikeudet!!!!!!!!!!
      Seuraavat jääkiekot ja jalkapallot vain Mtv:n kautta! KUNNAKSEN "selostuksen" saa onneksi POISTETTUA! Äänisaastetta! Hyi olkoon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • Nyt riitti

      On se vaan ihme ja kumma jos tuo Kunnas saa jatkaa selostuksiaan jääkiekosta. Jo on aikoihin eletty! Jää kyllä kaikki pelit katsomatta kun selostajana on Kai Kunnas. En ole vielä tavannut ketään joka olisi asiasta toista mieltä. Vuosi kymmenet olen seurannut televisiosta kaikki jääkiekkoturnaukset. Nyt kyllä riitti!
      Kaikista vain ei ole selostajaksi se on nyt nähty ja kuultu.

      • hyi hitto

        Tota noin, totanoin .. Ihana veto..Totanoin. Eilen illan mutinat jääkiekkopelin aikana.
        Ja sanat ihanasti kiekaistiin, upeat loppunousut.


    • Mitta täys Ylettäää

      Taas kähisemässä Ruotsi -Sveitsi peliä. Pakko hiljentää ääni %&&%¤#¤#"#".....................onneksi saa radiosta selostusta taustall, mutta harmi kun ääni kulkee ihan eri tahdissa, mutta eipähän tarvi "käkikelloa" kuunnella...

    • Katsoja 10000

      Kyllä on nämä kisat pilattu. Ylen johtokin täysin syvältä ko antaa tämän Kunnaksen pilata kisat niin monilta katsojilta.

    • charlie544

      Onneksi kuuluu radiosta selostus. Kunnas voi olla aivan ok muissa jutuissa, mutta urheiluselostajaksi hänestä ei ole. Eikö löydy Tv:sta päällikköä joka saa Kunnaksen ulos kopista? HerreGuud...

      • Hermot menee

        Haloo!!! Eikö nyt oikeesti vois poistaa ton Kunnaksen studiosta. Viimeiset 15-vuotta valmentajana ja muutenkin aktiivisena jääkiekon harrastajana ja seuraajana alkaa oikeasti ketuttamaan tuo Kunnaksen lässytys ja sekoilu matsien aikana. Pelien seuraamisesta menee totaalisesti fiilis ja pari peliä on jäänyt kesken, kun ei kertakaikkiaan jaksa kuunnella. Ylenkin pitäisi muistaa, että katsojat ovat pakotettuja Yle-veron maksuun. Luulisi maksajien palautteellakin olevan merkitystä selostajien valintaan, etenkin kun negatiivista palautetta tuleen näin paljon. Ei ole henkilökohtaisesti Kunnasta vastaan mitään, mutta jääkiiekon selostaminen


      • Ylen surkeaa!
        Hermot menee kirjoitti:

        Haloo!!! Eikö nyt oikeesti vois poistaa ton Kunnaksen studiosta. Viimeiset 15-vuotta valmentajana ja muutenkin aktiivisena jääkiekon harrastajana ja seuraajana alkaa oikeasti ketuttamaan tuo Kunnaksen lässytys ja sekoilu matsien aikana. Pelien seuraamisesta menee totaalisesti fiilis ja pari peliä on jäänyt kesken, kun ei kertakaikkiaan jaksa kuunnella. Ylenkin pitäisi muistaa, että katsojat ovat pakotettuja Yle-veron maksuun. Luulisi maksajien palautteellakin olevan merkitystä selostajien valintaan, etenkin kun negatiivista palautetta tuleen näin paljon. Ei ole henkilökohtaisesti Kunnasta vastaan mitään, mutta jääkiiekon selostaminen

        Ylen taso laskee kuin lehmän häntä..........."hurrien selostaja" pilasi taas Ruotsi - Suomi pelin. Ylen nettinäkyvyys lisäksi onnetonta kakkoslaatua...kuva etenee nytkyttämällä. Hahhah! Mikä pulju ja kansa maksaa pakon edessä.. Onneksi on noita tv-kanavia netissäkin, joista saa vapaehtoisella maksulla kunnon laadukasta kuvaa ja ammattitaitoisilla selostajilla ja asiantuntijoilla.. Toivottavasti Yle ei omi jatkossa Jääkiekon MM ja jalkapallon MM kisoja!!!!!!!!!!!


    • käkikello kukkuu

      PÄÄTTÄJÄT HUOM! Pitäkää huoli ettei Yle jatkossa omi kisoja yksinoikeudella. Myös MTV kolmen pitää saada lähettää kaikki kisat ja kaikki ottelut. Olympialaiset olisi pitänyt välittä myös MTV:N (Katsomo) kautta, koska Yle ei osaa välittää toimivaa kuvaa nettiasiakkaille! Katsomo osaa!!!!! Lisäksi Ylellä ammattitaidottomia selostajia. Pelleilyksi on mennyt Ylen toiminta! Ylellä ei näköjään mistään tarvi välittää, kun valtio syytää veronmaksajilta pakolla kerättyä rahoitusta (pelleilemiseen)..............

    • Kotikatsomo

      Ihmettelen suuresti Ylen johdon toimintaa jääkiekon selostajavalinnoissa .Miksi ei valittu kunnon jääkiekkoselostajaa vaan laitetaan "hauska" läpänheittäjä Kunnas pilaamaan kisat . Ei tuollaista sekoilua jaksa kuunnella vaan on pakko laittaa televisiosta ääni pois. Onneksi radion kautta kuulee paremman selostuksen.

    • Kunnas vaihtoon

      Miten ihmeessä Olympialaisten jääkiekkoon valitaan sellainen selostaja, joka ei tunne ollenkaan lajia eikä osaa selostaa jääkiekkoa. Selostajan pitää seurata kisaa ja tuntea esim. erotuomarien käsimerkit. Kunnas sooloilee omiaan ja yrittää matkia Mertarantaa.

      Vaihtakaa ihmeessä seuraaviin otteluihin sellainen selostaja, joka osaa tehtävänsä.

    • OLISOLLUKIVAKATSOA

      Kunnaksen selostuksesta ei saa selvää koska yleisönäänet ja taustamelu kuuluvat paremmin. Eikä tuo selostus taitokaan riitä jääkiekko peleihin.
      Miten tälläinen selostaja voi olla olympialaisissa. Onneksi radiosta kuulee pelit.
      Olisko seuraavissa kisoissa syytä tiedustella television katsojien mielipidettä selostajista etukäteen.
      Koska nämä kisat on jo katsottu kyseisen selostajan takia!!

    • Ylen kyllästynyt

      Helppo valita katseltavat matsit... Kunnaksen äänen kun kuulee. Pakko mennä toisaalle vaikka Suomi pelaisi... (Sijoituspeli Saksa - Suomi...pakko jättää katsomatta)...

    • massim dihaermae

      Kunnas on ihan ok selostaja. Ei mikään vakava, vaan viljelee myös huumoria. Ihan kiva vaihteeksi kuunnella Kunnaksen selostuksia. Pelitilanteet tapahtuu kaukalossa ja siihen maailman briljanteinkaan selostaja ei pysty vaikuttamaan. Joten, kritisoinnin sijaan pyydänkin yleisöä seuraamaan ottelua. Radioselostus on eri asia.

    • likka2

      Hei, tunteehan se Kunnas värit! Nytkin sininen syötti vahingossa keltaselle! Voi kirosanan kirosana. Joku sieltä katsomostakin olis parempi selostaja kuin toi tyyppi. Kyllä ottaa pattiin! Voi Antero, minkä meille teit!!

    • Kielipuoil potilas

      Kyllä mediaveron maksajan ääntä pitää kuulla tv-selostajia valittaessa. Menkööt Kunnas lukemaan satuja lapsille..Jos ei sadut naurata niin korvat ainakin .Tamminen opetelkoon suomea ja sittenkin samaan pakettiin Kunnaksen kanssa.Totanoinnii- ennätys Jortikalla kommentaattorina, vaikka ei kysytty mitään.

    • buu! buu! buu!

      Lähinnä ketuttaa, kuinka selostajat tuomitsee lätkämatsin jo käytännössä ennen ottelun alkua...

      Lainaten Antsaa " Noh odotellaan nyt kunnes se viimeinenkin erä on loppunut"

      Pettymys selostajien osalta!

    • Yleen pettynyt

      Luuleeko Kunnas että hän osaa selostaa jääkiekko ottelua,kun pilaa katsojien harmiksi edelleenkin ottelut puheellaan.Pitäisi suunsa kiinni ,kun ei osaa selostaa.Olympialaiset tulee joka neljäs vuosi,niin olisihan ollut kohtuus että olisi palkattu ammattinsa osaava selostaja.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken 15-v tapauksessa ihmettelen ??

      On sääli, että pahoja ihmisiä liikkuu aina vapaana eri puolilla Suomea, mutta minkä ihmeen takia 15-vuotiaan nuoren täyt
      Maailman menoa
      596
      16328
    2. Valkeakosken tappo

      "Tyttö löytyi poliisin mukaan kuolleena läheisestä metsästä muutaman sadan metrin päässä kotoaan. Uhrin löysivät hänen k
      Henkirikokset
      46
      14594
    3. Nyt ahdistaa

      Joku nuori tyttö on surmattu Valkeakoskella. En tunne ihmistä, mutta silti se koskettaa. Uutisissa oli hiljattain, että
      Valkeakoski
      373
      9231
    4. Kuka oli tekijä?

      Jos tekijä oli suomalainen, onko hänen vanhempiaan jo tavoitettu? Mitä mieltä ovat aikamiespoikansa teosta? Entä puoliso
      Valkeakoski
      45
      5199
    5. 15-vuotiaan ruumis valkeakoskella

      Nuoria tyttöjä tappavat miessaalistajat ja toiset nuoret. Miessaalistajille ruumiin kätkeminen tai tuhoaminen ei ole on
      Poliisi
      11
      4472
    6. Valkeakosken murhaaja-raiskaaja on kantasuomalainen mies tiedottaa poliisi

      Some- ja palstapersut ehtivät jo moneen kertaan julistaa tekijän maahanmuuttajaksi. Miten meni niin kuin omasta mielestä
      Maailman menoa
      162
      2951
    7. Kantasuomalainen mies pidätetty - ulkomaalaiset syyttömiä tekoon

      Verityöstä on pidätetty vuonna 2005 syntynyt mieshenkilö. Ulkomaalaisilla ei mitään yhteyttä tekoon.
      Valkeakoski
      111
      1780
    8. Mitä hänellä oli päällään kun viimeksi näit hänet?

      Avoimia vastauksia saa kirjoitella... Ehkä joku saattaa tunnistaa itsensä kommenttien joukosta :)
      Ikävä
      57
      1329
    9. Meidän tarinako on ohi?

      Ootko niin päättänyt?
      Ikävä
      90
      1245
    10. Miksi kaupunki toivoo nuorilta malttia?

      https://www.hs.fi/suomi/art-2000010453236.html "Älkää suunnitelko kostoa" Mistä on kyse? ”Toivomme, että nuorten taho
      Valkeakoski
      41
      1227
    Aihe