Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

ÄLKÄÄ VASTATKO 2 KOIRAN VIESTEIHIN

DOG HATER KURIIN !!

Jaa, on siis aika laittaa tiedoksi tällekin palstalle seuraava asia:

Tuolla on "vihaiset koirani" -otsikko, nimimerkillä "kahdenkoiranomistaja_".
ÄLKÄÄ VASTATKO KO. VIESTIIN MITÄÄN koska viesti on dog haterin kirjoittama trolliviesti, mustamaalatakseen 2 koiran omistajaa! Doghater on vienyt muiden nimimerkkejä ja sekoittaa nyt soppaa muiden nimissä!

VIESTI EI OLE TODELLINEN!
Yleistä koirista -palstalta löytyy lisää Dog haterin viestejä. Mielisairas ihminen.
Henkilöstä on ilmoitettu ylläpidolle jatkuvasta provoamisesta sekä eläinrääkkäysviesteistään, sekä tehty poliisille rikosilmoitus.

Lisäksi, aito "2 koiran omistaja" ei tänne enää kirjoittele MITÄÄN, paitsi REKISTERÖIDYLLÄ nimimerkillä "kahdenkoiranomistaja". Doghater esiintyy myös tästä muunnetulla rekatulla nikillä joka on "kahdenkoiranomistaja_" eli alaviivan kanssa.

JOTEN ÄLKÄÄ REAGOIKO HÄNEN KIRJOITUKSIINSA MILLÄÄN LAILLA! Hän on nyt pilaamassa jokaista palstaa täällä, yleistä koirista -palstan tyhjensi jo.
Päin vastoin, pyydän kaikkia ystävällisesti ilmoittamaan asiattomista viesteistä suomi24 ylläpidolle.

Dog haterin omia nimimerkkejä ovat myös PikkuNainen (vaikka asian kiistää), udgi, Herra Huu. Lisäksi hän keksii koko ajan uusia ja puolustaa koirien ja omistajiensa hakkaamista.
Tämä on taivaan tosi, jos hän nyt tähänkin tulee jotain urputtamaan. Tsekatkaa Yleistä koirista -palsta niin asia selviää teillekin ketkä ette siellä ole käyneet.

1

122

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kyllästynyt

      Olet aivan oikeassa. Käyn satunnaisesti täällä Suoli24 lemmikkipalstoilla ja juuri tuo Yleistä koirista-palsta on pilalla yhden psyykkisesti häiriintynen koirapelkoisen idiootin takia.
      Hänen provo kommentteihinsa ei kannata vastata, hän nauttii kun saa meidät koiraihmiset hermostumaan kirjoittelemalla ilkeyksiä koirien syömisestä ym. Älkää tosiaan vastatko, hänen juttunsa kuivuvat kokoon, kun jää provoilemaan yksikseen. Ylläpidolle kyllä kannattaa ilmottaa kaikki viestit, joissa uhataan koirien tappamisella tai muulla väkivallalla. Eiköhän ylläpitokin vähitellen ala reagoimaan, kun valituksia alkaa kertyä yhden ja saman IP-osoitteen viesteistä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      83
      2122
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1808
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      31
      1781
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1530
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      67
      1496
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      76
      1402
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      20
      1364
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1322
    9. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1284
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1271
    Aihe