Jeesuksen testamentti opetuslapsillensa

kuuklettu

ulkomailla ja suomessa leviää ohjeet. Tee näin:

"10 käskyä = jumalan sana, jumalan laki : jeesus käskee noudattaa niitä sanantarkasti - ei kenenkään muun lakeja ja oppeja,vastuu on sillä joka virassaan raamatusta opettaa

jeesus käskee noudattaa hänen lakeja ja oppeja

vanhasta testamentista vain ne osat johon jeesus viittaa ovat hyväksyttyjä

uudesta testamentista vain ne osat jotka tukevat jeesuksen oppeja ovat hyväksyttyjä k. es. pietrin kirjeet

suomen perustuslaki tukee jumalan lakia ja jeesuksen oppeja,jotka ovat 1§ 10§ (jumalan laki suomen perustuslaki) ja Jeesuksen opit on §11=ainut oikea uskonto.Kaikki muu joka rikko 1§-§10-§11 on antikristuksesta.Karta kaikkia sellaisia oppeja ja jotka sellaisia oppeja levittää kuin ruttoa. "

141

2757

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pirkanmaanprofeetta

      JEESUS ITSE,HÄNEN HENKI,HÄNEN TESTAMENTTI=totuuden henki raamatus= tuomittee OMASSA testamentissaan kaikki jotka eivät noudata jumalan lakia ja jeesuksen oppeja ...... "kaikki" tarkottaa niitä jotka virassaan opettavat:

      1 "Tämän minä olen teille puhunut, ettette loukkaantuisi.
      2 He erottavat teidät synagoogasta; ja tulee aika, jolloin jokainen, joka tappaa teitä, luulee tekevänsä uhripalveluksen Jumalalle.
      3 Ja sen he tekevät teille, koska he eivät tunne Isää eivätkä minua.
      4 Mutta tämän minä olen puhunut teille, että, kun se aika tulee, te muistaisitte minun sen teille sanoneen. Tätä minä en ole sanonut teille alusta, koska minä olin teidän kansanne.
      5 Mutta nyt minä menen hänen tykönsä, joka on minut lähettänyt, eikä kukaan teistä kysy minulta: 'Mihin sinä menet?'
      6 Mutta koska minä olen tämän teille puhunut, täyttää murhe teidän sydämenne.
      7 Kuitenkin minä sanon teille totuuden: teille on hyväksi, että minä menen pois. Sillä ellen minä mene pois, ei Puolustaja tule teidän tykönne; mutta jos minä menen, niin minä hänet teille lähetän.
      8 Ja kun hän tulee, niin hän näyttää maailmalle todeksi synnin ja vanhurskauden ja tuomion:
      9 synnin, koska he eivät usko minuun;
      10 vanhurskauden, koska minä menen Isän tykö, ettekä te enää minua näe;
      11 ja tuomion, koska tämän maailman ruhtinas on tuomittu.

      17 Älkää luulko, että minä olen tullut lakia tai profeettoja kumoamaan; en minä ole tullut kumoamaan, vaan täyttämään.
      18 Sillä totisesti minä sanon teille: kunnes taivas ja maa katoavat, ei laista katoa pieninkään kirjain, ei ainoakaan piirto, ennenkuin kaikki on tapahtunut.

      19 Sentähden, joka purkaa yhdenkään näistä pienimmistä käskyistä ja sillä tavalla opettaa ihmisiä, se pitää pienimmäksi taivasten valtakunnassa kutsuttaman; mutta joka niitä noudattaa ja niin opettaa, se pitää kutsuttaman suureksi taivasten valtakunnassa.

      20 Sillä minä sanon teille: ellei teidän vanhurskautenne ole paljoa suurempi kuin kirjanoppineiden ja fariseusten, niin te ette pääse taivasten valtakuntaan.

      eli alkakaapa opettamaan oikein ja lunastakaa paikka taivasten valtakunnassa,jos ette sitä tee,joudutta helvettiin,ja maallisest joka opettaa lapsia väärin,siis ei opeta suomen perustuslain mukasesti,eikä jeesuksen oppien mukasesti eikä jumalan lain mukasesti:''Mutta joka viettelee yhden näistä pienistä, jotka uskovat minuun, sen olisi parempi, että myllynkivi ripustettaisiin hänen kaulaansa ja hänet upotettaisiin meren syvyyteen.'

    • pasi-anssi

      näinhän se mennee:jokainen joka poikkeea jumalan laista ja jeesuksen opeista jonku uskonnon tai sen lahkon lakeihin ja oppeihin esittää antikristuksen elis fasistisen ja rasistisen ulkomaalisen mielenvikaisia oppeja

    • freefinn

      "näinhän se mennee:jokainen joka poikkeea jumalan laista ja jeesuksen opeista jonku uskonnon tai sen lahkon lakeihin ja oppeihin esittää antikristuksen elis fasistisen ja rasistisen ulkomaalisen mielenvikaisia oppeja "

      Totta.

    • Weijostos

      ''tää "suomen kirkko" on kuule jäämä ruotsin ajan hallintomuodosta jolla ei ole mitään muuta yhteyttä suomeen ja suomalaisiin kun että se kävi uskonsotaa kristillisiä suomalaisia ja kristillis-ortodoksisia venäläisiä vastaan...... siinä on "kuningas" jota kansa ei ole valinnu,sit on kaikki "läänit" eli lahkot "herroineen" eli "ristiritareinen" jotka vainoavat ja syylistävät suomalaisia (=valeopettajia, valesyyttäjiä, valetuomareita y. m. v.) kaikin mahollisin keinoin joita "kuningas" hallittee"

      nimim. Ate-is-me kirkko kuulolla ketjusta ''

      ''RKP puolestaan on "poliitiikan aikakudelta" peräisin oleva tyrä suomen hallituksessa joka käyttää hyväksi kristinuskon =ruotsalaisen kirkon= aikanaan pakkokääntämiä suomalaisia "suomenruotsalaisia". Vanhoolislestadiolaisuus on vanhin ruotsalaisen kirkon lahkoista ja "opettaa" suomalaisia fasistisia metodeja =psyykkistä väkivaltaa= käyttäen vastenmielisiksi, eli sellaisiksi että uhri ei hyväksy suomen perustuslakia.Toi vastenmieliseksi kääntäminen on peräisin 1800-luvulta jolloin Suomi oli itsenäistymässä ja jota Ruotsi ja ruotsalainen kirkko yritti estää -m. m. terroristi-iskuin:Suomalaisia diplomaatteja ja diplomaatteja jotka tukivat Suomen itsenäistymistä =eroamista ruotsista= tapettiin 1920-luvulle saakka.Suomessa oli kaksi hallitusta 2:n maailmansodan aikaan:Ruotsalainen ja suomalainen,joista ruotsalainen esti Littoutuneiden avun Suomelle ja päästi Natsit suomeen ja aiheutti näin sodan =HUOM= Natsien/Ruotsin/Kirkon ja Venäjän välillä Suomen alueella. ''


      ''Hallella menee lujaa:WWII oli myös uskonnon aiheuttama sota.''


      http://portti.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?t=1012155&page=59

    • opetustyttö

      "ulkomailla ja suomessa leviää ohjeet. Tee näin:

      "10 käskyä = jumalan sana, jumalan laki : jeesus käskee noudattaa niitä sanantarkasti - ei kenenkään muun lakeja ja oppeja,vastuu on sillä joka virassaan raamatusta opettaa

      jeesus käskee noudattaa hänen lakeja ja oppeja

      vanhasta testamentista vain ne osat johon jeesus viittaa ovat hyväksyttyjä

      uudesta testamentista vain ne osat jotka tukevat jeesuksen oppeja ovat hyväksyttyjä k. es. pietrin kirjeet

      suomen perustuslaki tukee jumalan lakia ja jeesuksen oppeja,jotka ovat 1§ 10§ (jumalan laki suomen perustuslaki) ja Jeesuksen opit on §11=ainut oikea uskonto.Kaikki muu joka rikko 1§-§10-§11 on antikristuksesta.Karta kaikkia sellaisia oppeja ja jotka sellaisia oppeja levittää kuin ruttoa. " "

      Saarnamiehen/papin (uskonnon) sanoista eli opeista kuulee onko hän antikristillinen tai ei.Vertaa vaan sanantarkasti mitä ja miten Jesus opettaa siihen mitä saarnamies/pappi opettaa ja se on siinä.Älä hyväksy mitään mikä on Jumalan lain,Jesuksen oppien ja Suomen perustuslain vastaista:Eroa ja pysy erossa.Fyysinen ja psyykkinen väkivalta eli "ruumiillinen ja henkinen väkivalta" ei ole Jumalasta eikä Jesukseta.

    • E.K.

      - Saarnamiehen/papin (uskonnon) sanoista eli opeista kuulee onko hän antikristillinen tai ei.Vertaa vaan sanantarkasti mitä ja miten Jesus opettaa siihen mitä saarnamies/pappi opettaa ja se on siinä.

      Erittäin hyvä henkinen oppi.

      - Älä hyväksy mitään mikä on Jumalan lain,Jesuksen oppien ja Suomen perustuslain vastaista:Eroa ja pysy erossa.Fyysinen ja psyykkinen väkivalta eli "ruumiillinen ja henkinen väkivalta" ei ole Jumalasta eikä Jesukseta.

      Erittäin hyvä henkinen oppi.

      • virtual_spirit

        Nythän selevitellään KAIKKIEN uskontojen tomintaa kaikissa maissa--- eli ovatko ne uskontoja tai ovatko ne kokonaan tai osittain fasistisia järjestöjä jotka "painostavat seurakuntalaisia fasistisin metodein". Tuo takoittaa sitä että lopulliset tuomiot "rikoksesta ihmiskuntaa vastaan" eivät kohdistu seurakuntalaisiin vaan niiden johtajiin. Niinhän se Jeesus käskee tehdä.Varmaan näitäkin keskusteluja pidetään silmällä "mahdollisten terroristien paljastamiseksi".


    • aamen

      aamen

    • Joka lähtöön
    • x-x lehto
    • Liitto on myös testamentti, ja testamentin tekijän kuolema on aina voitava näyttää toteen Hepr 9:16
      Testamenttihan astuu voimaan vasta sen tekijän kuoltua; tekijänsä eläessä sitä ei voida koskaan panna täytäntöön.jae 17



      Veljet, otan esimerkin tavallisesta elämästä. Ihmisenkään laatimaa vahvistettua testamenttia ei kukaan voi tehdä mitättömäksi, eikä siihen voi lisätä mitään. Gal 3:15
      Jeesuksen kästyt ovat se testamentti,eikä voi muutta.

      • jhgf

        Olet edelleen Jumalaa ja Jeesusta vihaava uskis!

        siis...

        Raamattuun EI KUULU JEESUKSEN EVANKELUMIT.

        UT on rikollisen kristinuskon; Paavalin ja sen oppikunnan sekä Luder/Lutherin ja hänen oppikunnan sopaskaa
        ja
        varastivat, luvatta ottivat Jeesuksen opetuslapsilleen antamat evankeliumit raamattuun.

        Siis
        uusi TESTAMENTTI on saatanaa palvelleen Paavalin ja luder/Lutherin testamentti uskovaisilleen, paavalilais-luterilaisuuden perustamille seurakunnille

        ja

        EVANKELIUMIT ovat JEESUKSEN opetuslapsilleen antamaa tietoa JEESUKSEN SEURAAJILLE ja Jeesuksen perustamien seurakuntien jäsenille.

        Hm!
        eipä valkeuden enkelinä vuodesta toisiin esiintyvällä "kuulija1:llä" ollut taaskaan Jumalan ja Jeesuksen Oman Sana tietoa opilleen!
        Sitä se on kun herraa ja saatanaa seuraa...


    • cathryn

      se siis "testamentti" nykyaikasen tulkinnan mukaan, testamenttiha tarkottaa myös hengellistä perintöä,raamatussa Jumalan laki on yksi sellanen hengellinen mikä on peritty Jumalalta ja Jeesuksen lait ja opit jotka tukevat Jumalan lakia ja vahvistava sen ovat hengellinen perintö

      • cathryn

        nuo kaks perintöä kumoaa kaikki uskonnot jotka käyttävät Jumalan ja Jeesuksen nimeä mutta opettavat kaiken maaailman sekopäitten lakeja ja oppeja "jumalan sanana",jokanen järjissään oleva ihminen tietää että Jeesus loi perustan demokratialle eikä uskonnolle, rasismille, fasismille fyysiselle tai psyykkiselle terrorille, väkivallalle, sodalle ja niin edelen


      • jhgfd

        Testämentti kirjoitetaan aina ENNEN KUOLEMAA ja raamatussa oleva uusi testamentti on laadittu Paavalia ja Luder/Lutheria seuraaville testamentiksi.

        Jeesus ei antanut TESTAMENTTI sillä HÄN ELÄÄ KUOLEMATTOMANA.


    • ei voi käsittää

      Erikoista, että juuri fundisuskovat eivät usko Jeesuksen konkreettisiin sanomisiin vaan sivuuttavat ja kumoavat ne muilla raamatunjakeilla .

      • vakaa vanha vagina

        jeesushan oli tervejärkinen,ja "fundisukova"=mielisairas eli rikoksen uhri

        kuka pahoitti fundisuskovan mielen=rikollinen=uskonto


    • nostettu

      ylös

    • Aloittaja elää erimielisyydessä eikä yhtenäisyydessä. Hän on erillään kaikesta muusta luodusta.

      Ainoa laki on rakkauden laki. Se on laitettu ihmisen sydämeen. Aloittaja kääntää itsensä omasta jumalallisesta lähteestään. Hän elää vallan ja kontrollin alaisena ja haluaa että kaikki ihmiset elävät niin.

      • vakaa vanha vagina

        "Se on laitettu ihmisen sydämeen."
        niiku jumala on ihimisen luonu,sydän on lihas,sieltä ei kenenkään sanat ja teot kumpua vaan ne kumpuavat mielestä jolla on yhteys jumalaan tai ei ole,voimme siis toveta että tässä "Aloittaja elää erimielisyydessä eikä yhtenäisyydessä. Hän on erillään kaikesta muusta luodusta.""Aloittaja" on "sagmar7" itte.

        "Hän elää vallan ja kontrollin alaisena ja haluaa että kaikki ihmiset elävät niin."

        kato kun se on silviisii,että niiku jumala on ihimisen luonu,ihminen tarvittee esimerkiksi ilmaa elääkseen=laki,edelisen lisäksi ihiminen tarvitsee vettä elääkseen=laki, ja niin edeleen=elää jumalallisen kontrollin alaisena


      • vakaa vanha vagina
        vakaa vanha vagina kirjoitti:

        "Se on laitettu ihmisen sydämeen."
        niiku jumala on ihimisen luonu,sydän on lihas,sieltä ei kenenkään sanat ja teot kumpua vaan ne kumpuavat mielestä jolla on yhteys jumalaan tai ei ole,voimme siis toveta että tässä "Aloittaja elää erimielisyydessä eikä yhtenäisyydessä. Hän on erillään kaikesta muusta luodusta.""Aloittaja" on "sagmar7" itte.

        "Hän elää vallan ja kontrollin alaisena ja haluaa että kaikki ihmiset elävät niin."

        kato kun se on silviisii,että niiku jumala on ihimisen luonu,ihminen tarvittee esimerkiksi ilmaa elääkseen=laki,edelisen lisäksi ihiminen tarvitsee vettä elääkseen=laki, ja niin edeleen=elää jumalallisen kontrollin alaisena

        peeäs

        ""Hän elää vallan ja kontrollin alaisena ja haluaa että kaikki ihmiset elävät niin.""

        jumalan lakien ja suomen perustuslain alaisina ellää kaikki normaalijärkiset ihimiset,jos se ei kelepaa älä hengitä,juo,syö,räpytä silimiäs,ja niin edelen -ne ovat kaikki jumalan lakien alaisia, älä käytä teitä,sähköä,kauppoja,rahaa -kaikki sellaset ovat suomen perustuslakien ja myös jumalan lain alaisia


      • näin sanoo

        Tasan tarkallen kuka on TEILLE antanut valtuuden määritellä lain ja sen perusteella arvostellab IHMISIÄ? Onko TEILLÄ vaadittu koulutus ja seurakunnan eli kansan* 100% tuki esimekiks sille että kaikki mikä eri lakeihin on sidottu on tuhottava?

        Jeesus sanoi (Matteus 28:19) Menkää siis ja tehkää kaikki KANSAT MINUN opetuslapsikseni

        Ei Matteus 28:19:ssa lue että "Menkää siis ja tehkää kaikki kansat sagamar7:n (tai minkä tahansa uskonnon tai lahkon perustajan) opetuslapsiksi".Sä vot mielenhäiriöisenä -eli rikollisen uhrina- uskoa ja hokea sitä maailman tappiin saakka,mutta tottuuveksi eli Jumalan sanaksi se ei silti koskaan muutu.

        Rikollinen Jeesuksen Kristuksen mukkaan on se joka lain ja Jeesuksen Kristuksen ja Jumalan lain ja Suomen perustuslain vastaisesti opettaa.Siitä se "p_iru", "s_aatana" ja "antikristus" paljastuu-tännään ja historiassa.


      • näin sanoo
        vakaa vanha vagina kirjoitti:

        peeäs

        ""Hän elää vallan ja kontrollin alaisena ja haluaa että kaikki ihmiset elävät niin.""

        jumalan lakien ja suomen perustuslain alaisina ellää kaikki normaalijärkiset ihimiset,jos se ei kelepaa älä hengitä,juo,syö,räpytä silimiäs,ja niin edelen -ne ovat kaikki jumalan lakien alaisia, älä käytä teitä,sähköä,kauppoja,rahaa -kaikki sellaset ovat suomen perustuslakien ja myös jumalan lain alaisia

        "sagmar7" väittää että kaikki LAKISÄÄTEINEN HYVÄ mikä ON JUMALASTA ja ÄJEESUKSESTA KRISTUKSESTA ei ole hyvä..... ihmisten pitäis ellää niiku elukat..... vaan niinhän ne jotku tekkeekin:raiskaavat lapsia, aikuisia ja vanhuksia henkisesti tai ruumiilisesti ja tuottavat mielenhäirön jonka johdosta RIKOKSEN UHRI tekee "itsemurhan":"Itsemurha on oire henkilölle tuotetusta ruumiillisesta ja/tai henkisestä traumasta:murha" (Iltalehti)


      • näin sanoo

        opetustyttö kirjoitti aikasemmin:"Saarnamiehen/papin (uskonnon) sanoista eli opeista kuulee onko hän antikristillinen tai ei.Vertaa vaan sanantarkasti mitä ja miten Jesus opettaa siihen mitä saarnamies/pappi opettaa ja se on siinä.Älä hyväksy mitään mikä on Jumalan lain,Jesuksen oppien ja Suomen perustuslain vastaista:Eroa ja pysy erossa.Fyysinen ja psyykkinen väkivalta eli "ruumiillinen ja henkinen väkivalta" ei ole Jumalasta eikä Jesukseta. "

        =)


      • vakaa vanha vagina
        näin sanoo kirjoitti:

        opetustyttö kirjoitti aikasemmin:"Saarnamiehen/papin (uskonnon) sanoista eli opeista kuulee onko hän antikristillinen tai ei.Vertaa vaan sanantarkasti mitä ja miten Jesus opettaa siihen mitä saarnamies/pappi opettaa ja se on siinä.Älä hyväksy mitään mikä on Jumalan lain,Jesuksen oppien ja Suomen perustuslain vastaista:Eroa ja pysy erossa.Fyysinen ja psyykkinen väkivalta eli "ruumiillinen ja henkinen väkivalta" ei ole Jumalasta eikä Jesukseta. "

        =)

        tätähän "piru" ei opeta

        Matteus 18:6 Mutta jos joku johdattaa lankeemukseen yhdenkin näistä vähäisistä, jotka uskovat minuun, hänelle olisi parempi, että hänen kaulaansa pantaisiin myllynkivi ja hänet upotettaisiin meren syvyyteen.

        Markus 9:42 "Mutta jos joku johdattaa lankeemukseen yhdenkin näistä vähäisistä, jotka uskovat minuun, hänelle olisi parempi, että hänet heitettäisiin mereen myllynkivi kaulassa.

        Luukas 17:2 Parempi olisi hänelle, että hänet heitettäisiin mereen myllynkivi kaulassa, kuin että hän johdattaa lankeemukseen yhdenkään näistä vähäisistä.

        1938
        Matteus 18:6 Mutta joka viettelee yhden näistä pienistä, jotka uskovat minuun, sen olisi parempi, että myllynkivi ripustettaisiin hänen kaulaansa ja hänet upotettaisiin meren syvyyteen.

        Markus 9:42 Ja joka viettelee yhden näistä pienistä, jotka uskovat, sen olisi parempi, että myllynkivi olisi pantu hänen kaulaansa ja hänet olisi heitetty mereen.

        Luukas 17:2 Hänen olisi parempi, että myllynkivi pantaisiin hänen kaulaansa ja hänet heitettäisiin mereen, kuin että hän viettelee yhden näistä pienistä.


        on Jeesuksn käsky: tapa "piru" -siis henkilö joka virassaan opettaa seurakuntaa/kansaa jumalan lain ja jeesuksen oppien vastaisesti).

        =)


      • jampalaya

        ""
        onkohan tässäkin
        Äiti: Salitreenini johtivat lastensuojeluilmoitukseen
        http://www.iltalehti.fi/perhe/2014050218261316_pr.shtml

        samalla tavalla kuin kirkon levittämässä seksuaalioppaassa kyse uskontoon perustuvasta täysin normaalin perheen vainoamisesta?

        "itsensä tyydyttäminen seksuaalisen toiminnan lisäksi on asioita kuten esimerkisi levähtämistä, hengittämistä, syömistä, juomista, terveellisesti eläminen yleensä yksin tai muiden ihmisten kanssa - että voi fyysisesti ja/tai psyykkisesti hyvin"

        "Puhelimessa virkailija kertoo naiselle, että lastensuojeluilmoitus on tehty anonyymisti lokakuussa ja perustuu hänen Facebook-teksteihinsä. "


        Tuollaiset nimettömät syytökset pitäis laissa kieltääerusteettomat (uskontoon yhdistetyt) syytökset tuossakin tapauksessa -jos kyse on sellaisesta- aiheuttaa tuhansien eurojen vahingon veronmaksajille tai kymmenien tuhansien ja pahimmassa tapauksessa miljoonien eurojen vahingon jos lapset sijoitetaan äärilahkoon jossa tunnetusti raiskataan lapsia ja lapsi siksi tekee "itsemurhan" (oire fyysiestä ja/tai psyykkisestä traumasta) TAI että perheitä pahoinpidellään fasistisin oppein niin pahasti että "suunnittelevat lastensa ja itsensä murhaamista" (Iltalehti)

        "Mielenvikaisuus on tarttuva tauti":Jos ilimoittaja on mielenvikainen ja virkamies omaksuu mielenvikaisen ajatuksen=usko mielenvikaista=saa tartunnan mielenvikaisuudesta=hänen teot ovat mielenvikaisia ja sivistynyttä yhteikuntaa,maata ja kansaa vahingoittava

        ""

        http://portti.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?p=16031623


      • aaaaaaamen

        netin olemassaolo ja sen käyttäminen perustuu jumalan lakeihin, jeesuksen oppeihin, suomen perustuslakiin ---samalla tavala niinku hengittäminen, syöminen, tiet, raha, lapsinlisät, säkön tuotanto ja välitys y. m. y. m. y. m. y.m. y.m.

        eläppä omasta päästäs keksimäs "opin" mukasesti: älä ole olemassa =))))


      • ilmestys=paljastus
        vakaa vanha vagina kirjoitti:

        tätähän "piru" ei opeta

        Matteus 18:6 Mutta jos joku johdattaa lankeemukseen yhdenkin näistä vähäisistä, jotka uskovat minuun, hänelle olisi parempi, että hänen kaulaansa pantaisiin myllynkivi ja hänet upotettaisiin meren syvyyteen.

        Markus 9:42 "Mutta jos joku johdattaa lankeemukseen yhdenkin näistä vähäisistä, jotka uskovat minuun, hänelle olisi parempi, että hänet heitettäisiin mereen myllynkivi kaulassa.

        Luukas 17:2 Parempi olisi hänelle, että hänet heitettäisiin mereen myllynkivi kaulassa, kuin että hän johdattaa lankeemukseen yhdenkään näistä vähäisistä.

        1938
        Matteus 18:6 Mutta joka viettelee yhden näistä pienistä, jotka uskovat minuun, sen olisi parempi, että myllynkivi ripustettaisiin hänen kaulaansa ja hänet upotettaisiin meren syvyyteen.

        Markus 9:42 Ja joka viettelee yhden näistä pienistä, jotka uskovat, sen olisi parempi, että myllynkivi olisi pantu hänen kaulaansa ja hänet olisi heitetty mereen.

        Luukas 17:2 Hänen olisi parempi, että myllynkivi pantaisiin hänen kaulaansa ja hänet heitettäisiin mereen, kuin että hän viettelee yhden näistä pienistä.


        on Jeesuksn käsky: tapa "piru" -siis henkilö joka virassaan opettaa seurakuntaa/kansaa jumalan lain ja jeesuksen oppien vastaisesti).

        =)

        "p_iru", "s_aatana", "p_erkele" on siis mielenvikainen henkilö joka esittää olevansa jumalan ja jeesuksen lähettämä ja käyttää jumalan ja jeesuksen nimeä mutta opit eivät ole jeesuksen -joka käskee noudattaa hänen oppeja, lakeja ja lakia- vaan ne ovat harhaanjohtavia,valheita, perusteettomia rasistisia syytöksiä,epäsivistynyttä käyttäytymistä opettavia oppeja y. m. v. -"pirut" paljastuvat niistä !!!!!!!!


      • ei.suinkaan

        "se on laitettu ihmisten sydämiin"

        ajatukset sydämestä tule


      • Riitii.raatii.ralla

        "Aloittaja elää erimielisyydessä eikä yhtenäisyydessä. Hän on erillään kaikesta muusta luodusta.

        Ainoa laki on rakkauden laki. Se on laitettu ihmisen sydämeen. Aloittaja kääntää itsensä omasta jumalallisesta lähteestään. Hän elää vallan ja kontrollin alaisena ja haluaa että kaikki ihmiset elävät niin. " kirjoitti sagamar7 .

        Kun tietää tasan tarkalleen mitä Jeesus opettaa mitään pois jättämättä tai lisäämättä,näkee selvästi tuostakin ajatuksesta että sagmar 7 ei tiedä mitä "erimielisyys" ja "yhtenäisyys" on.Jopa tuohonkin on Jeesuksen opeissa vastaus. Kyllä, minä ja moni muu on "vallan ja kontrollin alaisena" mutta se valta ja kontrolli perustuu Jeesuksen oppeihin raamartussa eikä väärin opettajan tai väärin opetetun. Kas näin yksinkertaista se on, että ei ole kuin yksi joka luo yhtenäisyyden hajotettuun kansaan:Jeesus ja hänen oppinsa,jotka johtavat Jumalaan.


    • näin sanoo
    • olen löytänyt

      saatta unohtaa kaikkien muitten opit ja lait:vain jumalan lakia ja jeesuksen opit SANANTARKASTI ovat OIKEA USKONTO = JUMALAN ja JEESUKSEN HENKI!!!

    • routakoura

      "saatta unohtaa kaikkien muitten opit ja lait:vain jumalan lakia ja jeesuksen opit SANANTARKASTI ovat OIKEA USKONTO = JUMALAN ja JEESUKSEN HENKI!!! "

      Hyvä näin.

      • Netpunk

        routakoura, olet siis ateisti kaikkien muiden uskonnollisten oppien suhteen kuin kristinuskon. Minä menen vielä yhden uskonnon pitemmälle. Kaikki mikä hyväksytään ilman verifioitavia todisteita, voidaan myös hylätä ilman verifioitavia todisteita.


      • routakoura
        Netpunk kirjoitti:

        routakoura, olet siis ateisti kaikkien muiden uskonnollisten oppien suhteen kuin kristinuskon. Minä menen vielä yhden uskonnon pitemmälle. Kaikki mikä hyväksytään ilman verifioitavia todisteita, voidaan myös hylätä ilman verifioitavia todisteita.

        - olet siis ateisti kaikkien muiden uskonnollisten oppien suhteen kuin kristinuskon, kirjoitti Netpunk.

        tiedoksi vaan että jeesus ja jumala ei ole kristinuskoisia -nehän kieltävät kaikki uskonnot=perustivat demokratian :D


      • näinseonettä
        Netpunk kirjoitti:

        routakoura, olet siis ateisti kaikkien muiden uskonnollisten oppien suhteen kuin kristinuskon. Minä menen vielä yhden uskonnon pitemmälle. Kaikki mikä hyväksytään ilman verifioitavia todisteita, voidaan myös hylätä ilman verifioitavia todisteita.

        eihän se ole KRISTINusko jos ei opeta niinkuin KRISTI opetti


    • ylösnosto

      tämä on

    • zeppoliini

      just niin,lukee raamatusta jeesuksen opit ja elää niitten mukasesti niin ei tartte uskoa keneenkään muuhun,ja jos joku sekopää opettaa vasten jeesuksen oppeja ja jumalan lakia,niin siihenkin jeesuksella on lääke

    • niimpä näkkyy olevan

      "just niin,lukee raamatusta jeesuksen opit ja elää niitten mukasesti niin ei tartte uskoa keneenkään muuhun,ja jos joku sekopää opettaa vasten jeesuksen oppeja ja jumalan lakia,niin siihenkin jeesuksella on lääke "

      ja sen jäläkeen ei tarvitte riidellä, vainota, sotia ja niin etelleen

      minkän uskonnon lakeja ja oppeja ei tartte nouvattaa,ne kumoaa jumalan laki, jeesuksen opit ja suomesa suomen perustuslaki

    • tutkittavaa on

      Rakkauden laki, vaikka se on jo kliseekin, on ainoa laki jota tarvitaan kuten Sagamar7 aiemmin jo kirjoitti. Mitä se on? Sen tajuamiseksi ja toteuttamiseksi tarvitaan tutustumista ennen kaikkea Jeesuksen mutta myös muiden viisaiden filosofien ajatuksiin tutustumista jos ei oma sydän tai äly sitä kerro.

    • piparkakkutaikina

      "minkän uskonnon lakeja ja oppeja ei tartte nouvattaa,ne kumoaa jumalan laki, jeesuksen opit ja suomesa suomen perustuslaki"

      näinhän se on

    • ylösnosto

      ylös

    • valte_valta

      Se on ihan sama mitä te sekopäät porisetta, minä luen raamatusta vain Jeesuksen opit ja uskon niihin.En kenenkään muun oppeja enkä usko ketään muuta.Jeesushan selvästi tuomittee helvettiin kaikki ne jotka opettavat väärin - ei niitä joita on opetettu väärin.

      • ei.suinkaan

        se ole niin että kaikkia sekopäitä historiassa uskotaan,vaan vain ja ainostaan Jeesusta.Kun on lukee vain ja ainoastaan nuo Jeesuksen opit,niin kuulee heti mikä on väärin kun saarnamies suunsa aukaisee ja "opettaa". Siitä niitten mielenlaatu,onko hyvä tai paha,paljastuu.


    • Riitii.raatii.ralla

      Vietin aikaa kesämökilla ja sateista kun oli tein ihan huvin vuoksen ohjeiden mukaan.En voi muuta kuin hymysuin lukea jälleen kerran tämän keskustelun sen jälkeen kun tein ohjeiden mukaan.Tunsin oloni helpottuneeksi, paremmaksi henkilönä,pirteämmäksi,iloiseksi.Kaikki sellaiset asiat jotka olivat painaneet mieltäni katosivat,ja tunsin olevani yhtä Jeesuksen Hengen kanssa.Kävin tapani mukaan hengellisissä tilaisuuksissa mutta kuulin selvän eron Jeesuksen oppien ja saarnamiehen tai naisen väärien oppien välillä.Tapaamisissa käyminen väheni ja loppujen lopuksi loppui kokonaan koska olen löytänyt aidon Jeesuksen Hengen raamatusta. Nyt ystäväpiirissä monet ovat tehneet nyt samoin kun ovat kysyneet "Mistä olet saanut Hengen voiman?" ja kerroin heille "Raamatusta, VAIN Jeesuksen opeista oppien, sanantarkasti niitä seuraten ja noudattaen."

      • karutottuus

        on että kirkot kaikkine lahkoinhen harrastaa fyysistä ja psyykkistä terrorismia samala tavala ku isisksen pääjehut. ne ovat hajottanhet kansan eri kirkkoihin ja lahkoihin. Usko Jeesukseen vappauttaa kaikista niistä. Kun kansa "herrää kuolleista" ja "nousee Jeesuksen ja Jumalan voimalla ylös" tiktattoreita vastaan Jeesuksen oppien ja Jumalan lain mukaisesti,se on tiktaattoreitten loppu.


      • usko_vain_en

        Tehkää niinkuin "Riitii.raatii.ralla" ja oppimanne mukaan, te, Jeesuksen Hengen ollessa läsnä teissä, te tiedätte heti näkemänne tai kuulemanne mukaan, että suurin osa mitä on opetettu ja opetetaan itse asiassa on päinvastoin kuin miten Jeesus opettaa. Kun te, Jeesuksen Hengen ollessa läsnä teissä, Hän puolustaa teitä ja Hänen kauttaan te tiedätte heti kun joku valehtelee teille Hänen nimessään.


    • nostettu

      ylös

    • Riitii.raatii.ralla

      Kun tietää Jeesuksen testamentin,hänen hengen olemassaolosta raamatus, kaikki ne jotka ovat opettaneet ja opettavat väärin,jotka leikkaavat ja liimaavat keskusteluissa raamatusta muitten kuin Hänen oppejaan ja keksivät niistä omia sekopäisiä oppejaan, paljastuvat.Sellaisia kannattaa karttaa kuten ruttoa.Yksikin sana joka ei ole Jeesuksen oppi paljastaa opin valheeksi. Näinhhän se on.

    • usko_vain_en

      Näihän se on että valtakunta on lähellä.Uskontojen johtajat....elleivät he käänny opettamaan sanantarkkaan Jeesuksen Kristuksen oppien mukaisesti ovat tuomittuja tällä ja toisella puolella.Niitten höpinöitä ei kenenkään tarvitte kuunnella eikä uskoa.Eikä keskusteluissa esiintyvien "opettajien" oppeja.Siinä se on se pelastus näinä viimeisinä aikoina,että uskoo vain Jeesuksen oppeihin. Ei kenenkään muun.Jeesuksen opit löytyvät Raamatusta - mielenvikaisten diktaattorien testamentteihin haudattuna.

    • T.O.J.C

      Tuo "Jeesuksen Testamentti" (The Testament Of Jesus Christ - The Rvelation) leviää kuulema erikielisinä sosiaalisessa mediassa. Jotkut väittävät että tällä hetkellä yli 100 miljoonaa latausta.

      • T.O.J.C

        "168 M downloads since January 1 2014"


    • PASl-ANSSl
      • niinonkuulkaasettä

        Täälläkin saattaa VIHAPUHEET vähentyä.

        '' Näin päätyy Supon listalle

        Supon terrorismintorjunnan kohdehenkilöksi voi päätyä, jos...

        toimii terrorismin hyväksi.
        on kytköksissä terroristijärjestöihin.
        kouluttautuu tai kouluttaa muita ihmisiä terroristisessa tarkoituksessa.
        levittää terroristijärjestöjen propagandaa.
        pyrkii värväämään uusia henkilöitä osallistumaan terroristiseen toimintaan
        rahoittaa tai hankkii rahoitusta terroristisille verkostoille.
        sallistuu terroristiseen toimintaan.''


    • niinonkuulkaasettä

      Eli kaikki mitä on ennustettu Raamatussa käy toteen. hmiset lukevat itse ja valaistuvat itse Jeesuksen opeista, valiten Raamatusta VAIN Jeesuksen opit - Jeesuksen Testamentin. Näin Jeesus ja Jeesuksen valta ja henki on kaikissa heissä.Ihmiset valaistuvat myös vääristä opeista kullessaan kaiken maailman rasistisia ja fasistisia vihapuheita (siis saarnoja) jotka EIVÄT OLE Jeesuksen oppeja, ja niistä seuraa VAIN VASTUUUSSA OLEVIEN TUOMIO. "Vuohet vasemmalle ja Lampaat oikealle".

    • VeliVei

      Saarnamiehen/papin (uskonnon) sanoista eli opeista kuulee onko hän antikristillinen tai ei.Vertaa vaan sanantarkasti mitä ja miten Jesus opettaa siihen mitä saarnamies/pappi opettaa ja se on siinä.Älä hyväksy mitään mikä on Jumalan lain,Jesuksen oppien ja Suomen perustuslain vastaista:Eroa ja pysy erossa.Fyysinen ja psyykkinen väkivalta eli "ruumiillinen ja henkinen väkivalta" ei ole Jumalasta eikä Jesukseta.


      Uskonnot ovat ruumillista ja henkistä pahoinpitelyä täynnä - paitsi tuo mainittu joka kieltää sellaisen.Ainoat syntiset eli rikolliset ovat papit ja saarnamiehet.

    • hahahahahahaha

      Aloitus on muuten 100% totta.

    • hahahahahahaha

      KRISTINusko = Lukee ja tietää JEESUKSEN opit Raamatusta eikä usko keneenkään muuhun kuin KRISTINuskoon.Pelastuu helvettiin tuomituilta uskonnoilta.

      • KURKl

        Erinomainen havainto. KRISTIN USKO = Että uskoo vain JEESUKSEN OPPEIHIN jotka ovat Raamatussa. EI KENENKÄÄN MUUN OPPEIHIN.


    • KURKl

      nosto

    • veepeelee

      Ilmestyskirjan - Johanneksen ilmestys - ennustukset käyvät toden.Jeesus ja Jumala pelastaa seurakuntalaiset mutta ei niitä jotka opettavat väärin vaikka varotus on annettu.Kiitokset aloittajale.

    • HarmaaHillevi

      Aika muuttua KRISTIlliseksi, KRISTINuskoon eikä uskoa "ketään tai mitään muuta".Vapauttava kokemus.Mikä ihana jotenkin harras tunne..SUURET KIITOKSETketjun aloittaneelle.

      • pitää_paikkansa

        Jakoon somessa nyt!


    • pitää_paikkansa

      Åptää åapllamsa.

    • hillevi_hiiri

      Nostetaan ylös ja someen jakoon.

    • VAlNJEESUS

      suuret kiitokset tästä ketjusta.... nyt tiedän miten Jeesus pelastaa...ei tarvita enää valehtelevia saarnasmiehiä

    • LaiLaY

      Aivan ihana vapaus itse Jeesuksen Kritsuksen opettamana.

    • TUTKlMUS

      "98% kannattaa Kristinuskoksi itseään väittävien uskontojen oppien reformointia Kristinuskoksi. "

    • vuodenvaihde

      Erosin fasistisesta eli farisealaisesta uskonnosta ja otin Herramme *jeesuksen Kristuksen opit ja käskyt elämäni ohjaimeksi.

      • Niinkö.teit

        Varmaan oikea ratkaisu.


    • kiitokset

      Ennään ei tarvita saarnasmiehii ku tietää mitä tarvittee raamatusta ja mitä heittää pois.

    • Mun mielestäni Jeesuksesta tulee Profeetta Isa, josta syntyy dynastia, johon syntyy kaikki merkittävät taivaassa ja maan päällä. Syntyy Vyasadeva, Krishna itse ja muita avataria. Hän tulee Uudeksi Aadamiksi, josta saa alkunsa kaikki maailman asukkaat ja jopa taivaiden asukkaat.

      Nythän ei vielä koko ihmiskunta ole täysin yhtä ja yksimielinen. Vaan on jakautumista kansoihin, heimoihin, sukuihin ja kaikenlaisiin lihallisiin jaotteluihin. Koko maailma yhdistyy yhä enemmän Profeetta Isasta syntyvän dynastian alaisuuteen?

    • vinnivilperi

      näkeehän sen täälläkin että kuinka sekasin ihmiset ovat,ettivät jeesusta je eivät tiiä että jeesuksen opit ja lait ovat raamatussa,mutta eihän se hejän vikaa ole vaan niitten jotka opettavat

    • Tästähän.on

      ennustettu Raamatusa.Että ihmiset löytävät Jeesuksen hengen - Raamatusta johon se on ollu kätkettynä.Hyvä niin.Pari tuhatta vuotta kun siitä on opetettu farisealaisten oppeja,eli päin vastoin kun Jeesus opettaa.

    • RIQ

      Tein ohjeitten mukaan ja täytyy kyllä myöntää että Raamatussa on Jeesuksen henki,se vaan pitää löytää.Jeesuksen opeista paljastuu kaikki väärät opit ja Jeesuksen voimalla ne katoavat.

    • Perunkirjoituksen.mukaan

      Mitä testamentattvaa sillä ns. Jeesuksella oli , eikös se ollut persaukinen jätkä?

      • pirkanmaanprofeetta

        maallinen eli fyysinen ja henkinen eli psyykinen rauha,ihmisoikeudet


    • sePPS

      joo ei jeesus sillä tavalla löyvy,että lukee paavalin kirjeet ja lait ja opit,ohittaa Jeesuksen lait ja opit, ja jatkaa Juutalaisten kirjeitä lakeja ja oppeja lukemalla

    • Viljovain

      Kiitos.

    • ellu-h

      Saaransmiehiä,jotka opettava roomalaiskirjeitä ja juutalaiskirjeitä,ynnä muuta ei ennää tarvita,ku meil on nuo Jeesuksen kirjeet.

      • Heikkivaan

        Jeesus ei muuten viitoile roomalaiskirjeisiin eikä juutalaiskirjeisiin.Poika teki tuon ohjeen mukaan.Poltettiin kaikki muu.Nyt kuulkaas kommeilee kirijahyllyssä se yksi ja oikea raamattu eikä mittään muuta.Vaikea on saarnasmiehen tulla vilippiä vetelemmään ja uskottelemaan kaiken maailman hullujen kirjeillä ja opeilla kun niitä ei ole.Hieno tunne ja hyvä mieli.


    • JeesuksenSanassaOnVoimaa

      Ensinnäkin KIITOS noista ohjeista!

      Askarreltiin eukon kassa ohjeitten mukaan ja meilläkin on tuo Jeesuksen Testamentti Opetuslapsillensa. Kun tietää ja tuntee Jeesuksen hengen raamatusta, niin kuulee heiti henkilöstä ihan sama kuka se on että hän lukee vääriä kirjoja. Paljastuu heti. Ja mikä ihana tunne! Meillä ruukas käydä pappi sunnuntaisin roomalaisine terveisineen, mutta kun näytin hänelle raamattua jossa on vain nuo Jeesuksen opit, niin lähti sanaakaan sanomatta. Meni vähän yli kuukausi aikaa ja hän tuli takaisin. Luettiin Jeesuksen Sanomaa, juotiin kaffia, ja hän pyysi eukolta ja minulta anteeksi. Anteeksi on annettu Jeesuksen Sanassa.

    • JeesuksenSanassaOnVoimaa
    • vilje

      joo en enää usko paavaleihin enkä luttereihin enkä ketään muutakaan kuin jeesusta

    • hyvä.joululahja

      ***Hyvä joululahja! ***

      "Ensinnäkin KIITOS noista ohjeista!

      Askarreltiin eukon kassa ohjeitten mukaan ja meilläkin on tuo Jeesuksen Testamentti Opetuslapsillensa. Kun tietää ja tuntee Jeesuksen hengen raamatusta, niin kuulee heiti henkilöstä ihan sama kuka se on että hän lukee vääriä kirjoja. Paljastuu heti. Ja mikä ihana tunne! "

      ***Hyvä joululahja! ***

    • zeppoliini

      "***Hyvä joululahja! ***"

    • SEOIKEASANOMA

      Kiitoksiä aloittajalle!Tämä on SE OIKEA SANOMA.

    • pirkanmaanprofeetta

      R33/38
      27 Ja hän otti maljan, kiitti ja antoi heille ja sanoi: "Juokaa tästä kaikki;
      28 sillä tämä on minun vereni, liiton veri, joka monen edestä vuodatetaan syntien anteeksiantamiseksi.
      29 Ja minä sanon teille: tästedes minä en juo tätä viinipuun antia, ennenkuin sinä päivänä, jona juon sitä uutena teidän kanssanne Isäni valtakunnassa."

      Kuningas James
      27 And he took the cup, and gave thanks, and gave it to them, saying, Drink ye all of it;
      28 For this is my blood of the new testament, which is shed for many for the remission of sins.
      29 But I say unto you, I will not drink henceforth of this fruit of the vine, until that day when I drink it new with you in my Father's kingdom.

      tuo "liiton veri" pitää olla "uuden testamentin"

      Väärin käännetty.

      "uusi testamentti" Jeesuksen aikaan oli hänen testamentti. Sen jälkeen raamattuun on lisätty "uusi testamentti" jonka nojalla tapettiin kaikki jotka uskoivat Jeesukseen.Jeesuksen Testamentti Opetuslapsillensa on VTn ja UTn välissä piilotettuna.Se on se oikea testamentti.VT on juutalaisten testamentti,sitten on Jeesuksen Testamentti Opetuslapsillensa,ja viimeisenä roomalaiskatolinen UT.

    • sePPS

      "VT on juutalaisten testamentti,sitten on Jeesuksen Testamentti Opetuslapsillensa,ja viimeisenä roomalaiskatolinen UT. "

      Jesuksen nimmeen opetetaan juutalaisesta testamentista ja roomalaiskatolisesta testamentista mutta mitä Jesus opettaa sitä ei opeteta vaikka Jesus niin käskee. Näihä se on menny mutta ei onnistuenää. Meillä ei ole mitään muuta ku Jeesuksen Testamentti Opetuslapsillensa.

    • freefinn

      Nostetaan Jeesus ylös kaikkivaltiaan Jumalan oikealle puolelle ja kaikki muut syöstään alas..... niin se mitä maan päällä on,on myös taivasten valtakunnassa. aamen.

      • Tapahtuuhantämämeiltä

        Onko se puonnu jakkaralta? Eikös sen pitänyt jo istua isän jumalan oikijalla puolella, mekö sitä loppuin lopuksi pelastajiksi jouvuttiinki?


      • Anonyymi
        Tapahtuuhantämämeiltä kirjoitti:

        Onko se puonnu jakkaralta? Eikös sen pitänyt jo istua isän jumalan oikijalla puolella, mekö sitä loppuin lopuksi pelastajiksi jouvuttiinki?

        Vaikuttaa olevan niin että meidän pitää löytää Jeesus että Hän pelastaa meidät, ja muut joutuvat helvettiin.


    • summa

      Jeesus ei perustanut uskontoa,hänhän kieltää kaikki uskonnot jotka opettavat hänen oppeja ja lakeja vastaan.

    • minni_k

      Erittäin mielenkiintoista.

    • Anonyymi

      eli ne "pyhät isät" jotka tulivat aikanaan suomeenkin ja sanoivat että "me olemme kaikki syntisiä" ku opettivat jeesuksen ja jumalan sanan vastaisesti ..... takoitti heitä itseään ....... ja niin se on tänäänkin

    • Anonyymi

      hienoa kun tuokin on selvitetty.Kiitokset.

    • Anonyymi

      Kiitokset ketjun alittaneelle,tämä on just mitä maailma tarvittee!

      • Anonyymi

        Alittiko joku ketjun?


    • Anonyymi

      siis juutalainen vanha testamentti pois,sitten roomalainen uus testamentti pois ja jäljelle jää Jeesuksen testamentti.Sitten vaan lukee mitä Jeesus opettaa Jeesuksen testamentissa ja ottaa vain ne osat Roomalaisesta ja Juutalaisesta testamentista joihin Jeesus viittaa mukaan Jeesuksen testamenttiin ja loput heittää pois.Jeesuksen testamentista paljastuu paljon asioita joita ei ole opetettu 2000 vuoteen.

    • Anonyymi

      heh tuostahan käy ilmi että Kirkko on kautta aikain opettanut ihmisiä pakanoiksi jeesuksen oppien ohitte

    • Anonyymi

      tuostahan paljastuu sekin että paavali todella oli pakanain (pakanallinen) apostoli eikä Jeesuksen ja Jumalan.Ei ole ihme että ihmiset eroavat kirkosta ja lahkoista.

    • Anonyymi

      Ylösnousemus :)

    • Anonyymi

      Jos uskonto ei opeta niiku Kristi opetti niin uskonto ei ole Kristinusko.

    • Anonyymi

      Ilm. 12:10

      Ja minä kuulin suuren äänen taivaassa sanovan: "Nyt on tullut pelastus ja voima ja meidän Jumalamme valtakunta ja hänen Voideltunsa valta, sillä meidän veljiemme syyttäjä, joka yöt ja päivät syytti heitä meidän Jumalamme edessä, ON HEITETTY ULOS. "

    • Anonyymi

      125 miljoonaa lukijaa

      • Anonyymi

        125 miljoonaa= 7,5 miljardista vaivaiset 1,66666666%


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        125 miljoonaa= 7,5 miljardista vaivaiset 1,66666666%

        toi 125 miljoonaa on vaan englanninkielisen version lukukerrat,sehä on nykyään kuulemma 40 eri kiellä


    • Anonyymi

      Kiitos.

    • Anonyymi

      Kaikkia sitä paljasttu kun tuo on selvitetty ja on Jeesuksen testamentti joita voi verrata ulkomaalaisiin. Tytär asuu USAssa ja osaa useita kieliä ja selvitti tämän:

      Uus testamentti on roomalainen ja
      vanha testamentti juutalainen.

      Niitten välissä on Jeesuksen testamentti.

      Sehän on kirjoitettu raamattuunki Matteus 26:28.Jeesuksen aikaan ei ollu roomalaista testamenttia ja uusi testamentti jonka Jeesus mainittee Matteus 26:ssa on Jeesuksen testamentti.

      Matteus 26 Suomi
      28 sillä tämä on minun vereni, liiton veri, joka monen edestä vuodatetaan syntien anteeksiantamiseksi.

      Matteus 26 Ruotsi
      28 ty detta är mitt blod, förbundsblodet, som varder utgjutet för många till syndernas förlåtelse.

      Matteus 26 Englanti
      28 For this is my blood of the new testament, which is shed for many for the remission of sins.

      Matteus 26 Saksa (Luther)
      28 Das ist mein Blut des Neuen Testaments, welches vergossen wird für viele zur Vergebung der Sünden.

      Matteus 26 Latina
      28 hic est enim sanguis meus novi testamenti qui pro multis effunditur in remissionem peccatorum

      Siis englanninkielisessä, saksankielisessä ja latinankielisessä Jeesus mainitsee uuden testamentin joka on HÄNEN testamentti. Ruotsin ja suomenkielisessä sitä ei mainita. Väärennös tehtiin ruotsissa josta se tuotiin suomalaisille.

      • Anonyymi

        Juu, ruotsistahan se "sivistyneisyys" tuli........ :D


    • Anonyymi

      Jumala ja Jeesus siis asetti pohjan demokratialle eikä uskonnoille.Uskonnot ovat opeissaan enemmän tai vähemmän Jeesuksen vastaisia,eli opettavat päinvastoin kuin Jeesus.Jeesus ja Jumala kun sanoo että "älä tee", niin uskonnot "tee".

    • Anonyymi

      Tämä on hyvä! Miten opetat Jeesuksen oppeja vastaan kun muita ei ole kuin Jeesuksen opit? Suuret kiitokset! Jeesuksen testamentti kunniaan!

    • Anonyymi

      Tää on sitä lopun alkua kun Jeesus astuu kehiin,eli uskonnot loppuvat.

    • Anonyymi

      kiitos ja kunnia

      • Anonyymi

        Saunatonttu kiittää uskollisuudestasi.


    • Anonyymi

      Jeesuksen ihmeteoistakin avautuu ettei hän mittään ihmetekoja tehnyt.Hänhän kieltää sellaisten tarinoitten levittämisen.Silti jotkut vaan levitti ja vielä tännäänkin levittää.Ne eivät ole lukeneet kaikkia mitä Jeesus opettaa.Seilailevat kaikkien muitten testamenteissa.

      • Anonyymi

        Ei se ihmisten vika ole, etteivät ole löytäneet Jeesusta 2000 vuoteen, vaan opettajien - -- mutta nyt löytävät.


    • Anonyymi

      Kokonaan erilainen mitä on opetettu.Monet opetetut ovat päinvastoin kuin mitä Jesus opettaa.

      KIITOS

    • Anonyymi

      "jeesus käskee noudattaa niitä sanantarkasti"

      Eli jos näkee jonkun rikkovan lauantaina ja sapattilakia on hänet kivitettävä sillä paikalla kuoliaaksi, jolloin tosin itse syyllistyy sapattilain ja viidennen käskyn rikkomiseen. Mutta jos ei kivitä sapattilain rikkojaa, niin silloin ei puolestaan noudata Jumalan antamaa sapattilakia. Hirveän vaikeaa ja monimutkaista.

      • Anonyymi

        Jeesus kumoaa sapaattilain.


      • Anonyymi

        Aloituksesta: "vanhasta testamentista vain ne osat johon jeesus viittaa ovat hyväksyttyjä"

        Koputa niin avataan:Lue juutalaisten vanhasta testamentista ne osat mihin jeesus viittaa.Yhdes niistä hän kumoaa sapatin.


    • Anonyymi

      ylös nosto

    • Anonyymi

      10 käskyä kieltävät ihmisyyden.

      1. Onko rohkeus, luonteenlujuus, tavoittelemisen arvoista? Jos on, niin ihminen on kasvatettava ympäristössä, joka tekee välttämättömäksi vaikeuksien kanssa kamppailemisen ja reagoinnin pettymyksiin.

      2. Onko kanssaihmisten palveleminen tavoiteltavaa? Jos on, silloin elämänkokemuksen on tarjottava mahdollisuudet kohdata yhteiskunnallista epätasa-arvoisuutta.

      3. Onko toivo, luottavaisuuteen sisältyvä ylevyys, tavoiteltavaa? Jos on, niin ihmisen olemassaoloon täytyy alati kuulua turvattomuustekijöitä, ja vähän väliä ilmenevää epävarmuutta.

      4. Onko toivottavaa totuuden rakkaus ja halukkuus kulkea minne se johdattaakin? Jos on, silloin ihmisen täytyy kasvaa maailmassa, jossa erhe on läsnä ja valheellisuus aina mahdollinen. Miten totuuden voi oppia tuntemaan ilman valheita? On vaikeaa valehdella, jos ei tunne totuutta, ja ihminen kykenee luomaan valheen luonnostaan, valhekin on siis oikein käytettynä tarpeellinen.

      5. Onko ihanteellisuus, jumalallisuutta lähestyvä käsitystapa, toivottavaa? Jos on, niin ihmisen on ponnisteltava ympäristössä, joka ilmentää vain suhteellista hyvyyttä ja kauneutta - olosuhteissa, jotka kannustavat tavoittelemaan lannistumatta sellaista, mikä on parempaa.

      6. Onko uskollisuus, omistautuminen korkean velvollisuuden täyttämiseen, toivottavaa? Jos on, silloin ihmisen täytyy elää ympärillään mahdollisuus petturuuteen ja pakoiluun. Velvollisuudentuntoisuuden sisältämä urheus on siinä, että siihen sisältyy aina epäonnistumisen vaara.

      7. Onko epäitsekkyys, itsensä unohtamisen henki, tavoiteltavaa? Jos on, silloin ihmisen on elettävä kasvotusten sellaisen minuuden kanssa, joka karttaa tunnustusta ja kunnianosoituksia.
      Ihminen ei kykenisi dynaamisesti valitsemaan jumalallista elämää, ellei olisi tätä hänen minuutensa elämää, jonka hän voi hylätä. Ihminen ei pystyisi tarttumaan pelastavaan vanhurskauteen, ellei olisi olemassa potentiaalista pahaa, joka vastakohdallaan osoittaa, miten ylevää ja erilaista on hyvä.

      8. Onko mielihyvä, onnellisuuden tuottama tyydytys, tavoiteltavaa? Jos on, ihmisen tulee elää maailmassa, jossa tuskan kokemisen vaihtoehto ja kärsimisen todennäköisyys ovat aina vaikuttavia kokemuksellisia mahdollisuuksia.

      • Anonyymi

        osavastaus kaikkiin "Onko":ihin.

        "1 Ja Jumala puhui kaikki nämä sanat ja sanoi:
        2 "Minä olen Herra, sinun Jumalasi, joka vein sinut pois Egyptin maasta, orjuuden pesästä."

        siihen aikaan ei ollut egypti nimistä maata


    • Anonyymi

      Juu totta on että Jeesus ku näkkee mitä täälä kirjoitellaan nii hä varmasti sanoo että "En minä niin opeta. Lukekaa vain mitä minä opetan."

    • Anonyymi

      löyty tällanen, ossakko joku käntää suomeksi

      Papyrus fragment 741-221:Η αμαρτια ειναι ενα εγκλημα που δεν μπορει να αποζημιωθει η να συγχωρηθει με κανεναν τροπο Οι περισσοτεροι ανθρωποι ειναι αθωοι για αμαρτια, γιατι εχουν κατηγορηθει και καταδικαστει αδικα, αλλα η εκδικηση του Θεος περιμενει τον κατηγορο, γιατι η αμαρτια ειναι σαν μια σκια που ακολουθει τον ιδιοκτητη της.

      • Anonyymi

        Käännös: https://translate.google.com/?hl=fi&sl=auto&tl=fi&text=Η αμαρτια ειναι ενα εγκλημα που δεν μπορει να αποζημιωθει η να συγχωρηθει με κανεναν τροπο Οι περισσοτεροι ανθρωποι ειναι αθωοι για αμαρτια, γιατι εχουν κατηγορηθει και καταδικαστει αδικα, αλλα η εκδικηση του Θεος περιμενει τον κατηγορο, γιατι η αμαρτια ειναι σαν μια σκια που ακολουθει τον ιδιοκτητη της.&op=translate


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Käännös: https://translate.google.com/?hl=fi&sl=auto&tl=fi&text=Η αμαρτια ειναι ενα εγκλημα που δεν μπορει να αποζημιωθει η να συγχωρηθει με κανεναν τροπο Οι περισσοτεροι ανθρωποι ειναι αθωοι για αμαρτια, γιατι εχουν κατηγορηθει και καταδικαστει αδικα, αλλα η εκδικηση του Θεος περιμενει τον κατηγορο, γιατι η αμαρτια ειναι σαν μια σκια που ακολουθει τον ιδιοκτητη της.&op=translate

        "Synti on rikos, jota ei voida korvata tai antaa anteeksi millään tavalla.Useimmat ihmiset ovat syyttömiä syntiin, koska heidät on syytetty ja tuomittu epäoikeudenmukaisesti, mutta Jumalan kosto odottaa syyttäjää, koska synti on kuin varjo, joka seuraa omistajaansa. "


    • Anonyymi

      Yritän kääntää :---Papatus Hallius on orjiesa kanssa rakentanut aidan ja lampolan osittain mailleni.
      Orjat ovat myös keränneet kerppuja mailtani lampailleen. Lampaat paskovat ja kuseksivat puroon, josta otamme juomaveden. Siitä on otettu myös kastevesi, nyt sitä ei voi enää käyttää.
      Vaadin, että Hapatus Pallius purkaa aidan ja lampolan ja vie katraan omille mailleen.

      . .. Hapatus Pallius

    • Anonyymi

      Eihän Jumala ole kuollut eikä mitään Testamenttia tehnyt.

      Testamentti on väärä käännös.Perussana on liitto.

      Kasteessa alkaa uusi liitto Kristuksen kuoleman ja veren ansiosta.

      Testamentti -sana pitäisi poistaa ja puhua Liitosta. Niitä voi olla yhtä aikaa useita, ne täydentävät toisiaan.

      • Anonyymi

        sitte vaan tarkastamaan

        1776 28 Sillä tämä on minun vereni, sen uuden Testamentin, joka monen tähden vuodatetaan syntein anteeksi antamiseksi.

        1933 28 Tämä on minun vereni, liiton veri, joka kaikkien puolesta vuodatetaan syntien anteeksiantamiseksi.

        28 ty detta är mitt blod, förbundsblodet, som varder utgjutet för många till syndernas förlåtelse.

        28 For this is my blood of the new testament, which is shed for many for the remission of sins.

        28 Das ist mein Blut des Neuen Testaments, welches vergossen wird fur viele zur Vergebung der Sunden.

        28 hic est enim sanguis meus novi testamenti qui pro multis effunditur in remissionem peccatorum

        28 τουτο γαρ εστιν το αιμα μου το της καινης διαθηκης το περι πολλων εκχυνομενον εις αφεσιν αμαρτιων

        Kaikissa paitsi ruottalaisessa raamatussa mainitaan UUSI TESTAMENTTI. Siis 1933 Raamattu kopioitiin ruottalaisesta raamatusta. Jopa tossa kerikankielisessä (vanhin) mainitaan UUSI TESTAMENTTI = Jeesuksen aikaan JEESUKSEN TESTAMENTTI.


      • Anonyymi

        sitte vaan tarkastamaan

        1776 28 Sillä tämä on minun vereni, sen uuden Testamentin, joka monen tähden vuodatetaan syntein anteeksi antamiseksi.

        1933 28 Tämä on minun vereni, liiton veri, joka kaikkien puolesta vuodatetaan syntien anteeksiantamiseksi.

        28 ty detta är mitt blod, förbundsblodet, som varder utgjutet för många till syndernas förlåtelse.

        28 For this is my blood of the new testament, which is shed for many for the remission of sins.

        28 Das ist mein Blut des Neuen Testaments, welches vergossen wird fur viele zur Vergebung der Sunden.

        28 hic est enim sanguis meus novi testamenti qui pro multis effunditur in remissionem peccatorum

        28 τουτο γαρ εστιν το αιμα μου το της καινης διαθηκης το περι πολλων εκχυνομενον εις αφεσιν αμαρτιων

        Kaikissa paitsi ruottalaisessa raamatussa mainitaan UUSI TESTAMENTTI. Siis 1933 Raamattu kopioitiin ruottalaisesta raamatusta. Jopa tossa kerikankielisessä (vanhin) mainitaan UUSI TESTAMENTTI = Jeesuksen aikaan JEESUKSEN TESTAMENTTI.


      • Anonyymi

        sitte vaan tarkastamaan


        Kaikissa paitsi ruottalaisessa raamatussa mainitaan UUSI TESTAMENTTI. Siis 1933 Raamattu kopioitiin ruottalaisesta raamatusta. Jopa kerikankielisessä (vanhin) mainitaan UUSI TESTAMENTTI = Jeesuksen aikaan JEESUKSEN TESTAMENTTI.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        sitte vaan tarkastamaan

        1776 28 Sillä tämä on minun vereni, sen uuden Testamentin, joka monen tähden vuodatetaan syntein anteeksi antamiseksi.

        1933 28 Tämä on minun vereni, liiton veri, joka kaikkien puolesta vuodatetaan syntien anteeksiantamiseksi.

        28 ty detta är mitt blod, förbundsblodet, som varder utgjutet för många till syndernas förlåtelse.

        28 For this is my blood of the new testament, which is shed for many for the remission of sins.

        28 Das ist mein Blut des Neuen Testaments, welches vergossen wird fur viele zur Vergebung der Sunden.

        28 hic est enim sanguis meus novi testamenti qui pro multis effunditur in remissionem peccatorum

        28 τουτο γαρ εστιν το αιμα μου το της καινης διαθηκης το περι πολλων εκχυνομενον εις αφεσιν αμαρτιων

        Kaikissa paitsi ruottalaisessa raamatussa mainitaan UUSI TESTAMENTTI. Siis 1933 Raamattu kopioitiin ruottalaisesta raamatusta. Jopa tossa kerikankielisessä (vanhin) mainitaan UUSI TESTAMENTTI = Jeesuksen aikaan JEESUKSEN TESTAMENTTI.

        Kreikkalaisen kaverin mukaan "Sillä tämä on minun vereni" pitää olla "Sillä tämä on minun PERINTÖNI". Siis tuossa Jeesus antaa testamenttinsa opetuslapsilleen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kreikkalaisen kaverin mukaan "Sillä tämä on minun vereni" pitää olla "Sillä tämä on minun PERINTÖNI". Siis tuossa Jeesus antaa testamenttinsa opetuslapsilleen.

        opetuslapsia oli 12 niin silloihan Jeesuksen testamentteja oli alunperin 12,,, ja Jeesuksen testamentti on perintö suoraan Jeesukselta


    • Anonyymi

      Kelpaa ulkohuussiin, oli nimi mikä tahansa.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      kattokaapa erikieliset versiot eri ajoilta:Kaikissa paitsi ruottalaisessa raamatussa mainitaan "Uusi Testamentti". Siis 1933 Raamattu kopioitiin ruottalaisesta raamatusta suomeen.Jopa kerikankielisessä (vanhin?) mainitaan "Uusi Testamentti" = Jeesuksen aikaan Jeesuksen Testamentti".

    • Anonyymi

      "Jeesuksen testamentti opetuslapsillensa"
      Mitä testamentattavaa sillä persaukisella hipillä oli kenenkään lapsille?

    • Anonyymi

      Kiitos.Tästä.Voi hyvillä mielin ja puhtaalla omalla tunnolla jatkaa kun tietää ettei olekkaan tehnyt rikosta jota ei voi saada anteeksi eik hyvittää millään tavalla,vaikka joku on niin joskus väittäny että "olet syntinen". En ole.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      62
      5992
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      24
      3774
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      232
      2076
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1830
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1269
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1256
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      298
      1049
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1000
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      929
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      878
    Aihe