Kurssimatkalla

Peksiveksi

Tehtaallemme tuli uusia laitteita ja niiden käyttöön liittyvää koulutusta järjestettiin Ruotsissa. Joten oli laivamatka tiedossa. Itseasiassa aluksi oli suunnitelmissa että vain ydinporukka lähtisi lentäen Ruotsiin ja kävisi koulutksessa, mutta sitten joku iso herra sai idean että mentäisiin laivalla ja vähän isommalla porukalla niin saataisiin arjen aherrukseen pieni katkos ja kasvatettua samalla vähän ryhmähenkeä.

Tiistai-aamuna lähtöpäivänä olimme kaikki kokoontuneet työpaikamma portille odottelemaan bussia joka veisi meidät satamaan. Siinä katselin ja laskeskelin että reilut nelisenkymmentä meitä olisi lähdössä ja ihmeekseni huomasin että lähdössä olisi myös konttorin ja laboratorion naisia vaikka heillä ei ole mitään tekemistä uusien laitteiden kanssa. Työkaveri kertoi että johto oli päättänyt että he pääsevät mukaan kun ei heilläkään ole ollut aikoihin mitään reissuja ollut.

Naisia oli kymmenisen kappaletta kaikki suurinpiirtein 35-50 vuoden ikähaarukassa paitsi yksi Riikka joka oli 25-vuotias mua hieman nuorempi tyttö. Riikka oli ihan nätti tyttö vaikkakin hieman pullukka ja olihan vanhemmissa naisissakin ikäisekseen tosi seksikkään näköisiä naisia.

Jatkuu myöhemmin.

3

12701

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Epäilevä_

      valetta joka sana!

    • jatkoa

      totta tai ei, ainakin alkuasetelma on herkullinen...

    • Peksiveksi

      No bussi saapui ja porukkaa nousi autoon ja mä päädyin parin vanhemman äijän kanssa pelaileen korttia. Työnantaja oli hommanut linkkuun hieman siideriä ja olutta joita siinä sitten matkan aikana nautittiin.

      Rattoisan matkan jälkeen päästiin laivaterminaaliin jossa meidät jaettiin kahden hengen hytteihin. Haaveistani huolimatta ei hytteihin tehty mies-nainen jakoa vaan miehet oli keskenään ja naiset keskenään.

      Minä sain hyttikaveriksi aakkosten mukaisen järjestyksen takia melkein kuusikymppisen vähän ajan päästä eläkkeelle jäävän asentajan. No ei siinä mitään ihan mukava kaveri ja vielä hieman viinaan meneväkin niin epäilin ettei reissusta ainakaan tylsä tulisi.

      Vähän aikaan laivalla oltuamme oli ruokailun vuoro. Menimme seisovaan pöytään jonka syöttölätyylistä en niin hirveästi pidä, ennemmin olisin mennyt syömään ala carteen jonkun kunnon pihvin tai kalaa. No siinä ruokailtiin ihan sekasakeilla ja minähän änkesin samaan pöytään Riikan kanssa. Itse keskityin enemmänkin ilmaisen oluen nauttimiseen kuin ruokaan. Siinä sitten jutusteltiin Riikan kanssa niitä ja näitä ja huomasin että pöydässä oli pari muutakin hieman vanhempaa äijää jotka osoittivat kanssa kiinnostusta tuohon vaaleaan nuoreen naiseen.

      Ruokailun jälkeen porukka hajaantui kuka ostoksille kuka baariin istumaan. Itse ajattelin mennä sauna-osastolle kun alku-ilta laivalla on kuitenkin niin hiljaista aikaa ja ostokset ajattelin tehdä vasta paluu matkalla.

      Menin saunaosastolle ja ostin pari tölkkiä kaljaa ja vuokrasin uimahousut. Saunalla ei näyttänyt olevan ketään muita tuttuja. Saunoin sitten hieman pidempään ja join olutta ja sitten menin porealtaalle jossa yllätyksekseni oli pari naista meidän porukasta.

      Menin porealtaalle ja tervehdin naisia ja menin samaan porealtaaseen istuskelemaan ja särpimään olutta. Juteltiin siinä kaiken maailman juttuja naisten kanssa.

      Eeva oli naisista nuorempi noin nelikymppinen pieni punatukkainen nainen. Eeva työskenteli konttorissa ja olin katsellut että aikas sähäkkä pakkaus ikäisekseen. Vanhemmat työkaverit olivat kertoilleet että Eeva olisi nuorempana ollut aikamoinen kullihaukka. Eeva oli eronnut pari vuotta aiemmin.

      Tuula oli reilusti yli viisikymppinen nainen. Hieman jo kulahtaneempi tapaus ja jotenkin muutenkin tyyliltään ei mun makuuni. No vähän aikaa siinä istuttuamme Tuula sanoi lähtevänsä saunaan, Eeva sanoi tulevansa kohta perässä.

      Jäimme Eevan kanssa juttelemaan kahdestaan porealtaalle ja hetken juteltuamme tunsin kuinka Eevan jalka ujuttautui jalkojeni väliin. Katsoin Eevaa ja hän katsoi minua hymyillen silmiin.

      Jatkuu myöhemmin...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1757
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1567
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1273
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      745
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      727
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      688
    Aihe