vieras pani vaimoa

24242424

Anteeksi etukäteen,en ole hyvä kirjoittamaan,mutta halusin kertoa tarinan.Asuimme aikoinaan Vaasassa.Meillä oli pieni lapsi,No siinä sitten jossain vaiheessa halusimme ulos.Mutta kun ei ollut lapsenvahtia kävimme erikseen.Siinä tuli kaikenlaista..Sitten kerran onnekkaasti pääsimme kahdestaan.Istuimme yhden kundin pöytään(kapakka oli täynnä).Ilta vierähti.Kundi pyysi meitä jatkoille.No siinä istuttiin.Vaimoa alkoi väsyttää ja nukahti.Minä näytin käsielkein kundille että pussaa sitä.No joo.Veimme sitten vaimoni kundin makkariin ja aloimme riisua häntä.Siinä vaiheessa vaimoni havahtui ja ihmetteli mitä tekeillä.Juttelimme,kysyin haluaisiko hän vierasta?Hetken emmittyään sanoi suostuvansa.

23

15386

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 24242424

      No siinä sitten "kiehnasimme"kolmistaan.Alioimme pikkuhijaa riisua vaimoltani vaatteita.Varoin ottamasta pikkareita.Otimme myös itseltmme vaatteet pois.Kundin kans hyväiltiin vaimoa ja pikkuhiljaa otimme rintsikat ja pikkarit pois.Kundi hieroi vaimon rintoja takaapäin.Käsi meni myös pikkuhiljaa alaspäin.Vaimoni oli kasvot minuunpäin,hyväilin rintoja,pussasin. Työsin käteni hänen pimpsaan,jossa tunsin kundin kalun naivan takaapäin vaimoani.Hieroin toisella kädellä vaimon rintoja ja toisella kädellä runkkasin omaa kalua.Kundi päästi lastin sisään ja minä äkkiä kalu vaimon suuhun.Sinne meni...Hieno kokemus.Suosittelen.

    • Kulli kovana

      sähän ootoikein mestarikirjoittamaan, mulla rupes heti seisomaan,kun ajattelin
      että pääsismpä minäkin hoitelemaan vaimoas

    • 24242424

      Paljon paremmin kirjoitettuja novelleja on.Tää oli vain mun tarina.Mielellään katsoisin hoitelemista...

    • 24242424

      Siis kundi nai takaapäin mutta sitten käänsi vaimoni seläleen ja siitä sitten...Upea näky kun vaimon pimpsa kiiltää.ja kundi työntää.

    • 24242424

      Vielä pikkaisen...Ei ollut ensimmäinen eikä viimeinen kerta vaimolleni vierasta..mutta hyvin meillä menee.en ole viaton minäkään..

    • 24242424

      Onpas tarinani kiinnostava lukukerroista päätellen...Ja siis juttu on tosi.Mitäs vielä???Niin joo,meillä oli yks tuttava pariskunta,nainen alkoholia nautittuaan oli,öh,sanoisinko höveliäs.Kerran sitten juopoteltiin ja jäimme siinä X:n kanssa kahdestaan.Hän alkoi ehdottelemaan ja niin päädyimme olohuoneen lattialle.Riisuin häntä osaksi,pääsin nuolemaan pimpsaa,Hän puserteli kaluani ja aloin naida häntä.
      No ei siinä mitään,mutta vaimoni sanoi vuosia myöhemmin tulleensa olohuoneen ovelle ja näki kun naimme.Kertoi olleensa aivan märkänä.Kysyin mikset tullut mukaan?Ei halunnut häiritä meitä...Näin ihana vaimo mulla on.

    • 24242424

      Myös vaimollani on olluut"pikku suhteita" ja ainakin kerran kahden miehen kans.Ton kertomani tarinan lisäksi.EI mitään.rakastan ja ihannoin vaimoani.Hyvä kumppani.

    • 24242424

      uskomatonta,ei kai kertomukseni nyt näin kiinnostava ole? sattuuhan näitä.

    • 24242424

      Voi vitsi,ihan poskia kuumottaa,kaikenlaista...No kerran meillä oli kyläilemässä pariskunta,Nainen oli meidän vanha,hyvä kaveri,vaimoni ystävätär.nainen oli minulle myös hyvä ystävä ja olimme monta kertaa pussailleet .Tosiaan olivat meillä kylässä.Juopoteltiin.En tiedä mitä oikein tapahtui mutta yhtäkkiä olimme naisen kans lattialla ja riisuin häntä. Nainen oli hyvän näköinen ja olin jo aikaisemmin haaveillut hänestä. Riisuin sukkahousut pois,rikoin ne kiimassani,hyväilin rintoja ja pimpsaa.Täytyy myöntää äkkiä tein nuo. Siitä päälle ja ihanan kosteaan ja muutenkin hyvän näköiseen pimpsaan lasti.Kivaa oli.

      • Nainen naisellinen

        Nopeiden tilanteiden mies! Vaimosi mielellään jakaa sinut ja ottaa itselleen muita, ymmärän... ei kukaan nainen halua nopeaa miestä!!


    • 24242424

      No yks juttu vielä.mainitsemani nainen oli meillä yksistään kylässä.No siinä taas joimme viiniä ja kävi niin että nainen viinistä johtuen jäi meille yöksi. Siinä sitten sovittiin että kaikki samaan sänkyyn.Minä keskelle. Siinä sitten naurekeltiin yms. Sitten vaimoni sanoi että nai sitä...hieman häkellyin ja kysyin oletko tosissasi? Hän :joo.Mitäs minä työtä käskettyä hyväilin jne.Rohkaistuin ja naisen päälle,vaimoni kuiskasi haluanansa ohjata kaluni naisen pimpsaan.Näin kävi.Voi noita muistoja....

    • 24242424

      Noi tarinat on tosia.Itse olen tyytyväinen että on saanut kokea seksiä monessa muyodossa.Olemme olleet naimisissa 35 v.Enkä kadu päiväänkään
      Oikeastaan olisin toivonut jotain kommenttia.Puoleen tai toiseen.Joka tapauksessa:Rakastakaa toisianne!

    • ei koskaan

      Kaikille ei käy noin. Mulla oli vakina työkaverini Riitan pikkusisko Sirkka. Kerran työkaverini sammui illnistujaisissa vakini luona ja Sirkka kysy ”ei kai sua haittaa jos Riitta jää yöksi. Menimme ”nukkumaan” samaan sänkyyn johon Riitta sammui vaatteet päällä.
      Sirkkaa halutti joten suoritimme pikisen iltavoimistelun ja kierähdin naisten väliin nukkumaan.

      Aamuyöllä havahduin jostakin syystä. Makasin selälläni ja joku hamuili kädellään kaluani. Nostin peiton reunaa ja huomasin Riitan riisuuntuneen alasti ja makaavan kyljellään selin minuun ja kurkottelevan kädellään taakseen. Käännyin häneen pain kyljelleni ja hän alkoi sovitella jäykistyvää kaluani pimppinsä huulille. Makasin liikkumatta ettei Sirkka heräisi. Riitta osasi käyttää taitavasti lihaksiaan lusikka asennossaja sai minut laukeamaan.

      Riita lähdettyä oli aamukahvipöydässä karu totuus edessä. ”Tiedän et panit meit molempia viime yönä, me ei sit tavata koskaan enää”.

    • juuriSeOikea999

      Meillä kävi samoin. Oli siitä joskus ollut juttua. Sanoin että kaikki käy muttei yksi vierasmies. Pelkäsin sen vievän vaimoni. Ajattelin jos kaverit panevat niin kumpikaan ei haluaisi seurustella naisen kanssa jos on sitä kaverin kanssa pannut.
      Ei siinä haavet todeksi muuttuneet. Mutta yksi sateinen syksy yö pummasimme kapakasta kyydin satunnaiselta mies porukalta. Päädyttiin niiden luokse jatkoille. Ne pani vaimoa yhdessä ja erikseen.
      -
      Olisihan se pitänyt ymmärtää kun vaimo autossa esitteli minut työkaverikseen.

    • VoB

      Itse ollaan joskus touhutessa puhuttu, kuinka joku muu panisi vaimoa, yleensä yksi vaimon tuttu. Ei olis pelkoa, että lähtis sen mukaan, sen verran erilaisia ovat, mutta muuten hyvä tyyppi. Vaimo saa silloin aika nopeasti. Ne on joskus aikoinaan naineet, mutta sitten jäi kaveriksi. Olen sanonut, että jos tekee vielä mieli, niin antaa mennä vaan. Kunhan itse pääsisin jälkiliukkaille... Ja vaimo on aivan kiimassa!

    • 24242424

      Tämä menee jo liiallisuuksiin,ei tarinani noin kiinnostava ole.Sattuuhan näitä tosiaan muillekkin.

      • ympärileikattu

        24242424 jos vaimosi haluaa kestävää kokenutta aikuista miestä niin olen valmis antamaan kunnon kielihoitoa ja nain joka reikään niin halutessanne
        pitkään vaikka yhtäaikaa sun kanssa eli vaimollesi kunnon nautintoa... ei muuta kuin yhteyksiä jos kiinnostaa..


      • 24242424
        ympärileikattu kirjoitti:

        24242424 jos vaimosi haluaa kestävää kokenutta aikuista miestä niin olen valmis antamaan kunnon kielihoitoa ja nain joka reikään niin halutessanne
        pitkään vaikka yhtäaikaa sun kanssa eli vaimollesi kunnon nautintoa... ei muuta kuin yhteyksiä jos kiinnostaa..

        tottakai kiinnostaa,vaikea toteuttaa.


    • ympärileikattu

      kuinka niin vaikea toteuttaa??Oletko sit vain satuillut eikä vaimoa sulla olekaan!!

    • 24242424

      höpö höpö,miten sitten toteuttasit?

    • ympärileikattu

      no voidaan tavata vaikka jossain hotellissa jos ette kotiinne halua ja vaikka meilien kautta yhteystiedot ja sovitaan tarkemmin....onko vaimosi ujo?olen jkl läheltä!

    • ope1

      tää jkl kaveri häärää alaston suomi sivustollakin,rahtari.kävi munkii luona säykissä,en suosittele

    • asdqwexczz

      Aivan mahtavat kirjoittajan lahjat :D

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Onks sulle väliä, jos jokin kaivattusissa

      ei ole täydellistä? Esim. venytysmerkit, arvet, selluliitti, epäsymmetriset rinnat, vinot hampaat jne?
      Ikävä
      85
      4550
    2. Ei sinussa ollut miestä

      Selvittämään asioita vaan kipitit karkuun kuin pikkupoika.
      Ikävä
      127
      3958
    3. Shokkiyllätys! 31-vuotias Hai asuu vielä "kotona" - Anna-vaimon asenne ihmetyttää: "No ei tämä..."

      Hmmm, mitenhän sitä suhtautuisi, jos aviomies/aviovaimo asuisi edelleen lapsuudenperheensä kanssa? Tuore Ensitreffit-vai
      Ensitreffit alttarilla
      33
      2511
    4. Eikö Marin ollut oikeassa kokoomuksen ja persujen toiminnasta

      Ennen vaaleja Marin kertoi mitä kokoomus tulisi hallituksessa tekemään ja tietysti persut suostuu kaikkeen, mitä kokoomu
      Maailman menoa
      196
      1513
    5. Wiisaat Lappajärvellä iät.

      Nyt nimiä listaan menneistä ja nykyisistä Wiisaista Lappajärveläisistä. Itseäkin voi tuoda esille kaikessa Wiisaudessa.
      Lappajärvi
      12
      1286
    6. Missä Steffe hiihtää?

      Missä reppuli luuraa? Ei ole Seiskassa mitään sekoiluja ollut pariin viikkoon? Onko jo liian kylmä skulata tennistä ulko
      Kotimaiset julkkisjuorut
      22
      1243
    7. Olet elämäni rakkaus

      On ollut monia ihastumisia ja syviäkin tunteita eri naisia kohtaan, mutta sinä olet niistä kaikista ihmeellisin. Olet el
      Ikävä
      36
      1198
    8. Ratkaiseva tekijä kiinnostuksen heräämisessä

      Mikä tekee deittikumppanista kiinnostavan? Mitä piirrettä arvostat / et arvosta?
      Sinkut
      62
      1193
    9. Milloin nainen, milloin?

      Katselet ja tiedän, että myös mieli tekee. Voisit laittaa rohkeasti viestin. Tiedät, että odotan. Ehkä aika ei ole vielä
      Ikävä
      61
      1153
    10. Olen menettänyt yöunet kokonaan

      Nytkin vain tunnin nukkunut. En tiedä johtuuko se sinusta vai tästä palstasta. Olis mukava nähdä oikeasti eikä arvuutel
      Tunteet
      17
      1055
    Aihe