Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Naiset: miksi näin? mihin hävis "onnellisuus"?

petteri3

Noniin, elikkäs parisuhde on kriisissä, ollaan nyt "tauolla" eli asumuserossa.

Ollaan nyt rakkaan avovaimoni kanssa oltu 3 vuotta yhdessä. Edettiin aika nopeasti aluksi, pienten yhteensattumien takia, molemmilta oli kämppä menossa just samoihin aikoihin alta ja päätettiin sitten hakea yhdessä vuokrakämppää(helsingistä) netistä ja siihen sit muutettin 4kk seurustelun jälkeen. Kaikki meni hyvin ja elämä oli kivaa, ei juuri riidelty, seksi oli loistavaa ja sitä riitti, yhteiset intressit oli heti alusta alkaen samanlaiset, haluttiin samoja asioita ja ajateltiin asioista samalla tavalla. Minä olin jo useamman vuoden ollut vakituisessa työssä ja tienaan ihan hyvin, ei ihan jokaista euroa tarvinnut laskea, sen sijaan avovaimoni oli opiskelija joka nyt valmistuu kohtapuoliin hyvään ammattiin. Niinhän siinä sit kävi että asumistuet ei riittäny kuin just vuokranpuolikkaan maksamiseen ja minulle jäi ruuat ja muut, sillä halusin tukea opiskelijaa ja tiesin että joku päivä toivottavasti on sit asiat niin ettei mun tartte olla se joka korttia höylää. Aikaa kului ja riitoja sekä erimielisyyksiä ei tullut. Siinä yhdessä rakennettiin sitä kotipesää ja osteltiin uutta pöytää, tuoleja, makee sohva, hyvä sänky jne.. Aikaa kun opiskelijalla oli kotona olla, niin sinne piti saada koira, ipad ja pleikkari, ettei aika käy tylsäksi, sillä minä lähden töihin aamulla ennen kuutta ja tulen 16-18 välillä kotiin.

Asuttiin siis pari vuotta vuokrakämpässä ja viime keväänä rupes vuokrat nousee siihen tahtiin että päätettiin ostaa oma kämppä. Sopiva kämppä löyty pitkän ja huolellisen haun perusteella ja se oli aivan täydellinen, hivenen kaukana keskusta (nurmijärvi). Haettiin pankista lainaa ja se saatiin. Muutettiin kesälomilla ja kesä meni rattosasti, oltiin mökillä ja kotona ja osteltiin kotiin kaikenlaista mitä sinne vielä tarvittiin, olihan se isompi kuin edellinen. Avovaimoni meni vakituiseen töihin jo keväällä ja vaihtoi opinnot iltaluennoiksi, jotta saisi sitä lainaa maksettua.
Tuli syksy ja alkutalvi, jotain tapahtui, ei enää kotona ollutkaan sitä iloista ja pirteää avovaimoa vastassa, vaan se joka istui sohvalla ja katseli telkkarista sarjoja. Ei siinä mitään, ajattelin että työstressiä ja kaikki muu mikä painaa, opintoja tietokoneen välityksellä ja kirjojen lukemista, pankkitilin saldossa kuusi numero ja miinusmerkki edessä. Sitten lokakuun lopussa ilmoitti ettei välttämättä tiedä haluaako olla enää minun kanssa, minä tietysti monttu auki että mitäs nyt tapahtuu ja että miksi? Juteltiin paljon ja todettin ettei tätä kaikkea hyvää voi hukkaan heittää, kyseltiin vähän että mitä kannattaisi tehdä, päädyttiin ammattilaisen juttusille joka sitten auttoi käymään asioita läpi ja oli todella todella hyvä juttu.
Loppuvuosi ja joulu meni taas todella hyvin, elämä oli hauskaa ja molemmat hoitivat kodin hyvin ja tasapuolisesti. Sitten tuli tammikuun loppupuoli ja yhtäkkiä sama synkkyys oli tullut takaisin, yritin käyttää samoja vinkkejä mitä sain, eli korjasin niitä asioita mistä tuli sanomista, pyykkien hoitaminen, koiran ulkoilutus ja siivous, kaikki tein ilman eri huomauttamista, muistin häntä pienillä eleillä,välillä kukkia ja aamulla ennen töihin lähtöä pieni pusu poskelle.
Helmikuussa olikin sitten niin että sohvalla yks pelasi ipadilla ja mikään ei innostanut, ei kiinnostanut lähteä ulos syömään eikä paijaaminenkaan ollut enää kivaa. Nyt viikko sitten tuli ilmoitus että hän haluaisi erota ja eron syyksi ettei ole enää onnellinen ja vika ei olisi minussa. Pakkasi vaatteitaan ja lähti vanhempiensa luokse josta sitten käy töissä, ja mitään ei ole sen jälkeen kuulunut.

Olen nyt sitten tässä istunut itekseni sohvalla joka ilta yötä myöten usemman tunnin, selannut tätä palstaa ja miettinyt, että mitä tapahtui? Miksi? Tuliko arki liian kovaa vasten naamaa? Pitkä työmatka ja työt kasista neljään, kotiin, ruokaa, hetki telkkaria ja nukkumaan huomista varten? ei enää koulussa/kotona rötväilyä ja kaupungilla kavereiden kanssa kahvittelua iltapäivällä? Stressi lainasta, valmistumisesta ja tästä kaikesta? Ei ollutkaan enää sitä että on uusia ja kivoja asioita ja paljon muutoksia. Nyt on kaikki "hankittu", koti sisustettu ja niinpäinpois -> tuli tylsää?

Itse voin puhtaalla omallatunnolla sanoa, että kaiken olen tehnyt, mitä olen osannut ja kyennyt, mutta miksi näin? Ajattelin etten tee mitään aloitetta, sillä hän lähti ja hän saa luvan olla se joka soittaa.

8

475

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • yllättävää kyllä

      Jotenkin vaikuttaisi että naisella ei tunne enää kantanut, mistä muuten noin yhtäkkinen lähtö. Ei sille voi oikeastaan mitään kun ihastus laimenee ja arki koittaa ja tunteet vaan loppuu. Ethän käyttäytynyt naista loukkaavasti, puhunut sovinistisia, nostattanut egoasi kotona, ellet sinulle ei ole mitään tehtävissä.

    • rikottu pesä

      Poislähtemisellään neitokainen luuli pääsevänsä kaikesta , myös taloudellisista rasitteistaankin eroon.
      Varmista kuitenkin että se hoitaa oman osuutensa mihin on laillisesti sitoutunut.

      Sinun tunnepuolen rikkomisen jälkeen hänellä ei ole oikeutta latistaa sinua myös taloudellisesti.

      Olisikohan sinulla aika laimentaa tuota ostohuumaa pikkuisen?

    • 4 + 13

      Akkojen kanssa käy aina lopulta noin, ei voi mitään.

    • oliko pelinainen

      provo tän täytyy olla, ei naiset pelaa pleikkarilla

      • pelityttö

        No hitto, oon varmaan käsittäny sit sukupuoleni väärin.


    • kipeä äiti

      Miten seksi? Oliko itsestään selvää ja nainen vain oltava aina valmis?
      Arvostelitko ja jakelit neuvoja? Missään asiassa?

    • rakastelija

      "aamulla ennen töihin lähtöä pieni pusu poskelle"

      Olisit antanut heti herättyä hellästi munaa, ja kunnon kuuman suudelman vielä ennen töihin lähtöä!

      Ymmärrän naista. Tavara ei tuo onnea. Teidän suhteenne perustui lopulta enää kämppiksinä olemiseen.

      Sanoitko joka päivä rakastavasi häntä?

      Ulkoa opitut temput ovat epäaitoja muka välittämisen osoituksia. Oikea intohimoinen rakkaus on jotain ihan muuta, kuin pyykinpesua ja koiran ulkoilutusta toisen puolesta.
      Katsoitko joka päivä naistasi rakastavasti silmiin, suutelit häntä intohimoisesti, hyväilit ja veit rakastelulla taivaisiin ja tähtiin..? Niinpä.. no ehkä löydät vielä naisen, jota intohimoisesti pystyt rakastamaan..

      Ja sitä paitsi Nurmijärvi on niin masentava syrjäseutu, että vähemmästäkin menee ilo elämästä..

      • superfemme

        Kerrohan rakastelija näkemyksiäsi uudestaan sitten, kun olet itse elänyt 40-vuotta intohimoisessa rakastelusuhteessa ja loikkinut noi vuodet tunteiden tulisilla hiilillä. :D Oletpa vähän lapsellinen.

        Aloittaja, älä syyttele itseäsi mistään yksittäisistä asioista. Jos se olisi ollut jotakin sellaista, minkä olisitte voineet muuttaa, niin rakastavalla ja sinuun sitoutuneella kumppanilla olisi ollut velvollisuus asia ilmaista ja yrittää yhdessä sinun kanssasi löytää uusi ratkaisu tilanteeseen.

        Jos nainen sanoi, että sussa ei ole vikaa, niin sitä hän varmaan myös tarkoittaa. Hän ei vaan todennäköisesti halunnut vielä sitoutua loppuelämäkseen ja hyväksyä sitä asiaa, että pitkän suhteen tuoma turvallisuus ja läheisyys olisi se, mitä on koko loppuelämäksi tarjolla. Monelle ihmiselle tuo turva yms. on todellinen unelma, jota tavoitella. Haaste on kuitenkin siinä, että löytää rinnalleen oikeasti kypsän ihmisen, joka on kyvykäs ja halukas sitoutumaan ja tavoittelemaan noita samoja asioita. Tämä sitoutuminen edellyttää muun muassa sitä, että ihminen ymmärtää, ettei elämässä välttämättä voi saada kaikkea ja on myös sinut sen asian kanssa. Eli jos valitsee pitkän, hyvän ja antoisan parisuhteen, jäävät muut seikkailut vähemmälle jne.

        Ymmärrän, että sinua mietityttävät nämä kysymykset, koska tilanne tuli sinulle ylätyksenä. Sinulla on oikeus esittää kaikki haluamasi kysymykset entiselle kumppanillesi. Kuka tahansa olisi tuossa tilanteessa vastaukset velkaa ihmiselle, joka on antanut elämästään monta vuotta yhteiselle suhteelle. Exältäsi löydät ne oikeat vastaukset. Pyydä häntä sanomaan asiat rehellisesti. Rehellisten vastausten kautta sun on helpompi jatkaa eteenpäin.

        Muista keskittyä siihen, että saat luottamuksesi parisuhdetta ja toista ihmistä kohtaan korjattua ennen kuin etsit rinnallesi uuden kumppanin. Sulla on varmasti työtä edessä tuon pettymyksen jälkeen. Älä kuitenkaan tee sitä virhettä, että veisit käsittelemättömät pettymyksen tunteet mukanasi mahdolliseen uuteen suhteeseen.

        Kuulostat hyvältä mieheltä. Olen ihan varma, että löydät vielä elämääsi naisen, joka ei päästäisi susta irti mistään hinnasta.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1995
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1753
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1614
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1390
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      58
      1297
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1272
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1263
    8. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1254
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      11
      1217
    10. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1191
    Aihe