Mistä voi johtua,ettei kommentointi iltasanomien sivulle onnistu

1+2=?

Iltasanomien sivulle kommentointi ei onnistu, "lainaa" tai "kirjoita kommentti"-linkeistä ei tapahdu mitään, muu toimii osuudessa.
Tämä on ollut pitkään, ehkä vuoden jo. Ei vaikuta asiaan, onko selain Firefox vai Explorer. Suojana käytössä on Avast! Antivirus ja Windowsin palomuuri.

Muilla sivuilla, esim vastaavissa kommentointiosuuksissa, ei ole esiintynyt ongelmia. Siksi onkin yhä vaikeampaa ymmärtää missä vika.

28

313

  Vastaukset

  • Kokeilin nyt Chromella, mutta sama juttu

  • Käytän Chromea ja olen katsellut sillä Metro-lehteä. Nyt Metro on jotenkin uudistunut, niin en enää näe siellä ihmisten kommentteja ollenkaan. Kuvan kohdalla näkyy esim 16 kommenttia, mutta kun klikkaan kuvaa/uutista, ei siellä ole kuin pelkkä kuva tai se uutinen. Ehdin nähdä jonkun jutun tästä uudistukessta, että Metro tunnistaa laitteen ja antaa automatic sille sopivan alustan, niin luuleko se nyt tätä läppäriäni vaikka puhelimeksi tms? Koneessa win 8.1.

   • Laita linkki missä näet 16 kommenttia, kun en mistään löydä yhtäkään...


  • http://www.metro.fi/

   Tällä hetkellä vaikka tuossa "Aleksanterinkatua uhkaa näivettyminen" näkyy kuvan ylälaidassa puhekuplan kohdalla numero 35, niin eikö se tarkoita 35 kommenttia? Varmaan, mutta ei niitä näe missään? Sitten kun uutista klikkaa, niin siellä kuvan kohdalla ei olekaan enää yhtään kommenttia :)Enkä näe niitä loppuja kuviakaan missään, tässäkin uutisessa niitä pitäisi olla enemmän kuin yksi.

   • Operalla näytti kaikki kommentitkin tuosta, mutta Foxilla ei saanut millään näkymään vaikka NoScriptistä salli kaikki mahdolliset. Ainoastaan viestien lukumäärän sai näkyviin, mitä aikaisemmin ei näkynyt. Molemmissa Ghostery estää kaikki evästeet.
    Mystinen juttu ja on siis Metron fibaus.
    http://www.metro.fi/uutiset/a1387800594978


   • hvhv<adfc kirjoitti:

    Operalla näytti kaikki kommentitkin tuosta, mutta Foxilla ei saanut millään näkymään vaikka NoScriptistä salli kaikki mahdolliset. Ainoastaan viestien lukumäärän sai näkyviin, mitä aikaisemmin ei näkynyt. Molemmissa Ghostery estää kaikki evästeet.
    Mystinen juttu ja on siis Metron fibaus.
    http://www.metro.fi/uutiset/a1387800594978

    Kokeilin IEllä ja kommentit näkyy siinä, eli Chromella ei toimi. En vaan halua IEtä käyttää, niin olkoon sitten Metro lukematta. Harmittaa, koska olen tykännyt siitä :( Täytyy joskus kokeilla, onko lähteny toimimaan...


   • ei_yhteisöllistä kirjoitti:

    Kokeilin IEllä ja kommentit näkyy siinä, eli Chromella ei toimi. En vaan halua IEtä käyttää, niin olkoon sitten Metro lukematta. Harmittaa, koska olen tykännyt siitä :( Täytyy joskus kokeilla, onko lähteny toimimaan...

    Eiköhän ne pian huomaa sen, että ei toimi tietyillä selaimilla...
    Voisit lähettää kommentin johonkin uutiseen ja kertoa myös tuon toimimattomuuden. Toimitus lukee kaikki kommentit kuitenkin.


  • Tarkoittaa juurikin niiden määrtä.

   Ja nyt kun testasin Chromella niin sama homma. Yhtään kommenttia ei näy vaikka niitä on kirjoitushetkellä 47.

   Ongelma tosin korjaantui kun otin Adblockin pois päältä tältä sivulta. Nyt näkyy kommentit.

   • Kiitos! Adblockista se johtui, en edes tajunnut kokeilla kun muut vastaavat lehtien sivut toimivat ihan hyvin, iltikset sun muut.


  • Nyt toimii Iltasanomien sivuille kommentointi taas normaaliin tapaan, pitkästä aikaa. En tiedä mistä syystä, mutta pääasia että toimii taas

   • Itselläni ei toimi, joten jos joku tietää syyn niin voi sanoa. Ei toimi Chrome, eikä Firefox. Käytössä on Mac, jossa snow leopard käyttis.


  • Olen lukemattomat kerrat naputtanut epätoivoisena sitä Lainaa-linkkiä, kun olisi ollut ihan pakko vastata johonkin typerään kommenttiin, mutta mitään ei vain tapahdu. Mikä siinä voi olla, että vuodesta toiseen sama ongelma, eivätkä muka saa korjattua? Olen varma, että lehti tekee sen tahallaan, koska ei enää halua uusia kommentteja tiettyihin juttuihin.

  • lähes joka kerta kun olen kyseisessä lehdessä kommentoinut johonkin juttuun , niin kommenttiani ei ole julkaistu . ehkä joku suuri tarkastaja katsoo ettei kommenttejani tarvitse julkaista , syystä tai toisesta . no , kaveri on varmasti uransa huipulla . antaa päteä , jos saa siitä nautintoa .

  • Joo, niukkaa on Ilta-Sanomissa juttujen julkaisu. Itekkin vissiin kymmenisen turinaa laittanu ja tainu yksi jopa seulan läpäistä. En todellakaan tiedä mistä syystä loput on jätetty julkaisematta. Jutut on olleet mielestäni ihan asiallisia.

   Noh, samat uutiset näkee muualtakin joten jätin koko Ilta-Sanomien lukemisen...

   • Ko lehden toimitus on täynnä vihervasemmistolaisia ituhippejä, joten kaikki heidän maailmankuvaansa (= tulkaa tänne kaikki persaukiset, kieli- ja ammattitaidottomat makaamaan. Me elätetään teidät kaikki) kritisoiva sensuroidaan.


   • Testattu. On kirjoitti:

    Ko lehden toimitus on täynnä vihervasemmistolaisia ituhippejä, joten kaikki heidän maailmankuvaansa (= tulkaa tänne kaikki persaukiset, kieli- ja ammattitaidottomat makaamaan. Me elätetään teidät kaikki) kritisoiva sensuroidaan.

    Vhoi vìttu mikä ääliö.


   • helevetti. kirjoitti:

    Vhoi vìttu mikä ääliö.

    Kappas vaan. Yksi löysi tiensä tännekin kommentoimaan.


  • Ilta-sanomat ovat rajoittaneet lähiaikoina todella paljon juttujen kommentointia. Tuntuu, että jos kyseessä on joku ulkomainen ryhmä niin kommentit ovat automaattisesti pois käytöstä. Esimerkiksi uutista siitä, että kiinalaiset eivät tykkää Oltermannista ei voinut kommentoida lainkaan.

   • Nämä vihervasurihyysärit eivät kirjoita edes omalla nimellään, vaan piiloutuvat toimitus -nimen taakse. Säälittävää.


   • Merirosvoja ja terro kirjoitti:

    Nämä vihervasurihyysärit eivät kirjoita edes omalla nimellään, vaan piiloutuvat toimitus -nimen taakse. Säälittävää.

    Johtuu siittä ettei tyhmät persut pääsis kommentoimaan ettei kommentit valuisi puuttinin laariin.
    Sentakia on poistettu


   • Kklkkk kirjoitti:

    Johtuu siittä ettei tyhmät persut pääsis kommentoimaan ettei kommentit valuisi puuttinin laariin.
    Sentakia on poistettu

    Sensuuri on sensuuri on sensuuri.
    Historia on opettanut mihin se johtaa.
    Ihme kyllä esim. Uusi Suomi antaa palstaa kaikenlaisille mielipiteille.


  • Meitä ohjaillaan. Kommentointi ei mahdollista jos uutisen aihe on ajankohtainen, arka ja jos se vähänkään liittyy ns. ulkomaalaisiin, jos ymmärrätte mitä tarkoitan...

  • Minä en saa ja kommentointeja eteenpäin, ilmoittaa punainen teksti ”yritä myöhemmin uudestaan”. No ei ole onnistunut kahteen päivään. Mikään kommennti
   , mihinkää aiheeseen.
   Ei toimi edes palaute, ilmoittaa samaa tekstiä.
   Olisin kysynyt sieltä syytä, miksi ei toimi.
   Taitaa olla edessä siirtymnen iltalehden lukijaksi.

   • Tyhjennä selaimesi cache. Se voi joskus aiheuttaa juurikin tuon tyyppistä juntturointia.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Tyhjennä selaimesi cache. Se voi joskus aiheuttaa juurikin tuon tyyppistä juntturointia.

    Ei auta mikään tyhjennys. sama vika täälläkin.


  • Trollaatko sielläkin?

  • vähän siellä sun täällä

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. YTK antoi varoituksen maksujen viivästymisestä

   Kuulemma kahden vuoden määrää vastaava hakemuspino odottamassa, viestin lopussa toivotettiin tsemppiä. Kysynys ytk:lle, voinko tämän viestin perusteel
   Maailman menoa
   138
   5839