Keikat hävii

6X2 telipeliveli

Työt vaan vähenee. Konttikeikkaa ei oikeastaan ollenkaan ja irtoperien määräkin
vähäistä. Minne ne keikat hävii.

Speed näyttää hakevan autoilijoita jo mollin sivuillakin.
Täytyy kait soittaa sinne.

28

966

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Perät irtoo...

      Älä soita tai haluatko myydä elämäsi,terveytesi,vapaa-aikasi ja rahasi huolintaliikkeelle ja auton peltikopissa elämiselle??!!

      • Kyyper

        Vallas pitää siitä huolen. Ajaa saa mutta kulujen jälkeen jää yrittäjälle luu käteen. On niit muitakii harrastuksia. Jopa halvempia. Ei koskaan enää Speedille.


      • Tulevaisuus epävarma

        Sitä peltikopissa elämistä tämä on nytkin. Huolintaliike vie hillot ja automies saa nuoleskella tyhjiä purkkeja.

        Huvittaa seurata näitäkin tilaajavastuulakeja. Keikkaa irtoo kaiken maailman jobbareille joista osa laskuttaa virosta käsin ja yhteistä näille välittäjille on että kiertävät kaikkea vastuuta. Huolintaliike on tyytyväinen kun joku on puskurina joka kyykyttää autoilijaa.

        Ehkä Speedillä ei kaikkein parhaimmat taksat, mutta raha tulee tilipäivänä tilille ja keikkaa on ja myös ajoaikalaista huolehditaan muita hyviä puolia verrattuina näihin pikkujobbareihin joiden ainoa asia on vetää vai rahaa välistä ja pitkittää maksuaikoja autoilijalle jos nyt ylipäätään saa niiltä rahat pois.


    • 6x2 telipeliveli

      Jaa. ei taida olla paljon muita vaihtoehtoja enää, kun mikään huolintaliike ei anna keikkaa yhden auton miehelle.

      Hommien lopettaminen ja kortistoon ilmoittautuminen on toinen vaihtoehto

      • Yrittäjän juhlaa!

        Kortistossa tienaa usein paremmin kuin irtoperien vetämisestä. On meinaan rahti-Kaukot polkeneet liksat niin alas että jos pitkän työpäivän jälkeen riittää rahaa tupakka-askiin niin päivä on mennyt hyvin. Kortistossa saa sentään olla kotona einä tarvii viettää koiran elämää peltikopissa istuen.


      • rahhoo on...
        Yrittäjän juhlaa! kirjoitti:

        Kortistossa tienaa usein paremmin kuin irtoperien vetämisestä. On meinaan rahti-Kaukot polkeneet liksat niin alas että jos pitkän työpäivän jälkeen riittää rahaa tupakka-askiin niin päivä on mennyt hyvin. Kortistossa saa sentään olla kotona einä tarvii viettää koiran elämää peltikopissa istuen.

        onkos irtoperän vetohinta vielä 95 senttiä vai joko kannattaa vaihtaa hommia?


    • Euro 6 tilaukseen

      Älä luovuta syksyllä 2014 tulee vallankumous kuljetusalalla.
      Suurin osa autoilijoista lopettaa ja taksat nousevat noin 70 %
      Autoilijoista tulee pula ja ne jotka jatkavat vuolevat kultaa puuveitsellä.
      Huolintaliikkeet ja muut asiakkaat kyselevät jo nyt lisä kapasiteettiä syksyyn.
      Syksyä odotellessa yritetään jaksaa pian toimeksiantajat suuria taksoja maksaa

    • Speed = konkurs

      6x2 telipeliveli mene ihmeessä Speedin ajoon niin säästyt turhista hommista. Vuoden päästä ulosottomies vie kaiken ja sinun ei tarvii tehdä mitään.
      Näin säästyt myyntiilmoituksista ja turhista auton näytöistä.

    • 098987665543

      jos ei pärstä kerroin miellytä vallas koijaria,ei pääse

    • ale - 70%

      Koittaa syksyllä kuljetuksen tilaajille ankeat ajat jos taksat nousee noin paljon.
      Tarttis ennemmin ale - 70 %

    • älyhois

      yks tuttu lopetti mutta ei myyny rekkojaan pois. Ois ehkä kannattanut kun kohta 3 vuotta on ollut työtön. Todella huono tilanne näyttää olevan. Kannattaisi vaan tehdä halvalla, ehkä ne ajat sitten muuttuu joskus paremmaksi. Konkurssi on monella edessä, tai sitten ei saa korvauksia yhtään mistään. Kumpi sitten parempi. Työtön ja jääkaapissa voita vai yrittäjä jolla ei ole töitä eikä toimeentuloa. Toivotaan parasta tulevaisuuteen.

      • Ajoa on paljon

        Jaa, mun tuttu taas kertoi, että hyvin menee. Näyttäis taas uutta kalustoakin olevan. 10 autoa ja vanhin vuodelta 2011, firma pyörinyt aktiivisesti jo 22vuotta.
        Laiskat eivät pärjää...


      • Rekan veto, koiran homma
        Ajoa on paljon kirjoitti:

        Jaa, mun tuttu taas kertoi, että hyvin menee. Näyttäis taas uutta kalustoakin olevan. 10 autoa ja vanhin vuodelta 2011, firma pyörinyt aktiivisesti jo 22vuotta.
        Laiskat eivät pärjää...

        Jos on onnistunut saamaan vakituisen ajosopimuksen ison ja hyvin pärjäävän toimeksiantajan kanssa niin silloin on helppo kalustoa uusia kun pyörät pyörii jatkuvasti. Toisin on eteenkin yhden auton yrityksillä, ne kun ajavat kädestä suuhun-tyylisiä ajoja. Pari päivää ehkä tienpäällä, sitten kolme kotona. Siinä on silloin pirun vaikea kalustoa uusia. Toisaalta kuljetusyrittäjäksi ryhtyminen on tietysti vapaaehtoista mutta kyllä ne parhaat ajot on jo jaettu ja vain paskat jäljellä. Niissä moni on hermonsa menettänyt. Moni terveytensä ja perheensäkin.


      • Autot+mies

        1990 luvun alkupuolella kun alkoi lama puskea päälle ja samaan syssyyn alettin kurssitta uusia yrittäjiä kuljetuspuolelle lähti homma käsistä. Typerät kuvitteli että kustannuslasketa on sitä että lasketaan kuljetuksen antajan kustannuksia.
        Löin hanskat tiskiin ja volvot talliin seisomaan. Siellä on molemmat edelleen, mutta silloin syksyn taksanneuvotteluisssa taksoihin suostuneista ei ole monellakaan enää autoa eikä torppaakaan.
        Kyllähän ne jouto-ukot kylillä puhuu konkurssin tulevan minullekin jossain vaiheessa kuulemma. Oli yksi naapuri kuulema nähnyt postilaatikossa maistraatin kirjekuoren. Mutta kas kun siitäkin on jo pitkästi yli kymmenen vuotta ja autot on vaan tallissa. Toinen vieläpä katsastettuna, tosin seisonnassa suurima osan vuotta. Joskus pirusittaa laitan käyttöön oton pariksi päiväksi, niin saa kylillä pyörähtää hame-ukoille puheen aihetta antamassa.Taiat olla samaa joutavaa porukka, kateus leukoja lotkuttaa.


    • älyhois

      en tie laiskuudesta mutta ehkä vähän sitten yksinkertainen ollut, kun on kuvitellut että jatkoa on aina.
      Ehkä ei kannata tuudittautua että kun koko suvulla on ollut vuosikymmeniä kuljetukset niin isältä pojalle peli vetelee aina vaan.
      Hyvä kuntoa tuo homma vaatii.
      Harmillista vaan kun hemmo on tehnyt vaan tätä alaa ja nyt potkii kiviä. Muuten se on niin että jos ei hae firmaansa konkkaan ei saa mistään latin latia. Huono on tulevaisuus sitten. Toivottavasti myös varsinais-suomessa paranisi tilanne.Minä myisin rekat ja hakisin töitä muualta tai korvaukset ainakin. Kumma ettei tarjonta ja kysyntä kohtaa tässäkään vai johtuuko sitten siitä että valikoi ja valittaa mitä suostuu tekemään ?31

    • Taunomara

      Tuttunikin oli ensin niin että isänsä aloitti ja tää mies sitten jatkoi. Ei vaan auttanut. Toinen firma otti ajot ja tää pitkään ajanut perheyritys on nyt työttömänä. Että ei näytä suhteetkan auttavan, ja oli vielä työntekijöitäkin hommissa.Ettei mikään ihan pientä ollut se ajohomma.
      Kilpailu on kovaa, pitäisi tietää miten halvalla pitää tehdä töitä jotta ylipäätään saa tehdä töitä. Siinä on sitten ihmeissään kun on koko suku uskonut että kyllä se homma myös jälkipolven elättää. Muuten onko tietoa onko se aina vaan hinta joka ratkaisee kilpailutuksissa vai voisko pärstäkerroinkin vaikuttaa ?

    • kohta ex-touhuaja

      kyllä se vain pätee,pärstä kerroin jos ei herraa miellytä vaik kuin hyvin touhuaa.se on peli selvä

    • älyhois

      Jokainen taaplaa tyylillään, mutta mielestäni täytyy olla sitten varaa pitää niitä rekkoja tyhjänpanttina tallissa, jos ei ole ajojakaan ? Mitä varten niitä siellä sitten pitää ? Museona ? Älä loukkaannu mutta olisi vaan mukava tietää miksi niitä ei kannata myydä pois ? Tuttuni on ainakin aivan PA ja valittelee rahapulaansa, silti on rekat käyttämättä tallissa. En tiedä sitten elääkö pyhällä hengellä ja olen kovasti koittanut vaan neuvoa että jos ei töitä ole kortistosta saisi ainakin rahaa jolla maksella laskujaan pois. Mutta työvoimaväki vaatii että firma on kaput.

      Liekö sitten ylpeys että vaikka mikä olisi ei voi myöntää julkisesti että on työtön- tai sitten tyhmyys. Kuitenkaan ilman tuloja ei pärjää kukaan, ellei sitten ole suurta perintöä. Kuljetushommat on vähissä ja halvalla pitää tehdä, mutta sekin parempi kuin olla työttömänä vuosikaudet ?

      • Z19

        Peruspäiväraha n.500 ja verot pois.Siitä on hyvä maksaa laskuja pois niinkuin
        joku kirjoitti.


    • Scania R500

      millanen tämä Speed oikein on,kun vähän väliä hakee yrittäjiä konttiliikenteeseen?

    • Äly kä ...

      Keikkaa tulee lissä niin tarvitsevat lisää autoja

    • dino 1

      jJuu varmaankin ajoja lisää.... Transpointin autojakin on paljon vähän ajettuja myytävänä ja saahan sinne sopparinkin jos oikein haluaa. Varmaankin ajoja tullut lisää, hehheh

    • Juurikas vai Rypsi?

      Mä pääsin taivaaseen. Löysin kuljetusvälitysliikkeen jossa ei ole hajuakaan oikeasta työnteosta. Juitsari lopettaa työt iltapäivisin kello kaksi viimeistään. Rahat tulee virosta ja vanha isäntä lomailee edellisen konkurssin tuloilla melkein koko ajan. Arvatkaa ajanko pitkään? Aivan oikein en ajanut ollenkaan.

      ...lisä kokemuksia kuljetusvälitysliikkeistä? Onko Kellään?

    • hgubjbjbkkj

      on kokemuksia. Rahat jäivät saamatta.

      Ei enää jobbareiden leipiin

    • SEEDIKONTSAALES.

      SPEEDI. Kuulemma ottanu omii autoihin virolaisii kuskii palkka 100€ päivä. Ku seurailee Mussalos ni tainnu ajaa jo ison määrän Torppareit konkkaa. Ja ne jotka viel ajaa osa kuulemma pyörittää hommaa viron kautta virolaisil kuskeil anaski se Turun torppari. Rehellisest taija olla ku kaks kotimaist kotkas? Luulis et tollasee alkaa jo Liiton(miehet) puuttuu onhan AKT niiiiin saatanan kova ja aina autokuskii puolustamas . Mut ilmeisest SPEDE on niin mahtava ku saanu jo Liikenneministerinki jo naruihinsa

      • puliveivaus loppuu

        eikai siinä muuta ,ku akt tsekkaa palkkauksen


    • Jäsenmaksut kunnossa

      Höpö Löpö. Taitaa olla uutisankka toi viron kuskien palkka.
      AKT olisi jo puuttunut palkkaan.

    • Ei välistävetäjille

      on kokemuksia välittäjistä. Kusettavat enemmän kuin kalja ja konsultit yhteensä.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1857
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      78
      1737
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1333
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      69
      1151
    5. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      859
    6. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      805
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      777
    8. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      759
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      745
    10. Mikä tekee kaivatustasi

      haluttavan?
      Ikävä
      45
      737
    Aihe