LUTIKAT OULUN CUMULUS HOTELLISSA

konkkeli

Olin 22.2-23.2 Oulun Cumulus hotellissa. Yhden yön jälkeen sain tarpeekseni, kehoni oli täynnä lutikan (Lude) puremia ja sen seurauksena kotona oli kiva pyykinpesu kaaos. ps puremat kutittaa enemmän kuin itikankin puremat.

5

494

  Vastaukset

  • Oltiin samassa hotellissa viikkoa aikaisemmin, joukkueellinen jäkisjunnuja, ja sama juttu: aamulla ihmeteltiin oikein porukalla, miksi koko jengi oli kuin rokon runtelema. Asia selvisi, kun tutkittiin patjat ja seinän vieret. Lutikoita vilisti niin, että oksetti. Pankaa hyvät ihmiset boikottiin tuo Cumulus Oulu! Luteet eivät ihan Raid-myrkyllä häviä, tarvitaan tuhdimmat myrkyt ja koko hotellin kaluston vaihto. Ihmettelen ettei ole asiasta isompaa haloota vielä noussut. Syytä olis.

  • Toivottavasti teit asiasta kirjallisen reklamaation muuallekin kuin hotellin respaan. Toimenpiteisiin pitää ryhtyä heti tai kohta noita otiksia on jokaisen yöpyneen kotona. Luteilla on vielä niin pitkä hengissä pysymisen aika, että ihan yhdellä pesulla eivät välttämättä munat ja saivareet häviä.

  • Eiks niille voi tehdä jotain.. :(
   Oishan siellä Oulussakin jotain torjujii..
   Pikaiseen kun katseli löyty ainakin
   www.tuholaistorjuja.com ja varmaan on muitakin

  • Hahaa! Eipä ole Oulun kumpparissa lutikoita näkynyt. Itse yövyn säännöllisesti, eikä elukan elukkaa ikinä missään. Ihmisethän kantaa näitä ötökkätuliaisia ulkomailta matkalaukuissaan ja sitä myöten vaatteissaan kun ei osata käsitellä omia matkatavaroita oikein.

  • Kilpailijan antimainos on tämä. Jos tuolla olisi lutikoita niin asiakas olisi tehnyt kirjallisen reklamaation ja pyytänyt saada siihen vastauksen.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Järkyttävä koronakylä

   21 jo. Enemmän kuin esim porissa !. Eikö hygieniasta ole kukaan kuullut vai onko lehmänhaju ainoa hygieniahaju. Semmoista kun käsidesiä saa kaupoista.
   Kiuruvesi
   109
   2615
  2. Työvoimapula iskemässä Suomeen

   Tarjolla 10 000 työpaikkaa maatiloilla. Hallituksen työllisyystavoite täyttynee etuajassa, kun ulkomaalaisten kausityöntekijöiden sijaan Suomessa alet
   Maailman menoa
   119
   1676
  3. Korona syylliset vastuuseen!

   Kiuruvedellä on nyt 21 koronatartuntaa. Se on valtava määrä asukaslukuun suhteutettuna. Se myös tarkoittaa että tartuntoja joista emme vielä tiedä on
   Kiuruvesi
   60
   1479
  4. Kaivattunne nimi

   Pelkkä nimi. Aloitan Jaakko
   Ikävä
   92
   1219
  5. Rikosilimotus

   Pitäsikkö tehhä rikosilimotus kun kaopassa niistin nokkoa niin muuvan ukko kahto oikein ikävästi. Tuli oikein pahaolo en varmala soa ensi yönä nukuttu
   Kuhmo
   14
   1183