Hotelli Panthea, Ayia Napa

Hankaroliina

Ollaan elokuun lopussa lähdössä kyseiseen hotelliin äitini ja 11v kaksosteni kanssa. Kenellä olisi kokemusta hotellista tai ylipäätään Aiya Napasta tuon ikäisten lasten kanssa. Onko kokemuksia ruokailuista? Varasimme puolihoidolla. Huoneisto on maaterassilla. Kuinka kaukana on kaupat, millainen on lähin ranta ja onko huvipuisto lähellä? Saako lapset vapaasti temmeltää hotellin vesipuistossa?
Entä Finnmatkojen kautta olleet? Oletteko olleet matkatoimiston retkillä? Entä muuten, millaisia nähtävyyksiä tms suosittelisit?

2

151

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mammat ja muksut

      Hei. Toukokuussa 2013 olimme kyseisessä hotellissa.Hotelli suht ok,ehkä siivouksessa olisi ollut toivomisen varaa.Ystävällinen henkilökunta ja ainakin silloin oli respassa myös suomalainen nainen töissä.Itse hotelli sijaitsee aivan pääkadun vieressä,ei kuitenkaan rauhaton,eli kaupat heti käsillä,kun tulet hotellin pihalta pois.Vesipuistossa pituus/ikärajoituksia,Huvipuisto myös ihan vieressä,alueelle vapaa pääsy,laitteet maksaa.Pääkadulta ,melkein vastapäätä hotellia,löytyy Paulan ravintola ( Paula on Suomalainen),käytiin pariinkin kertaan,hyvä ruoka ja kaikki muutenkin toimi moitteetta.Myös MuuMuu (hotellilta vasemmalle),muistaakseni venäläinen, tarjosi hyvää ruokaa....ei kyllä oikeestaan mitään huonoa ravintolaa edes löydetty,mutta tässä nyt pari vinkkiä.Lähin ranta on kivikkoinen,mutta kävelymatkan päässä hieno hiekkaranta.Finnmatkojen retkellä ainoastaan meillä se missä käytiin appelsiiniplantaasilla,jäätelötehtaassa,juustotilalla ja akvaariossa,ihan kiva oli,itse sitten menimme satamasta lasipohjaveneellä parin tunnin retkelle,sekin ihan kiva,tosin ei sieltä paljon näkynyt ihmeellisyyksiä samean veden/ikkunoiden takia,siellä mahdollisuus myös pulahtaa mereen veneestä päin,Näitä retkiä satamassa paljon tarjolla,me mentiin Nemolla.Ihan positiivinen fiilis jäi hotellista ja reissusta yleensäkin.Mukavaa lomaa Teille :)

      • Hankaroliina

        Kaunis kiitos vastauksestasi. Kuulostaa oikein mukavalta, varmasti tulemme viihtymään. Olisikin tosi kiva, jos respassa olisi tänäkin vuonna suomalainen, kun me ollaan hiukan heikkoja tuon englannin suhteen. Kiva, että kaupat lähellä ja aktiviteetteja :)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1817
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      78
      1687
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1313
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      69
      1131
    5. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      809
    6. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      785
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      757
    8. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      749
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      725
    10. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      702
    Aihe