Miten säilyttää kiinteät rinnat

Nytkauniit

Heippa kaikille!

Miten säilyttää kiinteät rinnat, imetyksen jälkeen. Huolenaiheeni on se että nyt kauniit rintani alkavat roikkua ja että kiinteys häviää. Onko olemassa jotain poppakonsteja että rinnat säilyisivät kauniina. Missä vaiheessa rinnat uleensä repsahtavat, imetyksen aikana vai kun imetys lopetetaan? Mielessäni on käynyt ajatus että kun nyt rintani on maitoa täynnä ja pingottuneet, niin jos lopettaisikin imetyksen tässä vaiheessa kun maitoa vielä erittyy. Silloinhan rinrani jäisivät "täyteen", eikä "repsahda". Maito sitten ehkä muuttuisi rasvaksi tai muuksi joka jättäisi rinnat täyteläisiksi?
Ei se varmaan noin mene mutta kunhan mietin.

10

364

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Not much

      :D Maito imeytyy pikku hiljaa kudoksiin, eikä kyllä todellakaan muutu rasvaksi tai jää muutenkaan kudoksiin. Voit pitää tukevia rintaliivejä, siinäpä oikeastaan se, mitä voit rintojen hyväksi tehdä. Tietysti myös rintalihasten hyvä kunto saattaa vaikuttaa hitusen muotoon, mutta rasvakudoksen ja rintarauhaskudoksen ryhdille et oikein mitään voi. Itselleni on vaikea ymmärtää, että jollekin rintojen ulkonäkö voi olla niin hirveän tärkeä asia, mutta toisaalta, taisi se itsellenikin nuorempana olla. Imetystä vartenhan ne rinnat ovat olemassa, joten minusta on kiva että ne ovat päässeet nyt oikeaan tehtäväänsä, tuli niistä minkä muotoiset tahansa.

    • annepienisirkusfi

      Moikka!

      Jos jätät imetyksen tuosta noin vain kesken, niin saat aikaan hirmuisia kipuja, kun maitoa täyteen pingottuneet rinnat muhkuroituvat. Anna luonnon vain viedä sen osalta omaa tietään, eli lopeta imetys aikanaan asteittain.

      Pidä kunnollisia rintaliivejä! Se on kaiken a ja o. Suomalaiset naiset pitävät onnettomia räppänöitä rintojensa tukena, todella. Erityisesti sporttiliivien kanssa kitsastellaan ja se kyllä näkyy. Rinnat tarvitsevat tukea.

      Oletko tutustunut Bodyrock.tv:n eli Dailyhiittaamiseen: sieltä oheinen linkki: https://www.dailyhiit.com/hiit-blog/hiit-workout/8-exercises-perk-boobies/

    • vinkvink

      Siinäpä se.. Tukevat liivit, lihaskuntoharjoittelua ja st se, ettei liho raskaus/ imetysaikana. Itsellä paino nousi vain 8kg (vaikka hoikahko alunperinkin) ja imetyksen loputtua lähtöpainossa ja hyvin riitti vähän yli 5kk täysimetykseen energiaa :)

    • äitix

      Se, miten rinnat reagoivat, on lähes täysin geneettinen ominaisuus. Miltä näyttävät sukusi äitien rinnat?

      Monilla rintakudoksen muuttuminen ja pehmeneminen alkaa hormonaalisista syistä jo raskauden aikana eli rinta voi olla raskauden jälkeen erinäköinen, vaikka ei edes imettäisi.

      Tuolla kuvailemallasi metodilla saat vain kivuliaan rintatulehduksen, et kauniiimpia rintoja.

      Suosittaisin sinulle, että menisit käymään vaikka uimahallin naistenpuolella. Näet siellä nuoria tyttöjä pystyrintoineen, keski-ikäisiä pehmentyneine jo hieman roikkuvine rintoineen ja selluliitteineen ja vanhoja naisia, joiden ihoa kirjovat arvet, rypyt ja monenmoiset poimut. Se on luonnonlaki.

      Vain nuorena kuolevat lähtevät täältä pystyrintaisina. Tästä säännöstä on epäilemättä jokunen harvinainen poikkeus, mutta turha sellaista on miettiä. Arvelisin, että elämän ehtoopuolella muistot siitä, että on hoitanut ja ruokkinut lastaan hyvin, ovat tärkeämpiä kuin rintojen muoto, joka joka tapauksessa elämän aikana muuttuu.

      • mamitsu

        Pidä pehmeitä liivejä ehdottomasti myös yöllä, esim sloggiliivit!


    • luonnon laki

      Painavat rinnat roikkuvat tottakai, ja mitä kauemmin painolastia kestää, sitä enemmän roikkuu. Tujevat liivit estävät roikkumista. Rinnat pysyvät kimmoisina niin kauan kuin ovat täynnä maitoa, mutta kun maito loppuu, jää jäljelle puolityhjä pussi. Ja mitä kauemmin rinta on täynnä ja venyksissä, sitä huonommin kudokset palautuvat.
      Keinoja: liivit, ylimääräisen lihomisen välttäminen, imetyksen lopettaminen ajoissa.

      • En ihan ymmärtänyt

        Imetyksen lopettaminen ajoissa? Saisikos tähän ihan jotain tutkimustietoa tai perustellumpaa tietoa taustalle, ne ekat kuukaudet kun tuppaavat olemaan ne, jotka rintoja eniten venyttävät. Eli ajoissa = parin viikon jälkeen? Harvalla rinnat täyttyvät enää samaan malliin esim. puolen vuoden imettämisen jälkeen, joten silloin rintojen ei samaan malliin tarvitse enää venyäkään.


      • palautuneet
        En ihan ymmärtänyt kirjoitti:

        Imetyksen lopettaminen ajoissa? Saisikos tähän ihan jotain tutkimustietoa tai perustellumpaa tietoa taustalle, ne ekat kuukaudet kun tuppaavat olemaan ne, jotka rintoja eniten venyttävät. Eli ajoissa = parin viikon jälkeen? Harvalla rinnat täyttyvät enää samaan malliin esim. puolen vuoden imettämisen jälkeen, joten silloin rintojen ei samaan malliin tarvitse enää venyäkään.

        Mä lopetin täysimetyksen 4:n viikon jälkeen,kokonaan n 6 vko jälkeen. Rintani olivat kasvaneet B-kupista DD-kokoon (!) . En kestänyt selkäkipuja. Nyt rinnat täysin palautuneet,meni siihen melkein vuosi.


      • sari4
        palautuneet kirjoitti:

        Mä lopetin täysimetyksen 4:n viikon jälkeen,kokonaan n 6 vko jälkeen. Rintani olivat kasvaneet B-kupista DD-kokoon (!) . En kestänyt selkäkipuja. Nyt rinnat täysin palautuneet,meni siihen melkein vuosi.

        Asuin Belgiassa imettäessäni lapsiani. Siellä oli tarjolla Skinoo imetys renkaat joita käytettiin imetysten välillä. Niillä pystyin välttymään rinta/nänni ärsytyksiltä ja pystyin imettämään kolme lastani aina 1,5v asti. Skinoo imetysrenkaita saa nyt tietääkseni Suomestakin. Kannaattaa kokeilla


    • Jeesusonelävä

      Rakastava nainen on aina kaunis.

      Tyhmät naiset ei koskaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      697
      6519
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      527
      3759
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      190
      3654
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      173
      2846
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      10
      2539
    6. 292
      2307
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      24
      1613
    8. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      112
      1518
    9. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1449
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1230
    Aihe