Suomi24 ja Treffien käyttöongelmista

Hei!

Jos sinulla on palvelun käyttöön liittyvä ongelma, lähetä meille teknisiä lisätietoja sähköpostitse palaute-lomakkeen kautta:
www.suomi24.fi/palaute/lomake

Kerro tarkempia tietoja käyttämistäsi laitteista, selaimista, ajankohdista sekä mitä teit, mitä tapahtui ja mitä virheilmoituksia sait.
Monesti kyseiset ongelmat vaativat henkilökohtaisempien tietojen käsittelyä, eikä niitä tietoja ole hyvä kirjoittaa julkiselle palstalle.

Kysy ja auta -palsta ei ole ensisijainen käyttäjätukikanava. Tämän vuoksi vastauksissa saattaa joskus kestää, eikä palstan kaikkiin kysymyksiin välttämättä vastata. Sähköpostin avulla tavoitat ylläpidon nopeammin ja saat henkilökohtaisen vastauksen kysymykseesi.

Myöskin moderointiin liittyvät ongelmat kuuluvat muualle, kuin Kysy ja auta -palstalle. Törmätessäsi sääntöjenvastaiseen materiaaliin, tee siitä ilmoitus.

Terveisin,

Suomi24 ylläpito

28

657

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ylimielinen ylläpito

      Jaaha, sama ristiriitaisten ohjeiden anto jatkuu.. Annatte siellä @suomi24 ylläpidossa kuvan että se teidän pääasiallisin päivittäinen tehtävä on tehdä kaikesta täydellinen sekasotku. Tässäkin asiassa ohjeet Martan toimesta keksusteluissa jotain aivan muuta.

      Tietääpä sitten mitä ylläpito oikeasti haluaa, se tiedetään kyllä mitä ylläpio ei halua - ylläpito ei halua kuullakaan mistään ongelmista palveluissaan. Virheitä ja ongelmia ei korjata vaikka samoista asioista käyttäjät jaksaisivat kirjoittaa vuosia!

      Mikään mitä ylläpidolle kirjoittaa, olipa se tällä palstalla, palautelomakkeella tai sähköpostilla tai yhteisössä.. Mikään ei hetkauta ylimielistä ylläpitotiimiä.

      Olihan täällä aikaisemmin ihan Treffit-palvelua varten oma palstansa, jossa keskustelu kävikin varsinkin reilu vuosi sitten tehdyn epäonnistuneen palvelun uudistuksen jälkeen kiivaan. Keskustelu on kuollut kokonaan sen jälkeen kun ko. palsta poistettiin ja siinä olleet keskusteluketjut liki kokonaan hävitettiin.

      Jos ette tee muutosta asenteessa käyttäjiä kohtaan, ilmapiiri ei ainakaan parane keskusteluissa.

    • vttu mitä pskaa

      Näihin ylläpidon alotuksiinhan on ihan turha edes vaivautua antaan mitään palautetta koska lopulta ne poistetaan (eikä vain poisteta "nastaa" ja anneta mennä palstalla alaspäin), mutta perustakaa sitten herranjesta OMA PALSTA niille moderointikysymyksille vai onko koko aihe ylläpidolle liian vaikea ja täysin hyshys?? Ja mites niistä S24 sähköpostiongelmista kysyy jos se posti EI TOIMI????? Tietysti monet on vuosien saatossa älynneet jättää Suolen postin pelkäksi roskapostipöntöksi ja siirtyneet käyttämään kunnollisia toimivia posteja.

      "Myöskin moderointiin liittyvät ongelmat kuuluvat muualle"

      Niinkun MINNE muualle?? Palautteet ja asiattomien ilmotuksethan ei oo toiminu enää aikapäiviin.

    • Se on moro!

      @suomi24 Ei kiinnosta laittaa mitään ilmoituksia ja tietoja laitteista ja selaimista. Teille on uuden treffialustan julkaisemisesta lähtien laitettu palautetta lukuisista vioista ja bugeista j a kömpelöistä toteutuksista ja mitä niille on tehty? Vastaus: Ei mitään! Jotain uusia toimintoja on julkaistu, kuten videoiden tallentaminen ja megafonin outo uudistus ja mitä iloa niistä on ollut? Vastaus: Ei Mitään! Videoita ei ole juuri kukaan ladannut ja vanhat megofonihuudot kummittelevet väärille sukupuolille kuten ennenkin. Mitä hyötyä teille on laittaa mitään palautetta, kun heitätte kaikki palautteet roskakoriin ettekä tee mitään kehittääksenne palveluanne. Ja palvelimet jumittaa joka ilta ja mobiililaitteilla on aivan mhadoton kirjoittaa viestejä kennellekään. Hakutoiminto ei löydä kaikkia profiileja ja vierailijoiden ja kirjautuneiden listat päivittyvät miten sattuu. Kaikki päivän aikana vierailleet pompsahtavat samalla minuutilla illalla näkyviin. Tosi vakuuttava palvelu. Kyllästyin suomi 24:n treffien surkeaan toimivuuteen ja suljin profiilini ja siirryin kilpailijan palvelun käyttäjäksi.

      • Se on moro

        Tässä läksiäislahjaksi teille erään käyttäjän keräämä vanha lista treffien vioista, Kuinka monta näistä ongelmista on korjattu? Nimetkää edes yksi!

        "Tärkeimpänä toimiva haku
        - hakurajauksiin täydennystä: aktiivisuustietoon myös 12h ja 24h (ja 1 viikko)
        - hakuehdot talteen vanhan palvelun tapaan, nyt vain plus-käyttäjille
        - haun tulosten helpompi selaus ja avaaminen (vaikka profiileihin seuraava/edellinen toiminnot tms.)
        - Haussa paljon virheitä: samat profiilit toistuvat useaan kertaan, kuvallisten profiilien seassa kuvattomia profiileja, ONLINE-hakuun tulee proliileja jotka eivät ONLINE-tilassa.
        - Suurin virhe haussa on Kiikarissa ja Seksuaalinen suuntautuneisuus. Nyt haku ottaa oletushakuun tiedot omasta profiilista. Edelleen noin 2/3 profiileista tiedot puuttuvat, joten jäävät hakutuloksista pois jos hakijalla tiedot annettuna omassa profiilissaan. Haku ei tästä syystä oikeasti toimi muuten kuin joko poistamalla tiedot myös omasta profiilista tai muuttamalla joka hakukerta hakuehtoja ja poistaa mainitut hakurajaukset. HAKU EI TOIMI!!!!

        Toisena toimiva viestittely
        - tieto siitä onko viesti luettu, onko vastaanottaja kirjoittamassa vastausta kuten oikeissa chatti-palveluissa
        - selaimen välilehden otsikkoon tieto saapuneista viesteistä kuten vanhassa Treffit-palvelussa oli. Suluissa viestien lukumäärä
        - viestiketjujen 'siivous', ts. ketjujen pitäminen lyhyinä, vanhemmat arkistoon
        ei siis aina koko ketjun heittoa vaan vaikka ketjusta 2 viikkoa vanhemmat tms.
        - myös omat kuvat viesteihin, nythän ns. typerät flirttikuvat.
        - viestien poisto viimeinkin. nykyisinhän ne vain katoavat piiloon.
        - viestittelyssä paljon virheitä, mm. viestien järjestys ja tuplaviestit

        Etusivu uusiksi
        - reaaliaikaiseksi, nyt kaikki päivittyy jollakin viiveellä
        - typerät listat uusista, viimeksi kirjautuneista, profiilia katsoneista ja
        ihanneprofiileista sellaisiksi että saa suoraan avata myös pitkän listan
        jossa pääsee selaamaan niin pitkälle kuin haluaa noita listoja.
        - megafoniin vain naaraita TAI uroksia, siis niitä mitä hakemassa. Megafonin jonotusajat kohtuullisiksi. Dynaaminen jonotusaika.
        - etusivun listoihin mahdollisuus rajata omilla hakurajauksilla

        Profiilit uusiks
        - viimeinen kirjautuninen näkyville profiilin nimen alle näkyviin kaikille
        - tilastot pois kokonaan tai vähintään näkymään vain omaan käyttöön
        - profiiliin ns keltainen lappu jossa näkyy milloin olen jossakin
        kontaktissa ollut: edellinen viesti, flirtti, käynti. Ja sama toistepäin.
        milloin profiilin hlö käynyt minun profiilissa, laittanut viestin, flirtin.
        - em. keltaisesta lapusta linkit suoraan viesteihin ja flirtteihin ko, profiilin kanssa.
        - kuvien katseluun zoomaus ja toimiva selaus
        - mahdollisuus ruksia profiili niin että ei enää näy haussa, ei missään listoissa.

        Profiilien muokkaus
        - tekstilaatikot isommiksi
        - Kuvan rajaukseen selkeyttä, nyt paljon oudosti rajattuja kuvia, mm. pää pois??
        - Kuvan kääntö ois hyvä, nyt kuvia paljon väärinpäin.
        - profiilikuvan (automaattinen) esitarkastus. tyyliin Google/Picasa

        HTTP-virheet asiallisiksi
        - nykyisellään 500, 502, 503, 404 virheet tulevat suoraan käyttäjälle ja vielä typerillä teksteillä tyyliin "Täällä ei ole mitään eikä ketään, mutta eipä hätää, muuta hakuehtoja". Varsinkin tuo 404 pitäisi olla helppo muuttaa selkokieliseksi, yleensähän johtuu siitä että profiili piilotettu/poistettu

        Mobiilikäyttö kuntoon
        - treffit aivan liian raskas sellaisenaan
        - haut eivät tule toimimaan koska mobiiliselain ei toimi kun PC:ssä. Jokaisen päivityksen jälkeen mm. haku toimii kuin olisi unohdettu jotain..
        - Laite/selain kirjo suurempi, pitäisi olla edes selvillä millä laitteilla ja selaimilla tuettu ja toimii.
        - Mobiiliversiot muistuttavat vain osin tietokoneille tehtyä palvelua, missä opastus mobiilipalvelua käyttäville??
        - enempää en erittele,, nykyisin mobiilikäyttö täysin mahdotonta.

        Näitä asioita on pyydetty ja odotettu jo yli puoli vuotta. @suomi24 tehnyt vain hukkakierroksia mm. viestittelyn uudistus.

        Treffien ohjeistus on päivittämättä. Taitaa olla peräisin tammikuulta? Ja vielä yksi pyyntö. Avointa keskusteluahan Suomi24 aina toitottaa. Laittakaa takaisin Treffeille oma keskustelupalsta ja mainostakaa sitä myös treffitpalvelun etusivulla jotta ihmiset sen löytävät."


    • tiedon anto??

      Voisitteko vastata mitä sille sähköpostille tehdään?Vastausta EI ole näkynyt täällä eikä vastauspostissa joten lopettakaa tuo ali arvioiminen!

    • wha?

      @Suomi24 Häh?! Mitä tapahtui?

      Täällä ei ole mitään eikä ketään.

      Vaan eipä hätää, ota uusi startti hakupalvelusta ja löydä parempaa seuraa.

      Kiva homma, koskahan alkaa taas pelittää?

    • en ole itsestäänselv

      Turha teille on palautetta laittaa, kun ette koskaan ole vaivautunut siihen vastaamaan. Taitaa olla huuhaata koko tuo teidän palaute järjestelmänne. Johan sitä laakin saisi, jos teiltä vastauksen laittamaansa palautteeseen saisi. Näitä keskustelujakin tänne avaatte vaikka millaisia, mutta eipä teistä sen jälkeen mitään kuulukaan vaikka täällä mitä kysyisi. Oikeinko vaan huviksenne tätä pyöritätte. Me käyttäjät ollaan teidän asiakkaita ja teidän pitäisi palvella meitä, eikä pitää meitä itsestään selvyytenä !!

    • Gona Kymjp

      Ensin treffit uudistui,,se meni persiilteen,,,ei toimi ,,reilu vuosi uudistuksesta...ja nyt sähköposti ,,se meni vielä enemmän persiilteen,,,Miksi tälläisia uudistuksia tehdään,???? kun ne ei toimi,,ja käyttäjät olemme kyllä antaneet palautetta..mutt ei mitään tapahdu,,Kyllä tämä suomi24 alkaa vetää viimeisiä tällä touhulla,,ja ihan oikein jos tämä ei ala muuttumaan..Oisi aika alkaa muuttamaan tätä mitä se oli 2012..kaikki toimi suht kivasti,,,no,,,kivasti ja kivasti,,mut nyt tässä ei ole mitään järkeä..ottakaa se lusikka käteen ja toimikaa,,,,mutta EPÄILEN,,,

      • Rekkuo5

        Niin e-kontaktissa noin 300 000 käyttäjää ja TOIMII,,EI MIKÄÄN töki,,näkee kaikki naisten profiilit omalta paikkakunnalta,,,mitä suomi treffit ei enää pysty tekemään,,viestittely toimii hienosti,,,Olen ihmetellyt kuka idiootti on suunnitellut nämä uudistukset trefeissä ja postissa......Ja kun ne ei toimi,,,ei mitään kommenttia suomi24:jltä???


    • uusi nuoto

      ei paranna ihmisten löytämistä keskenään millään tavalla...tai jos löytyy,haluan tietää miten. muutos oli turha,mutta sai kuitenkin pahan mielen suurelle väelle...kehitystä
      se on tuokin--ilmeisesti.

    • on kyllä menoa

      Viime marraskuussa poisti profiilin kun jumitti niin saakelisti niin nyt päätin tehdä uudestaan niin samantien jumissa. Eikö nyt oikeesti puolessa vuodessa ole tapahtunut mitään tähän asiaan liittyvää?

    • jahas1

      Koska pääsen Visakortilla maksamaan Treppit Plus maksua????? Tähän asti ei ole ollut siinä mitään vaikeuksia, mutta nykyään ei Visakortti käy.

    • Foorumeilla!

      Miksi käyttää treffejä. Foorumeillahan voi tehdä saman ihan yhtä hyvin. Kuten monet ovat jo huomanneetkin.

    • Ärsyttää pirusti!

      "Uutuus: Ihastuta vastapuolta erilaisilla lahjoilla!"

      Poistakaa tuo hiton lätkä viestien kirjoituskentän päältä!!!!

    • HÄH!

      @suomi24 Miksi Treffit ei toimi, palautettakaan ei pääse antamaan!?

    • Jookos pliis

      @suomi24 Voisitteko please korjata Treffien viat sen sijaan, että keksitte kaikenmaailman uusia painikkeita ja maksullisia palveluita, kiitos. Ärsyttää yrittää käyttää Treffejä, kun koko ajan tökkii...

    • Toimiiko toisilla treffit sivu? Ei ole toiminut pitkään aikaan mun koneella, lataa pitkään ja kun aukeaa, sivu vajaa, ei nä kuvat, osa tekstistäkin puuttuu.

    • 6+7

      Tää olisi hauska tietää. Liki kuukauteen ei tuo treffit ole toiminut, sen puoleen Chromella kuin Firefoxilla.

    • Pitää tehdä jotain konkreettista, kerätä nimlista, jolla pyrkiä lakiin: Jos ylläpidät netissä palvelevaa sivua, sen pitää toimia, muuten sanktioita!

    • näin on

      Oiskohan teidän koneissa kenties vikaa tai linjoissa ? Itsellä toimii Treffit sekä Posti (myös kännykkässä). Käytän molempia Firefoxilla. Mitään vikaa ei ole ollut pitkään aikaan.

    • 4+2

      Eipä kyllä ole vikaa koneella tai yhteydessä. Voisiko kuitenkin jos jollain muilla toimii, vika liittyä jotenkin yhteyteen. Minulla telefinlandin 3G.

      Kaikki muut suomi24 sivut toimii paitsi tuo treffit.

    • sheriffi kehiin

      Missä ylläpito?
      Kun ilmoittaa noista seksisivustoa mainostavista tytsyistä, mitään ei tapahdu koko viikonloppuun.

      Ne tekee 2000 viikonlopussa sisäänkirjautumista ollakseen aina etusivulla ? Eikö muita löydy juuri sisäänkirjautuneisiin?. EIkö todellakaan ketkään, muut noin 100000 jäsenestä kelpaa, kun aina noi seksisivy tytöt pääsee?

      Sheriffiä jolla on oikeus välittömästi poistaa profiili.

    • khgibgtyinvgjiöl

      happypancake.fi

      Paljon parempi ku suomi24 eikä maksa yhtään mitään.

    • eipä mitään uutta

      Hidasta, hidasta...

      The connection has timed out

      The server at treffit.suomi24.fi is taking too long to respond.

      The site could be temporarily unavailable or too busy. Try again in a few moments.
      If you are unable to load any pages, check your computer's network connection.
      If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure that Firefox is permitted to access the Web.

    • Korjatkaa viimein!

      Muistutukseksi!
      Treffit-palvelua ei ole viety eteenpäin sen suuron tuhon jälkeen.

      Alla jo vanha lista mitä palvelussa on korjattavaa (lainattu):

      "Tärkeimpänä toimiva haku
      - hakurajauksiin täydennystä: aktiivisuustietoon myös 12h ja 24h (ja 1 viikko)
      - hakuehdot talteen vanhan palvelun tapaan, nyt vain plus-käyttäjille
      - haun tulosten helpompi selaus ja avaaminen (vaikka profiileihin seuraava/edellinen toiminnot tms.)
      - Haussa paljon virheitä: samat profiilit toistuvat useaan kertaan, kuvallisten profiilien seassa kuvattomia profiileja, ONLINE-hakuun tulee proliileja jotka eivät ONLINE-tilassa.
      - Suurin virhe haussa on Kiikarissa ja Seksuaalinen suuntautuneisuus. Nyt haku ottaa oletushakuun tiedot omasta profiilista. Edelleen noin 2/3 profiileista tiedot puuttuvat, joten jäävät hakutuloksista pois jos hakijalla tiedot annettuna omassa profiilissaan. Haku ei tästä syystä oikeasti toimi muuten kuin joko poistamalla tiedot myös omasta profiilista tai muuttamalla joka hakukerta hakuehtoja ja poistaa mainitut hakurajaukset. HAKU EI TOIMI!!!!

      Toisena toimiva viestittely
      - tieto siitä onko viesti luettu, onko vastaanottaja kirjoittamassa vastausta kuten oikeissa chatti-palveluissa
      - selaimen välilehden otsikkoon tieto saapuneista viesteistä kuten vanhassa Treffit-palvelussa oli. Suluissa viestien lukumäärä
      - viestiketjujen 'siivous', ts. ketjujen pitäminen lyhyinä, vanhemmat arkistoon
      ei siis aina koko ketjun heittoa vaan vaikka ketjusta 2 viikkoa vanhemmat tms.
      - myös omat kuvat viesteihin, nythän ns. typerät flirttikuvat.
      - viestien poisto viimeinkin. nykyisinhän ne vain katoavat piiloon.
      - viestittelyssä paljon virheitä, mm. viestien järjestys ja tuplaviestit

      Etusivu uusiksi
      - reaaliaikaiseksi, nyt kaikki päivittyy jollakin viiveellä
      - typerät listat uusista, viimeksi kirjautuneista, profiilia katsoneista ja
      ihanneprofiileista sellaisiksi että saa suoraan avata myös pitkän listan
      jossa pääsee selaamaan niin pitkälle kuin haluaa noita listoja.
      - megafoniin vain naaraita TAI uroksia, siis niitä mitä hakemassa. Megafonin jonotusajat kohtuullisiksi. Dynaaminen jonotusaika.
      - etusivun listoihin mahdollisuus rajata omilla hakurajauksilla

      Profiilit uusiks
      - viimeinen kirjautuninen näkyville profiilin nimen alle näkyviin kaikille
      - tilastot pois kokonaan tai vähintään näkymään vain omaan käyttöön
      - profiiliin ns keltainen lappu jossa näkyy milloin olen jossakin
      kontaktissa ollut: edellinen viesti, flirtti, käynti. Ja sama toistepäin.
      milloin profiilin hlö käynyt minun profiilissa, laittanut viestin, flirtin.
      - em. keltaisesta lapusta linkit suoraan viesteihin ja flirtteihin ko, profiilin kanssa.
      - kuvien katseluun zoomaus ja toimiva selaus
      - mahdollisuus ruksia profiili niin että ei enää näy haussa, ei missään listoissa.

      Profiilien muokkaus
      - tekstilaatikot isommiksi
      - Kuvan rajaukseen selkeyttä, nyt paljon oudosti rajattuja kuvia, mm. pää pois??
      - Kuvan kääntö ois hyvä, nyt kuvia paljon väärinpäin.
      - profiilikuvan (automaattinen) esitarkastus. tyyliin Google/Picasa

      HTTP-virheet asiallisiksi
      - nykyisellään 500, 502, 503, 404 virheet tulevat suoraan käyttäjälle ja vielä typerillä teksteillä tyyliin "Täällä ei ole mitään eikä ketään, mutta eipä hätää, muuta hakuehtoja". Varsinkin tuo 404 pitäisi olla helppo muuttaa selkokieliseksi, yleensähän johtuu siitä että profiili piilotettu/poistettu

      Mobiilikäyttö kuntoon
      - treffit aivan liian raskas sellaisenaan
      - haut eivät tule toimimaan koska mobiiliselain ei toimi kun PC:ssä. Jokaisen päivityksen jälkeen mm. haku toimii kuin olisi unohdettu jotain..
      - Laite/selain kirjo suurempi, pitäisi olla edes selvillä millä laitteilla ja selaimilla tuettu ja toimii.
      - Mobiiliversiot muistuttavat vain osin tietokoneille tehtyä palvelua, missä opastus mobiilipalvelua käyttäville??
      - enempää en erittele,, nykyisin mobiilikäyttö täysin mahdotonta.

      Näitä asioita on pyydetty ja odotettu jo yli puoli vuotta. @suomi24 tehnyt vain hukkakierroksia mm. viestittelyn uudistus.

      Treffien ohjeistus on päivittämättä. Taitaa olla peräisin tammikuulta? Ja vielä yksi pyyntö. Avointa keskusteluahan Suomi24 aina toitottaa. Laittakaa takaisin Treffeille oma keskustelupalsta ja mainostakaa sitä myös treffitpalvelun etusivulla jotta ihmiset sen löytävät."

    • perspölli

      HERÄTYS YLLÄPITO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! olen lähettänyt monta viestiä teille koska..olette jäähdyttäneet minun profiilini syystä koska siinä on muka asiatonta teksti..paskan marjat ei mitään asiatonta ollut tekstissä.....mikä on syyy...??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

    • Jäätynyt

      Täysin sama ongelma kuin edellisellä!
      Eikä mitään vastausta mistään!!!

    • Virheilmoitus

      Voisitte jo korjata tuon sivutusvian.
      Siis esimerkiksi maailmanmeno-palstalla on helposti nähtävissä miten sivujen 1 ja 2 välissä on ajallinen aukko, johon mahtuu ilmeisesti yhden sivun verran ketjuja.
      Epäilen siis, että teillä on siellä sellainen virhe, että sivu "2" onkin oikeasti sivu "3".
      Lienee hyvin yksinkertainen korjata.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      244
      2273
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      163
      1471
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      54
      1315
    4. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      74
      1075
    5. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      3
      1049
    6. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      78
      960
    7. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      212
      949
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      45
      855
    9. Kohta me ei enää nähdä :(

      En pääse enää uppoutumaan silmiisi enkä kuunnella ihanaa ääntäsi. Elämä on pstä.
      Ikävä
      39
      679
    10. Kärsämäki rosvojen ja tuhopolttajien kylä?

      Poliisi ampui uhkaava miestä Kärsämäellä. Ja vasta joku poltti rivitalon. Mikä riivaa Kärsämäkisiä? Joko tuulimyllyjen
      Kärsämäki
      15
      670
    Aihe