Onko ihan pakko

pitää sitä

koiraa irrallaan kotipihalla, vaikka se ei siellä pysy? Ei ole kiva kävellä ohi pikkukoiran kanssa kun iso koiraa hyökkää pihasta tielle hampaat irvessä ja kuono rutussa. Kunnon koulutus koiralle tai vaihtoehtoisesti kiinni pitäminen.

9

174

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • rrrrrrakkine

      Mikähän siinä onkin, että aina siellä missä asun on joku sakemannin johdannainen AINA pihassa irti, useemmin sen vieressä. Yleensä tyypin omistaa uhoava äijä tai muuten vaan tyhjäpäinen. Uhoavaan ämmäänkin kyllä törmännyt. Aina löytyy joku hyvä selitys, vaikka "vittuako kävelet tästä" vaikka hyppii ko. koira tiellä ilman kävelijöitäkin. Ihmettelen ettei kukaan ole päälle ajanut, arvelin tässä jo ryhtyä työkseni tähtäämään. Omat koirani eivät ole pieniä, eikä tuo nykyinen häirikkömme ole vihainen, mutta uros ja omat kanssa. Aina saa naama norsun vitulla kävellä ohi siitä. Jos ei tiellä hypi koira niin vähintään isäntä rähisemässä siitä että löinkö koiraa. Oon kyllä kepillä juntannu eräänkin kerran, antaa nyt meidän kulkea ohi, mutta hiihtää perässä tovin. Kaverin koira latasi kerran suoraan kiinni ja koira juos isännän jalkojen välistä kotiin, siitähän se riemu ratkesi. En kehtais omilleni opettaa raivoomista ja muiden syöntiä, mutta se alka pikkuhiljaa olemaan ainut vaihtoehto.

      Suosittelen sinnekin jotain keppiä, kiveä tms. millä nakkaat, jotta saat kävellä rauhassa ohi! Omistajallekin voi toki sanoa että onko liikaa vaadittu, että sais rauhassa kävellä ilman riehuvaa koiraa tai isäntää tiellä. Harvemmin vaan tuntuu auttavan...

    • zenmaster

      Väärä palsta itkeä...menkää tuonne yleistä koirista, niin saatte siellä enemmän tukea valitukseenne. Niin ja turha noista on täällä muutenkaan täällä itkeä, vaan ilmoita poliisille, sillä ei koiraa valvomatta saa pitää irti edes omassa pihassaan.

    • Rähisevät sakut niin ihan oikea palsta.

      Niin täälläkin; naurettavan riuku-aidan takana rähisevä rakki, jonka ei tarvitse edes ottaa vauhtia hypätäkseen aidan yli.
      Pitäisköhän laittaa kumpaakin päähän tietä kiertotie-ohjeet, että jos kulkija kuulee sakun räkytystä siltä tieltä. Paitti ne huonojalkaset vanhukset pikkukoiriensa kanssa ei välttämättä jaksa aina lähtä kiertämään.

      Ja se oli vain yksi niistä monista, eihän täällä enää nykysin muita olekaan kuin huonosti käyttäytyviä sakuja.

    • Samoilla linjoilla

      zenmasterin kanssa,koska nuo omistajat tuskin täällä sakupalstalla pyörii.Onko Vitikonpaarustaja tuo koira hypännyt ton aidantekeleen yli? Tuli vain mieleen sellainen asia,että vuosia sitten meillekkin rakennettiin uusi aita,ja kun vanha oli purettu pois,niin koira ei ylittänyt aidan kohtaa kertaakaan sinä aikana ,kun aitaa ei ollut=) Vaikkei yksikään noista itsellä olleista ja olevasta ole kiinnostunut ohikuljioista ja hedän hauveleistaan,niin silti tykkään että piha on aidattu,se on kuitenkin sellainen varmuusjuttu.Aloittaja ehdotti kiinipitämistä,minä suosittelisin mieluummin tarhaa.

      • Ne muut koirat ei ole juuri sinun koirasi, joku hahmotusvaikeus? Kyllä olen muutaman kerran komentanut irtosakun takaisin pihalleen. Ja toisesta pihasta valkoisenpaimenkoiran, jne.

        Se että joku on onnistunut shoppaamaan jonkun rakkimuksen, ei tarkoita että samalla olisi tullut näkemystä koiran pidosta:
        Sitten kukkahatut laittoivat koiran naruun; koira oli juuri ja juuri päässyt aidan yli, ihme ettei jäänyt mahastaan terävien riukujen päälle, siinä se reppana sitten seisoi pää kiinni aidassa, tiukasti narun pitämänä...

        70% koirista on vääränlaisilla omistajilla.


    • Samoilla linjoilla

      Joo,eihän ne tosiaan ole minun koiriani,ja sori jos oli nyt väärä kommentti,mutta käsitin tämän olevan sakupalsta.Eikä ikävä kyllä minulla ole valittamista näistä kolmesta muusta sakusta ,jotka lähistöllä asustaa,mutta palaan heti kertomaan jos näin käy:) niin pääsen sitten ketjuun mukaan.

    • Tietyn rodun edustajien häiriökäytös ei muka kuulu ko. rodun palstalle...?! xDDD

    • Toki kuuluu

      Mutta kuten edellä todettiin,suuri määrä (ei aivan noin suuri 70%) on tosiaan vääränlaisilla omistajilla,ja sillehän ei "tosiharrastajat" voi mitään.Ja kuten myös edellä mainittiin,noiden ongelmakoirien omistajat tuskin tätä lukee.Joten eihän tässä paljon muuta tehtävissä kun porukalla siunailla taas rähiseviä sakuja.

    • zenmaster

      Joo joo, mutta ihan turha täällä noita juttuja on myllyttää! Jos joku jättää koiran pihalle irti vartioimatta ja se sieltä hyökii toisten koirien kimppuun, niin se on poliisiasia, eikä ne itkut täällä mitään auta. Koiran vihaajat sitten voivat mennä hakemaan terapiaa ja tukea jostain muualta. Ne voi yrittää hankkia ihan oikean elämän, niin kuin töitä, tyttö/miesystävän ja sen sellaista, niin ei tarvitse täällä skitsoilla. Taisi tulla seinä vastaan tuolla yleistä koirista palstalla, niin sitten tullaan tänne pätemään ja vinkumaan. Hauskaa ja merkityksetöntä loppuelämää teille vatipäät.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1505
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      170
      1203
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      104
      1060
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      937
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      82
      870
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      66
      793
    7. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      40
      767
    8. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      743
    9. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      738
    10. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      58
      721
    Aihe