voiko jättää

ldldldl

Mitenkäs olette tehneet, jos aika on niin tiukilla, ettei paljoa kerkeä yhdistelmäkoneen kanssa venkslaamaan. Siis, oletteko jättäneet koneeseen puhtaan veden valmiiksi seuraavaa kertaa varten? Minkä merkkinen kone sinulla on käytössä?

9

243

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vivia2

      Täytän aina edellisenä päivänä valmiiksi koneen ja vien yöksi latautumaan (jos mahdollista) koneen lähemmäs aluetta jonka aion koneella ajaa. Sitten vain aamulla otan sen sieltä kayttöön. Tyhjennän koneen aina käytön jälkeen koska ei ole hyvä jos vesi jää useiksi päiviksi koneeseen limottumaan. Minulla on comacin kone käytössä.

    • siivoooja

      Jätän vain siinä tapauksessa, että tiedän käyttäväni konetta heti seuraavana päivänä uudestaan. Ja jos en sitten käytäkään, niin tyhjennän ja putsaan sen silloin seuraavana päivänä. Mutta jos käyttäisin konetta normaalisti joka päivä, en pitäisi vettä koko ajan sisällä. Silloin ehkä samalla tavalla joskus satunnaisesti, jos tiedossa olisi erityisen kiirettä tai säiliö olisi erityisen täynnä tms. Yleisesti ottaen sen on kuitenkin hyvä kuivua kokonaan välillä. Käytän tällä hetkellä Taskin ja Comacin koneita.

      Ja jokainen, joka on joskus vahingossa unohtanut sen likaisen veden koneeseen tietää, että sitä ei ainakaan kannata tehdä. Yhhh... :D

    • ...

      Likavedet pois joka käyttökerran jälkeen ja likatankin huuhtelu. Puhdasvettä ei tarvi lorottaa pois joka päivä vaan käyttää sitä niin kauan kuin se riittää, mutta esim. viikonlopuksi se kannattaa valuttaa pois ja huuhdella tankki ettei ala haisemaan eikä tankkiin kerry sitä limaista tuntua joka tulee siitä jos vesi on siellä liian kauan. Kannattaa jättää myös ne letkut ja luukku auki että ilma pääsee kulkemaan eikä se jää märäksi sisältä.

    • Anonyymi

      Hirveästi menee aikaa, jos kunnolla puhdistaa koko koneen. Kuinka usein te pesette koneen laikan ja pesettekö sen käsin vai voiko pestä koneessa? Jos voi pestä koneessa, niin täytyykö pestä yksistään? Entä puhdistatteko jokaisen käyttökerran jälkeen kaikki irroitettavat osat?

      • Anonyymi

        Laikka käytön jälkeen yksin koneeseen 40 asteeseen. Koneen pyyhin liinalla, myös imujalan jos ei irtoa helpolla. Likavesisäiliön harjaan kerran kuukaudessa. Vetoalustat yleensä vaan huuhtelen.


    • Anonyymi

      Likavedet alkaa kansi kiinni äkkiä haista, ja limottumaan. Kannattaa huonompi harja koneen pesua varten varata. Jos oikein mustaksi pinttynyt säilö on, voi kokeilla liottaa yön yli yleis puhdistus aineella.

    • Anonyymi

      Yleensä ei koneen huoltoja ole laskettu työaikaan, ja sollilla kerran ylimielinen pomo sanoi että siihen kuuluu palkaton apu aika, eli omalla ajalla pitäs koneita pestä.ei kiitos, pakko joskus nopeasti hommat huitoa jos mitään apua ei kuitenkaan tule.

    • Anonyymi

      Aika paljon on kiinni siitäkin, millainen kohde on. Jos on kovin likaiset lattiat ja likavesi on ihan mustaa niin joutuu kyllä koneen putsaamaan kauttaaltaan kunnolla. Aikaa vieväähän se on.

    • Anonyymi

      Valutan aina likaliemet pois,huuhtelen likavesisäiliön,imujalan kumit,imuletkun,tyhjennän keräinkaukalon ja huuhdon vaakaharjat. Lopun puhdasveden käytän luuttuamiseen hallissa,ja huuhdon sillä lopuksi vielä froteen.
      Ei mene hukkaan. Koneen jätän ilman vesiä muuten lähtökuntoon. Jos jättäisin säiliöt auki,siellä ois enemmänkin ruostetta... ( Teollisuudessa)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 150
      4275
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      113
      3864
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      23
      2651
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1881
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1747
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1639
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      19
      1625
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1543
    9. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      91
      1521
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1501
    Aihe