Kokemukseni PartyPokerista

ureakefalis

Niin varaudun heti alkuun siihen että joku mikropöytieni-ammatimies kertoo miten pitää pelata. Taustoja, pelailen silloin tällöin livepelejä eri kasinoilla, Helsinki, Tukholma ja Malmö pääasiassa tasoilla nl100-2000 riippuen kuinka paljon on pelaajia.

Avasin tilin ja talletin rahaa Partypokerille ja oma tyylini on aina kotiuttaa rahat pelaamisen jälkeen omalle tilille. Tämä olikin nähtävästi virhe. Alkuun vedin tiliä hienosti tasoilla nl 50-nl400. Usein päädyin pelamaan muutamaa nl 400 pöytää. Muuten tason jakajana oli mielestäni nl200, siellä ollaan jo paljon luovempia taktiikkojen suhteen. No itse aloin kiinnittämään huomiota siihen, että sain vetokäsiä esim. saletti väri (siis a itsellä) ja suoran vedon samaan aikaan, muutaman kerran useampaan pöytään samanaikaisesti. Nämä eivät sitten osuneet oikeastaan koskaan varsinkaan isommissa poteissa. Sitten alkoi tulemaan tilanteita joissa sain taskukallet täydennettyä kärkisetiksi flopissa tasolla nl400, floppiin oli jo vedetty kunnon reissut ja vihu tyhjällä, 58 s padat kädessä, pöydässä yksi pata ei suoran vetoja ja kaveri veti potin reissun, mikä sopi omaan silloin pelaamaani tyylin ja kaveri siis oli agre ja olin pannut bluffi herkkyyden merkille. Siihen sitten paukautin ai johon maksu salaman nopeasti, meillä oli molemmilla noin 800-900 pöydässä eli potti ihan ok. No mulla kärki setti kaverin tyhjää vastaan....no runnerrunner väri ja odottelin jo pottia itselle,kunnes katoin mitä v...a. No jatkettiin sitten pelaamista ja huomasin useammin ja useammin että omat vedot ei osu, flopatut setit, värit suorat häviää runnerrunner miehille liian usein...en jäänyt odottelemaan milloin todennäköisyydet alkaa kääntämään rahavirtaa jälleen takaisin.

No kysyin asiakaspalvelusta miten voi mennä näin ja kysyin olenko profiloitu depoavaksi pelaajaksi , koska nostan rahat aina pois ja talletan uutta tilalle. Tälläinenhän on ihannekaveri peliyhtiölle. Niin asiakaspalvelun Petra vastasi lyhyesti...yes you are....tähän loppui mun pelaaminen tuolla saitilla, Niin miksi en tajunnut tuota aiemmin ja olisi pitänyt rahoja aina siellä..no siksi kun en osannut mokomaa pelätä. Itsellä kestää perse nämä mutta ottakaa joku toinen opiksi ettei noin kannata tehdä. Toisaalta uskon tämän jälkeen että tuo profilointi ei ole ainut tapa maksimoida pelitalon tuloja, ja siinä ei ole mitään väärää, se on vain yritystoimintaa. Kuka meistä ei tekisi samaa jos se olisi mahdollista ? Säätelystä et jää kiinni, koska eri tilanteisiin saadut ohivedot saadaan häviämään omaan valvontaan.

Niin jäi noista omista vielä sekin että muutaman kerran bluffasin isossa pöydässä vaikka reipas aloitukseni oli mennyt pieleen ja päätynyt vetämään riverin jälkeen all in jonka vihu maksoi a hailla ilman kunnon kikkeriä...niin itsellä oli KQs niin epäilen että osa pelaajista jopa näkee toisten kortit.

5

144

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • > Säätelystä et jää kiinni, koska eri tilanteisiin saadut
      > ohivedot saadaan häviämään omaan valvontaan.

      Tämä oli kyllä ihan uusi selitys sille, mikseivät nuo näy tilastoissa. Ei tosin järjen hiventäkään tuossa väitteessä, mutta onhan se uusi selitys.

      Yritetään: pelaajat keräävät itselleen huomattavia määriä dataa pelaamistaan käsistä. Siinä näkyvää säätelyä ei saa piiloon, oli omaa valvontaa kuinka paljon tahansa.

      Muuten, mitä vikaa siinä on, että sinut on profiloitu depoavaksi pelaajaksi? Sitähän sinä käsittääkseni olit.

      • ureakefalis

        Kiitos asiallisesta kommentista. Niin tuossa on vastakkain oma kerätty statistiikka vastaan koko yrityksen kaikkia pelaajia koskien kerätty data. Uskon että softaa viilaamalla voidaan tulevat tilanteet suunnitella niin että jakauma on normaali ja kuitenkin saadaan peliä aikaiseksi. Esim kukaan ei olisi tuossa kk tilanteessa ollut vetämättä kaikkia. Tuo oli ensimmäinen jossa heräsi epäilys, muita sitten tulikin.

        niin tuosta profiloinnista sen verran, että huono pelaaja tai esim peliongelmainen joutuu depoamaan jatkuvasti lisää uutta rahaa peliin. Tämä taas on tila jossa yritys voi halutessaan lypsää lehmän kuiviin. Se vaan on raadollista.

        ei jäänyt itselle sellaista kuvaa että nettipelejä tuolla olisin jatkanut. Eipä taida tuo raykään houkutella noilla tasoilla ja pelaajamäärillä. Eipä taida olla livepokan voittanut....helsinkiin vaan kynimään polin poikia...


    • Epätoivotoivoankka

      Miten partypokeriin tehdään pelitili?
      Luin, että uusia suomalaisia pelaajia ei enää anneta tehdä sinne tiliä...

      • Joskus muinoin kun jenkit sai pelata party oli hyvä paikka. Senjälkeen kun jenkit lähti paikka kuoli. V Kokeile pokerstars mielummin . se on ainoa paikka vielä jossa on hyvin pelaajia.


    • juham82

      Mä alotin Partylla pelaamaan 2008. Miinuksella oon vielä, mutta tänä vuonna toistaseksi plussalla yli 500$. 2 viikon aikana oon pelanu yli 10K kättä NL 10$ ja 25$ pöydissä. Rolli reilu kilo. Fisuja näyttää riittävän ainakin noissa pikkupöydissä :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      69
      1812
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      164
      1459
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1252
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      125
      1245
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      49
      1150
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      261
      935
    7. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      922
    8. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      106
      877
    9. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      99
      805
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      674
    Aihe