HÄN KAIPASI ISÄLLISTÄ KURITUSTA

Riski jätkä

Törmäsin yhden nuorenmiehen ilmoitukseen, jossa hän etsi isällistä kurittajaa. Päätin tarttua toimeen. Parikymppinen kaveri, jota kutsun tässä Pojaksi, alkoi soutaa ja huovata asiansa kanssa. Ajattelin, että jos tyyppi on ihan ilmoituksen laittanut asiassa, niin kyllä hänet silloin pitää piiskat. Alkoi viestisota.
Lopulta hän laittoi tiedon, että viimetipassa aina rohkeus pettää. Oikeastaan olisi hyvä, jos joutuisi vaikka vankilaan ja samaan selliin piiskaajan kansa, silloin homma tulisi hoidettua. Ja jos kokemus olisi inspiroiva, niin toiminta voisi jatkua.
Laitoin tiukan kirjeen, jossa tein selväksi, että hänen on tultava tapaamaan minua, taikka tulen etsimään hänen kotipaikkakunnalleen. Sen verran minulla on tietoja, että niiden avulla hän varmasti löytyy ja sitten minä joudun piiskamaan hänet siellä. Jos kerran jokin asia kiehtoo, niin se on silloin katsottava loppuun, eikä vain vinguttava koko ikänsä. Ei ole mitenkään vaarallista, jos minä vähän vitsalla ripsin pakaroille. Eikä hän ole läheskään ensimmäinen, jolle minä olen niin tehnyt.
Poika lupasi tulla, mutta jos homma menee asiattomuuksiin, niin hän häipyy paikalta. Minä tiesin mitä hän halusi: vitsaa pakaroille, tarvittaessa voimakeinoin, mutta sitoa ei saanut, eikä mitään nivelien paikoiltaan vääntelyä sallittu. Turvasanan saa unohtaa, hän kyllä homman tarvittaessa lopettaa. Ja jollei kemiat synkkaa, niin koko toimitus perutaan.
Vihdoin koitti päivä jolloin pojan piti saapua. Vaikka todennäköisyys sille, että hän peruisi tulonsa oli suuri, aloitin valmistelut. Hain metsästä muutaman vitsan, maksimipituus 60 cm. Yhden laitoin pöydälle maljakkoon ja muut vesiastiaan vaatehuoneen puolelle. Kävin suihkussa, pukeuduin siniseen kauluspaitaan ja mustiin farkkuihin. Tutkin peilin edessä paidan sopivuutta. Koukistin käsivartta kangas kiristyi hauiksen kohdalta tiukaksi, mutta ei ahdistanut liikaa. Vedinkeuhkot täyteen, paita oli ihon myötäinen, mutta ei liian kireä. Lopuksi käärin hihat, katsoin peilistä, kuinka ylös ne oli sopiva jättää, jotta kyynärvarsi näyttäisi mahdollisimman voimakkaalta. Tällainen valmistelu oli psykologiaa, Poika oli kuvaillut itseään lihaksikkaaksi, tosin hän ei enää urheillut, niin kuin nuorempana. Jos hommassa joudutaan vääntöön, niin on minulle eduksi, että Poika mieltää vastustajan vahvaksi mieheksi. Sellainen aiheuttaa epävarmuutta ja syö voimia.
Tiesin olevani sen veran voimissani, että yli 90 % parikymppisistä saisi minulta tarvittaessa selkäsaunan, muutama ottaisi sen lähestulkoon vapaaehtoisesti, jos jäisi kahdestaan kanssani samaan huoneeseen. Mutta Poika oli erikoistapaus, hänet olin päättänyt piiskata polven päällä pidellen. Jos hän osoittautuu kovin voimakkaaksi, niin homma saattaa mennä painiksi, mutta piiskaus hoidetaan kuitenkin jollakin tyylillä.
Puolelta päivin pihaan ajoi auto ja siitä nousi sopusuhtainen vaalea nuorimies, n.180 pitkä. Menin ovelle vastaan ja esittäydyimme, hän astui sisälle ja minä vedin oven kiinni ja kiesin avainta lukossa. Poika vilkaisi minua, minä kynsäisin korvallistani. Hänen silmistään näin, että hän huomasi hauikseni. Ensimmäinen piste tuli minulle. Juotiin kahvit ja tarinoitiin. Vaikka Poika oli varma puheistaan, niin kuitenkin hän alkoi heti kierrellä, kun ruvettiin puhumaan piiskoista. Päätin ottaa pojasta henkisen voiton.
– Huomasit varmaan, että ovi on lukossa, sinä olet nyt vankilassa. Etkä täältä lähde, ennen kuin minä olen sinut piiskannut.
– Saattaa olla, että lähden.
– Sä olet tänne piiskattavaksi tullut ja minä hoidan sen homman nyt.
Otin tiukan otteen hänen ranteestaan ja puristin tosissani, vaikka esitin ajattelevani aivan muuta ja sanoin. – Jotkut haluavat riisua itse housunsa, useimmilta minä riisun omakätisesti. Saat valita.

11

1863

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Riski jätkä

      Hän ei sanonut mitään, vaan yritti irrottaa rannettaan otteestani. Ei onnistunut. Toinen pinna minulle! Minusta tuntui, että Poika oli jo melko huolestunut.
      Tartuin oikealla kouralla häntä niskasta kiinni ja painoin hänen päänsä jalkojeni väliin, niin että vasen reiteni oli hänen rintansa alla ja oikea reiteni painoi hänen niskaansa. Se on sellainen pihti josta ei karata, varsinkin kun väänsin häneltä kädet selän taakse ja lukitsin kummankin käden sormia kouraani. Sellaisesta otteesta eivät sormet irtoa millään ja kädet ovat täysin poissa pelistä. Minulla oli oikea käsi vapaana, sillä aloin päästelemään Pojalta vyötä ja aukoman farkkuja. Kiirettä minulla ei ollut, sillä nuorimies oli täysin minun hallinnassa. Sen kuuli niistä V-alkuisista sanoista ja mölähtelyistä, joita häneltä pääsi. Toimin kuitenkin rauhallisesti ja päättäväisesti, koska tiesin, että reiteni ei häntä vahingoita. Housut olivat kohta alhaalla ja kauniin muotoiset pakaralihakset tanssivat villisti Pojan potkiessa jaloillaan. En malttanut olla taputtelematta niitä vähän. Tunne oli mahtava, aika vähällä oli pistänyt Pojan tähän tilaan, saattoi olla melkoinen ylläty kaverille ja häpeä hiipi mieleen. Jopa aikuinenkin mies saattaa murtua itkuun tässä tilanteessa, kun tajuaa, ettei voi enää mitään.
      En minä Poikaa siihen piiskannut, vaan nopealla liikkeellä tempaisin hänet syliini ja lukitsin vasempaan kainalooni. Se on mukava tapa pidellä nuorta miestä aloillaan. Kurkottelin pöydältä piiskan ja räpsäytin vaaleille sileille pakaroille. Siitä Poika nousi niin raivoisaan taistoon, että minun oli pakko nosta vasen jalkani pitelemään hänen jalkojaan aloillaan. Räpsäisin uudestaan ja taas alkoi ankara vääntö. Tämä on minusta koko piiskauksen hienoin kohta, kun vastustaja yrittää tosissaan vapautua. Silloin aistii hänen epätoivonsa ja sen kuinka hän pikkuhiljaa luisuu kurittajan määräysvaltaan. Vitsa heilahtaa harvakseltaan ja väliajat minä keskityn pitelemään Poika aloillaan ja nautin hänen lihaksikkaan vartalonsa taistelusta. Hän ei ole kuitenkaan treenannut ja siksi uupumus koittaa nopeasti. Nyt hänet on helppo pitää aloillaan ja piiskaus alkaa. Noin parinkymmenen iskun jälkeen hän alkaa itkeä ja pyydellä minua lopettamaan. Minusta hän on saanut asiallisen määrän, joten lopetan ja päästän hänet otteestani. Hän ei uskalla edes sanoa mitään.
      Tästä eteenpäin minä olen hänelle hellä ystävä ja suojelija, jonka apuun hän voi aina turvautua. Noin puolen tunnin kuluttua Poika on niin rauhoittunut, että näen hänen katseestaan, että hän haluaa kysyä jotakin, joten rohkaisen häntä:
      – Paljonko sinä nostat penkistä?
      Olen tottunut sellaiseen kysymykseen, joten minulla on vastauskin valmiina, enkä yhtään valehtele.
      – Vajaat 200, luulisin.
      – Oot sinä helvetin riski jätkä!
      En viitsi sanoa, että piiskatuista aina tuntuu siltä ja että piiskaus on tekniikkalaji. Ja että piiskaus onnistuu suhteellisen vähäisellä ylivoimalla, jos homman osaa.

    • Master.

      Juurikin näi se menee ja etenee.

    • poika12345

      Hieno kirjoitus kiitos. Olisi mukava kokea vastaavaa.

    • toyeuta haaveesi

      No mikset oika kokeile, haaveilet täällä usealla palstalla, monenmoisesta - miksi haaveilet, toteuta haaveesi, älä tyydy fantasioimaan.

    • poika 23

      Piiskaajat vähissä -kunnolliset-. Ja meitä pttskaa tai remmiä haluavia suhteessa paljon.
      Muutama vuosi sitten koitin, kaverin kanssa joka halusi myös piiskaa, toistemme ruotimista. Leikiksi meni. Piiskurin täytyy olla vahvempi vanhempi ja omata piiskaajalle ominaisen auktoriteetin. Kuten isä-ukko aikoinaan, SIINÄ EI !&V: SÄLLI KUN VIGAHTI KERRAN JA HUOMASI OLEVANSA MUNASILLAAN UKON POLVELLA ja remmi alkoi laulaa, ei auttanut armonpyydöt, ei itkunväännöt, ukko määräsi tahdin. Harvoin sitä tuli mutta sitten sitäkin ankarammin ja aina syystä. Velimies remmitettiin vielä 17v. ja se kuva on piirtynyt aivoihini, niin että housuissa alkaa aina paineet tuntua kun sitä muistelen.
      Voi kumpa pääsisin vielä oikean piiskurin kynsiin tai kunnon sub koulutukseen.

      • Yöllä surffaaja

        Netissä on paljon aiheeseen liittyviä pätkiä kaikkien nähtävänä, muta ei niissä ole yhtään realistisen tuntuista. Realistisella tarkoitan suunnilleen sen tyyppistä tapausta, kuin poika 23 kuvailee. Vai onko joku löytänyt?


      • fetissimies
        Yöllä surffaaja kirjoitti:

        Netissä on paljon aiheeseen liittyviä pätkiä kaikkien nähtävänä, muta ei niissä ole yhtään realistisen tuntuista. Realistisella tarkoitan suunnilleen sen tyyppistä tapausta, kuin poika 23 kuvailee. Vai onko joku löytänyt?

        Kyllä on - kokeile vaikka dissiblie4boys, tai master belt and gay boys, -leiki sanolla kokeile eri muotoja piskaa, raippa, orja poikaa, taö poikaa and, and...kyllä löytyy ja tosi kovia juttuja ja sitten tietysti niitä feikkejä, jotka voi sivuttaa katsomatta, pelkkää pelleilyä. Muista siis ei hakuja Suomeksi vaan enlanniksi.


    • Vt-holhoaja

      Piiskaajia on todella harvassa, olisiko syy siinä, etteivät he ole huomanneet miten hienoa on antaa isän kädestä nuorelle miehelle. Jotkut piiskattavat saattavat olla aluksi jopa ylimielisiä ja tuumaavat, että minä tässä vähän löysäilen, niin pääset alkuun. Mutta vähän aikaa kun räpsii, niin he huomaavat olevansa täysin toisen otteessa ja yrittävät vapautua siitä, ponnistavat aivan tosissaan, mutta mikään ei auta. Olen ottanut pojan vasenpaan kainalooni ja istun penkillä, jonka reunassa on vahvistus, josta saan lujan otteen. Jotta poika pääsisi ylös, hänen pitäisi jaksaa nostaa ilmaan itsensä, minut ja n. 20 kg painava penkki. Jaloillaankaan hän ei pystu ponnistamaan eteenpäin, sillä istun niin lähellä seinää, että hänen päänsä on seinässä kiinni.

      Pitää olla melkoisen riski kaveri, jos siitä aikoo irti päästä ja tämä nuori jätkä ei ole sellainen. Räpsin harvakseltaan ja aistin pojan tilaa, ylimielisyys lähtee, kaikkivoipuus karisee, voimatkin ovat hävinneet jonnekin ja aikuinen on muuttunut jälleen keskenkasvuiseksi. Vaikka piiskattava rääkäisee turvasanan, niin en minä häntä irti päästä, piiskaaminen kyllä loppuu. Siiten vasta hän vapautuu, kun osaa kertoa mitä hänelle tapahtuu, jos hän vielä törttöilee.

      Tietenkin poikaa hävettää hirveästi piiskan saanti, se on aivan oikeaa häpeää. Toisten kasvoista loistaa kunnioitus häpeän lisäksi. Joku on ihmeissään, kuinka tuo tapahtui, hän on sentään jengin vahvin jätkä. Silloin en malta olla kysymättä, että koitetaanko uudestaan? Uusintaa ei ole tarvinut ottaa. Mutta häpeää pitää paikkailla. Kerron pojalle, että hän pisti niin kovasti hanttiin, että tuskin kukaan toinen häntä ennen. Jos hänellä olisi tekniikka hallussa, niin olisipa paha piiskata noin riskiä kaveria.

      Nolottaa hieman narrata tuolla lailla toista, koska totuus on, että tuosta kaverista ei ainakaan 30 vuoteen tule niin vahvaa, ettenö minä saisi häntä piiskattua.

      Uusijoitakin ilmaantuu, he valitsevat perinteisen kaavan. Eli piiskaa pyllylle väkisin. Yksi junttura on käynyt kolme kertaa, hän ei tajua kuinka on mahdollista, että hänet piiskataan. Se kaveri jännittää sen verran, että on melko helppo tapaus.

    • hyvin-piiskattu-

      Vanha aloitus, mutta niin todentuntuinen ja hyvin kerrottu, että täydet pisteet. Tuollaisia miehiä pitäisi olla paljon enemmän, jotka tekisivät eivät meinaisi.

    • Iloa-piiskaamisesta

      Olen nähnyt netissä sellaisiakin kirjoituksia, ettei saisi pistää vastaan, piiskaaja ihan loukkaantuu, jos joku tohtii uhmata hänen auktoriteettiään. Kuitenkin on myös sellaisia piiskattavia, että heille pääasia on se väkisin, itse piiskaaminen on sivuseikka. Tällaiselle kaverille ilmeisesti riittäisi se, että hänet ottaisi polvien päälle mahalleen, eikä laskisi millään pois. Sellainen syö miestä, kun toinen pitää väkisin otteessaan. Muistan jo lapsena nähneeni teinipojan itkeväv, kun naapurin isäntä ei päästänyt häntä pois polveltaan, ilmeisesti se oli liian jännittävä ja nöyryyttävä paikka. Muistan myös kaveriporukassa erään isomman kaverin ottaneet heikomman pojan polvelleen mahalleen, ei kuitenkaan piiskannut, mutta näytti että se olisi mahdollista. Kovasti vaivaantunut oli heikompi poika kohtelustaan, se on sellainen piiskaamisen ja uhkaamisen välimuoto, joka varmasti hävettää.

      Suosittelisin jätkäporukassa painin tapaista ja kun vahvempi on saatu selville, niin sitten voisi jo koettaa onnistuuko isän kädestä mitenkä hyvin ihan leikkimielellä. Jos kaveri tykkää saada kuritusta, niin kyllä hän jollakin tapaa palaa asiaan.

      Ota jätkä kiinni ja piiskaa!

    • o0sd

      kiva oli lukea :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1727
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1547
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      55
      1260
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      729
    6. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      725
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      717
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      668
    Aihe