Paljonko pitää tinkiä?

Jhghjgghkllbvbjk

Tingitäänkö kaupassa samanverran kuin kadulla?

10

335

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • naisia?

      Mitä kadulla on tinkimistä?

    • tingitingi

      Saman verran voi kaupassa tinkiä kuin kadullakin.

    • Nuuka ja köyhä

      50% on sellainen minimi tinkiminen.
      Esim Shortseista ja T-paidoista voi maksaa 100-200 bahtia .Hyvä laatuinen pitäisi irrota 200 bahtilla.Ja pitää olla tuohon hintaan tosi hyvä.

    • 7-eleven

      Älä tingi seven -elevenissä, tavarataloissa, apteekissa, family martissä. Ei siis pidä yleistää sanaa kaupoissa. Tinkiminen on taito laji pääng on thaimaaksi kallis mai dii ei hyvä. Myyjä pyytää haa roi baht (500 THB ) sinä sanot soong roi baht (200 THB)

    • Yleisperiaatteena voisi pitää, jos ei ole hintalappua, voi tinkiä. Tinkimisen suuruudesta on vaikea sanoa sopivaa määrää. Ainakin intialaisten räätäliliikkeiden hinnoissa on tingittävä neljännekseen, kun taas vaatekaupoissa usein puolet on ilmaa. Painotan vielä ettei niitä intialaisia liikkeitä kannattaisi käyttää ollenkaan.

      Toisaalta joissakin liikkeissä omistaja määrää paljon hän tahtoo, ja myyjä saa sen ylimenevän osan, muuta palkkaa hän ei välttämättä saa.

      Itse usein muutenkin enemmän aikaa lam kaenissa viettävänä tarkistan sieltä oikean hintatason. Muutenkin sieltä usein saa halvemalla tinkimättä, kuin khao lakin (bangla on) keskustasta tinkimällä.

      • Luulossapuulli

        Mikä on lam kaen? Missä?


    • Itseasiassa kysymys missä on lam kaen? On aika mielenkiintoinen. Koska lähes puolet ns. khao lakista kuuluu lam kaen postipiiriin. Toinen puolihan kuuluu sitten khuk khak:n postipiiriin. Alkuperäinen khao lak:n kyläkin sijaitsi lam kaenissa. Paikka tunnetaan nykyisin nimellä *ban nam sai* eli kirkasvesi. Nimen antoi Thaimaan prinsessa, jonka aloittama projekti alueella nykyisin toimii.

      Lam kaen on kylä joka sijaitsee juuri ennen khao lak:kia. Noin 7km khao lakin keskustasta (=bangla on) etelään.

      • 16+60

        Mikä oikein on KhaoLakin keskusta?
        Meille bussissa opas sanoi, että on 3 keskustaa????


    • jos pyydätte taksia keskustaan,(khao lak center) niin silloin mennään Bangla on:iin. eli missä on mm nang thong market. Toisella keskustalla varmaan tarkoitti bang niangia, jossa markkinatkin on. kolmatta en osaa edes arvata, kun oppaan tuskin käy lam kaenissa.Toisaalta se voisi tarkoittaaa joko khao lak beachin keskustaa, tai sitten sitä missä on mm. bussiasema, bang nianista vähän vielä pohjoiseen..

    • 28x...

      Aivan ihanaa keskustelua! Ikävää kannaltani on vain se etten älyä viesteistä yhtään mitään. Nämä postipiirit ovat täyttä hepreaa koska kukaan ei lähetä mulle edes postikortteja joita olis kyllä kivaa saada niinkuin ennenvanhaan. Aina joku lähetti Kanarialta kenkkuilukortin että siellähän palelette ja kortissa oli kuva hiekkarannasta ja Irwin Goodmanista. Ja aurinko paistoi aina joka kortissa. Ja sillä Irwinillä oli pikkusikari suussa ja se virnisti silleen kivan velmusti. Rauha Hänen muistolleen.
      Noista intialaisista räätäleistä on harmia joka hemmetin kylässä. Pikku- ukkoja mutta sitkeitä. Lyödäkään ei voi ja niille höpötteleminen on kuin seinille puhuisi. Vaikea vastustaja. Minäkin sitten kerran erehdyin liikkeeseen astumaan. Teetätin muutaman paidan, pari pitkähihaistakin. Suomessa niitä sitten vasta sovittelin ja huomasin että hihat oli mitoitettu ituhippi kukkakepille koska napit eivät kiinni menneet. Mutta ei se mitään, niistä tehtiin lyhythihaiset.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      173
      7185
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      42
      4202
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      26
      2105
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      18
      2029
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      27
      1869
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1676
    7. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      34
      1649
    8. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1593
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      21
      1588
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      39
      1418
    Aihe