miten nopeasti parantuu haava?

haava normaali

miten nopeasti parantuu kastrointihaava?

11

104

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vilin muisto

      10 päivää, muistaakseni

    • Näin!

      Muutamassa viikossa se fyysinen, mutta arvet hauvan sielussa jäävät pysyviksi. Ei kannata silpoa koiraa turhaan...

    • törkeää

      Pitäisi lailla kieltää jos ei ole terveydellisiä syitä.Ihan kuten naisten silpomiset.Jos halutaan helpompi koira ja sen takia pallit viedään niin sanon haistakaa paska jos törmään teihin niin huonosti käy.Olette eläinrääkkäjistä pahinpia ja pohjasakkaa.

      • Kastrointi sallittu

        No niin, taas näitä. Hohhoijaa, koirahan ei siitä kärsi tipan tippaa joten jos aikuistutaan taas ja jätetään nämä p-jauhannat.


    • koirankoulutus

      Kastrointi on myös usein hyvä asia, jotta estetään kontrolloimaton lisääntyminen. Jos koiralla on huonot geenit miksi niitä levittelemään, näin onnistumme vain huonontamaan suomen geenikantaa. Se kertoo jo jonkin verran ihmisestä kun vertaa koiraa ihmiseen. Sama asia kun kieltäisin hyttysten tappamisen koska et tappaisi ihmistäkään.

      • Huononpa

        vertauksen kekseit. Ei tuossa ole kyse koiran tappamisesta vaan silpomisesta. Joten oikea vertaus on että sama kuin hyttyseltä kastroisit imukärsän pois, niin se ei pysty lisääntymään. No, ei se pysty mutta olisiko se enää hyttynen? Eli lopettaminenkin olisi inhimillisempää kuin silpoa toiselta kalut irti. Ei siitä koiraa enää sen jälkeen tule kun puolet luonteesta lähtee samalla.


    • Rindis

      Ja kun tuolla leikkauksekka kun voi estää myös narttukoiralle märkäkohdun tulemisen,,joka on juuri usein vanhenevien narttukoirien riski saada,niin ei se mitään rääkkäystä ole
      .Märkäkohtu kun varsin vaarallinen tauti, johon koira voi kuolla jos sitä ei ajoissa huomata ja hoitoon viedä. Itselläni on ollut kaksi narttukoiraa joista ensimmäiselle pääsi salakavalasti kehittymään tämä sairaus ennenkuin se huomattiin.Ja vaikka koira leikattiin ja sen henki säilyi,niin sen terveys ei ihan täysin ennalleen sen jälkeen enää tullut,juuri sen vuoksi kun semärkäkohtu huomattiin vähän liian myöhään .Mutta sen sijaan toinen narttuni jolle tehtiin kolme vuotiaana sterilisaatio leikkaus,niin se eli 15 vuotiaaksi ja oli hyvässä kunnossa viimeisiin vuosiinsa asti.Ja mitä siihen luonteen muuttumiseen tulee,niin ei minun kummankaan koiran luonne näiden leikkausten jälkeen muuttunut yhtään erilaisemmaksi kuin mitä ne olivat olleet ennen sitä leikkaustakaan.

      • Ja kokemusta

        on muistakin kuin näistä kahdesta leikatusta nartusta? Sitä vaan on sokea kun on päätöksensä tehnyt ettei huomaa miten se on vaikuttanut.

        Sivustakatsojana huomaisit asian ehkä paremmin...


    • Näin Amerikassa

      Jenkeissä ainakin suurimpaa osaan koirakouluja PITÄÄ nykyään olla leikattu jotta ottavat kursseille mukaan. Siellä on ajatuksena että jalostuskoirat ja lemmikit on erikseen. Ne jotka kasvattaa handlaa viriilin koiran ja ne jotka ei handlaa ei myöskään kasvata sitten yksinkertaisesti. Jos koiran ei tarvitse lisääntyä miksi sen pitäisi sietää hormonihuuruja? Kaikista koirista ei ole jalostukseen ja se pitää hyväksyä. Luonnetestit soisin jopa seropeille ennen astutusta :)

      • Vastavirtaan

        Miksi aina ja kaikessa pitäisi muka matkia jotain jenkkilöitä? Eikö muka enää osata ajatella omilla aivoilla? Pitäisi sinunkin ymmärtää että amerikkalaisten riistokapitalistein kunnia-asia on kusettaa ihmisiä. Siksi siis nämä leikkaamiset ettei toisten bisnetit vaarannu.

        Aikana jolloin kylän koirat paneksivat toisiaan ristiin rastiin ja välillä kovakuntoisemmat kävi naapurikylän tessunkin luona pikapanolla, ei ollut tällaisia ongelmia kuin nykyään. Se on ihan täysin näiden "koiranjalostajien" luomusta. Mitä helvettiä sitä pitää tehdä isoja, täysin luonnottomia mastodontteja jotka ovat vielä äkäsiä kuin perkeleet?

        Siinä olet varmaan oikeassa että NYKYÄÄN olisikin syytä tehdä isokokoisille seropeille luonnetestit. Ja niiden omistajille vaatimuksena ajokortit. Mikään ole sen vaarallisempaa kuin tappamaan kykenevä koira sitä hallitsemattomalla egonsa buustaajalla.

        Mutta noin yleisesti, täysin hullua pilata hyvä koira silpomalla se. Koira on mikä on, kokonaisuutena.


    • Kysyn vain

      Mitä ongelmia selventäisitkö sitten? Kaikki ei tarvitse koiraa joten ihan hyvä ettei jokaiselle riitäkään jo saatavilla olevista sitä omaa. Niin ja löytöeläintaloilla on nuoria seropeja odotamassa kotia joten niille soisin ensin sen kodin ennen uusien teetelyä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 171
      5042
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      126
      4563
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      26
      2921
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      30
      1937
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1794
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1719
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1710
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      108
      1706
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1623
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1561
    Aihe