STIG OHLSON....

utsinpa vaan

onko suomalainen vai jostain muualta... ostin pienen taulun... on jonkinlainen ehkä hiilipiirros, maisema, vuodelta 1956 signeerattu ja toisessa kulmassa lukee Originalteckning. Saattaa tuo olla lyijykynä työkin, kun tarkemmin syynään.
Takana lukee lyijykynällä vasara 500...eli olisiko ollut joskus huutokaupassa ja vasarahintana ollut tuo 500... oli sitten markkaa tai kruunua tms.... muttei kuitenkaan euroa, koska on tuo merkintä kuitenkin sen verran vanha.
Onko kellään mitään tietoa, onko tekijä taiteilija vai harrastelija.... on kuitenkin laadukas teos.

4

234

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mitä kuuluu

      Siivoojarouvat tietävät sen parhaiten mitan koirat likaavat yhteisiä tiloja kerrostaloissa. Pystyvät sanomaan, missä talossa on koiria ja usein jopa sen minkä oven takana koira asuu. Se näkyy rappukäytävissä olevista jäljistä sekä lattian kunnosta.

      Niitä kerroksia, joissa on koira, pitää siivota enemmän ja lattian muutakin hoitoa, vahaustoimai lähinnä, pitää tehdä enemmän kuin muissa kerroksissa. Aulassa tietysti töitä on kaksinverroin verrattuna koirattomaan taloon.

      Ulkotöissään huoltomiehet törmäävät yhtenään koiranpascaan maassa, mm. nurmikoilla työskennellessään tallovat niitä huomaamattaan ja niitä päätyy myös koneiden renkaisiin. Hallissa sitten haisevat jos ei huomaa renkaita puhdistaa. Syyllisiä näihin pökäleisiin ei vaan löydy, mutta tyhjästähän ne eivät ilmesty.

      Koirat aiheuttavat ylimääräisiä kuluja taloyhtiöissä ja olisikin aivan aiheellista että koirista perittäisiin ylimääräinne mkasu yhtiövastikkeen yhteydessä. Edes vesimaksun verran. Muta se ei onnistu.

      Vaikka koiranomistajille se oma piski onkin heille ihmisen arvoinen ja täysivaltainen perheenjäsen, siinä kohtaa kun pitäisi vastata sen tekemistä haitoista niin siinä kohtaa se sitten muuttuukin koiraksi, ei ole samaa statusta joka vaikka lapsella olisi.

      Ihan vapaehtoisestikin voisi ylimääräisen vesimaksu maksaa korvatakseen ylimääräisiä kuluja mutta niin ei kukaan koiranomistaja tee. Vaikka kuinka on muka kyseessä ihmisen verrattava perheenjäsen. Joka tosin sotkee ihan jatkuvasti joka ikinen päivä.

    • tdrtdrtdf

      Nainen kulki vauva sylissä - koira hyökkäsi kimppuun

      Mikä ihme siinä on ettei näitä petoja voida pitää kiinni?

      Koiranomistajat varmasti taas kerran sanovat että vauva provosoi kaoiraa ja siksi se hyökkäsi, se on sen luontainen vietti ja näin ollen koira oli oikeutettu jos ei peräti velvollinen raatelemaan lasta.

      Niinpä. Miksi ihmeessä ihmisten pitää kulkea ulkosalla ja vielä vauvojen kanssa, mikseivät pysy kotonaan. Sehän olisi helppoa, ostokset voi tehdä netistä, ulos ei tarvi mennä. Jotta rakit voisivat karkailla vapaasti.

      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014111018815632_uu.shtml

    • tttt666

      Keneltä on pois jos sallitaan sukurutsa-avioliitot? Miten se vaikuttaa kenenkään avioliittoon jos naapurissa sisarukset menevät naimisiin, tai poika äitinsä tai kenties jopa isoäitinsä kanssa?

      Keneltä on pois jos sallitaan avioliitot eläinten kanssa? Miten se vaikuttaa kenenkään avioliittoon jos naapurissa joku menee koiransa kanssa naimisiin,tai kenties kilpikonnansa kanssa? Eihän avioliittoa voi ajatella siksi että siinä harrastetaan seksiä, se on julmaa puhetta impotetentteja ja muuten haluttomia kohtaan. Lapsien syntymättömyydelläkään ei voi kielteistä kantaa perustella, se on julmaa puhetta ei-omasta-halusta lapsettomia kohtaan.

      Keneltä on pois jos sallitaan fetissi-avioliitot? Miten se vaikuttaa kenenkään avioliittoon jos naapurissa henkilö menee esineen kanssa naimisiin, kenties korkokenkien, verkkosukkien tai vaikkapa kumisaapaiden kanssa? Tai peräkammarin ruma-Toivo avioituisi pumpattavan nukkensa kanssa?

      Kaikilla on omat halunsa ja mielitekonsa. Millä tavoin muuten tasa-arvo toteutuisi?

      Kertokaapa nyt, hoimoliittojen kannattajat, millä tavoin nämä vmahdollisuudet olisivat keneltäkään pois? Älkääkä poistattako tätä viestiä, vai ettekö te olekaan suvaitsevaisia?

    • yuyu6677ghuhy

      Homot ovat luonnottomia mutta he yrittävät ikäänkuin muuttua normaaleiksi sillä että vuosituhantinen normaalien ihmisten avioliittoperinne sallitaan myös heille.

      Mutta homot ovat epänormaaleja epäsikiöitä siitä huolimatta. Kun ajattelee evoluutiota tai tarkastelee eliöiden kehitystä miten tahansa, tietää että homot eivät ole elinkelpoisia otuksia lainkaan, heille ei evoluuto suo muuta kuin häviämisen maapallolta. Homojen pysyvyyden mahdollistaa vain se että he elävät heteroiden siivellä. Mutta minkäänlaista kunnitoitusta he eivät heteroita kohtaan osoita.

      Homoilta puuttuu suvunjatakmisvietti, joka on eliöillä ollut jo aikojen alusta asti.
      Seksuaaliset halut ovat luodut suvunjatkamista varten. Homojen sp-kanssakäyminen on pelkästään omien irstaiden himojen tyydyttämistä, sillä ei ole mitään muuta tarkoitusta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Metsäkoneen kuljettaja huuteli tutkijalle

      "voisit kyllä ottaa rintaliivit pois ennen kuin tulet minulle juttelemaan, hän sanoo." https://yle.fi/a/74-20106446 On
      Suomussalmi
      704
      9910
    2. Suomi on täysin sekaisin

      Jo ties monettako päivää hirveä itku ja poru jostain helvetin nilviäisistä. https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010
      Maailman menoa
      404
      4321
    3. Kaikki ei vieläkään usko luontokatoon.

      Suomussalmen Hukkajoella foliohattu metsäkoneen kuljettaja tuhosi tuhansia harvinaisia jokihelmisimpukoita eli raakkuja
      Kajaani
      90
      2976
    4. Sano vain suoraan, että nyt riittää

      ettei kiinnosta. Sano, että lopeta! En ihmettelisi, jos olet saanut tarpeeksesi ja toivot minun ymmärtävän lopettaa. Eh
      Ikävä
      43
      2855
    5. Mari Rantanen asettaa sairaan lapsen edun oman uransa edelle - (tekikö Marin samaa)

      Noin toimii kunnon vastuuntuntoinen äiti, mutta siitäkin nämä mt-ongelmaiset vasemmistolaiset häntä täällä haukkuvat. "
      Maailman menoa
      229
      2654
    6. Ohhoh! Ex-pääministeri Sanna Marinin Joni-rakas paljasti ilouutisen: "Tässä kuussa..."

      Sanna Marin on ollut naimisissa Markus Räikkösen kanssa. Nyt hänen seurassaan on usein julkkishiusmuotoilija Joni Willb
      Kotimaiset julkkisjuorut
      55
      2644
    7. Mitä ajattelet aina

      Kun hän tulee näköpiiriin?
      Ikävä
      153
      1835
    8. Luokatonta toimintaa

      Tyrmistyttävää toimintaa Stora Enson korjuu yrittäjältä Hukkajoella. Täyttä piittaamattomuutta laeista ja luontoarvoista
      Suomussalmi
      70
      1691
    9. Ensimmäisestä kohtaamisesta saakka

      minulla on ollut hämmentynyt olo. Miten voit tuntua siltä, että olisin tuntenut sinut aina? Sinun kanssasi on yhtä aikaa
      Ikävä
      14
      1620
    10. Maailmankuulu homopingviini on kuollut

      Minä niin toivoin että pariskunta olisi saatu kunniavieraiksi ensi kesän Prideen. 💔 "Maailmankuulu homopingviini on k
      Lapua
      6
      1423
    Aihe