Snorklaus

coez

Olemme menossa PDCiin ja haluaisimme snorklata ja ehkä koe sukeltaa (meressä ei uima-altaassa). Osaako kukaan sanoa miten ja minne kannattaa suunnistaa jotta saisi mukavan snorklausretken, ensikertalaisen koesukelluksen? Jos olen oikein ymmärtänyt rannalta snorklaamaan mennessä ei ole juurikaan katseltavaa (esim. kaloja). Matkanjärjestäjillä näitä retkiä toki on mutta aikaisempi kokemus on että hinta laatu suhde ei aina ole ollut kohdallaan.

5

256

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jdia

      Lautalla cozumelille niin löytyy nähtävää heti rannasta. Juttelin viimeviikolla yhden sukellus yrittäjän kanssa. Oppitunti ja sukellus 80usd.

      • Kiitos vastauksesta. Onko ranta jokin tietty Cozumelin ranta vai löytyykö katseltavaa kaikilta saaren rannoilta. Mietin vain että pitäisikö hotelli ottaa tästä saaresta jos on paremmat snorklaus rannat kuin PDC rannat?


    • Sukeltaja

      http://www.padi.com/scuba/

      Tuon linkin kautta kannattaa lähteä etsimään. Klikkaa eka oikeasta reunasta "Locate a PADI Dive Shop", kirjoita maa/kaupunki hakukenttään ja valikoi sitten listasta tai kartalta mieleisimmän.
      Kaikki PADI:n keskukset ovat sertifioituja, eli teistä varmasti pidetään huolta eikä turvallisuutta aseteta vaakalaudalle, ja jos on aikaa ja/tai rahaa, voipi buukata ihan vaikka Scuba Diver tai Open Water Diver -kurssin. :)
      Yleisesti heiltä voi tiedustella jo etukäteen sähköpostitse juurikin sukelluskohteita tai minkälaisia sukellus/snorklausretkiä tms. voivat järjestää. Hintataso on liikkeiden keskellä yleensä suht sama.

      • Kiitos johan alkoi löytymään :)


    • jdia

      Käytönnössä cozumelin snorklaus kohteet ovat vain toisella puolella saarta eli samalla puolella jossa hotellit ja keskustakin sijaitsevat. Upeita snorklaus paikkoja löytää koko alalta ja samoin hotelleja. Riutat jotka vähän kauempana rannasta ja joihin usein snorklaus retket turisteja vievät ovat keskustan etelä puolella. Jos isommalla ryhmällä liikkeellä tai vaik yksin jos budjetti venyy ja snorklaus todella kiinnostaa suosittelen vuokraamaan veneen päiväksi käyttöön miehistöineen niin saa olla ihan oman porukan kesken eikä tarvi polskia kymmenien muiden joukossa. Esim. Vene jota olemme vuokranneet kalastus reissuillemme maksaa 350usd 6h miehistöineen. Hintaan sisältyy myös välipalaa, vettä, limua, olutta. Pari kertaa olemme lopettaneet kalastuksen hyvissä ajoin ja snorklailleet tunninverran riutoilla kaukana muista snorklaus ryhmistä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Huomenna teen sen

      Se on nyt päätetty. Pääsen pois tästä epätietosuudesta.
      Ikävä
      79
      3295
    2. Hakkarainen: persut Venäjän ja Pohjois-Korean tiellä

      Hakkarainen entisenä persujen kärkipoliitikkona tietää, mitä puhuu. https://www.is.fi/politiikka/art-2000010422614.html
      Maailman menoa
      200
      1982
    3. Ilouutinen! Anniina Valtonen heitti jymy-yllätyksen - Tämä ei jätä kylmäksi!

      Ohhoh, tämäpä ylläri! Anniina Valtonen sai puolisonsa kanssa lapsen viime vuoden lopulla. Lue lisää: https://www.suomi2
      Suomalaiset julkkikset
      25
      1871
    4. Fuengirola.fi: Kohuissa rypenyt Jari Sillanpää, 58, harvinaisessa haastattelussa: "Minä haluan..."

      Ex-tangokuningas on kertonut kuulumisiaan Espanjan Aurinkorannikolta. Että ei muuta kuin elämässä etiäpäin, Jari Sillanp
      Kotimaiset julkkisjuorut
      27
      1548
    5. Ootko muuten vieläkään hiffannut

      Että en kuulu sinun maailmaasi? On meissä samaa, ja samaa aaltopituutta oli, mutta tunsin oloni usein hyvin vaivautuneek
      Ikävä
      166
      1395
    6. Miten nyt sanoisin

      tämän sinulle. Oletko mielessäni päivittäin, kysyin itseltäni ja vastaus oli, kyllä olet. Yllätyin, päädyin oudoille tei
      Ikävä
      88
      1385
    7. Susta on tullut

      Ihana nainen. ❤️
      Ikävä
      52
      1099
    8. Mistä vuodesta

      lähtien olet ikävöinyt kaivattuasi?
      Ikävä
      97
      1038
    9. Tämä ei voi jatkua

      Näin. Eilisen jälkeen tulin siihen tulokseen.
      Ikävä
      55
      844
    10. Voitko vain unohtaa

      Minut. En ole sinun arvoisesi
      Ikävä
      59
      840
    Aihe