Verkkokauppa.com palvelee?

tapsa3

Asioimme Verkkokaupan Helsingin Jätkäsaaren myymälässä helmikuussa 2014 tarkoituksenamme hankkia pojallemme Iphone:n lahjaksi. Applen myyntipisteessä keskustelimme paikalla olevan myyjän kanssa erilaisista iPhone-malleista ja niihin kytketyistä liittymistä. Puhelimien vieressä oli hintalaput, joissa kerrottiin 5C-sarjan iPhone puhelimien hinnaksi vapaana n. 590 € ja DNA-reilu-liittymällä n. 446 €. Ajattelimme, että olisi parasta hankkia pojallemme Verkkokaupan lahjakortti ostoa varten, jotta hän voisi valita itselleen mieluisan värin. Myyjä ymmärsi ja kertoi, että voimme ostaa lahjakortin kassalta. Ostimmekin Verkkokaupan lahjakortin.

Hieman myöhemmin asioimme Verkkokaupan myymälässä uudelleen. Applen myyntipisteen myyjä oli avulias ja päädyimme mustaan iPhone 5C-malliin. Myyjä kehotti meitä siirtymään puhelinmyyntipisteeseen avaamaan liittymä ja maksamaan puhelin.

Suurta hämmennystä ja pettymystä aiheuttikin puhelinmyyntipisteen myyjän ilmoitus, että puhelinta ei voikaan ostaa kertamaksuna vaan se pitää maksaa kuukausittain määräaikaisen liittymän mukana DNA:lle ja että tarkoitusta varten ostamamme Verkkokaupan lahjakortilla ei tehnyt yhtään mitään. Palasimme vielä Applen pisteeseen, jossa myyjän kommentti asiasta kuullessaan oli: Aaijaa, voi se olla niinkin. Asiaa hämmensi entisestään se, että DNA-liittymään liittyvässä iPhonen hintalapussa kuitenkin mainitaan kännykän kokonaishinta eikä suinkaan kuukausimaksua, kuten asian tulisi olla, mikäli puhelinta myydään ainoastaan kuukausierissä.

Yritimme vaihtaa hankkimaamme turhaksi osoittautunutta lahjakorttia takaisin rahaksi, mutta tämä ei onnistunut. Reklamaatiopäällikkö pahoittelee koitunutta harmia mutta ilmoittaa tylysti, että lahjakorteilla ei vaihto-oikeutta. Tästä on kyllä erikseen mainittu Verkkokaupan nettisivuilla, mutta omaa harhaanjohtavaa toimintansa Verkkokappa ei halua kommentoida, vaikka erikseen on pyydetty siihen kannanottoa. Tämä hoidetaan yksinkertaisesti siten, että lähettämiimme sähköpostiviesteihin ei enää vastata.

Tällä viikolla yhtiö selitti historiansa parasta tulosta (2013) alhaisella kulurakenteella, myynnin kasvulla ja toiminnan vakiintumisella. Näin viimeaikaisten kokemusten valossa todelliset synonyymit näille sanoille ovat henkilökunnan taitamattomuus, asiakkaiden varojen jäädyttäminen Verkkokaupan tilille sekä kehnon asiakaspalvelun vakiintuminen.

3

112

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hei Tapsa,

      Ei tunnu oikealta ja reilulta miten asia hoidettiin.

      Ota yhteyttä minuun sähköpostilla, niin hoidan lahjakortin hyvittämisen sinulle.

      Samuli Seppälä / [email protected]
      Toimitus- ja ostojohtaja
      Verkkokauppa.com Oyj

    • Verkkok:aan pettynyt

      Verkkokauppa on todellakin ovela kauppa.
      Ostin uuden näytön. Kun otin sen käyttöön, se ei toiminut. Vein tuotteen verkkokauppaan. Kokeilivat. Ei toiminut. Laite on rikki.
      Mitä sitten seurasi? Uutta laitetta ei saa. Kauppaa ei voi perua. Pitää toimittaa tuote korjattavaksi ja odottaa ainakin kaksi viikko, kun saa tiedon, mikä on vikana.

      Varokaa Verkkokauppaa. Jos mahdollista testatkaa tuote kaupassa. Sekin saattaa olla hankalaa, sillä tuotepakkaus täytyy avata enne testausta ja avattua papettia ei oteta takaisin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1827
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1699
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1524
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1213
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1204
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1192
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1146
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1131
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      8
      1129
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1124
    Aihe