Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Sonera jaksaa kusettaa.

Kohtarapisee

Taloyhtiössä tuli sonenan ilmainen 2g netti, me nostettiin nopeus maksimiin kun sen sai halvalla, 22€ kuussa.
Sopimuspapereihin kirjattiin selvästi että ei oteta mitään viihdepalveluita käyttöön, ja ne myös kirjattiin ylös, meni ehkä vuosi kun tuli 45€ lasku missä näkyi että viihdepalvelu oli käytössä, vaikka ei ollut.
No, monta kertaa koitettiin ottaa yhteyttä ja viimein päästii perille, saatiin taas sonera pitämään papereihin(uudestaan) että ei ole viihdepalvelua käytössä.
No, meni tuosta ehkä vuosi niin taas on jotekin ihmeen kautta sonera (unohtanut) että ei ole viig´hdepalvelua käytössä, ja jälleen siis veloittavat siitä mistä ei käytetä, ja ollaan kyllä oltu soneraan yhteydessä, he eivät tee asialle mitään.
Joten seuraavaksi otetaan kuluttaja-asiamieheen yhteyttä.

3

178

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Moro "Kohtarapisee"!

      Kun nopeuden nostaa, on tarjolla tässä tilanteessa kaksi eri kampanjaa: Nopeudennosto ilman Viihdettä tai Viihteen kera.
      Sopimuspaperiin ei siis erikseen tarvitse kirjoittaa "ei viihdettä käyttöön" kun on eri kampanjoista kyse.

      Jos nopeudennosto on tehty Viihteen kera, toimitetaan Viihdelaitteet asiakkaalle tätä varten ja tilausvahvistuksessa löytyy tieto Viihdepalvelusta". Saitko nämä jossain vaiheessa? Otitko yhteyttä asiakaspalveluun soittamalla tällöin (p. 020017000)? Palautitteko laitteet asiakaspalvelun antamaan osoitteeseen?

      Mistä tuo 45e koostui?
      Taloyhtiölaajakaistoissa Viihdepalvelun kk-hinta on 10e/kk liittymän kk-maksu ja esim. nyt on tällä hetkellä menossa kampanja, jossa viihdepalvelu maksiminopeus netistä on 19,90e/kk 24kk määräaikaisella sopimuksella. Lisähintaa tuo tietenkin muut mahdolliset lisäpalvelut kuten esimerkiksi kanavapaketit, tietoturvapalvelu tms.

      Haluaisimme mielellämme tarkistaa tämän tilanteen kanssasi, mitä asiakastiedoissasi seisoo täällä päässä. Sen verran mystiseltä tämä kuulostaa korvaani. Haluaisimme nähdä tilausvahvistuksen, mikä kampanja on käytössä ollut, Viihdelaite-toimituksen, mahdollisen määräaikaisen sopimuksen ym tiedot, jotka auttaisivat ratkaisemaan tämän.
      Sattuuko sinulla mahdollisesti olemaan tunnuksia esimerksiksi Facebookkiimme tai Twitteriin? http://bit.ly/1e0AcOb. Tietenkin asia täytyy selvittää ja olemme valmiita ratkomaan asian kanssasi!


      Selene@SoneraPartio
      www.sonera.fi/sonerapartio

    • Pettynyt soneraan

      Sonera kusettaa kaikessa. Laítettiin pika-avauksella uudelleen päälle netti ja viihdepaketti. Kaksi tuntia piti mennä ja ei mitään. Vikailmoitus seuraavana aamuna. Kaikkea yritettiin, poikaystävä on sähkäri joten kyllä kaikki oli ihan oikein asennettuna ym. Myös normi Soneran kaapeli TV lakkasi samaan aikaan näkymästä. No, sitten se alkoi toimimaan yhtäkkiä kolmen päivän päästä. Lasku 30 e "pika-avauksesta" tuli perässä. Ihan naurettavaa, soitin vikapalveluun että mitään vikaa ei kuulemma ollut. Netti ei vaan toiminut, ja kehtasi vielä väittää ettei oltu kytketty oikein. Hassua että se alkoi toimimaan samoilla kytkennöillä kolme päivää myöhemmin. Tai että ei oltu buutattu sitä. Poikaystäväni teki sitä tunnin välein. Asiakaspalvelija kaikenlisäksi vi**uili ja sanoi et "hei, laskut kannattaa maksaa ajallaan". Sellasta palvelua sitten niiltä kun ne tekee 2 vuoden diilin, niin että vi**uillakin voi kun ei asiakas pois pääse. Aion sanoa kaikille että älkää ottako Soneraa. Aion myös kerätä joukon jotka lähtevät juttuun mukaan, sillä minulla on monia ystäviä lehdistössä töissä. Jos vaikka saisi jonkun jutun aikaan tästä ihanasta palvelusta.

    • TimoTamminen

      Tottahan se asiakaspalvelija sanoi kannattaa ne laskut maksaa ajallaan. Nytkin sulla oli 40 päivää aikaa maksaa lasku. Turha valittaa jos ei maksa!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      91
      2384
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      60
      2114
    3. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      100
      1951
    4. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1868
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      11
      1682
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1602
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      27
      1466
    8. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1440
    9. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1412
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      73
      1400
    Aihe