Koiranne??

Millainen koira? :)

Moi!
Olisi kiva tietää millainen koira sinulla(joka istut siellä ruudun takana) on?
Esim..
Onko se uros vai naaras? Minkä rotuinen? Harrastatteko mitään?? Esim agilityä?
Millainen luonne sillä on?
Voitte kertoa myös muuta :)

13

103

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kerttu-villis

      Ois tämmönen keskikokoinen musta villakoira joka kohta puolitoistavuotias.
      Kerttu niminen tytteli.
      Ollaan ToKoa harrastettu jo aika kauan ja se on jo tuottanut tulosta. Koira tottelee nykyään aika hyvin.

      31 päivä olisi ajatus mennä sinne ATT agilityn alkeiskurssin pääsykokeeseen, joten siihen ollaa myös treenailtu.

    • Cottoni

      Meillä on narttu cotton. Se on vielä pentu joten "harrastamme" perus asioiden opettelemista ;D
      Hän on oiken tomera pikku neiti :)

    • zip

      2 x ranskanbulldoggi, uros ja narttu. Tyttö on piirun verran yli 4v. ja uros täyttää huomenna 11 kuukautta. Itsepäisiä otuksia, narttu huomattavasti miellyttämisenhaluisempi kuin uros. Ihan seurakoirina ovat, "harrastetaan" ainoastaan metsälenkkejä ja koirakavereiden kanssa leikkimistä. Molemmat ovat isoja ja painavia (n. 17-kiloisia, rotumääritelmän mukainen paino 8-14kg), joten esim. agility on poissuljettu vaihtoehto nivelien kannalta. Eivät siis ole lihavia, mutta rakenteeltaan normaalia isompia. Tokoilu olis puolestaan liian hermoja raastavaa tuon huiman itsepäisyyden vuoksi. :)

      • VillakoiraRusseli

        JR Terrieri/kääpiövillismix uros. Vähän vajaa 9kk vanha. Agilityä alotettu ja tokoa harrastettu jo aika kauan. :) Jääräpäisyyttä riittää ja tottelee välillä vain kun sitä huvittaa. ;) Nartutkin kiinnostavat nyt eri tavalla ja tämä häiritsee välillä keskittymistä..


    • Me ja ne = YHDESSÄ

      Löytyypi uros ja narttu seropit. Narttu 6 v. ja uros kohta 2 v., molemmat leikattu. Nartussa spanielia ja pinsneriä ja uroksessa villis/käppänää. Kivoja ovat ja narttu tietty osaa paljon, mutta on semmonen omantiensä kulkija. Uros pallohullu, siis ehdollistin jo pienestä pallolle. Pihalla semmoset zooplussan kotiagikamat keinuineen. Toimii. Molemmat hyppivät esteistä ja vanhempi tykkää myös keinusta. Myös pujottelevat ja vanhemman ehdoton suosikki on tunneli sekä keilat, joita kaadellaan. Lenkkeillään ja noudetaan. Joka päivä vähintään n. 5 km, mutta ma, ke ja viikonloppuisin enemmän, ehkä siinä 10 km paikkeilla. En odota sotilaallista käytöstä, mutta perusjutut toimii, eivätkä karkaa ja pysähtyvät paikoilleen käskystä. Molemmat alta 12 kg. Uros arka pieniä lapsia kohtaan ja pelkää isoja koiria, paitsi niitä tuttuja. Iso koira puri vuoden ikäisenä ja se jätti jälkensä. Vanhempi luonteeltaan tosi kiltti kaikille ja haluaa olla jopa naapurin kissan kaveri. Nuori uros tietty vielä kiihtyy liikaa kaikesta, siis ei pahalla, vaan haluaisi tutustua kaikkiin. Tänäänkin kamala, suorastaa huutaminen, kun ei päässyt pelaamaan korista poikien kanssa kentälle, eli se pallo. Näiden mielestä kumminkin ehdoton ykkönen on se mökille meno. Kun ilmoitan, että lähdetäänkö mökille, niin säntäävät jo ovelle odottamaan, eikä sitten autoonkaan tarvitse hoputtaa vaan suorastaan loikkaavat sisään ja odottavat, että turvavyöt tulee kiinni valjaisiin. NIIN ihania ovat, etten voisi kuvitella olevani ilman niitä.

    • qepaijpuhjp

      Meillä bostoninterrieri 4v ja griffon bruxellois 2v, molemmat narttuja.
      Bostonin kanssa käymme kaverikoiratoiminnassa, sopii siihen hyvin kun palvoo kaikkia ihmisiä, ja katseessa on jtn erityistä, mikä vetoaa ihmisiin.
      Muuten boston on sellainen adhd-tapaus kotioloissa, mutta vanhusten ja vammaisten seurassa muuttuu heti rauhalliseksi.

      Molemmat koirat sellaisia iloisia ja huomionkipeitä seurakoiria, tai siis seuraajakoiria, osallistuvat kaikkeen toimintaan kotona. Varsinkin bostoninterrieri nauttii kun lapsillamme käy usein kavereita ja leikkivät yhdessä, palloiluleikit ovat suosikkeja, bostoni jaksaisi noutaa palloa vaikka aamusta iltaan.

      Käymme muutama kertaa viikossa juoksulenkeillä ja metsissä vaeltelemassa niin usein kun keritään, yleensä 2-4x vkossa, viikonloppuisin jopa 3-4h vaelluksilla, itse voisin viihtyä metsän rauhassa vaikka koko pvän katsellen koirien ilonpitoa ja kuunnellen metsän rauhaa. Kesäisin saavat usein osallistua lasten harrastuksiin mm. futiskenttien laidalla, koirista on kivaa kun varsinkin lapsilta saa huomiota. Boston on sellainen rohkea rämäpää, varsinainen energiapakkaus! Griffon rakastaa ruokaa, ja tekis mitä tahansa ruoan vuoksi, erittäin helppo ja miellyttämishaluinen, uusiin asioihin tutustuu aluksi varauksella ja sitten rauhassa, häntä heiluu iloisesti kokoajan!

      Perustottelevaisia koiria, tulevat luokse pyydettäessä, osaavat istua, maahan,kieri,tanssi ja anna tassua käskyt. Odottavat kun pyydän, pysähtyvät kun sanon paikka. Boston vanhempana saa ruoan yms ensin, tietävät omat paikkansa meidän laumassa, eivätkä ole koskaan tapelleet. Nahistelua on joka pv, koska boston rakastaa ärsyttää griffonia kun se ei enään jaksaisi leikkiä ja härnää griffonia tökkimällä tassuillaan kun griffon kunnolla hermostuu ja näykkäisee! On hauska seurata kun boston puree ensin luun pehmeän herkulliseksi, viskaisee sen sitten griffonille joka jatkaa pureskelua ja ei halua luopua luusta ja puolustaa sitä kun boston muka yrittää varastaa luun takaisin. Todellisuudessa boston vain rakastaa sitä haastetta kun yrittää tassuilla pökkiä griffonia. Hauskan näköistä! Ja lähes päivittäin nahistelevat pehmoleluista ja ajavat toisiaan takaa!

    • VillakoiraRusseli

      Joku voisi minullekkin neuvoa miten saa omapäisen koiran tulemaan luokse, tulee välillä kun sitä huvittaa. Pysähtyy myös käskystä mutta jatkaa ennen kun olen koiran saavuttanut.

      • Voice of master

        Taiteile äänellä. Käytä erilaisia sävyjä. Ei koira siitä hajoa vaikka välillä karjaisetkin kunnolla, kunhan et sitä ota tavaksi vaan harkiten käytät. Ensin nätti pyyntö, sitten vähän tiukempi ja samalla palautus paikkaan josta lähti ennenaikojaan. Ja tarvittaessa sitten harvoin se karjaisu riittävän vakuuttavasti(... ja uskallas lähtee ilman lupaa). Ja heti sen jälkeen taas normaali puhesävy.


      • VillakoiraRusseli
        Voice of master kirjoitti:

        Taiteile äänellä. Käytä erilaisia sävyjä. Ei koira siitä hajoa vaikka välillä karjaisetkin kunnolla, kunhan et sitä ota tavaksi vaan harkiten käytät. Ensin nätti pyyntö, sitten vähän tiukempi ja samalla palautus paikkaan josta lähti ennenaikojaan. Ja tarvittaessa sitten harvoin se karjaisu riittävän vakuuttavasti(... ja uskallas lähtee ilman lupaa). Ja heti sen jälkeen taas normaali puhesävy.

        Kokeiltu on. Lähtee varmasti juoksemaan jos karjun koska sillon en ole kiinnostava.. -.- Pitäis varmaan kerran ottaa kunnolla koirasta kii ku lähtee.


      • Kerttu-villis
        VillakoiraRusseli kirjoitti:

        Kokeiltu on. Lähtee varmasti juoksemaan jos karjun koska sillon en ole kiinnostava.. -.- Pitäis varmaan kerran ottaa kunnolla koirasta kii ku lähtee.

        Osaako se istua käskystä?


      • VillakoiraRusseli
        Kerttu-villis kirjoitti:

        Osaako se istua käskystä?

        Joo osaa kyl kaikki perusjutut. Tietää myös mitä pyydän kun kutsun sitä mut päättää sit ite tuleeko vai ei.. Mut ehkä se on vaan tätä murkkuikää


    • Kerttu-villis

      Pyydä koiraasi istumaan kun olet siitä noin metrin päässä. Jos se tottelee kehu sitä rauhallisella äänellä ja anna palkkio yhä metrin päästä.

      Tämä toimi ainakiin meillä.

    • parsonparson

      Eli minulla on 2,5v. parsonipoika. Se on energinen ja erittäin fiksu pakkaus! ;D Se sairastui SARDS:iin ku se oli hieman yli vuoden, mutta on todella hyvin oppinut kulkemaan sokeutensa kanssa.:) Sillä on hyvä suku mutta sitä ei ole voitu viedä näyttelyihin sokeutensa takia. Suunnitelmissa kuitenkin on mätsäreissä käynti kesällä. Se on hyvä agilityssä mutta emme ole käyttäneet sitä kuitenkaan ikinä missään kisoissa. Siitä ei enää edes huomaa että se on sokea! ;) Olemme keskittyneet enimmäkseen kuitenkin temppuihin, joita se osaakin jo 97! :D Se on nopea oppimaan ja rakastaa niin uusia kuin vanhojakin temppuja!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      69
      1275
    2. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1207
    3. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      113
      1125
    4. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      73
      1060
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      52
      811
    6. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      74
      736
    7. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      672
    8. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      40
      657
    9. S on minun etunimen kolmas kirjain.

      Mikä sinun etunimen kolmas kirjain on?
      Ikävä
      53
      646
    10. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      349
      625
    Aihe