Meksikon kelit maaliskuussa?

Matkatuumailija

Kuinka lämmintä on päivällä, illalla, aamulla? Sataako ? Meriveden lämpötila?
Harkitsen ensi vuoden matkakohdetta ja Thaimaa tai Meksiko on suunnitelmissa.

3

188

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sataa sataa lopisee

      Menneet näkee sääsivustojen tilastoista, tulevat.. ööh kristallipallosta?

    • BON VOYAGE

      Lomailin Cancunista Etelään noin sata kilsaa pari viikkoa vko 9 - vko 11."Täältä" sain tietää täysin toisenlaista tietoa kuin mitä säät omalla kohdallani olivat. Yhtenä ainoana iltana satoi ja tuolloin suunnistin collctiivolla Playa del Carmeniin. Kastuin toki läpimäräksi tuona iltana, sillä Carmenissa sade vaan yltyi. Sateesta huolimatta, niin oli lämmin. Toisen kerran yksi päivä oli molemmin puolin keskipäivää pilvinen ja tuuli yllättäen yltyi ja alkoi sataa sekä ukkonen jyrähteli jonkin verran. Odottelimme ko. iltapäivällä tovin aurinkosuojan alla ja menimme vasta sateen tauotessa syömään. Voi olla, että vielä myöhemmin samana iltapäivänä satoi vettä, mutta altaassa oli lapsilla ainakin hupaa sateesta huolimatta. Minä taas sain itselleni sopivan levähdystauon kun ei tarvinnut pikajuoksuvauhtia peseytyä ja pukeutua syömään, vaan sai kaikessa rauhassa siistiytyä. Joka ikinen muu päivä oli enemmän aurinkoista kuin pilvistä. Kuuma lähinnä aina noin klo 16 saakka ja myös väh. 12 iltaa 14 illasta oli lämmintä. Eli matkalaukkuun en olisi tarvinnut kolmea pitkähihaista. Onnekseni jätin farkut lentokentällä auton peräloosteriin. Mukaan ei olisi myöskään tarvinnut ottaa pyyhkeitä ja muutenkin, niin ainakin minulla oli liikaa matkatavaroita. Mukaan olisin voinut ottaa vain keveitä ja mukavia kenkiä. Rakkoja ei tullut, mutta kenkävalintani menivät pieleen. Ensi kerralla tiedänkin jo sitten, että mitä mukaan ja mitä ei. Älkää pakatko liikaa matkatavaroita on ohjeeni teille Meksikoon matkustaville. Kannattaa varata keveitä vaatteita: shortseja, toppeja, keveitä t-paitoja jne. Ja, vaikka kuka yrittää, niin Meksikossa ei pääse vaatteilla koreilemaan. Kansainvälisessä majoituksessani ihmiset pukeutuivat kaikenkaikkiaan kauniisti. Tosin en kaikista keski-ikäisten naisten saronkivalinnoista pitänyt enkä siitä, jos joku nuorikin tuli syömään pelkät bikinit päällään. Tämä tosin on vain oma mielipiteeni enkä tarvitse kommentteja, kosken noin vuoteen vieraile palstalle ko. kirjoituksen jälkeen. Kevyet, mukavat vaatteet illoin ja päivin. Hankalat asut tekevät mukavasta lomastasi vain hankalampaa. Onnea ihaniin aurinkoisiin lomapäiviin Meksikon lomamatkalaisille helmi-maaliskuussa minä vuonna vain!

    • Hola Mexico

      Riippuu siitä, mihin osaan Meksikoa ajattelet matkustaa? Jos vain esim.Cancun/Carmen tienoolle, niin luultavimmin kelit on lämpimät, jopa suomalaisittain kuumat. Tulimme juuri reissusta ja Cancunissa lämpöä oli päivällä 28-30 astett, eikä edes yöllä ole kovin viileä, eli n. 20-22 astetta veikkaisin. Osana päivistä oli suhteellisen kovaa tuulta, mutta se oli todella lämmintä (polttaa itsensä helposti, koska auringon kuumuutta ei huomaa). Eli kevyitä vaatteita ja jalkineita mukaan, niin saa nautiskella.
      Jos taas menee jonnekin muualle Meksikossa, saattaa olla viileämpää. Itse kävimme myös Veracrutzin alueella ja siellä sää oli kaunista mutta selkeästi viileämpää, eli siellä kaipasi jo pitkähihaistakin puettavaa ja farkut oli paikallaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1727
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1547
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      55
      1260
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      729
    6. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      725
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      717
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      668
    Aihe