Vauvautelut!?

ei vielä(kään)

Mitä vastaatte vauvakuume-ja lisääntymiskyselyihin? Itse koen "lapsentekokehoitukset" erittäin ahdistavana, kun lasta toivotaan ja se ei syystä tai toisesta ole onnistunut!

Työkaverit heittelee usein tätä "seuraavaks onki sit sun vuoro, eikös?", "koska te teette lapsia?" "tuleeko vauvakuume ?(kun joku tuo pienokaistaan näytille)" "kyl kannattais nuorena tehä" jne jne. Onpa yks vanhus ihan mahaanikin taputellut hymyillen, jolloin olen joutunut sanomaannolona että ei siellä mitään ole, ruokaa vain, kerron kyllä sitten! Oon myös sanonu jotai ympäri pyöreetä et "kai sitä joskus" tai vähän suoremminkin että " ei se oo välttämät nii helppoa vaan TEHDÄ niitä". Siltikään ei lopu vihjailut!!!

Ja yks juttu viel. Ei voi sanoo "ei todellakaan tuu/oo vauvakuumetta" tai vauvat eikä lapset kiinnosta mua" koska tällöin kaikki perheelliset voi loukkaantuu ku en muka tykkääkään just heidän kullanmurusta ja olen suoranainen lapsivihaaja kun en omalta tuskaltani halua pidellä vauvoja joita tungetaa syliini jotta vauvakuume tarttuisi.

Huh kun ärsyttää ihmisten tökeryys!

9

216

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • eräs mamma

   Onhan se raskasta. Eivät nuo pahalla urki, mutta eivät huomaa asian haavoittavuutta.
   Koettakaa kehitellä jotakin aivan muuta miettimistä. Se auttaa pääsemään irti vauvajutuista. Stressitila estää herkät asiat toteutumasta.
   Helposti sanottu, jos viereltä niitä kommentteja kuulee. Olen saman kerran kokenut. Itkenytkin toisten kaksosia... pidin lapsettomuutta jopa Jumalan rangaistuksena. Eihän se sitä ollut. Oma mieli piti saada oikealle asenteelle. Nöyräksi.
   Malta vain. Hyvä uutinen vielä tulee. Omalta osaltani odottelen jo seuraavaa polvea:)

  • kertoo tyhmyydestä!

   Ihmiset eivät oikeasti tajua että kysymykset jotka liittyvät siihen koska lapsia tehdään ovat erittäin epäasiallisia. Varmasti he tarkoittavat hyvää, mutta heillä ei todellakaan tule mieleen että tätä kysymystä ei pidä esittää. Se myöskin paljastaa kysyjän moukkamaisuuden. Lapsi asiat ovat niin henkilökohtaisia juttuja että kenenkään puolitutun eikä lähemmänkään pidä alkaa urkkimaan, koska todellista taustaa ei tiedetä.

   Vauva kysymyksillä voidaan oikeasti saada toiselle aivan turhaa pahaa mieltä. MItäpä jos se keneltä tälläinen kysymys kysytään on juuri saanut keskenmenon tai tehnyt abortin? Ei meinaan varmasti tunnu kovin kivalta. Jokaisen ihmisen pitäisi oikeasti tajuta että noin henkilökohtaisia kysymyksiä ei pidä esittää.

   Täälläkin lapsen tulo antoi odottaa hyvin pitkään, useamman vuoden itseasiassa. Kyllä se aina sattu niin törkeästi kun tultiin kyselemään että "koskas te lapsia teette" "ota nyt tämä meidän ihana pieni vauva syliin jotta teillekkin tulee vauvakuume" Kyllä sitä muutaman kerran on tehnty mieli sanoa todella pahasti. Ikääkin kun kertyi jo kivasti ja avioliitossa olimme olleet useamman vuoden niin ihmiset tietysti odottivat sitä jälkikasvua tulevan ja heidän mielestään heillä on oikeus kysellä toisten täysin henkilökohtaisia asioita.

   Jokaisen ihmisen pitäisi oikesti miettiä ensin hetken aikaa ennenkuin päästää sieltä suustaan noita vauvakyselyitä. Voisi oikeasti ajatella että miltä sellainen saattaa tuntua. Sitten kun vihdoinkin usean vuoden jälkeen saimme kauan toivotun tyttäremme niin eikös sieltä sitten alkanut tulemaan anopin suunnalta jo kyselyä että millonkas pikkusisar saa alkunsa. Jos kokisin että joillekkin kuuluu meidän henkilökohtaiset asiat niin varmasti olisimme kertoneet että kun tätä ekaakin yritettiin niin monta vuotta että ei ihan heti pysty henkisesti lähtemään siihen hommaan uudestaan. Sitäpaitsi jos seuraavan yrittämisessä menee yhtä pitkä aika, niin lapsen hankkimisen voi sitten suosilla muutenkin jättää. Vikahaan meistä ei löytynyt, joten adoptio jäi sitten sen takia vain haaveeksi kun he keillä on lapsettomuus diagnotisoitu niin ovat etusijalla, miellä oli määrittelemätön lapsettomuus joka ei ole kuitenkaan sen arvoinen diagnoosi.

  • Tsiisuksen juntit

   Tuo utelu ja velvoitteekseen kiilaaminen on peruja jostakin sotien jälkeiseltä ajalta, kun piti uusia kansalaisia tehdä sodissa menehtyneitä korvaamaan. Junttit kyselee.
   Vaihda hei työpaikkaa, tee itsellesi se palvelus. On vähän köpömeininki teillä.

   Ja miksi ihmeessä joku tuo lapsen näytille? Eihän kukaan tuo hitto vie saamaansa haukeakaan sankossa näytille.

  • Vuosi on jo 2014

   Vanhat akat ja katkerat perheenäitit kateellisena kyselee. Kyse on katkeruudesta ja näköalattomuudesta. Elämässä lisääntyminen on viimeisin ihmisen tarve. Lepo, ravinto ja ulostamisen on välttämättömyyksiä, kaikki muu on jokaisen oma asia.

  • glköhkö

   Mahan taputtelu
   - Laihduta, ehkä näytät siltä että olisit raskaan. Sinulla taitaa olla turvotusta tai pömppömaha.

   • ap.

    Hah. Eiköhän lihominen ja laihduttaminenkin oo ihan jokasen oma asia. Ei pitäis mun läskit ketään muita haitata.


   • hköjikkk
    ap. kirjoitti:

    Hah. Eiköhän lihominen ja laihduttaminenkin oo ihan jokasen oma asia. Ei pitäis mun läskit ketään muita haitata.

    Ei se ole ihan jokaisen asia jos näytät siltä kuin olisit yhdeksännellä kuulla raskaana. Mitä jos liikkuisit ja söisit terveellisesti, onko ihan mahdoton ajatus?

    Kyllä ylipainosi haittaa meitä, me maksamme verorahoilla sinun julkisen puolen lääkärikulut.


  • ap.

   Hei kiitos viesteistä! Paras/pahin oli kun kerroin lähteväni reissuun mieheni kans vähän pidemmäks aikaa kun vaan viikoks teneriffalle.. Moni sanoi ärsyntyneenä (lue kateellisena) et hyvähän teijän on kun ei oo lapsia. Noh, kyl me varmaan lapsenki kans elettäis omanlaistamme elämää, johon kuuluu matkustaminenkin, mut joo, on se niin helppoa ku ei oo lasta! ;-)

  • Näin se on

   Kateelliset ja vanhanaikaiset lapsentekoon painostetut kateelliset kyselee kyytiin uppoavaan laivaan.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mua kiinnostais

   Aika paljon vietellä sut vielä J... ❤️❤️
   Ikävä
   65
   1814
  2. Aion ottaa yhteyttä sinuun

   ens tai seuraavalla viikolla. Tähän vaan tiedoksi että osaat varautua rakas :)
   Ikävä
   113
   1478
  3. Martina, Jasser ja kaik neljä tytärtä Järvisydämessä

   Sinne se Jasseri kiitää pitkin baanaa. Esko oli niin kiva, että antoi autonsa hälle. Noin toimii fiksu, avarakatseinen ex.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   180
   1468
  4. Jos laittaisin viestin

   Laittaisn: vaan: Moi, mitäs kuuluu 😊 Se riittäisi kertomaan tarpeeksi kaiken jälkeen. Mitä itse laittaisit?
   Ikävä
   78
   1258
  5. Miten musta tuntuu

   että sä teet niitä mulle :) Olen katsonut rivien välistä ja ymmärrän ehkä mitä tarkoitat. Olemme samalla viivalla ja täysiä idiootteja jos me ei yhdis
   Ikävä
   43
   865
  6. Valtamedia VALEHTELI Oodin tapahtumista, paikalla ollut pastori kertoo totuuden

   Eli ainoa joka häiriköi oli naiseksi pukeutunut mies(sairasta), joka töni ja jopa löi pastoria ja haastoi kaksintaisteluun. Youtubelta löytyy video j
   Maailman menoa
   235
   801
  7. Helteet paljastaa.

   Sumin naiset on kyllä aika läskejä, osa ihan yököttää ku vähissä vaatteissa kauppaa lyllertävät, läskit tursuu ja sit koittavat viel pitää tiukkoja va
   Suomussalmi
   50
   779
  8. Jos en olisi rakastunut sinuun

   voisin sentään tapailla muita. Rakastumalla sinuun tuomitsin itseni yksinäisyyteen.
   Ikävä
   57
   725
  9. En halua elää ilman sinua

   Mutta ei sinun kanssakaan voi elää. Miten tästä voisi päästä yli..
   Ikävä
   47
   712
  10. Miten reagoisit

   Jos heräisitkin aamulla palstalaisen vierestä?
   Sinkut
   129
   701
  Aihe