Vauvautelut!?

ei vielä(kään)

Mitä vastaatte vauvakuume-ja lisääntymiskyselyihin? Itse koen "lapsentekokehoitukset" erittäin ahdistavana, kun lasta toivotaan ja se ei syystä tai toisesta ole onnistunut!

Työkaverit heittelee usein tätä "seuraavaks onki sit sun vuoro, eikös?", "koska te teette lapsia?" "tuleeko vauvakuume ?(kun joku tuo pienokaistaan näytille)" "kyl kannattais nuorena tehä" jne jne. Onpa yks vanhus ihan mahaanikin taputellut hymyillen, jolloin olen joutunut sanomaannolona että ei siellä mitään ole, ruokaa vain, kerron kyllä sitten! Oon myös sanonu jotai ympäri pyöreetä et "kai sitä joskus" tai vähän suoremminkin että " ei se oo välttämät nii helppoa vaan TEHDÄ niitä". Siltikään ei lopu vihjailut!!!

Ja yks juttu viel. Ei voi sanoo "ei todellakaan tuu/oo vauvakuumetta" tai vauvat eikä lapset kiinnosta mua" koska tällöin kaikki perheelliset voi loukkaantuu ku en muka tykkääkään just heidän kullanmurusta ja olen suoranainen lapsivihaaja kun en omalta tuskaltani halua pidellä vauvoja joita tungetaa syliini jotta vauvakuume tarttuisi.

Huh kun ärsyttää ihmisten tökeryys!

9

200

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eräs mamma

      Onhan se raskasta. Eivät nuo pahalla urki, mutta eivät huomaa asian haavoittavuutta.
      Koettakaa kehitellä jotakin aivan muuta miettimistä. Se auttaa pääsemään irti vauvajutuista. Stressitila estää herkät asiat toteutumasta.
      Helposti sanottu, jos viereltä niitä kommentteja kuulee. Olen saman kerran kokenut. Itkenytkin toisten kaksosia... pidin lapsettomuutta jopa Jumalan rangaistuksena. Eihän se sitä ollut. Oma mieli piti saada oikealle asenteelle. Nöyräksi.
      Malta vain. Hyvä uutinen vielä tulee. Omalta osaltani odottelen jo seuraavaa polvea:)

    • kertoo tyhmyydestä!

      Ihmiset eivät oikeasti tajua että kysymykset jotka liittyvät siihen koska lapsia tehdään ovat erittäin epäasiallisia. Varmasti he tarkoittavat hyvää, mutta heillä ei todellakaan tule mieleen että tätä kysymystä ei pidä esittää. Se myöskin paljastaa kysyjän moukkamaisuuden. Lapsi asiat ovat niin henkilökohtaisia juttuja että kenenkään puolitutun eikä lähemmänkään pidä alkaa urkkimaan, koska todellista taustaa ei tiedetä.

      Vauva kysymyksillä voidaan oikeasti saada toiselle aivan turhaa pahaa mieltä. MItäpä jos se keneltä tälläinen kysymys kysytään on juuri saanut keskenmenon tai tehnyt abortin? Ei meinaan varmasti tunnu kovin kivalta. Jokaisen ihmisen pitäisi oikeasti tajuta että noin henkilökohtaisia kysymyksiä ei pidä esittää.

      Täälläkin lapsen tulo antoi odottaa hyvin pitkään, useamman vuoden itseasiassa. Kyllä se aina sattu niin törkeästi kun tultiin kyselemään että "koskas te lapsia teette" "ota nyt tämä meidän ihana pieni vauva syliin jotta teillekkin tulee vauvakuume" Kyllä sitä muutaman kerran on tehnty mieli sanoa todella pahasti. Ikääkin kun kertyi jo kivasti ja avioliitossa olimme olleet useamman vuoden niin ihmiset tietysti odottivat sitä jälkikasvua tulevan ja heidän mielestään heillä on oikeus kysellä toisten täysin henkilökohtaisia asioita.

      Jokaisen ihmisen pitäisi oikesti miettiä ensin hetken aikaa ennenkuin päästää sieltä suustaan noita vauvakyselyitä. Voisi oikeasti ajatella että miltä sellainen saattaa tuntua. Sitten kun vihdoinkin usean vuoden jälkeen saimme kauan toivotun tyttäremme niin eikös sieltä sitten alkanut tulemaan anopin suunnalta jo kyselyä että millonkas pikkusisar saa alkunsa. Jos kokisin että joillekkin kuuluu meidän henkilökohtaiset asiat niin varmasti olisimme kertoneet että kun tätä ekaakin yritettiin niin monta vuotta että ei ihan heti pysty henkisesti lähtemään siihen hommaan uudestaan. Sitäpaitsi jos seuraavan yrittämisessä menee yhtä pitkä aika, niin lapsen hankkimisen voi sitten suosilla muutenkin jättää. Vikahaan meistä ei löytynyt, joten adoptio jäi sitten sen takia vain haaveeksi kun he keillä on lapsettomuus diagnotisoitu niin ovat etusijalla, miellä oli määrittelemätön lapsettomuus joka ei ole kuitenkaan sen arvoinen diagnoosi.

    • Tsiisuksen juntit

      Tuo utelu ja velvoitteekseen kiilaaminen on peruja jostakin sotien jälkeiseltä ajalta, kun piti uusia kansalaisia tehdä sodissa menehtyneitä korvaamaan. Junttit kyselee.
      Vaihda hei työpaikkaa, tee itsellesi se palvelus. On vähän köpömeininki teillä.

      Ja miksi ihmeessä joku tuo lapsen näytille? Eihän kukaan tuo hitto vie saamaansa haukeakaan sankossa näytille.

    • Vuosi on jo 2014

      Vanhat akat ja katkerat perheenäitit kateellisena kyselee. Kyse on katkeruudesta ja näköalattomuudesta. Elämässä lisääntyminen on viimeisin ihmisen tarve. Lepo, ravinto ja ulostamisen on välttämättömyyksiä, kaikki muu on jokaisen oma asia.

    • glköhkö

      Mahan taputtelu
      - Laihduta, ehkä näytät siltä että olisit raskaan. Sinulla taitaa olla turvotusta tai pömppömaha.

      • ap.

        Hah. Eiköhän lihominen ja laihduttaminenkin oo ihan jokasen oma asia. Ei pitäis mun läskit ketään muita haitata.


      • hköjikkk
        ap. kirjoitti:

        Hah. Eiköhän lihominen ja laihduttaminenkin oo ihan jokasen oma asia. Ei pitäis mun läskit ketään muita haitata.

        Ei se ole ihan jokaisen asia jos näytät siltä kuin olisit yhdeksännellä kuulla raskaana. Mitä jos liikkuisit ja söisit terveellisesti, onko ihan mahdoton ajatus?

        Kyllä ylipainosi haittaa meitä, me maksamme verorahoilla sinun julkisen puolen lääkärikulut.


    • ap.

      Hei kiitos viesteistä! Paras/pahin oli kun kerroin lähteväni reissuun mieheni kans vähän pidemmäks aikaa kun vaan viikoks teneriffalle.. Moni sanoi ärsyntyneenä (lue kateellisena) et hyvähän teijän on kun ei oo lapsia. Noh, kyl me varmaan lapsenki kans elettäis omanlaistamme elämää, johon kuuluu matkustaminenkin, mut joo, on se niin helppoa ku ei oo lasta! ;-)

    • Näin se on

      Kateelliset ja vanhanaikaiset lapsentekoon painostetut kateelliset kyselee kyytiin uppoavaan laivaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      149
      2339
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1958
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1928
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1730
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1520
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1296
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1190
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1183
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1178
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1157
    Aihe