kunta tekee mitä huvittaa

elylely

Tonttimme rajan takaa kunta päätti kaataa metsän pois, ja tekee sinne leikkikentän tms. Se oli kaavassa ja tiedossa jo aiemmin, ei siinä mitään. Se on kaavoitettu puistoalueeksi, jossa reunoille piirretty puita. Itse asiassa on hyvä, että metsä kaadettiin pois, ja valoa pääsee meidänkin tontille.

Muttamutta.

Kunta kerää toki tukkipuunsa pois, mutta jättää oksat yms risut sinne rumentamaan näkyä. Soitin kuntaan, ja siellä henkilö sanoi että kyllä ne sinne maatuu. Nojoo, vie varmaan 20 vuotta, että maatuu. Meinaa niitä oksia on sen verran paljon, ja paksuja seassa, että alueella on mahdoton kulkea jalkaisin. Noin 70 cm verran maapohjasta on risuja ja oksia. Leikkikentän kohta tietysti tulee siistiksi, mutta reunamat jää oksaryteiköksi. Kunnan akka vielä sanoi, että voittehan ne itse kerätä pois, ja vaikka polttaa. Hei, varmaan noin 10-15 traktorikuormaa oksia, että keräilkääpä siitä. Menisi varmaan pari viikkoa, jos alkaisin keräilemään, saattaisi mennä kuukausikin. Miksi asukaiden pitäisi muutenkaan tehdä kunnalle ilmaiseksi työtä.

Mihin voisi ottaa yhteyttä, että moinen maiseman rumentaminen saisi jonkinlaisen ratkaisun? Mikä se sellainen puistoalue on, joka on täynnä hakkuujätettä, leikkikenttää lukuunottamatta? Kunta akka sanoi vielä, että tulee liian kalliiksi, jos kunta alkaa keräämää hakkuujätteen pois. MIKÄ EMÄVALE. Ei se nyt saakeli maksa mitään, energiayhtiöt jopa maksaa hieman siitä, että saa hakea energiapuuta käyttöönsä. Ainut syy on, ettei kunnan metsurit VIITSI, alkaa keräilemään risuja.

2

138

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kerää itse

      Onse kumma kun ihmiset on niin laiskoja etteivät itse viitsi tehdä yhtään mitään. Asenne on "Miksi asukaiden pitäisi muutenkaan tehdä kunnalle ilmaiseksi työt" !?!?!
      Kunta tekee hienon puiston kaverille viereen ja mikään ei kelpaa. Saisi siitä ilmaiset polttopuut vuosiksi, mutta laiskaperse ei viitsi tehdä. Ostetaan ja tilataan vain valmiina ja sittenkin valitetaan kaikesta. Ooottete uusavuttomia itsekeskeisiä paskoja. Sitten itketään ja naputetaan sosiaalisen median palstoilla anonyymina, EDES SITÄ EI OLE MUNAA TEHDÄ OMALLA NIMELLÄ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      • elylely

        Jaa mitäs sä mun nimellä tekisit? Mitä se nimi tähän asiaan vaikuttaa? Ethän säkään omaa nimeäs laittanut provoiluusi. Laitapa koko nimesi heti esille, ja sassiin. Nono, laita jo.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      51
      3467
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      156
      2099
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      204
      1791
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      135
      1699
    5. 80
      1165
    6. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      234
      1104
    7. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      273
      1045
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      130
      999
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      52
      929
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      72
      895
    Aihe