Langaton headset alle 100€ hakusessa

DF123

Eli on nyt olleet vuoden Sound Blaster joku 50€ headset, äänenlaatu on hyvä, mutta kuulokkeet itsessään ihan lelumaisen heikot, pelkkää muovia. Nämä kun säätää päähän sopivalle koolle, niin se mikä on siinä kun suurentaa kokoa katkesi nyt pari viikkoa sitten. Toinen puoli sama vika, teipillä enää pysyy kiinni.

Langattomat haluaisin jo sen takia, että puhun paljon teamspeakissä yms. ja kesällä olisi kiva vain istuskella parvekkeella ja jutella kaverien kanssa. Muutenkin langattomat olisivat paremmat kun nämä johdot kokoajan sotkussa. Tosin haluaisin sitten ladattavat langattomat, en mitään pattereilla toimivia leluja. Saa olla alle 100€ muttei yli, ja pitää olla myös kestävä, eikä tällainen muovinen lelu.

13

747

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Rautaa

      Kysyisin että ajattelitko musiikin kuunteluun ja onko äänenlaadulla merkitystä?
      Tuohon 100€ hintaan ei oikein taida saada kovin laadukkaita langattomia missä on mikki. Akuissa on tietenkin se vika että kun ne menevät niin ne ovat entiset kuulokkeet koska monissa niitä ei voi vaihtaa. Ladattavat patterit sinänsä mielestäni parempi vaihtoehto, voit aina laittaa toiset patterit lataukseen.

      Tuleeko kuulokkeet PC käyttöön vai konsolille ja mille?

    • DF123

      PC käyttöön, pelaamiseen ja musiikin kuuntelemiseen

    • Rautaa

      Ikävä kyllä voisin todeta tähän hieman asiaa tutkittuani etten voi oikeastaan suositella mitään alle 170€ langatonta kuuloketta missä on mikki.
      Laatua alkaa vasta saamaan tuolla 200€ tietämillä äänenlaadullisesti sekä rakenteellisesti, asiaan vaikuttaa paljon tuo mikki.


      Vaihtoehtoja ei ole kovinkaan paljon niillä ominaisuuksilla mitä kaipaat.
      Jokunen bluetooth kuuloke on mitä voisit ehkä harkita.
      Mitä olen ymmärtänyt, näissä ei laadullisesti ole juurikaan eroja alle 100€ hintaluokassa.


      http://www.jimms.fi/tuote/70GH022000000

      Creative SB Tactic3D Rage Wireless Gaming Headset
      Kannattaa katsoa hintoja jos löytyy halvemmalla jostain.

    • DF123

      No juu ehkä nuo langattomat voi heivata sitten? Olisi ehdottaa joitain langallisia, saa olla halvemmatkin :D

      • DF123

        Tässä pari mitä itse katselin

        http://www.jimms.fi/tuote/HT-SHK002ECBU
        http://www.jimms.fi/tuote/309035
        http://www.jimms.fi/tuote/61023
        http://www.jimms.fi/tuote/HT-SKS004ECRE
        http://www.jimms.fi/tuote/OZRAGESTR
        http://www.jimms.fi/tuote/SB49

        Onko noista mihinkään? Ja siis tuo jonka linkkasit niin minulla on juuri tuollaiset mutta langalliset ja ovat todella heikkorakenteiset :(


      • Rautaa

        Ei välttämättä tarvitse heivata ideaa langattomista mutta on vaikea löytää sellaisia missä ne ominaisuudet ja laatu on jotenkuten tasapainossa.
        Aina joutuu jostain "karsimaan" kun ominaisuuksia on enemmän.
        Se vähän riippuu mikä on tarpeeksi hyvä äänenlaatu kenenkin mieleen.
        Siis että pystyy nauttimaan pelaamisesta ja musiikistakin.


    • Rautaa

      Aika usein juuri kestävyydestä karsitaan kun halvoista headseteistä on kyse.
      Ongelmahan yleisesti ottaen on se että headsetit ovat laatuunsa nähden usein ylihintaisia. Jossain ominaisuuksissa aina joutuu tekemään kompromisseja.
      Sanon tähän että kuulokkeet johdolla, ilman mikkiä on paljon laadukkaammat 100€ hintaluokassa kuin vastaavat mikin kanssa. Sitten kun tosiaan aletaan lisäämään muita ominaisuuksia niin jostain pitää karsia.

      Tuossa mainitsit useamman minkä luulen että kestää kohtuullisen hyvin.

      Mainitsen kuitenkin tässä pari johdollista kuuloketta missä on mikki ja pitäisi olla hyvä äänenlaadullisesti myös.

      http://www.jimms.fi/tuote/8886419312741 näistä lueskelin aikoinaan että kohtuullisen laatuiset kuulokkeet ottaen huomioon että nämä ovat Headsetit.

      http://www.jimms.fi/tuote/485896 Näissä on kestävä rakenne, äänenlaatu kohtuullisen hyvä.

      http://www.jimms.fi/tuote/878615051843 Todennäköisesti parhaimpia alle 100€ headsetit mitä voi saada, äänenlaadullisesti laadukkaat. Rakenteen kestävyydestä en kuitenkaan osaa sanoa mitään.

      Aina on tietenkin se mahdollisuus että normaaleihin kuulokkeisiin yhdistää erillisen mikin. Hyviä ja halpoja mikkejä saa paljon mitkä ovat kohtuullisen helppo yhdistää itse kuulokkeisiinkin jolloin saa "headsetit".

    • DF123

      No onhan vielä sekin mahdollisuus, että hankkisin pöytämikin, ja pelkät kuulokkeet. Onko heittää ilmoille ideoita hyvästä pöytämikistä? Ja sori kun en itse etsi. Olen yrittänyt etsiä, mutta kun itsellä on jokapäivä käytössä ja kun on opiskelija niin haluaisin kunnolliset kerralla, eikä mitään 2kk kestäviä muovipurkkeja

    • Rautaa

      Pöytämikeissä saat jo ihan kohtuullista äänenlaatua 5 eurolla. Niissä ei ole mitään huimia eroja loppu pelissä.

      http://www.jimms.fi/tuote/ZM-MIC1 tuo on hyvin suosittu ollut ja saa moniin kuulokkeisiin kiinni.
      Katsot vain jonkun mikä on paras omaan käyttöön, pöytämallejakin on niin erillaisia. Itse suunnittelin napata taivuteltavan pöytämallin irti jalastaan ja rakentaa jonkun näköisen pikakiinnitys systeemin että saan vaivattomasti sen kiinni kuulokkeisiin tarpeen vaatiessa.

      Kysyisin että jos nyt hankit pelkät kuulokkeet niin pitäisikö olla suljetut vai avoimet / puoliavoimet?

      Yleisesti ottaen avoimet ja puoliavoimet kuulokkeet ovat ilmavammat, ei hikoa korvat ja pää niin pahasti. Äänenlaadullisesti hieman paremmat. Äänen avaruudellinen hahmotus kyky on parempi. Eli tarkoittaa peleissä sitä että paikantaa mistä suunnasta äänet tulevat, sama koskee musiikkia.

      Huonot puolet on sitten se että ne vuotavat ääntä ja kuulet ympäristön äänet myös. ( voi olla hyvä tai huono ). Ongelmia voi tulla joskus mikrofonin kiertämisen kanssa varsinkin jos mikki on lähellä.

      Suljetuissa on se yksityisyys ja rauha, eikä ympäristön äänet häiritse musiikin kuuntelua ja pelaamista. Korvat voi lämmetä enemmän. Riippuen ympäristön yleisestä hälystä, tietokoneen huminasta sun muista. Suljetut voivat olla erottelevampia koska kuulet pienimmätkin äänet jotka voivat avoimien kuulokkeiden kanssa jäädä huminan peittoon tai muiden äänien.

    • DF123

      Suljettuja olen ajatellut, naapurit möykkäävät aika pahasti ja muutenkin on sitten se oma rauha jos esim. ottaa bussiin tai muualle. Tuo itse kiinnitettävä näyttää loistavalta, saattaisin tuohon kehittää jonkin telineen pöytään/seinään kiinni.

      Sanotaanko, että vaikka 60€ olisi nyt sitten pelkille kuulokkeille budjetti, niin millaiset hankkisit?

    • Rautaa

      Todettava tähän että tuo 60€ hintahaarukka on todella ongelmallinen.
      Pikkasen kun laittaisi lisää niin saisi jo aika paljon äänenlaadullisesti sekä rakenteellisesti.

      Nämä ovat alle 60€ tai hieman yli.
      http://www.stpaulssound.fi/kauppa/index.php?main_page=product_info&cPath=16_21&products_id=6096 ( ei tietoa oikeastaan ).

      http://www.stpaulssound.fi/kauppa/index.php?main_page=product_info&cPath=16_21&products_id=1252 ( hintaluokassaan kohtuulliset ).

      http://www.topsound.fi/akg-k-77.html ( kohtuulliset )

      http://www.verkkokauppa.com/fi/product/51115/cnxqr/Beyerdynamic-DT-235-suljetut-stereokuulokkeet-musta ( kohtuulliset )

      Ainoat oikeastaan näistä mitä voisin itse suositella on Philips Citiscape Downtown, on olemassa Uptown malli joka tulee korvien ympärille ja laatu on hyvä mutta hinta on noin 80€.
      http://www.pixmania.fi/sankakuulokkeet/philips-citiscape-downtown-shl5615bk-10-ruskea-musta-kuulokkeet/21739718-a.html

      http://www.pixmania.fi/sankakuulokkeet/philips-citiscape-downtown-shl5615gy-10-harmaa-kuulokkeet/21740277-a.html

      Noista on päivitetty mallikin, ulkonäöllisesti ja värillisesti hieman erillaiset. Hinta on vain huomattavasti korkeampi.

      Itse en oikeastaan hankkisi mitään näistä, no ehkä Philipsit. Itse kyllä tähtäisin näistä johonkin.
      http://www.topsound.fi/krk-kns-6400.html Neutraalit ääneltään, mukavat päässä, erottelevat ja hieman analyyttiset. Rakenne on kestävä. Irrotettava johto, Korvapehmusteet voi hankkia myöhemmin Kns 8400 mallin jotka ovat memory foamia ja äärimmäisen mukavat.

      http://www.stpaulssound.fi/kauppa/index.php?main_page=product_info&cPath=16_21&products_id=2981
      Nämä ovat myös kohtuullisen neutraalit, basso ehkä hieman korostuneempi. Erottelevat ja hieman analyyttisetkin. Sulkee hyvin ääntä kuten KNS 6400.
      Aika mukavat päässä, irroitettava johto myös. Näihinkin voi hankkia SRH 840 mallin korvapehmusteet jotka ovat hieman mukavammat kuin alkuperäiset.

      Voisi ehkä suositella vilkasemaan Philips Citiscape Uptowneja. Hyvä äänenlaatu ja eristää ääntä. Näissä on hieman V käyräinen äänenpaino. Eli basso ja diskantti hieman korostuneet. Mielestäni kestävä rakenne. Piuha on hieman lyhyt kotikäytössä, johdossa on mikki joka toimii älypuhelimien kanssa. Ainoa todella huono puoli on piuhassa oleva volume säätö joka on surkea. Adapterin kanssa on mahdollista kai saada toimimaan myös PC:llä, tästä en kuitenkaan voi olla varma. Hinta noin 80€.

      Sitten on Greative Auravana Live! kuulokkeet, hinta noin 80€ mutta näitä voi olla vaikea löytää, Basso hieman korostunut mutta muuten hyvän kuuloset ja arvostetut kuulokkeet. Kestävyys ei todennäköisesti niin hyvä kuin Shure ja KRK kuulokkeissa. https://tietokonekauppa.fi/product/28537/

      http://www.pixmania.fi/dj-kuulokkeet/koss-kuulokkeet-pro-dj-100/08515836-a.html Kyseiset kuulokkeet ovat laadullisesti hyvät hintaluokassaan. Ei niin hyvin eristä ääntä kuin Shure tai KRK. Basso on korostunut. Rakenne ei ehkä niin kestävä kuin muissa vaihtoehdoissa.

      Sitten on jokunen hieman kalliimpi vaihtoehto.
      Näissä on korostuneempi basso http://www.stpaulssound.fi/kauppa/index.php?main_page=product_info&cPath=16_21&products_id=3430
      Hyvin arvostetut kuulokkeet ja monet pitävät näistä. On tullut uudet X mallit missä on sitten irrotettava johtokin mutta hintaa on enemmän. Löytyy mustana, valkoisena ja punaisena.
      Rakenne on kuulema kohtuullisen kestävä.

      Itse suosin Shure SRH 440 ja KRK KNS 6400 koska pidän neutraalimmasta äänestä. Siinä nyt pitäisi olla jotain ehdotuksia. Suosittelen aina kokeilemaan kuulokkeet ennen ostopäätöstä!

    • DF123

      Täällä missä asun ei oikein pääse testaamaan kun lähin elektroniikka liike on 50km päässä, ja siellä kaikki maksaa sen 100% enempi ku muualla valikoima on huono. Melkein olen ajatellut, että ostaisin sitten uuden samanlaisen headsetin kun on nytkin. Vuosi 50€ headsetillä on minulle paljon, kun on kerta jokapäivä 5-8h käytössä, matkustaneet ties missä ja pari kertaa pudonnat lattialle. Voi toki olla, että säästän vielä hieman ja ostan sitten saman kuin nyt, mutta langattomana.

      Kiitos Rautaa pitkästä ja informatiivisesta pläjäyksestä. Täytyy kyllä sitten kun joskus eksyy isoihin kaupunkeihin, mennä testailemaan millaisia on erilaiset headsetit ja kuulokkeet.

    • Rautaa

      Onhan noissa verkkokaupoissa aina se 14 päivän palautus oikeus ja siinä ajassa ehtii kyllä kokeilemaan aika kivasti. Pitää vaan kohdella kuulokkeita kun kukkaa kämmenellä niin ongelmia ei pitäisi tulla palautuksen kanssa jos ei tykkääkkään.
      Toki kannattaa tiedustella etukäteen asiasta.

      Suomessa kaikkialla on lähes sama tilanne. Liikkeet ovat kaukana, hinnat aivan liian korkeat ja valikoimat surkeat.

      No kävi miten kävi, pää asia on se että löydät itsellesi kuulokkeet / headsetit mihin olet tyytyväinen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 120
      2663
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      67
      2440
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      16
      2081
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1737
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1648
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1479
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      17
      1429
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      27
      1403
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1377
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1302
    Aihe