Kun pelkkä seksi ei riitä...

Eerin

Hei kaikki Turkissa lomailleet tyttöset ja miksei poikasetkin! Olen tässä mielenkiinnolla lueskellut näitä keskusteluja Turkista ja erityisesti turkkilaisista miehistä. Enemmistölle meistä Turkissa useammin kuin kerran reissanneista tyttösistä on varmasti jo alkanut valjeta lomakohteiden sesonkityöntekijöiden määrä korvaa laadun -periaate tyttöystävien suhteen, siinähän ei ole mitään uutta. Turistien arvostus on olematonta ja kaunopuheiden tarkoitus on saada vapaamielisinä tunnettujen eurooppalaisten tyttöjen hameen helmat korviin ja vetoketjut raolleen. Ja kun tehtävä on suoritettu, on aika siirtyä seuraavaan!

Tänä kesänä sain kuintekin ikäväkseni muutamaankin otteeseen huomata, että tähän naispeliin on tullut uusi ulottuvuus: raha. Turkkipojat eivät tyydykään enää pelkästään tavoittelemaan eniten naisia kaataneen uroksen pystiä, vaan yrittävät hyötyä gigolon taidoistaan. Olen jo törmännyt kolmeen tapaukseen, jotka ovat soitelleet ja viestitelleet perääni rahaa ruinaten. Jokaisella on vuorollaan ollut jonkinlainen "hätä" ja kaikki ovat luonnollisesti luvanneet maksaa velkansa takaisin heti, kun tulevat minua Suomeen tapaamaan. Sanomattakin on varmasti selvää, etten ole lähtenyt rahaa jakelemaan, mutta mietin vain mielessäni, kuinka moni ihastuksen huumassaan ja hyvää hyvyyttään antaa kaukorakkaalleen rahaa ja kuinka paljon nämä turkin gigolot tytöillänsä nettoavat...

Onko kenelläkään muulla vastaavia kokemuksia? Odottelen innolla kommenttejanne..!

24

15092

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • melek

      Sen verran lisäisin sun kirjotukseen, että kyllä se raha on ollut poikien mielissä jo aikoja sitten. Ensimmäiseen tällaseen "hätätapaukseen" törmäsin itse 6 vuotta sitten. Sillon olin lomareissulla tutustunut paikalliseen "poikaan" ja kun pääsin suomeen niin tais mennä pari viikkoa niin hän soitti ja pyysi, että lähettäisin 2000 markkaa. Syynä se, että äiti oli pahasti sairas ja tarvitsi leikkausta...öhöm...joopa joo. No, en todellakaan lähtenyt penniäkään lähettelmään ja siihen loppuivat puhelinsoitot. Toinen tapaus oli sellanen, että hemmo oli itse joutunut sairaalaan ja lasku oli n.400 euroa. Ja munhan ois tietty pitäny maksaa...joopa joo.
      Kyllä ne kaikki keinot keksii ja löytää ja tiedän, että tosiaan jotkut onnettomat on sitä rahaa lähetelleet. Aika harvalla paikallisella vaan on mahista maksaa sellasia summia takas...joten...tuskin se useimmiten on edes ajatuksena. Oma mieheni pyysi, että toisin hänelle ensi kerralla englannin sanakirjan, jotta kommunikointi ois vähän helpompaa...sen verran taidan kukkaroni nyörejä raottaa, mutta siihen se sitten jääkin.

    • sally

      Tottahan tuo on ja hyvin ikävää, että löytyy niin tyhmiä tyttösiä, että laittavat noille pojille rahaa. Itse olen yhteydessä erääseen turkkilaiseen, mutta rahapyyntöjä ei ole ikinä tullut ja hänelle olen hyvin selväksi tehnyt että minulta rahaa ei tule ikinä joten sen takia on turha pitää yhteyttä. Herrajestas, pitäisihän nyt ihmisillä jo alkaa hälytyskellot siinä vaiheessa soida jos alkaa tulla rahapyyntöjä. Itseltäni loppuisi yhteydenpito ainakin siihen paikkaan! Mutta harmi, että jotkut ovat niin sinisilmäisiä.. :(

    • Janne

      tuli kans pyyntö, että voisinko lähettää 500 euroa Marcolle, jotta hän voisi viedä isoäitinsä leikkaukseen. Lähetin sitten lopulta Fazerin sinisen, oli pako pistää jotain meneen kun muistelin Alanyan kuumia öitä Marcon seurassa.

      • ********

        kanssa tuli rahapyyntö Marcolta(nahkatakki liike Damlatas caddesilta), en tietenkään laittanut, en edes suklaata vaikka kuumia öitä vietettiinkin.


      • Nimetön
        ******** kirjoitti:

        kanssa tuli rahapyyntö Marcolta(nahkatakki liike Damlatas caddesilta), en tietenkään laittanut, en edes suklaata vaikka kuumia öitä vietettiinkin.

        sehän olisi kätevää...lähettää just jonkun suklaalevyn :D


    • vakuus

      Mulle kävi niin, että pyydettiin lainaksi ja vakuudeksi luvattiin joku perintömaatila. Minä pistin takaisin ja pyysin lähettämään kopiot siitä maatilasta. Ei ole kuulunut.

      • annoin

        mä olen antanut rahaa ja paljon yli vuoden ajan.maksakoon jos jaksaa!kyl se luvannu on ja koko ajan ollaan yhteydessä mut mitä väliä rahaa se vaan on.kerta lähetykset on mulla ollu jotain 200eluokkaa.tarpeeseen on varmaankin mennyt,who knows!


    • turkkilainen mies

      Valitettavasti näitä tapahtuu. Älkää missään nimessä lähettekö rahaa näille huijareille. Muistakaa, että nämä tapaukset ei tee kaikkia turkkilaisia huijareiksi.

    • elisa

      no mulla on kaveri jolla on poikaystävä TURKISSA ja se jatkuvasti lähettää sille rahaa (naurattaa oikein!!!!) alussa summat oli pieneä mutta ne nousee koko ajan.. sillä sen 'pojalla' on kuulemma mummo kuoleman sairas ja hän on kotoa heitetty veke. se jätkä on niin gigolo ku olla ja voi ja se on jääny siitä monta kertaa kiinni ku tanssinu/suudellu jonkun toisen tytön kanssa mut mun kaveri on siihen niin rakastunut et on aikomassa muuttaa sen luo!! DAAA???!! mä yritin todistaa sille miten paska jätkä sillä on ni se pisti mun kaa välit poikki (ollaa oltu 4 vuotiaasta parhaita kavereita eli kohta 15 vuotta) HUHU ?? tytöllä taitaa olla päässä vikaa.. ja se on sille pojalle lähettäny yhteensä nyt varmaa pari tonnii ja mä en tajuu miten sil ees riittää pokkaa soittaa enää.. rotta mikä rotta ja joka kerta uusi tekosyy.. ja kuka täs väittikää että hiustenväri ei vaikuta älykkyyteen heheh :)

      • HÖPÖHÖPÖ

        Ihan heti uskon , että 18 v. tytöllä on varaa lähetellä 2000 ekee kaukorakkaalleen.


    • Suomali

      Asun itse espanjassa ja tunnen täällä yhden suomalaisnaisen, joka seurustelee eteläamerikkalaisen miehen kanssa.
      Ovat olleet yhdessä pari vuotta kaveri on ns. laiton siirtolainen ja tekee kuitenkin koko ajan työtä.
      Lähetää ex vaimolleen rahaa koko ajan saman määrän meren taakse, vaikka niiden kolmesta lapsesta kaksi on jo tullut tänne isukin luo.
      Ex ei ole vielä myöntynyt avioeroon, eikä tämä suomalaisnainen taas halua otta miestä oman taloonsa asumaan.kaikki tekevät koko ajan töitä, vapaa-aikaa on vähän mutta kaksi kertaa viikossa mies yöpyy suomalaisen luona. Tämä kuvio on jatkunut jo muutaman vuoden. suomalaisnainen on minulle arvostellut poikaystävänsä rahankäytötapoja eikä aio rahoittaa miehen elämää. tyyliin kulu mm. että säästäminen on tuntematonta ja esim. kotona on vuokravideoita muta raha ei riitä kaasupullon jolla käytövesi lämitetään.Ainoa joka pärjää parhaiten on ex meren takana koska siellä 500€/kk on iso raha.Tänne tulleet lapset ovat kertoneet että äidillä on paljon uusia vatteita kaapisa. Tosin on todetava että sieltä tulleiden maassa säästäminen on vaarallista. Yöllä sattaa inflaatio syödä säästöistä puolet pois.

      Täällä saisi kirjoitettua puhelinluettelon paksuisen kirjan ihmiskohtaloista mutta ei ole aikaa kun on tehtävä töitä "niska limassa".
      Välillä tunnen itse kiusausta palata sinne räntäsateseen,työttömyyskorvausten ja sosialiturvan onnelaan, kun rahat menevät koko ajan kohoaviin vuokriin ja ruokamenoihin. Autokin hajosi alle ja korjaaminen maksaa saman kuin siellä. joten paluulippuun ei ole varaa. Eli olen täällä nalkissa kuten moni muukin.Taisin kyllä eksyä aiheesta mutta menköön.Se seksi unohtui, no, ensikerralla.

      • Selma

        Kellä on varaa ja tahtoa, niin antakoon rahaa kenelle haluaa. Turkin ihmiset/gigolot/pojat/miehet/perheet jne. ovat yleensä melko varattomia, joten ei ole ainakaan huonoin mahdollinen kohde antaa varojaan. Ja jos on vielä jotain saanut tai saa rahojensa vastineeksi, niin siitä vaan.


      • Jaa-a
        Selma kirjoitti:

        Kellä on varaa ja tahtoa, niin antakoon rahaa kenelle haluaa. Turkin ihmiset/gigolot/pojat/miehet/perheet jne. ovat yleensä melko varattomia, joten ei ole ainakaan huonoin mahdollinen kohde antaa varojaan. Ja jos on vielä jotain saanut tai saa rahojensa vastineeksi, niin siitä vaan.

        Eli maksettu seksi on OK?


      • Selma
        Jaa-a kirjoitti:

        Eli maksettu seksi on OK?

        Edelleenkin: Antakoon ken tahtoo ja mitä tahtoo.


      • Hmmmm
        Selma kirjoitti:

        Edelleenkin: Antakoon ken tahtoo ja mitä tahtoo.

        Eli siis: edelleenkin, maksettu seksi on OK?


      • ja-miksei
        Hmmmm kirjoitti:

        Eli siis: edelleenkin, maksettu seksi on OK?

        Rahaa varmaan tarvitsevat ja turistihan sen tuo...
        Ja näppärinä poikina, kun seksi muutenkin maistuu ja jos siitä vielä tienaa... Helppo ja hauska raha houkuttaa varmasti monia.

        Alkuasetelma on todennäköisesti vähän erilainen kuin kaukoidässä, jossa ilotytöt ja -pojat ovat aloittaessaan paljon nuorempia eivätkä lähde bisnekseen mukaan vapaaehtoisesti.

        Silti - Turkissakin, nämä iloiset antajat/saajat; mitähän mahtaa tehdä muslimin sielulle ja itsetunnolla myydä "tavaraansa". Kulttuuri, tavat ja perinteet saavat saavat kyytiä ja tilalle tulee - mitä? Taudit ovat myös poikien riesana, ei ainoastaan turistien. Huumeet pyörivät näissä kuvioissa, paikallisetkaan eivät kunnioita "alan" miehiä, asiakkaat pitävät hyödykkeinä...

        Niin paljon kuin varoitetaankin sinisilmäisyydestä (hyvä sinänsä)ja murehditaan länsinaisten rahanmenoja, lopullinen kärsijä tulee kuitenkin olemaan se pahuksen gigolo, jolle jää pelin lopuksi tyhjä käteen - tai pahempi.

        Lopputulos on aina ihmiskaupassa onneton.


      • chowchow
        ja-miksei kirjoitti:

        Rahaa varmaan tarvitsevat ja turistihan sen tuo...
        Ja näppärinä poikina, kun seksi muutenkin maistuu ja jos siitä vielä tienaa... Helppo ja hauska raha houkuttaa varmasti monia.

        Alkuasetelma on todennäköisesti vähän erilainen kuin kaukoidässä, jossa ilotytöt ja -pojat ovat aloittaessaan paljon nuorempia eivätkä lähde bisnekseen mukaan vapaaehtoisesti.

        Silti - Turkissakin, nämä iloiset antajat/saajat; mitähän mahtaa tehdä muslimin sielulle ja itsetunnolla myydä "tavaraansa". Kulttuuri, tavat ja perinteet saavat saavat kyytiä ja tilalle tulee - mitä? Taudit ovat myös poikien riesana, ei ainoastaan turistien. Huumeet pyörivät näissä kuvioissa, paikallisetkaan eivät kunnioita "alan" miehiä, asiakkaat pitävät hyödykkeinä...

        Niin paljon kuin varoitetaankin sinisilmäisyydestä (hyvä sinänsä)ja murehditaan länsinaisten rahanmenoja, lopullinen kärsijä tulee kuitenkin olemaan se pahuksen gigolo, jolle jää pelin lopuksi tyhjä käteen - tai pahempi.

        Lopputulos on aina ihmiskaupassa onneton.

        Seksi maistuu Tunisiankin miehille kun naisilta se ennen avioliittoa on siinä maassa kiellettyä. Joten kaksi kärpästä yhdellä iskulla:'ylellisyystavarat' ja seksi.

        Olenkin 'omalle'ystävälleni sanonut, että etsi ihmeessä se paikallinen tyttö ja avioidu, siellä maassa vanhuus on kurja perheettömänä. Hän on vannonut kuitenkin pysyvänsä poikamiehenä elämänsä loppuun saakka, on kuulemma nähnyt riitoja ja eroja riittämiin. En kyllä ymmärräkään, miten toimeentulo riittäisi perheen perustamiseen, kun nyt reilusti kolmekymppinen mies saa palkkaa 6*12 tunnin viikkotyöstä juuri sen verran, että maksaa osuutensa kimppakämpästä jakaen huoneen toisen miehen kanssa, matkakulut asunnolta työpaikalle, syömisen ja lähettää äidilleen vähän rahaa. Ensin epäilin itse(kin), että kotiseudulla on vaimo, mutta tiedän, että puhuu (ainakin siinä suhteessa) totta.

        Aluksi vihjaili, että voisin tuoda täältä kännyköiden maasta hänelle upouuden Nokian, mutta kerrottuani 'totuuksia' rahavarojeni niukkuudesta, on tyytynyt siihen Fazerin siniseen.

        Siinä se nuoruus menee turistinaisia odotellen, ja pikkulahjoista nauttien. Lisäksi opetamme heille hyvät vapaat länsimaiset tapamme eli vaatteiden ostelun ilman tarvetta, viinan juonnin ja ylensyönnin. Onneksi pidättäydymme Ramadanin aikana vierailuista, suomme sen verran uskonrauhaa kultapojillemme - jotain hyvää meissäkin vai mitä?


    • toinen koti

      kyllähän niitä perään soittelijoita saa jos vaan numeronsa antaa.......annoin numeron kerran vaik sen kans mitää 'tehtykään'.........uskoin että kaikki ovat samanlaisia enkä ollu kiinnostunu kenestäkään enkä halunnu tuttavuutta tahdä......kunnes ystävättären miesystävä puhui minut viikossa ympäri että hänen ystävänsä vois tulla baariin mukaan. no siitä kehitty tarina joka jatkuu niin että osittain asun marmariksessa. ja hän pitää huolen että ees suomessa en 'tuhlaa' rahoja pitkiin puheluihin ym......odotellaan vaan milloin pystyn muuttamaan pysyvästi sinne...että ei ne kaikki olekkaan niin mahdottomia..........=)

    • suomipoika

      Pihtaavat täällä Suomessa, ja sen vastapainoksi jakavat tavaraansa senkin edestä etelänreissuillaan. Ja vielä maksavat siitä. Paikalliset ihmiset taitavat pitää teitä siellä yhtä suuressa "arvossa" kuin suomalaiset venäläisiä ilotyttöjä.

      • mieti vähän suomipoika

        millaisessa arvossa teitä suomipoikia pidetään thaimaassa, törppöinä tietenkin kuten myös virossa ja venäjällä. ei helpommin höynäytettäviä peräkamarin poikia muualta löydy kuin suomesta!jos nuoret naiset haluavat lähteä seksilomalle turkkiin, ni kenelle se kuuluu? enpä ole turkin matkoilla koskaan kuullut paikallisten puhuvan sen enempää suomalaisten tyttöjen tavaran jakamisesta kuin muidenkaan. toinen jakaa siellä ja toinen taas jossain muualla.


    • Satu

      sellasia ne suurimmat osat siellä on
      mä en niihi luota tippaakaan..on parempi etne itse tulevat suomeen käymää ketä sitte tuleekin neo hyviä puhujia mut teot on sitte toiset
      olkaahan varovaisia.

    • mie vaan

      juups... ei ny kovin mukavalta tuntunu lukee näitä juttui ite olin turkis ja enempi kai ne rahaa oli antamassa ku ottamassa eikä ollu mistään seksistä kyse!! tuntuu et heti ootte syyttelemässä niitä Turkkilaisii... miul on Turkissa poika kaveri ja tommoset selitykset on turhii jos ite on nii "tollo" et antaa rahaa niin antakoon mut ei siinä tartte turkkilaisii musta maalata... mutta no tää on vaan mun mieli pije...

      • Nimetön

        Mutta onko mahdollista, että turkissa on oiekastikkin hyviä miehiä? Että ei ne kaikki ole samanlaisia? Saako Turkkilaisia miehiä yleistää? Itse olen kans hurmannut muutaman jätkän ja se yksi tuntui, että se todella piti minusta. Jopa meidän hotellin respantyöntekijä tuli puhumaan mulle, että se on kiinnostunut musta ja leikin tietenkin, etten tiedä asiasta mitään. ja ollaan viestitelty, mutta mitään pyyntöjä ei ole vielä tullut ja seksiä ei harrastettu, koska sanoin, etten halua vielä ja hän kunnioitti sitä. tai no sanoihan hän pariin otteeseen, että haluaisi seksiä, mutta kieltäydyin ja viimeisellä kerralla se kirjoitti mulle, että voitaisiin mennä suutelemaan, vain suutelemaan, ei seksiä :)
        Voiko se olla oikeasti kiinnostunut minusta? Ehkä ens vuonna saan siitä ihmisestä enemmän selkoa :)


    • venusgirlie

      vastata jotain, olen turkin kurdin kanssa kihloissa, ja voin sanoa että mieheni auttoi minua rahan kanssa kun olimme seurustelleet noin kuukauden.(vaikka ihmettelinkin mistä hän sai rahaa) Ikinä hän ei ole rahaa pyytänyt, mutta mieleeni jäi hyvin rahan saaminen häneltä :)

      Eli kaipa niitä hyviäkin kurdi miehiä on.. ;)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      140
      4255
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      125
      1661
    3. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1477
    4. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1422
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1294
    6. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      49
      1185
    7. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1141
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1116
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1091
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      63
      1071
    Aihe