Mistä hyvä ja edullinen keittiö?

Satakunta

Mistä kannattaisi kysellä tarjouksia Satakunnan alueella mahd. vähän kauempaakin.
Tarvitsisin suunnittelut ja tarjoukset keittiöstä ja kodinhoitohuoneesta.
Ja ehtona olisi se että olis sellanen kalvopinta niissä ovissa, jotka kestää kolhuja. (Elegalla on näitä ko. ovia).
Kertokaapas kokemuksia mdf-ovista ja laminaattiovista. Kestääkö kolhuja?

15

12384

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • työmies

   mdf ja melamiini ovet ovat yleisimpiä ovia keittiöissä ja molemmat ovat todella hyviä ja kestäviä asentelen molempia ovia viikottain ja kaikki asiakkaat ovat olleet todella tyytyväisiä.
   kalvo ovea suosittelen kylpyhuoneeseen kosteusvaihtelujen takia.
   Soita esim rustholli remontille kysy ainakin tarjousta 09-58414500

   • Satakunta

    Kiitos vastauksesta ja vinkistä, soitellaan kun ehditään...


  • remontteeraajat Satakunnasta

   Hei!
   Meillä oli wc remontti jokin aika sitten. Todella pahasti mietin mikä oveksi.
   Kosteusvaihteluita on aina ollut tässä maailmassa ja erilaisia lämmityssysteemejä mikä aiheuttaa puuhuonekalujen ja siis myös puuovien elämistä. Ja onhan veden kanssa läträäminen puuta kuluttavaa.
   Vuoden miettimisen jälkeen päädyin tammioviin - ja täytyy sanoa että vaikka vedenpaisumus tulisi niin en niitä vaihtaisi, niin hienot ne ovat. Ne ovat nimittäin aidon ja arvokkaan näköiset.
   Keittiöömme tulee mdf- ovet. Sen vuoksi, että kun oikein etsin niin löysin sellaisen mallin mikä muistuttaa tarpeeksi maalattua puuovea.
   Se on tarpeeksi kestävä esim. kaikki ovet saavat kolhun jos kiukkuisena paiskaat kattilan ovea päin. Uudelleen maalaus onnistuu myös näihin.
   Kalvo-ovea en suosittele, koska se nimittäin nimenomaan näyttää kalvo-ovelta, joidenkin reuna vielä on sen näköinen kuin se siitä voisi kuoriutua (ei tietenkään kuoriudu jos myyjältä kysyt). Saattaa tuntua ns. vahvalta, mutta kun katsoo vastaavia esim. tammijäljitelmiä niin on kamalia ne kalvo-ovet. Mutta mutta nää on niitä makujuttuja...keittiö on iso juttu....laita sellaista mistä sydän ihan todella pitäääääää

   • Hyvää laatua

    Esan Levykaluste Ky Kankaanpäässä Niinisalossa on tehnyt parille tutulle yksilölliset ratkaisut. Toisilla ollut käytössä vuodesta 1985 ja hyvin kestävät vieläkin! Kannattaa kysyä sieltä.


   • puuseppä...

    Joo, kyllä puuovet kestävät kosteissakin tiloissa kunhan ne on tehty ja pintakäsitelty oikein. Eihän puu kastumisesta nyt niin moksiskaan ole kunhan se pääsee kuivumaan välillä.

    Kph:n ovissa muuten kannattaa ottaa oppia vaikkapa ikkunalaudoista, eli tippalista periaatteella viistetään ovien alareunat. Samoin tulee välttää sellaisia profiileja joihin jää vesitaskuja.

    Itselläni on 15 vuotta vanhat puukalusteet mökillä saunan pesuhuoneessa. Kerran vuodessa öljytään, ei muuta ja kunnossa ovat pysyneet. Ei lahoa tai värjäytymiä.


   • Pieleenmeni
    Hyvää laatua kirjoitti:

    Esan Levykaluste Ky Kankaanpäässä Niinisalossa on tehnyt parille tutulle yksilölliset ratkaisut. Toisilla ollut käytössä vuodesta 1985 ja hyvin kestävät vieläkin! Kannattaa kysyä sieltä.

    En kyllä suosittelisi ko. firmaa !!!


   • Anonyymi
    Pieleenmeni kirjoitti:

    En kyllä suosittelisi ko. firmaa !!!

    Ja perustelut?


  • Erittäin tyytyväinen

   Minä teetätin omaan asuntooni Karelian kaapistot (mittatilaustyötä- ei standardimitoitus) ja vanhemmilleni standardimittaiset keittiön kaapistot. Yhteishinta kahteen keittiöön 1700€.
   MDF-pinnoitteella, joka kestää kolhuja ja likaa. Toimitus päivälleen ajoissa ja hinta seuraavaan kilpailijaan yli 1000€ edullisemmin. Suosittelen!

   • Nainen

    Tuossa hinnassa täytyi olla painovirhe? Tuntuu aivan järjettömän halvalta. Minkä kokoiset keittiöt ja millaista materiaalia otitte ovet tms?


   • cgvjhbklnö

    MDF-pinnoitetta ei ole olemassa. Hommasit MDF-materiaalin kaapistot jotka eivät kestä kosteutta kun maalipinta kolhiintuu. Amatöörit...

    Luultavasti on kaapit jo aika rumassa kunnossa tänä päivänä...


  • suvi21

   Tuolta ostimme itse keittiömme, itsellemme ainakin sattui hyvä keittiö, keittiömalleja tosin on niin monenlaisia ja hyvä keittiö on aika laaja käsite. edullisuudesta nyt en sen tarkemmin kun mies huolehti tuon hintapuolen :)
   http://www.kalustemestarit.fi/keittiot/

  • Anonyymi

   Me vertasimme muutamaa kalustetoimittajaa syksyllä tampereen seudulta ja alla parit esimerkit ja mihin päädyimme.

   Puustelli - Kiva suunnitelma, mutta hinta tosi korkea. Laatu kuitenkin paras näistä kaikista. Myyjä aika aggressiivinen ja kaupat olisi pitänyt heti tehdä. Ihan kivoja malleja.

   Esan levykaluste - Myyjä ylimielinen ja puhui koko ajan päälle. Suunnitelma suht ok. Kallis hinta laatuun nähden. Tylsiä mallikeittiöitä paitsi pari.

   Noblessa - Mukava, ystävällinen myyjä ja kiva suunnitelma, asiakasta kuunneltiin. Hinta todella miellyttävä! Myymälässä paljon malleja, oli helppo valita.

   Novart - Yatävällinen myyjä, esitteli kaikki materiaalin asiantuntevasti. Hinta mukava mutta mallikeittiöt aika kolkkoja.

   Meillä siis keittiövalinta osui Noblessaan :)

  • Anonyymi

   Onkos kaatumassa koko esan pulju kun myyjätki kadonnut nettisivuilta?? Mistähän sitä nykypäivänä uskaltais keittiön ostaa, vissiin joltain ulkomaisten omistamalta konsernilta. Laatu tuntuu olevan samaa kun kotimaisen, ellei jopa parempaa ja reklamaatiot ainakin kuulemma toimii paremmin?

  • Anonyymi

   Kannattaa lukea ihmisten kokemuksia.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Paras olisi vain unohtaa

   Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
   Ikävä
   76
   1352
  2. Voisitko laittaa

   Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
   Ikävä
   68
   1195
  3. huono omatunto

   johtuu siitä, että minulla on tunteita sinua kohtaan. Se vaikuttaa asiaan. Kaipasin sinua tänäänkin.
   Ikävä
   55
   924
  4. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

   Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
   Ikävä
   138
   906
  5. Mietitikö nainen koskaan

   Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
   Ikävä
   78
   838
  6. Päätin juuri että

   En odota että meidän välillä enää tapahtuisi mitään. Tämä on aivan liian monimutkaista ja kyllä sinäkin olisit joskus mi
   Ikävä
   31
   784
  7. Suomalaisia naisia lennätetään seksimatkoille

   https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/1f5f5e20-8c36-4907-9640-8e0c3b017c5a Gambia on jo vuosia ollut yhtä kuin munanhaku ma
   Lieksa
   162
   783
  8. Huomenna se

   Tulee kohta, odotatko?
   Ikävä
   61
   766
  9. Onnistuit sohaisemaan mua

   Kaikkein herkimpään kohtaan ja kyseenalaistamaan mun luottamuksellisuuden. Kun sitä ei ole niin ei ole mitään muutakaan
   Ikävä
   59
   764
  10. Mitä kaipaat

   Usein elämässäsi
   Ikävä
   76
   675
  Aihe