Mistä hyvä ja edullinen keittiö?

Satakunta

Mistä kannattaisi kysellä tarjouksia Satakunnan alueella mahd. vähän kauempaakin.
Tarvitsisin suunnittelut ja tarjoukset keittiöstä ja kodinhoitohuoneesta.
Ja ehtona olisi se että olis sellanen kalvopinta niissä ovissa, jotka kestää kolhuja. (Elegalla on näitä ko. ovia).
Kertokaapas kokemuksia mdf-ovista ja laminaattiovista. Kestääkö kolhuja?

15

12272

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • työmies

      mdf ja melamiini ovet ovat yleisimpiä ovia keittiöissä ja molemmat ovat todella hyviä ja kestäviä asentelen molempia ovia viikottain ja kaikki asiakkaat ovat olleet todella tyytyväisiä.
      kalvo ovea suosittelen kylpyhuoneeseen kosteusvaihtelujen takia.
      Soita esim rustholli remontille kysy ainakin tarjousta 09-58414500

      • Satakunta

        Kiitos vastauksesta ja vinkistä, soitellaan kun ehditään...


    • remontteeraajat Satakunnasta

      Hei!
      Meillä oli wc remontti jokin aika sitten. Todella pahasti mietin mikä oveksi.
      Kosteusvaihteluita on aina ollut tässä maailmassa ja erilaisia lämmityssysteemejä mikä aiheuttaa puuhuonekalujen ja siis myös puuovien elämistä. Ja onhan veden kanssa läträäminen puuta kuluttavaa.
      Vuoden miettimisen jälkeen päädyin tammioviin - ja täytyy sanoa että vaikka vedenpaisumus tulisi niin en niitä vaihtaisi, niin hienot ne ovat. Ne ovat nimittäin aidon ja arvokkaan näköiset.
      Keittiöömme tulee mdf- ovet. Sen vuoksi, että kun oikein etsin niin löysin sellaisen mallin mikä muistuttaa tarpeeksi maalattua puuovea.
      Se on tarpeeksi kestävä esim. kaikki ovet saavat kolhun jos kiukkuisena paiskaat kattilan ovea päin. Uudelleen maalaus onnistuu myös näihin.
      Kalvo-ovea en suosittele, koska se nimittäin nimenomaan näyttää kalvo-ovelta, joidenkin reuna vielä on sen näköinen kuin se siitä voisi kuoriutua (ei tietenkään kuoriudu jos myyjältä kysyt). Saattaa tuntua ns. vahvalta, mutta kun katsoo vastaavia esim. tammijäljitelmiä niin on kamalia ne kalvo-ovet. Mutta mutta nää on niitä makujuttuja...keittiö on iso juttu....laita sellaista mistä sydän ihan todella pitäääääää

      • Hyvää laatua

        Esan Levykaluste Ky Kankaanpäässä Niinisalossa on tehnyt parille tutulle yksilölliset ratkaisut. Toisilla ollut käytössä vuodesta 1985 ja hyvin kestävät vieläkin! Kannattaa kysyä sieltä.


      • puuseppä...

        Joo, kyllä puuovet kestävät kosteissakin tiloissa kunhan ne on tehty ja pintakäsitelty oikein. Eihän puu kastumisesta nyt niin moksiskaan ole kunhan se pääsee kuivumaan välillä.

        Kph:n ovissa muuten kannattaa ottaa oppia vaikkapa ikkunalaudoista, eli tippalista periaatteella viistetään ovien alareunat. Samoin tulee välttää sellaisia profiileja joihin jää vesitaskuja.

        Itselläni on 15 vuotta vanhat puukalusteet mökillä saunan pesuhuoneessa. Kerran vuodessa öljytään, ei muuta ja kunnossa ovat pysyneet. Ei lahoa tai värjäytymiä.


      • Pieleenmeni
        Hyvää laatua kirjoitti:

        Esan Levykaluste Ky Kankaanpäässä Niinisalossa on tehnyt parille tutulle yksilölliset ratkaisut. Toisilla ollut käytössä vuodesta 1985 ja hyvin kestävät vieläkin! Kannattaa kysyä sieltä.

        En kyllä suosittelisi ko. firmaa !!!


      • Anonyymi
        Pieleenmeni kirjoitti:

        En kyllä suosittelisi ko. firmaa !!!

        Ja perustelut?


    • Erittäin tyytyväinen

      Minä teetätin omaan asuntooni Karelian kaapistot (mittatilaustyötä- ei standardimitoitus) ja vanhemmilleni standardimittaiset keittiön kaapistot. Yhteishinta kahteen keittiöön 1700€.
      MDF-pinnoitteella, joka kestää kolhuja ja likaa. Toimitus päivälleen ajoissa ja hinta seuraavaan kilpailijaan yli 1000€ edullisemmin. Suosittelen!

      • Nainen

        Tuossa hinnassa täytyi olla painovirhe? Tuntuu aivan järjettömän halvalta. Minkä kokoiset keittiöt ja millaista materiaalia otitte ovet tms?


      • cgvjhbklnö

        MDF-pinnoitetta ei ole olemassa. Hommasit MDF-materiaalin kaapistot jotka eivät kestä kosteutta kun maalipinta kolhiintuu. Amatöörit...

        Luultavasti on kaapit jo aika rumassa kunnossa tänä päivänä...


    • suvi21

      Tuolta ostimme itse keittiömme, itsellemme ainakin sattui hyvä keittiö, keittiömalleja tosin on niin monenlaisia ja hyvä keittiö on aika laaja käsite. edullisuudesta nyt en sen tarkemmin kun mies huolehti tuon hintapuolen :)
      http://www.kalustemestarit.fi/keittiot/

    • Anonyymi

      Me vertasimme muutamaa kalustetoimittajaa syksyllä tampereen seudulta ja alla parit esimerkit ja mihin päädyimme.

      Puustelli - Kiva suunnitelma, mutta hinta tosi korkea. Laatu kuitenkin paras näistä kaikista. Myyjä aika aggressiivinen ja kaupat olisi pitänyt heti tehdä. Ihan kivoja malleja.

      Esan levykaluste - Myyjä ylimielinen ja puhui koko ajan päälle. Suunnitelma suht ok. Kallis hinta laatuun nähden. Tylsiä mallikeittiöitä paitsi pari.

      Noblessa - Mukava, ystävällinen myyjä ja kiva suunnitelma, asiakasta kuunneltiin. Hinta todella miellyttävä! Myymälässä paljon malleja, oli helppo valita.

      Novart - Yatävällinen myyjä, esitteli kaikki materiaalin asiantuntevasti. Hinta mukava mutta mallikeittiöt aika kolkkoja.

      Meillä siis keittiövalinta osui Noblessaan :)

    • Anonyymi

      Onkos kaatumassa koko esan pulju kun myyjätki kadonnut nettisivuilta?? Mistähän sitä nykypäivänä uskaltais keittiön ostaa, vissiin joltain ulkomaisten omistamalta konsernilta. Laatu tuntuu olevan samaa kun kotimaisen, ellei jopa parempaa ja reklamaatiot ainakin kuulemma toimii paremmin?

    • Anonyymi

      Kannattaa lukea ihmisten kokemuksia.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 107
      2082
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      56
      1956
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1895
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1677
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      20
      1598
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      12
      1398
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      26
      1340
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      11
      1326
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      15
      1311
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1262
    Aihe