Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

egyptiin.. auttakaa avutonta..

epätietoinen

Olen menossa mieheni kanssa egyptiin tarkemmin hurghadaan tammikuun alussa. hotellimme on empire hotelli. onko kellään tietoa kyseisestä hotellista ja siitä minkälaisella alueella sijaitsee? ja onko ne paikallisten järjestämät retket sinne pyramideille luotettavia ja hyviä?! ja onko kellään tietoa deturin tarjoamasta retkestä.. paljonko maksaa? ja oliko hyvä? ja lisäksi vielä säästä... kuinka lämmintä siellä silloin todellisuudessa on?! tarkeneeko siellä vai pitääkö varautua kylmyyteen?! kiitos jo kaikille etukäteen vastauksista! (toivottavasti joku jaksaa vastata ja auttaa tyhmää :)

2

1121

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • asunut

      Vieressä on pieni rihkamamyymäläkeskus.
      Toisella puolella aika rähjäista.
      Samoin muutenkin pöly lentää ja kaikki
      rempallaan.
      Öisin tuolloin on melko kylmää mutta
      päivällä voi jopa shortseilla tarjeta.

      Itse ostin pyramidiretken paikalliselta siitä
      viereisestä rihkamakeskuksesta.
      2pv Kairossa, majoitus **** hotellissa
      1 hengen huoneessa maksoi n. 80 euroa
      kun en paljoa tinkinut.
      Suom. matkanjärjestäjällä kolminkertaisesti.

    • Veko

      Kävimme vaimoni kanssa tammikuussa 2001 ja asuimme juuri samassa hotelissa, ensin huoneessa johon aurinko ei koskaan paistanut ja pyysimme siirtoa aurinkoiseen koska olimme varauksen yhteydessä jo näin toivoneen. Sää oli aivan kohtuullinen mutta öisin lämpötila laski juuri lähtömme jälkeen 4 asteeseen C, mutta päivällä shortsit olivat sopivat. Emme käyneet pitkillä retkillä niiden rasittavuuden ja epämukavuuden takia, etäisyydetkin ovat suuria. Hämärä muistikuva oli että Kairoon oli noin 500 km ja pyramideille ehkä puolet siitä. Ryhmämme (30 sotaveteraania) kärsi miltei kaikki ripulista toiset jopa kaksi kertaa jonka takia nuo pitkät matkat olivat uskallettuja jos heti lähdössä sai vatsataudin. Lääkkeeksi sai Apteekista Antisal nimisiä pillereitä ja sillä se parani päivässä parissa. Luulo, että se on turistitauti ei pidä ihan paikkaansa, kyllä se vaivaa paikallisiakin asukkaita. Matkatoimistomme oppaat olivat myös tautisia joten paikalle ei jäänyt matkanjärjestäjän oppaita ja niin järjestin sitten meidän ryhmällemme lyhyitä kiertoajeluja "Jalla-jalla" busseilla mm Leila a Leila turistikeskukseen parinkymmenen km päähän ja muuallekin ympäristöön. Valitsin bussin kuljettajan haastattelemalla oliko kielitaitoa ja kyllä sellaisia löytyi sekä saksaa, että englantia taitavia. Kuljettaja kertoi paikallisista nähtävyyksistä ja hirtoriasta minkä taisi. Hurghada on kaupunkina noin 30 - 40000 asukasta ja sinänsä suuri rakennustyömaa sillä siellä rakennetaan tai rakennettiin vähän joka korttelissa. Turistipoliiseja on joka paikassa takaamassa turvallisuutta kuten siinä Empiren ovellakin. Söimme pääasiassa Hotelissa eikä ruoka ollut huono vaan ihan käypää. Samoin maistui aamiainen "Sinuhe"-ravintolassa - kuriositeettina munanpaistaja kertoi rikkovansa joka päivä yli 1000 kananmunaa!!! Empiren henkilökunta on asiallisen ystävällistä ja kaikki asiat järjestyivät. Yksi matkalaisista unohti järjestelmäkameransa käyttämäämme bussiin ja sai sen takaisin puolessa tunnissa siitä tuli huolensa krtomaan.

      Se kaupunki on käyty, eikä kyllä kiinnosta uudelleen käydä jos ei kyllä käyntikään kaduta.
      Huomioi se, että paikalla ei alkoholia saa kuin Pyramides taksfreestä joka on kaukana keskustasta, ja kaupoissa myytävä olut oli ainakin silloin alkoholitonta. Hotellissa toki tarjottiin alkoholijuomia mutta aika kalliiseen hintaan muihi hintoihin vertrattuna.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2184
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2013
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1632
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1460
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      75
      1420
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1347
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1324
    8. 50
      1215
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1180
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1169
    Aihe