Nainen....

Mike

Olen ajatellut tuoda seuraavalta lomalta joka suuntautuu Pattayalle Thaimaaseen naisen Suomeen, onko kellään kokemusta millainen paperisota tiedossa? Saako se nainen minkalaisen viisumin eli kuinka kauan voi olla suomessa? Eli mitä suomen viranomaiset sanoo?

11

12008

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Joopa

      Ulkoministerion sivuilta loytyisi varmaankin ihan faktaakin asiasta, mutta tassa nyt jotain. Ei ole ihan hiljattain tarkistettua.

      30 paivan turistiviisumi irtoaa melko helposti ja nopeasti. Mahdollista on myos hakea 3 kk:n turistiviisumia. Hakipa sitten kumpaa vaan, niin ainakin seuraavat paperit tarvitaan:

      - Hakemuspaperi Bangkokista Suomen suurlahetystosta. Tayttaessa kannattaa varmistaa, etta nimi on juuri niin kuin tyton passissa lukee.
      - Lentovaraukset, meno-paluu. Matkatoimistosta saa yleensa ns. itineraryn, joka riittaa.
      - Todistus matkavakuutuksesta. Eli semmoinen olisi naiselle syyta ottaa, ja liittaa viisumihakemukseen siita toditus. Vakuutuksen pitaa tietty olla voimassa koko aiotun matkan ajan.
      - Letter of Sponsorship sinulta, elikkas kirje, jossa otat vastataksesi naisen elinkustannuksista ja majoituksesta seka kotimaahan palaamisesta aiheutuvista kustannuksista.

      Sitten vaan passin ja valokuvien kanssa lahetystoon. Nailla yleensa viisumi irtoaa. Viisumihakemus on jatettava henkilokohtaisesti, eli sina et sita naisesi puolesta voi jattaa, mutta suotavaa on toki olla mukana. Lahestysto saattaa haastatella naistasi matkan luonteesta ja tarkoituksesta, seka "ystavyyssuhteenne" pituudesta ja luonteesta, mutta periaatteessa turistiviisumin pitaisi irrota ihan puhtaasti turistimatkan ja tuttavien (=sinun) luona vierailun pohjalta.

      Oleskelu- ja tyoluvat ja pidemmat viisumit muilla syilla ovatkin sitten kokonaan toinen juttu.

      • Mani Mani

        Kun tuot suomeen thaitytön, niin:

        Velvollisuuksi kuuluu lähettää "suvulle" rahat elämiseen !
        Thai tyttö käyttää sua hyväkseen, heti kun saa pysyvän oleskeluluvan ottaa eron !
        Töihinhän se heti menee hierontaan.
        Katso myös, että tyttö ei ole leikattu, valitettavasti suomessakin on pari tapausta ollut.
        HIV on erittäin yleinen taikuissa, suomessa heti testiin, maksaa 20 e sukupuoliklinikalla, sitä ennen kyllä kannattaa käyttää kumia.
        Pyydä ulkoministeriöstä paperi, ettei tyttö ole oleskellut chenhein alueella aikaisemmin, jos on oleskelulupaa ei saa helposti.
        Tee avioehto, vaikka sulla ei olisi mitään.

        Tyttö tekee kaikensa että pääsee pois taikuista,
        näytteliminen ja miellyttäminen menee yleesä ihan överiksi. Sä tyhmä et huomaa mitään !


    • ***hana

      Niitä rahanimijöitä on Suomessa jo tarpeeksi, lisää ei tarvitse raahata. Jos sinä raahaat sen Pattayan naisen, niin minä raahaan Turkista karvaisimman ja laiskimman viiden pennin gigolon ihan vain veronmaksajien riesaksi!

      • Rahalle

        Raha Raha Raha.... että jaksatte..jos Rahalle vastinetta haluatte niin älkää ottako suomalaista naista :-)


      •     

        Ei se gigolo huolisi sua


    • pullapoika

      etsi nainen mielummin avioliittovälittäjän kautta kuin baarista: tuskin tahdot naimisiin huoran kanssa?

      tutustuthan naiseen tarpeeksi kauan jotta tiedät, että järjestetyllä liitollanne on mahdollisuuksia onneen.

      ole erittäin joustava, niin hommat sujuvat: älä hikeenny pikku asioista, ja koita valita vastaavanlainen puoliso. avioliitto on vaativa taiteenlaji ja vaatii hyvin paljon työtä onnistuakseen. eivät thaimaalaiset naiset ole sen helpompia kumppaneita kuin eurooppalaisetkaan.

      tämäntapaisilla vinkeillä muutama mies on thaimaasta tuonut vaimon eurooppaan. ja eronnut ikävä kyllä... mutta toivotan sinulle onnea yritykseen!

      p.s. rakkaus kasvaa ystävyydestä.

    • Minä vaan

      Vain tyhmä ryhtyy tällaiseen..muuta ei voi sanoa.Miehet(siis jotkut)ovat niin sinisilmäisiä kun ovat olevinaan "rakastuneita" thainaisiin.Todellisuudessa he eivät erota seksiä rakkaudesta.Thainaisen ainoa motiivi miehen suhteen on saada kynittyä rahaa ja elintasoa tältä.Rahaa lähetetään kotimaahan sukulaisillekin.Ja toinen huono juttu ovat sukupuolitaudit:AIDS on todella yleinen Thaimaassa.Kannattaisi miettiä uudelleen...

      • Jukkis

        Taas tänne kirjoittelee ennakkoluuloiset ja omasta mielestään kaiken tietävät, kerran Thaimaassa käyneet ja lopun lehdistä lukeneet besserwisserit, vit... lukea teidän viestejä. Kokemuksena 7 vuotta naimisissa Thainaisen kanssa, käy töissä, EI OLE AIDSIA!!!!!,JA TYHMÄ KUN OLIN NIIN EN TEHNYT AVIOEHTOA, mutta aikoinaan en ollutkaan nuin ennakkoluuloinen ku...pää kuin suurin osa suomen sisäsiittoisesta kansasta on. Lukekaa lisää 7 päivää lehteä, siellä se totuus löytyy!!!!!!!!!!!!!!!1


      • sawadee
        Jukkis kirjoitti:

        Taas tänne kirjoittelee ennakkoluuloiset ja omasta mielestään kaiken tietävät, kerran Thaimaassa käyneet ja lopun lehdistä lukeneet besserwisserit, vit... lukea teidän viestejä. Kokemuksena 7 vuotta naimisissa Thainaisen kanssa, käy töissä, EI OLE AIDSIA!!!!!,JA TYHMÄ KUN OLIN NIIN EN TEHNYT AVIOEHTOA, mutta aikoinaan en ollutkaan nuin ennakkoluuloinen ku...pää kuin suurin osa suomen sisäsiittoisesta kansasta on. Lukekaa lisää 7 päivää lehteä, siellä se totuus löytyy!!!!!!!!!!!!!!!1

        naiset on naisia siellä niinkuin täälläkin, kyllä niitä rahanperässä juoksijoita löytyy täältäkin mutta onneksi ei kaikki, niinkuin ei thaimaassakaan. mutta jos "barbaraa" etsit niin tilaa mielummin netistä.


      • Saa

        Eiko ole jaloa kun lähetetään rahaa sukulaisille jne. ei ainakaan itsekästä!


      • esko
        Saa kirjoitti:

        Eiko ole jaloa kun lähetetään rahaa sukulaisille jne. ei ainakaan itsekästä!

        no joo, onhan niitä rahanperässä juoksevia tyttöjä thaimaassa varmaan yli 70 prossaa, yleensä löydät niitä juuri pattayalta, tosin ympäri maata ja viereisiä maitahan niitä tulee eli ympäri thaimaata niitä löytyy. kuitenkin varmasti myös poikkeuskia löytyy, mutta kun oletettavasti et osaa thaimaan kieltä et pysty "oikeasti" luotettavia joukosta erottamaan, kehottaisinkin miettimään tarkemmin ennenkuin teet niinkuin valitettavan useat muut eurooppalaisetkin miehet, ja raahaat niitä tänne kylmiin maihin elintasoa hakemaan.
        sitten kannattaisi miettiä sitä, että tämän tytön eli sinun kontollasi on myös suvústa huolehtiminen, ulkomaalaisia eli farlangeja kun pidetään rikkaina ja tyhminä.
        onnea matkaan, neuvoni siis on että älä usko sanaakaan mitä niiltä kuulet ja ÄLÄ tuo niitä mukanasi, ja KÄYTÄ HYVÄ MIES KUMIA!!!!!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 110
      2156
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      58
      2011
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1935
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1687
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      20
      1608
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      12
      1408
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      26
      1350
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      11
      1336
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      15
      1331
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1262
    Aihe